kızlar ben ramazandan önce ne güzel kilo almıştım, tam ideal kilomdaydım
şimdi yine vermeye başladım, yanaklarım çökmeye başladı
off ya
Aynı sorun bendede var 48 olmuştum yine 45 e düşütüm
aynıyız seninleAynı sorun bendede var 48 olmuştum yine 45 e düşütüm
demetcim bunun sırrı ne bentam tersi kilo aldım asansör bile kullanmıyorum ama sanırım artık veremiycem
aynıyız seninle
boyun kaç peki?
benim 1.59 buçuk, 1.59 değil
kızlar ben ramazandan önce ne güzel kilo almıştım, tam ideal kilomdaydım
şimdi yine vermeye başladım, yanaklarım çökmeye başladı
off ya
Yaw aynı sorun bende de var.. Kilo vermemek, için gece yatarken de yiyorum.Ama kilo vermişim, süre azaldıkçada bu streste kilo da alamam, en az 59 kilo olmam lazım.Her akşam mantımı yesem acaba...
Bana bir sürü b12 ve demir iğnesi verdi doktor.Çok kilo aldırır dediler.Hiç bir şekilde kilo alamadım.
Bu hafta sonu çok verimli geçti benim için:) Kına abiyemi aldım, kına tepsisi keseleri sepeti falan aldık. Yatak odası takımımızı seçtik, şuan nişanlım almaya gidiyor. Bi yerden ödünç bindallıda buldum:) Gelinlik provasınada gittim, hazır almıştım ama boy provası yapıldı. Tadilata gitti. Bir ay içinde 5 kilo daha vermek istiyorum. Bakalım işallah vereceğim. Gelinliğimin sırtı ipli olduğu için vermem problem olmaz dediler. Kuaförden randevude aldım, ama henüz makyöz ayarlayamadım. Ankarada fiyatı uygun, kuaföre gelen,bildiğiniz iyi bir makyöz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Davetiyelerimizde geldi bu arada, kelebeklerini taktık, zarfladık nişanlımla. Pek bişey kalmadı yapacağım, ramazan geçince bir iki kere denize gitmem gerek, bronzlaşmak istiyorum. Sonra nikah salonuna provaya gideceğiz.
Nikah salonunda 6 tane şarkı seçmemizi istediler. 3 tanesini seçtim, giriş müziği, ilk dans müziği ve slayt müziği seçtik. Evet derken ve çıkarkende müzik seçmemiz gerekiyor. Bana hareketli, eğlenceli şarkılar tavsiye edebilirmisiniz?
geçmişi okumaya halim yok kızlar. selam hepinize...
benden feci haberler getirdim size...
ctesi günü ben banyoda uçtum, düştüm ve köprücük kemiğim sizlere ömür... hafta sonu gövdem ve omuzum sargıdaydı. dün sırtım ve omzuma askı taktılar köprücük kemiğim kırılmış... bu nasıl şans ya 3 gündür ağlıyorum nişanlım pazar sabahı izin alıp geldi.. yanımda şimdi çok üzgümüz ama allah daha beterinden korudu diyoruz.. dr en az 1 ay dedi düzelme süresi biz de düğünü erteleyelim felan dedik ama dün başka doktora gittik biraz umut verdi bana 20 güne bayağı iyileşir bende 1 günlük bi kaç saatlik çıkarırım askıyı dedi inşallahçabuk kaynar. kızlar çok çok duaya ihtiyacım var. ben bittim tüm hayyallerim suya düştü, ablam nişanlım arkadaşlarım saolsunlar çok destek oldular... nerdeyse düğünden vazgeçecektim... artık askıylada felan olsa evlenecez... kızlar benden size tavsiye sinir stres yapmayın aman onumda olsun felan demeyin sağlık çok önemli bi anda tüm planlarınız suya düşebiliyor.. dün gelinlik provam vardı drdan sonra uğradım kızlar halimi görünmce şok oldular, üzüldüler 27 sine attık provayı umarım biraz iyi olurum.. 18 sinde eşyalarım gelecekti gidip yerleştirecektim bu durumda nası gitcem hadi gittim napcam orda. ama nişanlım ve babam biz seni götürcez merak etme dediler ailem ve nişanlımın desteğiyle biraz moralim yerine geldi... herşeyin hayırlısı arkadaşlar...
Evet aynı gün bekarlığa veda ediyoruz.tşk ederim hoşbulduk ay ne güzel aynı gün bekarlığa veda ediyoruz desene bu listede neden bnm adım yok ama aaaev inşaat halen az kaldı bitmesine de inş. düğünden önce biterde temizlik vs uzun sürüyor..
Ben deee :13:3 eylülde evleniyoruummm...
2011 gelin adayları buyrun sohbete diye bi topik var ya şimdi orayı okuyodum kızlar. Oranın sessiz izleyicisiyimde. çoğu ewlendi ordakilerin. AY şimdide bir bir bebek haberleri geliyo. Bugün yine biri daha hamilelik haberini verdi. 3 hamile oldu. Bikaç ay sonrada bizim topiğimizden geilr o haberler=) bakalım ilk kim olucak
[/QUOTE]lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün)
demet9 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün)
mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123: (son 15 gün)
buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123: (son 16 gün)
mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün)
artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123: (son 17 gün)
CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123: (son 18 gün)
uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123: (son 22 gün)
gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123: (son 23 gün)
ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123: (son 24 gün)
sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123: (son 25 gün)
caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123: (son 30 gün)
ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123: (son 28 gün)
MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123: (son 31 gün)
ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün)
kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123: (son 32 gün)
demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123: (son 38 gün)
eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123: (son 15 gün)
zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123: (son 46 gün)
zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün)
seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123: (son 52 gün)
miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123: (son 53 gün)
aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123: (son 67 gün)
kızlarya hepiniz hazırlık yapıyosunuz
bende daha hiçbişey yok
ev yetişmeyecek galiba
çok kötüyüm ya
ya olmazsa diye birşey yok olmazsa olmaz. kullanacağına inanıyorsan al. ben hiç görmedim peçete takımı kullanan kimsebana kalsa ben kadeh takımıda almıcaktım aldırdılar,masa örtüsü-peçetelik-runner takımıda gereksiz,o olmazsa olmaşmış,böle die die büsürü şey aldık
ama bizde dinlenmek istiyoruz ya 5 yıldır aralıksız çalışıyorummm offffffffff tabi insanın kendi parasını kazanması gibisi yokk
şimdi kara kara düşünüyorum nasıl harçlık alacağım,ihtiyaçlarımı nasıl karşılıcam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?