kızlarrr davetiyelerim falan herşeyim hazır haftaya ewimi tamamen yerleştiriyorumm:))bakın kınam için şişe süslememde bitti:)Eki Görüntüle 242147
bu daa oturma odam daha salonu yatak odasını ve mutfağı çekemedim bittikçe koycam. özel albümümde yatak odası mobilyalarımda var bakabilirsiniz kızlarr.Eki Görüntüle 242161 Eki Görüntüle 242162
bu daa oturma odam daha salonu yatak odasını ve mutfağı çekemedim bittikçe koycam. özel albümümde yatak odası mobilyalarımda var bakabilirsiniz kızlarr.Eki Görüntüle 242161 Eki Görüntüle 242162
ay mesai bitmiş kızlar ben patron olsam bana bugün maaş vermezdim kk da gezdim durdum evlilik öncesi olduğu için kimsede üzerime gelmiyor kendi halime bıraktılar beni masamdan bile kalkmıyorum dosyaları elden ele ulaştırıyorum minibüste para verir gibi :) o kadar denetim var o kadar iş var umrumda değil evlenince düzelirim umarım o zamanda yemek bloglarında takılırım kesin
ay özdencim bende aynı senin senin gibiyim ...yeni çıkan duyuruları falan hiç takip edemiyorum...tek temennim dügünden sonra düzelmem :)
inşallah olur cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah...günaydın gelincikler özledim sizi
dün bütün gün temizlik yemek ay öldüm ya. annem iş arkadaşlarını iftara çağırdı ama herşeyi benle teyzemler yaptık
kocacım izne çıktı inşallah kalan şeyleri halleceğiz. bugün iş başvurum vardı. ama sistem okadar yavaşki br türlü siteleri açılmıyor. bana dua edin inşallah olur kızlar. burayı okadar çok istiyorumki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?