yapacak bir dünya iş var iş yerinde ama bennn o dekorasyon sitesi senin bu benim geziyorum bütün gün... :/ hiç bişye yaptığım yok bari gelmesem de evimle uğraşsam ne iyi olur ... gidip müdürlerime açıklayayım bari durumu '' bakın ben burd bütün gün çalışıyor gibi görünsem de çalışmıyorum, siz beni bırakın düğünden sonra geleyim ben '' diiim en iyisi.
Günaydın arkadaşlar.. Şimcik gelinlikçi aradı, cuma günü 2.provam var, çok merak ettim nasıl oldu acaba...
çooook sağol cnm benm ama neden topuklu giyemiyorsun çok mu uzunsun?
bu daa oturma odam daha salonu yatak odasını ve mutfağı çekemedim bittikçe koycam. özel albümümde yatak odası mobilyalarımda var bakabilirsiniz kızlarr.Eki Görüntüle 242161 Eki Görüntüle 242162
Şu anda tv ünitemin montajı yapılyor nişanlım olacak beyefendi telefonuma cevap vermiyor.Biz özel olarak yaptırdık güzel olup olmadığını merak ediyorum.Çok kızgınım çok
benimde yarın ilk provam var çok merak ediyorum nasıl oldupunu küçük bi beden denemiştim ama arkası kapanmamıştı bu ölçülerime göre dikilip gelecekti güzel olmuştur umarım..
benmde öyle cnm kalın kalın 4 bilezik taktı nişanlım birde set aldı ince tabi aşırı kalın değil.bakalım üstüne alacakmı kayınpederim almazsa babamın aldıkları fazla bilee cnm. çok haklısın. ayrıca elbisemi beğenmene çoook sewindim teşekkürederim.
0505 oturma odan çok güzel olmuş,büyükte ne güzel..allah güle güle oturmak nasip etsin.
kızlarrr bugun kadın doğuma gittim.durumu anlattım,'yazz' diye bi ilaç verdi,adetin 1.günü içiliyomuş oda.ayy bende bide 5.gün dediler diye 5.günü gittim.doktor olmaz dedi.bidahaki ay başlıcam artık,bu arada 1 aydada korumuyomuş,2 ay geçmesi gerekiyomuş.hiç haberim yoktuuuu.neyse sağlık olsun.nişanlıma söledim pek mutlu olmadışu anki tek istedğim umarım düğünümde hastalığım bitmiş olur.tam ozamanlara denk geldiği için doktora sordum,adet geciktirici içeyimmi diye,hem adet geciktirici hem dogumkontrol hapı olmaz zaten ozamana bitmiş olur fln dedi,vazgeçirdi beni..allaha kaldık yani:78: :78::78::78::78::78:
sabret biraz cnm adamlar falan var ya konuşamıyordur:)..
Dün evimi görmeye gittim kızlar, haftasonu kiracı çıkmıştı.Yaa bir insan bir evi bu kadar pis bırakırmı,sinirden ağlıycaktım.Çorap bile topladı sevgilim,mutfak yağ içinde,pirinç taneleri yerlerdeBen ağlamaklı ortada dolaştım hiç birşey yapadım o kadar sinirim bozuldi ki, abartmıyorum 6 büyük çöp poşeti,yağ tenekesi, su şişeleri ay yine sinirim bozuldu.Adam bi zahmet bi poşet çöp toplamış onu bile atmamış biz attık
ya benim de büyük ihtimal düğün ve balayına denk geliyor çok üzgünüm inş.kınada falan erken olurum ona da razıyım 4 gün sürüyo balayına giderken bitmiş olur yoksa rezil olacak tatilimiz
ben burdayımmm
yanlış hatırlamıyorsam, biraz rahatsızdınız, telaş yapmıştınız. Umarım bir problem yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?