2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben çoçuklara bitiyorum ama evliliğin tadını cıkarmak istiyorum önce :)
Bebek olunca zaten bir çok şeyden kendini alıkoyman gerekecek...
Bide galiba insanın, kendini anne olmaya hazır hissetmesi lazım...
Ama özden bence sen erken yapıcaksın

aha özden yakaladım seni
hamile kalınca anlatırsın nasıl olduğunu dimi
sen çok güzel anlatıyosun

ayy inanmıyorum benim de içime öle doğru
sanki ilk hamiş sen olacaksın özden
ayy sabırsızlıkla beklliyorum o haberle gelmeni
ince ayrıntılarla beraber:111:

ahsen ya çok alemsin güldürdün beni bence ilk hamilemiz caponn olucak caponnnnnnn kuzum

kızlar ben ilk hamile olabilirim şimdiden diyorum demedi demeyin özdencim bildin kuşum tebrikler
ve size kesin aynen şöle haber vereceğim hamileyim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonrada şunu diyeceğim ya ben çok şişkoyum nasıl olacak daha zayıflama gerekiyordu ya ben top gibi olurummmmmmmmdiyeceğimmm

bak ya banane ilk büyük konusan banuydu banu hamile olsun banane benim önce yemek falan yapmayı öğrenmem lazım nasıl bakarım bebeğe bak ya panik yaptınız beni

bak ya banane ilk büyük konusan banuydu banu hamile olsun banane benim önce yemek falan yapmayı öğrenmem lazım nasıl bakarım bebeğe bak ya panik yaptınız beni

ozden ya öle deme allah korusun.Kaza kurşunu falan olmasın... Caponumm istiyomuş, allah ona versin inşallah :)

nih haha haha
hayır seni seçtik özden

:111::111::111:

Caponum hadi bakalım, bekliyor olacagız bu haberi

Göze gozukmuyor ıste bunlar ona sınır oluyorum...
Yoksa parayı da gectım kız tarafının yıprandıgı kadar kım yıpranır kı...

hem istiyorum hem istemiyorum evliliğin tadı çıksın istiyorum sonra diyorum bir bebek belki tüm sıkıntılarımıza ve en büyük acımızı unutturur diyorum,birde yaşım 28 yani 1 sene beklesem 9 ayda çocuğu beklesem ki birde hemen olup olmayacağıda belli değil 30 da anne olacağım e çocukla aramda zaten yaş farkı fazla 2. olursa onunla uçurum olur aramda diyorum ama borçları düşününce sy yokkk sırası değil diyorum

herşeyin hayırlısı olsun hele bir evlenelim de Allahın izniyle gerisi kolay :)

Sorma canım ya onların yapması gereken çok şeyi annem yaptı.Gelinliğimi bile kendim aldım.Yinede sesimi çıkarmıyorum ama bir yerde de dokunuyor insana.

Kıyamam, gelınlıgını de mı sen aldın...
Destıkce cok sey cıkacak desene...
Bu saatten sonra sanırım en ıyısı bosvermek degıl mı?
Kapını kapattıktan sonra herkes dısarı...

Ya bayıldım hamıle dıyaloglarınıza...
Ahsen sen cok cılgınsın kızım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…