yok canım şaka bir yana bende düşünmüyorum şimdilik 2 sene rahat var bebeğe 9 ayda hamileleik 3 yıl oluyor zaten .... ama nişanlımın biyolojik saatti tik tak calısıyor nerede bebek görme seve seve bitiremiyor birde sipariş böyle olsun öyle olsun diye ...şimdiden yok ben bebek istemem diye ürkütmüyorum daha zamanı var diyorum oda sen öle san diyor ama zorla olucak bir durum değil bu
yok canım şaka bir yana bende düşünmüyorum şimdilik 2 sene rahat var bebeğe 9 ayda hamileleik 3 yıl oluyor zaten .... ama nişanlımın biyolojik saatti tik tak calısıyor nerede bebek görme seve seve bitiremiyor birde sipariş veriyor böyle olsun öyle olsun diye ...şimdiden yok ben bebek istemem diye ürkütmüyorum daha zamanı var diyorum oda sen öle san diyor ama zorla olucak bir durum değil bu
aha özden yakaladım seni
hamile kalınca anlatırsın nasıl olduğunu dimi
sen çok güzel anlatıyosun
ben çoçuklara bitiyorum ama evliliğin tadını cıkarmak istiyorum önce :)
Bebek olunca zaten bir çok şeyden kendini alıkoyman gerekecek...
Bide galiba insanın, kendini anne olmaya hazır hissetmesi lazım...
Ama özden bence sen erken yapıcaksın
ahsen ya çok alemsin güldürdün beni bence ilk hamilemiz caponn olucakcaponnnnnnn kuzum
yaa ahsenim çok tatlısın ölemi derim acaba =) Amanın ben kendimi hamile düşünemiyorum. Çok da nazlı olurum hee
herhalde ince ayrıntısına kadar anlatıp banlattırıcam kendimi:131:
bak ya banane ilk büyük konusan banuydu banu hamile olsun bananebenim önce yemek falan yapmayı öğrenmem lazım nasıl bakarım bebeğe bak ya panik yaptınız beni
ozden ya öle deme allah korusun.Kaza kurşunu falan olmasın... Caponumm istiyomuş, allah ona versin inşallah :)
bak ya banane ilk büyük konusan banuydu banu hamile olsun bananebenim önce yemek falan yapmayı öğrenmem lazım nasıl bakarım bebeğe bak ya panik yaptınız beni
kızlar ben ilk hamile olabilirim şimdiden diyorum demedi demeyin özdencim bildin kuşum tebrikler
ve size kesin aynen şöle haber vereceğim hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonrada şunu diyeceğim ya ben çok şişkoyum nasıl olacak daha zayıflama gerekiyordu ya ben top gibi olurummmmmmmmdiyeceğimmm
kızlar ben ilk hamile olabilirim şimdiden diyorum demedi demeyin özdencim bildin kuşum tebrikler
ve size kesin aynen şöle haber vereceğim hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonrada şunu diyeceğim ya ben çok şişkoyum nasıl olacak daha zayıflama gerekiyordu ya ben top gibi olurummmmmmmmdiyeceğimmm
benimkiye seninkini zamanı gelene kadar capona versin caponn birde seinki aha üçüz oldu seninki hayırlı olsun tebrikler
Bencede yeterli canım.Kız aileleri zaten genelde daha fazla taşın altına ellerini sokuyorlar.Mutfak, yatak odası, perdeler, ıvırı zıvırı derken çok masraflı oldu.Birde bizimkiler buradaki düğün içinde salon tuttular.Kıyamıyorumda kadıncağıza.
Panik yapmaya gerek yok herkesi sakinliğe davet ediyorum ilk ben hamile kalırım sizin için
Göze gozukmuyor ıste bunlar ona sınır oluyorum...
Yoksa parayı da gectım kız tarafının yıprandıgı kadar kım yıpranır kı...
hem istiyorum hem istemiyorum evliliğin tadı çıksın istiyorum sonra diyorum bir bebek belki tüm sıkıntılarımıza ve en büyük acımızı unutturur diyorum,birde yaşım 28 yani 1 sene beklesem 9 ayda çocuğu beklesem ki birde hemen olup olmayacağıda belli değil 30 da anne olacağım e çocukla aramda zaten yaş farkı fazla 2. olursa onunla uçurum olur aramda diyorum ama borçları düşününce sy yokkk sırası değil diyorum
Sorma canım ya onların yapması gereken çok şeyi annem yaptı.Gelinliğimi bile kendim aldım.Yinede sesimi çıkarmıyorum ama bir yerde de dokunuyor insana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?