2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy çok beceriksizim şimdi 1 tane kına mumu yaptım,bi bakın,iyimi böyle bişeyler daha ekliyimmi napim
Eki Görüntüle 242085 Eki Görüntüle 242086

Ay bende kına mumlarımı eklemeye diye girdim, benden önce eklemişsin Eline sağlık, çok güzel görünüyorlar.

Bunlar da benimkiler;
http://imageshack.us
http://imageshack.us

Kızlar kutunun içinden 18 mum çıktı. Bende o kadar yaptım. Bi kutu daha alıp 36 olsa mı, 18 yeter mi ki? :26:

ya bende böyle ince istiyodum bulamadm sen nasıl bi yerden aldın.benimki kalın 6 ay yanar

cnm gayet hoş olmuş eline sağlık...

annemle bzde beyaz mum ve beyaz tül aldık ama nasıl saracağız anlaşamadık daha

bgn perdelerim takılmışş nişanlım fotoları mail atmış ohh çk rahatladım nası olcak diye stres oluyordum çk şükür...
lemlemcim listeni gördüm ayyy iyice heyecan bastı yaaa

Rabbim hepimizn yardımcısı olsun bz aynı şehirde olmadığımızdan biraz zorlandık ama çk şükür 6aylık ilişkimizi (allah nazardan saklasın) evliliğe kavgasız gürültüsüz küsmeden taşıdık...

dün biraz gecelik pijama takımı şeyler aldım ama sade şeyler haftaya daha cici şeyler alacağım

derdim terlik bnmde annemle uzlaşamadık yaa çok kokoş gelin terlikleri....bir de tost makinesi ütü de alırsam tamamdır :)

neden canım düğün ne zaman ev ne durumda?
pozitif düşün pozitif olsun sıkma canını olur herşey.

ev sadece boyanacak bi de arka balkonu kapattırıcaz
başka işi yok
düğünüm 10 eylülde
kaldı 24 gün

ayy çok beceriksizim şimdi 1 tane kına mumu yaptım,bi bakın,iyimi böyle bişeyler daha ekliyimmi napim
Eki Görüntüle 242085 Eki Görüntüle 242086

tatlım biraz sade olmuş sanki
bi de kurdelaları daha farklı bağlayamaz mısın?
mumların güzelmiş

anladım cnm bende bunları 1 milyoncuda buldum kırmızı sadece 2 tane vardı belki gümüş rengine dönücem mecburen,çocuklarada küçük normal mum aldım,onlarıda küçücük süslücem

benmde öyle cnm kalın kalın 4 bilezik taktı nişanlım birde set aldı ince tabi aşırı kalın değil.bakalım üstüne alacakmı kayınpederim almazsa babamın aldıkları fazla bilee cnm. çok haklısın. ayrıca elbisemi beğenmene çoook sewindim teşekkürederim.

kızlarrr davetiyelerim falan herşeyim hazır haftaya ewimi tamamen yerleştiriyorumm:))bakın kınam için şişe süslememde bitti:)

bu daa oturma odam daha salonu yatak odasını ve mutfağı çekemedim bittikçe koycam. özel albümümde yatak odası mobilyalarımda var bakabilirsiniz kızlarr.

Odan çook güzel olmuş sağlıkla kullan köşe takımı heralde bende eylül sonu başlayacam dizmeye benimde planladığım renk .

kimsecikler yok muuuuuuuuuu?? nasıl olmuş oturma odam kızlar? vee kına şişelerim?

hepsi çok güzel olmuş bende kolay kolay beğenemem eşyaları vs ama seninkiler gerçekten çok hoşuma gitti benimde oturma odası pembe ağırlıklı :) birde şu kına şişeleri ne oluyor anlayamadım içinemi kına koyacaksın birde nasıl yaptın belki bende yaparım iyi bir örnek olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…