Camlar çok hoş duruyor tatlım... Karartmalı camlar var tamamen siyah yerine öyle bişey de tercih edebilirsin... Opak siyah camlar var... Siyah simli opak camlar var... Çeşit bol tatlım... Renk olarak şöyle söyleyebilirim bazen sadece bazı eşyalar bile siyah olsa kalabalık gösteriyor... Mutfağın çok geniş değilse siyah daha dar gösterir... Bence karartmalı cam daha uygun olabilir hem camın şeffaflığı çok estetik...Tercih senin... Bence sen bir çarşıya çık bak biraz gönlüne göre bulursun zaten hemen Dolapların ne renk canımmm beyazlı mı seninkiler de??
kabartmalı derken siyah cam üstüne gri simli işlemeler gördüm çok hoşuma gitmişti omu acaba resim varsa eklermisiniz zahmet olmazsa eğer benim ev inşaatta olduğu için fayansları ben seçtim mutfak fayansları beyaz kabartmalı-ortada leopar deseni gibi bej renkte içeriyor dolaplarda beyaz-kapakları bej rengi ankastre olacak mutfak çok geniş değil
Malesef canım o modellerin fotoğraflarını çekmemiştim... Ben başka bir masaya daha bakmıştım oda mobilya üstüne siyah simli camdı açılıp büyütülebilen masalardı ama fotoğrafı yok... Beyaz inci diye bir mobilyacı satıyor int.den bakabilirsin modellere... Ben burdan ödeyip Alanya'dan teslim alıcam ürünü... Tamamen tesadüf denk geldi benim için de kolaylık oldu yoksa bi yerden bi yere hem çeyiz hem masa sandalye çok zor olurdu...Bayileri de olabilir bulunduğun yerde bi sorabilirsin...
bence askı her iki omuzada koy çünkü kolu kesilmiş gibi duruyor bence taşıyabilirim dersen straplez olsunbugun 2.gelinlik provama gittim,provalara özellikle tek gidiyorum kimse görmesin gelinliğimi süpriz olsun diye,şu an çok kararsızım,sadece size sorabilirim,lütfen bana yardımcı olun,benim gelinliğim normalde tek omuz askılı.geçen sefer askısını yapmayın belki straplez yaptırırım demiştim,öyle yapmışlar,askısının tülünü koyarak baktık bide,ama tamamen sade şeklinde fotolarda,normalde o askı,gelinliğin üzerindeki taşlarla kaplı...taşsız bişeye benzemiyo ama,ne diyosunuzzzzz,çok kararsızım......FOTOLAR ALBÜMÜMDE
ben phılıps azur serisinden aldım canım gayette kullanışlı sadece biraz ağır gibi geldi bana elim alışana kadar bir hafta çeyizleri ütüledim onunla tavsiye ederimütüü...
tost makinesi....
ve mutfak için olan süpürgelerden...eksiğim bunlar ama hala kararsızım marka konusun daa off..nette durmadan araştırıyorum bunaldımmm
bugun 2.gelinlik provama gittim,provalara özellikle tek gidiyorum kimse görmesin gelinliğimi süpriz olsun diye,şu an çok kararsızım,sadece size sorabilirim,lütfen bana yardımcı olun,benim gelinliğim normalde tek omuz askılı.geçen sefer askısını yapmayın belki straplez yaptırırım demiştim,öyle yapmışlar,askısının tülünü koyarak baktık bide,ama tamamen sade şeklinde fotolarda,normalde o askı,gelinliğin üzerindeki taşlarla kaplı...taşsız bişeye benzemiyo ama,ne diyosunuzzzzz,çok kararsızım......FOTOLAR ALBÜMÜMDE
kızlaaaaar ben geldiiiim, şu an kendi evimdeyim perdelerim takılıyor, bende mutfağa geçtim laptopu açayım bakayım int bulurmuyum demiştim ve şansa bakinki şifresiz ağ buldum oleeeey....
hemen bi liste patlatıyorum.....
lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:
mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:
buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:
mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:
artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:
nostalgia = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:
CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:
uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:
gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:
ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:
sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:
caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123:
ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:
MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:
ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:
kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:
demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:
eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:
zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:
zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123:
seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:
miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:
aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:
simillacım iki türlüde çok hoş olur eminim ama straplez sanki daha hoş bence. fiziğine çok yakışmış gelinliğin.
Bu arada sen ev fotolarını neden kaldırdınki??
o eğer düz değil biraş işlemeli bir askı olsa daha güzel olurdu ve bu tarz kollar tek güzel olmuyor bence canım.çağla şikel askı yaptırsaydın oda yakışırdı aslında..
düz olmucak cnm zaten taşlı olcak heryeri.çağla şikel askısındanda eltimin gelinliğinde vardı,aynı olmasın diye istemedim offffffff hala çok kararsızım
daha fiyatlarından haberim de yokmagnetli olsun ne olursa olsun çöpe gitmesn ya günah okadar para veriyoz
northstar senide ekledim listeye canım..
kızlar bugün perdelerim takıldı, evimi temizledim ama daha tam yerleşemedim, biraz foto çektim yarın eklerim, şimdi çok yorgunum.. ama çok sevinçli değilim, salonumuzun tülleri bembeyaz olunca çok sade durmuş, nişanlım beğenmedi, sonra annemler geldi onlarda aynı şeyi söyledi, biraz renk katmam gerekiyor ama nasıl yaparım bilmiyorum, zaten çok masraflı oldu, keşke düz renkli tüller mi yaptırsaydım diye düşünmeye başladım..
birdee bugün almanyadan kardeşim geldiiii, havalanında falan çok bekledik, şimdi hasret gideriyoruz çok yorgunum kızlar.. iyi akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?