2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydıııın kızlaaaaar, bu sabah ne sıkıcı bir hava var burda yaa, güneş yok ama acayip basık sıcak bir hava var. Bende dün davetiyelerimin isimlerini yazdım, simli altın sarısı bir kalem aldım onla yazdım, bugünde kargoya verecem memleketime gönderecem...

kızlarrr davetiyelerim falan herşeyim hazır haftaya ewimi tamamen yerleştiriyorumm:))bakın kınam için şişe süslememde bitti:)Eki Görüntüle 242147

bu daa oturma odam daha salonu yatak odasını ve mutfağı çekemedim bittikçe koycam. özel albümümde yatak odası mobilyalarımda var bakabilirsiniz kızlarr.Eki Görüntüle 242161 Eki Görüntüle 242162

canım kına mumlukların çok güzel olmuş, bende dün aldım malzemeleri yapacaktım ama davetiyelere isim yazmak baya uzun sürdü, yetiştiremedim. bugün akşamda yapamam galiba, evime gidecem iş çıkışı çünkü perdelerim geliyooooor çok heyecanlıyım nasıl olmuş çok merak ediyorum, inşallah güzel olmuşlardır yaa...

oturma odanda çok ferah ve güzel olmuş.. ayy eylül gelinlerimizin evleri bitiyor yavaş yavaş... bende perdeler takıldıktan sonra çekerim resimleri, gerçi mutfak halımla, salon halımın biri cumartesi gelecek daha.. yatak odam tamamen herşeyiyle bitmiş oluyor onu çekerim bende

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sofistike canım çok büyük geçmiş olsun allah korumuş kendine çok dikkat et inş.et seviyosundur bol bol kemik ve et suyu tüketmelisin canım 2 hafta önce iş yerinde kardeşimin kolu 2 yerden kırılmıştı alçıya aldılar 1 hafta sonu düzelmiş die çıkardı doktor alçıyo şimdi çok iyi kullanıo walla kolunu düğüne kadar toparlanırsın umarım allah yardımcın olsun

Günaydın güzel gelinler..

bu daa oturma odam daha salonu yatak odasını ve mutfağı çekemedim bittikçe koycam. özel albümümde yatak odası mobilyalarımda var bakabilirsiniz kızlarr.Eki Görüntüle 242161 Eki Görüntüle 242162

şekerim çook beğendim oturma odasnı,yatak odanda çok şeker maşallah. Benimde aynen otırma odamdaki köşem siyah yatak odamda beyaz =) Bikaç gün sonra bende eklerim işallah.

Dün bizde davetiyeleri aldık. Hiç beğenmedim hiç içime sinmedi. Ne güzel olucaktı bizim dawetiyemiz yaa matbaacıya içimden felaket küfürler sayıyorum. Ama napim oldu bi kere işallah başka aksilik çıkmaz artık.

Biz bütün perdeleri takmıştık ne güzel. Dün nişanlım ewe uğradığında kornejlerin aşağı doğru sarktığını görmüş. Eskiydi kornejler değiştirmemiştik. Perdeleri taşıyamamış. Şimdi tekrar bütün perdeleri çıkardık. Koltuklarımızı filan yerleştirmiştik ne güzel. Onları ortaya doğru çektik örttük üstlerini. Bugün kornejler sıkıştırılacak. Tekrar tekrar iş çıkıyo ya. Bi bitemedi tamamen işler.Oturma odama da puf gelicek. Orası tam bitti sadece pufunu bekliyo. Yerler laminant deil bizim.normal taş. Çok kötü durur diyodum ama yinede fena olmadı. Çok beğendim ewimi ya. Bir an önce orda oturmak istiyorum artık.

Günaydın eylül gelinleri, bu gün tv ünitem geliyor.Artık tek eksiğim portmanto kaldı.Onuda düğünden sonra alırım diyorum.Çok fazla sıkmak istemiyorum düğün üzeri.Nişanlım öğle arasında eve gidecek tv ünitesi için.Montajı yapılacak.Bu gün akşam olmaz artık bana.Eve gidene kadar meraktan ölmezsem iyi

günaydın kızlar,,

dün bir arkadaşımızın babası vefat etti.. cenaze evine gittik... ben böyle şeylerden acaip etkileniyorum şimdi bugün böyle bir garip haldeyim... hiç bişye yapmak istimiyor canım yatıp uyusam yeter bana.... keşke gitmeseydim... sonra giderdim başsağlığına o ilk anlarda orda olmak çok kötü...

heraacım arkadaşının başı sağolsun, bende çok etkilenirim tanıdığım birilerinin vefatından.

