2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sorma canım Allahtan iyi bir işim ve iyi bir maaşım var. Allah beni onun ailesine muhtaç etmiyor.

bizde de benim ailem toplam 55 gram takacak.. bencede yeter.. acaba nişanlımın ailesi ne takacak onu bilmiyorum, hiç sormadım da, sormam da

ayy ahsen evet doğru tahmin etmişsin benden kesin böyle bir tepki gelir, hatta ilk zamanlar bunalıma falan bile girebilirim, nişanlımla küserim doğru dürüst korunamadın bile diye, heheeeee

aman aman 3-5 sene bendende uzak olsun, ben sizin bebekleri sever idare ederim bi süre...

bu arada banada ilk hamile haberleri caponum ve ahsenden gelecek gibi geliyor.. özden sanki bir sene sonra hamile kalır, oda fazla beklemez ama ilk o olmaz :86:

bu arada banada ilk hamile haberleri caponum ve ahsenden gelecek gibi geliyor.. özden sanki bir sene sonra hamile kalır, oda fazla beklemez ama ilk o olmaz :86:

oh beeeeeee caponnn ahsen top sizdee minimini bebeler annelerini severler mini mini bebelerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

benimkiye seninkini zamanı gelene kadar capona versin caponn birde seinki aha üçüz oldu seninki hayırlı olsun tebrikler

caponnn 3 üz olcak olursa en aşağı 20 kilo alırsın ha

Eki Görüntüle 241957
caponnnnn bak senin bebiş böle olsunnnnnnnnnnn oyyyyyyyyy

özden analizin süper nişanlım çek,ik gözlü ben öyleyim,bizim çocuk kesin böle bişi olur,nişanlımın yiğenleri var aynı böylelr küçük caponlarrr biz birde birbirimiz çok benzeriz nişanlımla çocukla akrdeş gibi oluruz
kız 3 mü ağzınızdan yel alsın naptınız benim koca 657 li bir memur nasıl bakarızzz

evet ya facebook fotograflarınızada baktım ne kadar çok benziyorsunuz birbirinize

İşte ısın ozu Allah gecım versın gerısı bos demı lemlemcım...
Dur anama dıyım 45 gr da hıc az degılmıs dıye rahatlasın kadın...

Bu arada bana ılk ahsen hamıle kalır gıbı gelıyor ya bakalım hayırlısı...

evet ya facebook fotograflarınızada baktım ne kadar çok benziyorsunuz birbirinize

bizi amca çocuğu ve kardeş sanıyorlar çoğu kişi,abinmi diye soran bile var canım benim çocuğu hiç düşünemiyorum bak şimdi orda bir resim paylaşacağım nişanlımın yiğenleri kesin bizimkilerde öyle olur

ayy caponun bebişi çok da tatlıymış

benim bazen doğurasım geliyo
nişanlım aşırı hevesli
ama gecen gün çok gıcık bi espiri yaptı, "sana çocuk mocuk yok" dedim

benim popişim yusyuvarlak arkaya fırlamış halde
öne bi de göbiş gelirse dengeler dedi

sağol canım darısı başına inşallahhh
ay benimkide bazen böyle şeyler diyo sen hamile kalsan diyo iyi olur yol parasından tasarruf ederiz diyor,annene gideceğin zaman burdan yuvarlarım ankaraya varırsın diyor

ayy öyle demeyin kızlar ya şaka maka ben de korkuyorum hemen çocuk olmasından
Rabbim hepimize hayırlısını versin

komikmiş

Bir genç kıza öyle söz söylenir mi seninkide kaşınmış canım...

Bir genç kıza öyle söz söylenir mi seninkide kaşınmış canım...

o benim en çok popomu begenir canım, hakaret için değil yani
ayy zaten hakaret etmeye kalksa mafederim onu ki yapmaz asla

kızlar gelin çiçeğinizi, canlı çiçek mı düşünüyosunuz? Solar mı hemen acaba ya

tatlım ben baştacı nda yaptırdım
biraz fazla para verdik ama değdi, çok canlı ve harika duruy
resmini ekleyemedm o ayrı

benim iki yerde düğünüm olcak diye canlı yaptıramadık

kızlar ben ramazandan önce ne güzel kilo almıştım, tam ideal kilomdaydım
şimdi yine vermeye başladım, yanaklarım çökmeye başladı
off ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…