Kıyamam, gelınlıgını de mı sen aldın...
Destıkce cok sey cıkacak desene...
Bu saatten sonra sanırım en ıyısı bosvermek degıl mı?
Kapını kapattıktan sonra herkes dısarı...
Ya bayıldım hamıle dıyaloglarınıza...
Ahsen sen cok cılgınsın kızım ya
Ay lemlem harıkasın ya
Bak ıste sımdı heyecanlandım sızler adına ozellıkle
Kızlar hepınız burdayken bırsey soracam...
0505 dıyınce aklıma geldı, aılelerınız sıze ne takmayı dusunuyor, elbette herkes durumuna gore takar da bız annemle bazen konusuyoruz o az dıyor ben yeter dıyorum, bılemedık yanı..
ayy ben de en çok ilk hamişimizi merak ediyorum
lemlem olusa kesin şöyle diyecek, "kızlar ya inanamıyorum resmen hamileyim. Beyefendiye güvenirsek olacağı buydu işte, hap mı kullansaydım. neyse bunda da vardır bi hayr napalım"
elif sen kesin şöyle diyeceksin; "kızlar ben hamileyim. Bizim için biraz erken oldu ama çok mutluyum. Aşkımızın meyvesi geliyo "
mmm sonracımaa ebruyu da kestirebiliyorum kesin panik içerisinde gelip "napıcam, nasıl doğurucam, karnım şişerkn acı çekecek miyim, acı azaltıcı bişey var mı. çok canım yanar mı. ayy çocuk ya sakat olursa (allah korusun) "
diğer kızları tahmin edemiyorum
ben kendimi de kestiremiyorum naparım bilmiyorum ne düşünürüm ne hissederim tahminim yok
bu arada banada ilk hamile haberleri caponum ve ahsenden gelecek gibi geliyor.. özden sanki bir sene sonra hamile kalır, oda fazla beklemez ama ilk o olmaz :86:
Eki Görüntüle 241957
caponnnnn bak senin bebiş böle olsunnnnnnnnnnn oyyyyyyyyy
Eki Görüntüle 241957
benimkiye seninkini zamanı gelene kadar capona versin caponn birde seinki aha üçüz oldu seninki hayırlı olsun tebrikler
caponnn 3 üz olcak olursa en aşağı 20 kilo alırsın ha
Eki Görüntüle 241957
özden analizin süper nişanlım çek,ik gözlü ben öyleyim,bizim çocuk kesin böle bişi olur,nişanlımın yiğenleri var aynı böylelr küçük caponlarrr biz birde birbirimiz çok benzeriz nişanlımla çocukla akrdeş gibi oluruz
kız 3 mü ağzınızdan yel alsın naptınız benim koca 657 li bir memur nasıl bakarızzz
bizde de benim ailem toplam 55 gram takacak.. bencede yeter.. acaba nişanlımın ailesi ne takacak onu bilmiyorum, hiç sormadım da, sormam da
ayy ahsen evet doğru tahmin etmişsin benden kesin böyle bir tepki gelir, hatta ilk zamanlar bunalıma falan bile girebilirim, nişanlımla küserim doğru dürüst korunamadın bile diye, heheeeee
aman aman 3-5 sene bendende uzak olsun, ben sizin bebekleri sever idare ederim bi süre...
evet ya facebook fotograflarınızada baktım ne kadar çok benziyorsunuz birbirinize
ayy caponun bebişi çok da tatlıymış
benim bazen doğurasım geliyo
nişanlım aşırı hevesli
ama gecen gün çok gıcık bi espiri yaptı, "sana çocuk mocuk yok" dedim
benim popişim yusyuvarlak arkaya fırlamış halde
öne bi de göbiş gelirse dengeler dedi
İşte ısın ozu Allah gecım versın gerısı bos demı lemlemcım...
Dur anama dıyım 45 gr da hıc az degılmıs dıyerahatlasın kadın...
Bu arada bana ılk ahsen hamıle kalır gıbı gelıyor ya bakalım hayırlısı...
sağol canım darısı başına inşallahhh
ay benimkide bazen böyle şeyler diyo sen hamile kalsan diyo iyi olur yol parasından tasarruf ederiz diyor,annene gideceğin zaman burdan yuvarlarım ankaraya varırsın diyor
ayy caponun bebişi çok da tatlıymış
benim bazen doğurasım geliyo
nişanlım aşırı hevesli
ama gecen gün çok gıcık bi espiri yaptı, "sana çocuk mocuk yok" dedim
benim popişim yusyuvarlak arkaya fırlamış halde
öne bi de göbiş gelirse dengeler dedi
kızlar gelin çiçeğinizi, canlı çiçek mı düşünüyosunuz? Solar mı hemen acaba ya
Bir genç kıza öyle söz söylenir mi seninkide kaşınmış canım...
kızlar gelin çiçeğinizi, canlı çiçek mı düşünüyosunuz? Solar mı hemen acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?