2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tabi tabi hera aynen öyle söyle onlarda tabi hera hanım aaaa lafımı olur buyrun buda 10 bin tl avansınız derler

Günaydın arkadaşlar.. Şimcik gelinlikçi aradı, cuma günü 2.provam var, çok merak ettim nasıl oldu acaba...

benimde yarın ilk provam var çok merak ediyorum nasıl oldupunu küçük bi beden denemiştim ama arkası kapanmamıştı bu ölçülerime göre dikilip gelecekti güzel olmuştur umarım..

çooook sağol cnm benm ama neden topuklu giyemiyorsun çok mu uzunsun?

1.74 boyum, 4-5 cm den daha topuklu giyemiyorum canım.Gelinlik ayakabısı ararken o kadar çok zorlandım ki,zaten duvak,topuz biraz uzun gösteriyor boyu,babbette giymek istemedim, beğendiğim ayakkabılar hep çok yüksek topukluydu ya da demode modeller.Sade önü açık bir model aldım,küçük taşlı bir kurdelleyle süslemeye çalışıcam.Aslında dışarıya çıkınca gözüm hala ayakkabılarda, daha güzel birşey bulabilim diye.

Şu anda tv ünitemin montajı yapılyor nişanlım olacak beyefendi telefonuma cevap vermiyor.Biz özel olarak yaptırdık güzel olup olmadığını merak ediyorum.Çok kızgınım çok

bu daa oturma odam daha salonu yatak odasını ve mutfağı çekemedim bittikçe koycam. özel albümümde yatak odası mobilyalarımda var bakabilirsiniz kızlarr.Eki Görüntüle 242161 Eki Görüntüle 242162

Renklerin uyumu çok güzel canım,kırmızıyı o kadar öz,yerinde kullanmışsın ki sıradan olmamış.Ben beyaza cesaret edememiştim, koltuklarımın kolları k.rengi diğer tarafları açık sütlükahve, bende senin yaptığın gibi birde canlı bir renk bulmalıyım..

Şu anda tv ünitemin montajı yapılyor nişanlım olacak beyefendi telefonuma cevap vermiyor.Biz özel olarak yaptırdık güzel olup olmadığını merak ediyorum.Çok kızgınım çok

sabret biraz cnm adamlar falan var ya konuşamıyordur:)..

0505 oturma odan çok güzel olmuş,büyükte ne güzel..allah güle güle oturmak nasip etsin.

kızlarrr bugun kadın doğuma gittim.durumu anlattım,'yazz' diye bi ilaç verdi,adetin 1.günü içiliyomuş oda.ayy bende bide 5.gün dediler diye 5.günü gittim.doktor olmaz dedi.bidahaki ay başlıcam artık,bu arada 1 aydada korumuyomuş,2 ay geçmesi gerekiyomuş.hiç haberim yoktuuuu.neyse sağlık olsun.nişanlıma söledim pek mutlu olmadı şu anki tek istedğim umarım düğünümde hastalığım bitmiş olur.tam ozamanlara denk geldiği için doktora sordum,adet geciktirici içeyimmi diye,hem adet geciktirici hem dogumkontrol hapı olmaz zaten ozamana bitmiş olur fln dedi,vazgeçirdi beni..allaha kaldık yani:78::78::78::78::78::78:

kızlar nerdesiniz ya ...ben burdayken şansıma hiç kimsecikler olmuyo

benimde yarın ilk provam var çok merak ediyorum nasıl oldupunu küçük bi beden denemiştim ama arkası kapanmamıştı bu ölçülerime göre dikilip gelecekti güzel olmuştur umarım..

Biz kızlar zor karar veriyoruz ama bu dedikmi de en güzeline karar veriyoruz bence,o yüzden gelinliğinle prenses gibi olacaksındır.Bende bir gelinliğin üstünü,diğerinin altını beğenmiştim tam olarak bilmiyorum üstümde nasıl duracağını.İlk provamda sadece üst kısmının kalıbı vardı, 5dk sürdü prova zaten.Gelinlikçi belin,göğsün oturması çok önemliymiş dedi gelinliğin temeliymiş.Bende bir hevesle gittmiştim,nasıl oldu diye.O yüzden şimcik çook heycanlıyım...

yatak odana bayıldımmm,süper.benimki gibi bembeyazzzz.inşallah temizliğide kolay olur beyazları aldık ama :26:

ya benim de büyük ihtimal düğün ve balayına denk geliyor çok üzgünüm inş.kınada falan erken olurum ona da razıyım 4 gün sürüyo balayına giderken bitmiş olur yoksa rezil olacak tatilimiz

Dün evimi görmeye gittim kızlar, haftasonu kiracı çıkmıştı.Yaa bir insan bir evi bu kadar pis bırakırmı,sinirden ağlıycaktım.Çorap bile topladı sevgilim,mutfak yağ içinde,pirinç taneleri yerlerdeBen ağlamaklı ortada dolaştım hiç birşey yapadım o kadar sinirim bozuldi ki, abartmıyorum 6 büyük çöp poşeti,yağ tenekesi, su şişeleri ay yine sinirim bozuldu.Adam bi zahmet bi poşet çöp toplamış onu bile atmamış biz attık

Mikroplar, insan utanır biraz.Çorap nedir ya.

ya benim de büyük ihtimal düğün ve balayına denk geliyor çok üzgünüm inş.kınada falan erken olurum ona da razıyım 4 gün sürüyo balayına giderken bitmiş olur yoksa rezil olacak tatilimiz

benimde düğünde 1 hafta önce başlaması gerekiyo,walla cnm başladı başladı,başlamadı hemen adet geciktirici içerim,balayından sonrada onu bırakırım,adetim başlar,ilk günüde doğum kontrolü içtikmi tememmmmmmm :)

aman bi acemilik yapıpta hamile kalmıyımda..korkuyorum işte ondan..çocuk en erken 2013

yanlış hatırlamıyorsam, biraz rahatsızdınız, telaş yapmıştınız. Umarım bir problem yoktur..

evet canım tahlillerim temiz çıktı şuan ilaç kullanıyorum bir haftaya kadar bitecek adet olacakmışım o rahimdeki kalınlığı biraz inceltecekmiş galiba öle birşeyler dedi doktor yani tam olarak ilaç bitince hastaneye gidecem tekrar ozaman belli olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…