2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hoş geldin ben de 24 eylül geliniyim

Gelinliğini görmedim ama bende nişanda giydiğim elbise tek omuz olmasa gelinliğimi, tek omuz yaptıracaktım.Bence daha farklı,daha güzel oluyor. Bide gelinliğin üstündeki taşlardan yaparsan daha havalı olur,gelinliği bu ufak ayrıntılar güzel kılıyor bence..

ya kızlar canım çok sıkkın benim nişanlımın ailesi antalya kaşın bi köyünde oturuor, nişanlım 15 senedir ankarada halasının yanında bizde evlenince ankarada yaşayacağız.bkızlar ben nişanlımı tanıyamıyorum bu kadar ilgisiz bu kadar vurdumduymaz bi insan olamaz ya.bizim önce ankarada düğünümüz olacak sonra köyde..biz bir hafta köyede kalacağız düğünden sonra dört günde balayı yapıcaz.önce köyede kalırız sonra balayına gideriz demiştik ama dün düşündük önce balayına gidelim sonra köyde kalalım dedik zaten yakın yere gidioruz balayına. dün nişanlım cuma günü otelden çıkarız köye gideriz öbür cumada ankaraya döneriz demişti bende tamam dedim. az öncede ankaraya cumartesi döncez dedi bende sen dün cuma demiştinm dedim yanlış söylemişim istersem pazar dönerim dedi bende burdada işlerimiz olacak dedim. artık çok korkuyorum babam haklı çıkacak galiba diyo.(biz daha nişanlanmadan kayınpederim bazı endişeleri olduğunu benim köye ayak uyduramayacağımı falan söylemişti. köye gitmek istemiyeceğimi sevgiliyken giderim deyip sonrada gitmeyeceğimi düşünmüş)nişanlım da ona hak veriyormuş artık galiba gerçekten öyle olacakmış.çok sıkıldım sinirlerim bozuk benim 6 yıllık sevgilim bu olamaz

Aramız yeni katılan arkadaşımız hoşgelmiş...

Smilla gelinliğe baktım canım... Bence burdaki gibi bir askı ve sadece tek omuzdan olacaksa straplez olması daha iyi diye düşündüm... Bu tarz askıların 2 kolda olduğu zaman daha hoş olacağını düşünüyorum... Ama dersen ki straplez rahat edemem veya ille de kol istiyorum diye daha başka kollar da olabilir... Veya bu tip kol her iki tarafta da olabilir... Gelinlik genel olarak mükemmel...

canım benim anladığım kadarıyla köyde yaşamaycaksın neden ayak uydurmanı sorun yapıyorlar ki....yardımcı olurlarsa gayette ayak uydurursun artık köyler eskisi gibi değil birde kaşın köyü ohhh miss

Canım köyde yaşamayacağına göre yılda bir kaç hafta gidebileceğin bir yere ayak uydurmanada gerek yok bence.Nişanlınlada konuş.Sorun olacak bir şey değil bu.

Son düzenleme:

Kendisi 15 senedir Ank.,bizde Ank. oturacağız diyorsun. Köye alışıp alışmamanı anlamadım. Senede 15 gün, bayramlarda bi kaç gün kalacağının yere bence gayet güzel ayak uydurursun.zaten ziyarete gidiyorsun, hemde kaş'ta. Bu telaş ve streste Nişanlılarımızın söylediklerinden başka anlam çıkarmaya çalışıyouz canım, bence üzme kendini.

işte gelin de bu durumu onlara anlatın..ya bizim köyde yaşamamız gerekirse ve ben alışamazsam, yada emekli olduğunuzda nasıl olsa döneceksiniz alışamazsa diye tereddütleri vardı..beni tanıyınca hepsinden vazgeçtilera ama asıl sıkıldığım nişanlımın saçmalıkları artık çok yoruldum ya gerçekten bazen inanılmaz kırıcı oluyor ve ben kırmıyorum sen kırılıyorsun diyor aklım almıyo artık..nişanlımın asıl sıkıntısı da işyerinde.ya aslında işyerindeki sorunlarda çözülmeyecek şeyler değil ama daha önce de bi kaç kez bahsetmiştim çok mükemmeliyetçi herşey tastamam olsun ve bir anda olsun diyor olmayınca da bana sarıyor sanki benim şirketin sahibi..
lemlemcim kaşa bağlı ama aslında muğlaya çok yakın antalyanın son köyü ölüdenize 1 saat, kalkan 10 dk, patara 5 dk çok güzel gerçekten köyleri=)

Teşekkür ederim canımm... Bu camlar sağlamlaştırılmış cammış. Temperli cam dediğimiz camlardan... Ben de sormuştum ama sorun olmaz dediler...

benimde mutfak masası eksik bende cam düşünüyorum buzdolabı siyah,diğerleri de metal-siyah karışık masayı da siyah cam istiyorum ama çok mu simsiyah olur düz beyaz mı alsam sizce ?

benim nişanlımda iyidir hoştur ama dediğin gibi herşey dört dörtlük olsun ister bazen kavga ediyoruz ve sinirlenince yok teli kapatmak ister yada bunun gibi kaçışlar ama alıştım ben artık siniri geçtikten sonra da özür diler dedim hep böyle yapıyorsun özür diliyorsun değiştir biraz kendini dedim bu aralar iyiyiz birde düğün yaklaştıkça ikimizde en ufak bir konudan gerginlik çıkabiliyor dikkatli olmak lazım

kızlar boyacı ayarladık 750 tl ye yarın başlıyor inşallah tabii umarım ustanın işçiliği iyidir güzel olur fiyat uygun olunca tereddüt ediyorum bazen nie herkes 1500 isterken yarı fiyatına yapıo bakalım nasıl olacak

benimde mutfak masası eksik bende cam düşünüyorum buzdolabı siyah,diğerleri de metal-siyah karışık masayı da siyah cam istiyorum ama çok mu simsiyah olur düz beyaz mı alsam sizce ?

Camlar çok hoş duruyor tatlım... Karartmalı camlar var tamamen siyah yerine öyle bişey de tercih edebilirsin... Opak siyah camlar var... Siyah simli opak camlar var... Çeşit bol tatlım... Renk olarak şöyle söyleyebilirim bazen sadece bazı eşyalar bile siyah olsa kalabalık gösteriyor... Mutfağın çok geniş değilse siyah daha dar gösterir... Bence karartmalı cam daha uygun olabilir hem camın şeffaflığı çok estetik... Tercih senin... Bence sen bir çarşıya çık bak biraz gönlüne göre bulursun zaten hemen Dolapların ne renk canımmm beyazlı mı seninkiler de??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…