2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay mesai bitmiş kızlar ben patron olsam bana bugün maaş vermezdim kk da gezdim durdum evlilik öncesi olduğu için kimsede üzerime gelmiyor kendi halime bıraktılar beni masamdan bile kalkmıyorum dosyaları elden ele ulaştırıyorum minibüste para verir gibi :) o kadar denetim var o kadar iş var umrumda değil evlenince düzelirim umarım o zamanda yemek bloglarında takılırım kesin

kızlar öptüm hepinizi ben çıkıyorum işte son gün son mesaimde bitti bu arada davetiyem gelmiş evde kimseyi bulamayınca kargoya bırakmışlar,yarına alacağım artıkın ayrın kaçta uyanırım kaçta topikçiğe gelirim bilmiyorummmmm

demetcim bunun sırrı ne bentam tersi kilo aldım asansör bile kullanmıyorum ama sanırım artık veremiycem

Ben hareketliyimdir.Yerimde oturmayı pek sevmiyorum.Önceden 60 kiloydum sürekli otururdum.Diyet yaparak kilo vermeye çabalıyordum şimdide alamıyorum.50 kilo olsam güzel olacak aslında.Yediğin kadarını yakabiliyorsan kilo almazsın.Birde ben sahurada kalkamıyorum suyumu içip yatıyorum.

Son düzenleme:
kızlar ben ramazandan önce ne güzel kilo almıştım, tam ideal kilomdaydım
şimdi yine vermeye başladım, yanaklarım çökmeye başladı
off ya

Yaw aynı sorun bende de var.. Kilo vermemek, için gece yatarken de yiyorum.Ama kilo vermişim, süre azaldıkçada bu streste kilo da alamam, en az 59 kilo olmam lazım.Her akşam mantımı yesem acaba...

Yaw aynı sorun bende de var.. Kilo vermemek, için gece yatarken de yiyorum.Ama kilo vermişim, süre azaldıkçada bu streste kilo da alamam, en az 59 kilo olmam lazım.Her akşam mantımı yesem acaba...

Bana bir sürü b12 ve demir iğnesi verdi doktor.Çok kilo aldırır dediler.Hiç bir şekilde kilo alamadım.

Bana bir sürü b12 ve demir iğnesi verdi doktor.Çok kilo aldırır dediler.Hiç bir şekilde kilo alamadım.

O kadar vitamin içtim ki, banamısın demedi bende alamadım. Karaciğerim yorulmasın diye artık hasta değilsem içmiyorum. Ben üzüntülüysem yada stresli nerdeyse hiç yemek yemiyorum..

Bu hafta sonu çok verimli geçti benim için:) Kına abiyemi aldım, kına tepsisi keseleri sepeti falan aldık. Yatak odası takımımızı seçtik, şuan nişanlım almaya gidiyor. Bi yerden ödünç bindallıda buldum:) Gelinlik provasınada gittim, hazır almıştım ama boy provası yapıldı. Tadilata gitti. Bir ay içinde 5 kilo daha vermek istiyorum. Bakalım işallah vereceğim. Gelinliğimin sırtı ipli olduğu için vermem problem olmaz dediler. Kuaförden randevude aldım, ama henüz makyöz ayarlayamadım. Ankarada fiyatı uygun, kuaföre gelen,bildiğiniz iyi bir makyöz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Davetiyelerimizde geldi bu arada, kelebeklerini taktık, zarfladık nişanlımla. Pek bişey kalmadı yapacağım, ramazan geçince bir iki kere denize gitmem gerek, bronzlaşmak istiyorum. Sonra nikah salonuna provaya gideceğiz.
Nikah salonunda 6 tane şarkı seçmemizi istediler. 3 tanesini seçtim, giriş müziği, ilk dans müziği ve slayt müziği seçtik. Evet derken ve çıkarkende müzik seçmemiz gerekiyor. Bana hareketli, eğlenceli şarkılar tavsiye edebilirmisiniz?

ayyy ne güzel makyaj için bende yarın provaya gidicem inşallah güzel olur makyajıda aynı şekilde...hangi nikah salonunda olacak bnm de nikahta gidip sormadım müzik filan ayarlanıyormu tam bilmiyorum bende :)

Geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşirsin sofistike
Evet aynı gün bekarlığa veda ediyoruz. Ev için sıkıntı yapma. Sokakta yatacak haliniz yok; geç olsun, gönlüne göre olsun

3 eylülde evleniyoruummm...
Ben deee :13:

Ayy, bebiş geyiklerinize çok güldüm. Ben bu konuda büyük konuşup ağzımın payını almak istemiyorum. Mümkünse 2 sene sonra hamile kalayım, doğana kadar 3 sene geçmiş olsun.

İnşallah istediğimiz zamanlarda bebişlerimiz olur

[/QUOTE]

Lemlemcim,1 aydır bi beni eklemedin,yabancı gibiyim sanki burda (

Ev bulamıyoruz zaten,sinir stres bastı,yarın yine gideceğiz bakmaya.Beğendiğimiz bir ev vardı,umutlanmıştık tutacağız diye,ev sahibi başka bir aile daha çağırmış,bizden önce onları gezdirmiş,bizde adamlardan hala telefon bekliyoruz,biz geldik,gelip eve bakabilirsiniz diye.Erken gittik sanıyoruz.Baktık evin içinde birileri gözüküyor,çıktık,diğer taliplerle birlikte bizde gezdik evi,sonra bize demezler mi biz tercihimiz diğer aileden tarafa kullanacağız,memur olması bize cazip geldi.Gerizekalılar,madem öyle bizi niye oyaladınız,belki o haftaiçi gidip başka yerlere daha bakacaktık.Çok sinirlendik.Alt katta ki teyzede bizim oturmamızı istiyordu,inşallah siz gelirsiniz diye.Baya üzüldüler,terbiyesizlik yapmışlar dediler hep diğer komşuları falanda...

Çok sıkıldım oraya gidip gelmekten...

iyi akşamlar herkeze...
kızlar bende 2 eylül geliniyim.1indede kınam var.bizimde çok koşturmacalı geçiyo günlerimiz.mobilyalarım geldi mutfağı yerleştirdik.halı perde bi kaç eksikle geldi.gelinliğmi bugün aldım.kınalığım ayakkabım hazır.davetiyeler tamam.dağıtıyoruz yavaştan.kuaför konusunda kararsızım
onun dışında herşey güzel gidiyor şükür çok az kaldı heycanlıyım sanki daha çoook var gibi geliyo düşündükçe kelebekler uçuşuyo karnımda.allah herkezin gönlüne göre versin.sizlerle aynı heycanları yaşamak çok güzel moral fikir oluyor hepimize

bana kalsa ben kadeh takımıda almıcaktım aldırdılar,masa örtüsü-peçetelik-runner takımıda gereksiz,o olmazsa olmaşmış,böle die die büsürü şey aldık
ya olmazsa diye birşey yok olmazsa olmaz. kullanacağına inanıyorsan al. ben hiç görmedim peçete takımı kullanan kimse

valla ben iki aydır çalışmıyorum ama zor ya para istemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…