merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :)bi kaç haftadır takip ediyorum sizi ve aynı benimde sizin gibi düğün telaşım var :) benim gibileri görmek hoşuma gtti daha bi heyecanlandırdı nys benim düğünümde 24 EYLÜL de :)
bugun 2.gelinlik provama gittim,provalara özellikle tek gidiyorum kimse görmesin gelinliğimi süpriz olsun diye,şu an çok kararsızım,sadece size sorabilirim,lütfen bana yardımcı olun,benim gelinliğim normalde tek omuz askılı.geçen sefer askısını yapmayın belki straplez yaptırırım demiştim,öyle yapmışlar,askısının tülünü koyarak baktık bide,ama tamamen sade şeklinde fotolarda,normalde o askı,gelinliğin üzerindeki taşlarla kaplı...taşsız bişeye benzemiyo ama,ne diyosunuzzzzz,çok kararsızım......FOTOLAR ALBÜMÜMDE
mutfak masanı çok beğendim ama mutfak için cam masa tehlikeli olmazmı :26:
hoş geldin ben de 24 eylül geliniyim
ya kızlar canım çok sıkkın benim nişanlımın ailesi antalya kaşın bi köyünde oturuor, nişanlım 15 senedir ankarada halasının yanında bizde evlenince ankarada yaşayacağız.bkızlar ben nişanlımı tanıyamıyorum bu kadar ilgisiz bu kadar vurdumduymaz bi insan olamaz ya.bizim önce ankarada düğünümüz olacak sonra köyde..biz bir hafta köyede kalacağız düğünden sonra dört günde balayı yapıcaz.önce köyede kalırız sonra balayına gideriz demiştik ama dün düşündük önce balayına gidelim sonra köyde kalalım dedik zaten yakın yere gidioruz balayına. dün nişanlım cuma günü otelden çıkarız köye gideriz öbür cumada ankaraya döneriz demişti bende tamam dedim. az öncede ankaraya cumartesi döncez dedi bende sen dün cuma demiştinm dedim yanlış söylemişim istersem pazar dönerim dedi bende burdada işlerimiz olacak dedim. artık çok korkuyorum babam haklı çıkacak galiba diyo.(biz daha nişanlanmadan kayınpederim bazı endişeleri olduğunu benim köye ayak uyduramayacağımı falan söylemişti. köye gitmek istemiyeceğimi sevgiliyken giderim deyip sonrada gitmeyeceğimi düşünmüş)nişanlım da ona hak veriyormuş artık galiba gerçekten öyle olacakmış.çok sıkıldım sinirlerim bozuk benim 6 yıllık sevgilim bu olamaz
ya kızlar canım çok sıkkın benim nişanlımın ailesi antalya kaşın bi köyünde oturuor, nişanlım 15 senedir ankarada halasının yanında bizde evlenince ankarada yaşayacağız.bkızlar ben nişanlımı tanıyamıyorum bu kadar ilgisiz bu kadar vurdumduymaz bi insan olamaz ya.bizim önce ankarada düğünümüz olacak sonra köyde..biz bir hafta köyede kalacağız düğünden sonra dört günde balayı yapıcaz.önce köyede kalırız sonra balayına gideriz demiştik ama dün düşündük önce balayına gidelim sonra köyde kalalım dedik zaten yakın yere gidioruz balayına. dün nişanlım cuma günü otelden çıkarız köye gideriz öbür cumada ankaraya döneriz demişti bende tamam dedim. az öncede ankaraya cumartesi döncez dedi bende sen dün cuma demiştinm dedim yanlış söylemişim istersem pazar dönerim dedi bende burdada işlerimiz olacak dedim. artık çok korkuyorum babam haklı çıkacak galiba diyo.(biz daha nişanlanmadan kayınpederim bazı endişeleri olduğunu benim köye ayak uyduramayacağımı falan söylemişti. köye gitmek istemiyeceğimi sevgiliyken giderim deyip sonrada gitmeyeceğimi düşünmüş)nişanlım da ona hak veriyormuş artık galiba gerçekten öyle olacakmış.çok sıkıldım sinirlerim bozuk benim 6 yıllık sevgilim bu olamaz
Teşekkür ederim canımm... Bu camlar sağlamlaştırılmış cammış. Temperli cam dediğimiz camlardan... Ben de sormuştum ama sorun olmaz dediler...
işte gelin de bu durumu onlara anlatın..ya bizim köyde yaşamamız gerekirse ve ben alışamazsam, yada emekli olduğunuzda nasıl olsa döneceksiniz alışamazsa diye tereddütleri vardı..beni tanıyınca hepsinden vazgeçtilera ama asıl sıkıldığım nişanlımın saçmalıkları artık çok yoruldum ya gerçekten bazen inanılmaz kırıcı oluyor ve ben kırmıyorum sen kırılıyorsun diyor aklım almıyo artık..nişanlımın asıl sıkıntısı da işyerinde.ya aslında işyerindeki sorunlarda çözülmeyecek şeyler değil ama daha önce de bi kaç kez bahsetmiştim çok mükemmeliyetçi herşey tastamam olsun ve bir anda olsun diyor olmayınca da bana sarıyor sanki benim şirketin sahibi..
lemlemcim kaşa bağlı ama aslında muğlaya çok yakın antalyanın son köyü ölüdenize 1 saat, kalkan 10 dk, patara 5 dk çok güzel gerçekten köyleri=)
benimde mutfak masası eksik bende cam düşünüyorum buzdolabı siyah,diğerleri de metal-siyah karışık masayı da siyah cam istiyorum ama çok mu simsiyah olur düz beyaz mı alsam sizce ?
Evet evet bende istiyorum
kızlar boyacı ayarladık 750 tl ye yarın başlıyor inşallah tabii umarım ustanın işçiliği iyidir güzel olur fiyat uygun olunca tereddüt ediyorum bazen nie herkes 1500 isterken yarı fiyatına yapıo bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?