elif sen hasta değilmiydin bide evde perde mi taktın söktün yoksaaaa
kornejleri sabitlerler o kolay iş canını sıkma.. ama iyice iyileşmeden de yorma kendini bence....
bu arada bende yatak odasına puf almıştım, ama benim tuvalaet aynam yüksek olduğu için yuvarlak ve biraz yüksek olsun demiştim, dikdörtgen kocaman bişey getirmişlerdi, o yükseklikte yuvarlk olmazmış, bende e dikdörtgen olacaksa o zaman dikine değilde enine yapın dedim, girişe koyacam, beyaz deri çok güzel olur.. ama haaala gelmedi..

ay özdencim bende aynı senin senin gibiyim ...yeni çıkan duyuruları falan hiç takip edemiyorum...tek temennim dügünden sonra düzelmem :)

walla canım hastayım ama evim için bişeyler yapmadan duramıyorum ya. İçim içimi yiyo. Çok yormuyorum ama kendimi Bide iyi oldu akşam ewe gitmemiz uzun zamandır nişanlımla başbaşa kalamıyoduk. Dewamlı annemlerin yanındayız. Beraber yaptık bide balkonumuzda oturduk çikolata yedik :) Dedimki aşkım bu ew ne kdar çok şeye şahit olucak. Hemen aklına hınzırlık geldi gözleri parladı ewet diyo çook şeye=) Dedim NE kadar yaramazsın ya hemen aklına pislik geliyo ben onu kastetmemiştim ki

ay özdencim bende aynı senin senin gibiyim ...yeni çıkan duyuruları falan hiç takip edemiyorum...tek temennim dügünden sonra düzelmem :)

bende bu sıralar sersem sersem dolanıyorum ortalarda, yapacağım şeyleri unutuyorum, biraz öncede bir teklif hazırladım fiyatı yanlış yazmışımmm

günaydıııın güzel gelinleeeeeeeer

maşallah tüm hazırlıklar harika gidiyor

bende nişanlıma kavuşalı tam 6 gün oldu ve dün itibarı ile hazırlıklar başladı

nikah memurunu ayarladık.

yemek takımımı,çatal bıçak takımımı,kahvaltı takımımı,çaydanlık cezvemi,teflon tencerelerimi,çelik çay setimi,bıçak setimi ve elektirikli süpürgemi dün aldık çok şükür..

ayrıca dün ev aradık ama malesef bulamadık bugün tekrar öğleden sonra başlayacağız aramaya nolur dua edin de hayırlısıyla hemencik bulalım kızlaaarrr

Son düzenleme:
günaydın bir kk mesaim daha başladı :)
saçlarımı tepeden topuz yapıp işe geldim makyajda yok yüzümü dinlendiriyorum goya :)kaşlarımı zaten aldırmıyorum gül abbasoğlu varmış burada çok övmüşler ona aldırıcam düğünden önce bizimde boya bitmiş kapılar takılmış sadece parkeler parlatılacak bir dahaki haftada benim gözümün nuru para düşmanlarım ceyizlerim gidicek kızlar babam ömrü hayatında ilk kez beni düşünmüş ve bana balkon kilimi almış ne zaman getirir bilmiyorum artık belki su düğün vesilesi ile aramız düzelir:97:

Son düzenleme:
günaydın kızlar oku oku anca bitirebildim:) evlilikler bitmiş te çoçuklar doğmaya başlamış maşallah:)

dün izin alıp erken çıktım kuaföre gittim sonunda ay çok rahatladım gidince ya...bakım yapılması ne hoşmuş.. sonrada akşam eve gittik perdeler geldi salon dışındakiler güzeldi hele oturma odama bayıldım keşke her odama stor yaptırsaymışım pişman oldum biraz ama napalım .. evlenince alırım inşallah...salonuma gelince bi uçtan digerine gittikçe boyu uzamış perdenin ve diger köşede perde yıgılmış...adam kanat takılınca pek belli olmaz zaten demişti.. perde boyumuz 2,75 kanatları 2,70 yapmışlar oda kısa geldi tekrar onları söktü bugun düzeltip getirecekler inşallah düzgün olur ya...

günaydın gelincikler özledim sizi
dün bütün gün temizlik yemek ay öldüm ya. annem iş arkadaşlarını iftara çağırdı ama herşeyi benle teyzemler yaptık
kocacım izne çıktı inşallah kalan şeyleri halleceğiz. bugün iş başvurum vardı. ama sistem okadar yavaşki br türlü siteleri açılmıyor. bana dua edin inşallah olur kızlar. burayı okadar çok istiyorumki.

yapacak bir dünya iş var iş yerinde ama bennn o dekorasyon sitesi senin bu benim geziyorum bütün gün... :/ hiç bişye yaptığım yok bari gelmesem de evimle uğraşsam ne iyi olur ... gidip müdürlerime açıklayayım bari durumu '' bakın ben burd bütün gün çalışıyor gibi görünsem de çalışmıyorum, siz beni bırakın düğünden sonra geleyim ben '' diiim en iyisi.

inşallah olur cnm hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Günaydın arkadaşlar.. Şimcik gelinlikçi aradı, cuma günü 2.provam var, çok merak ettim nasıl oldu acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…