2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

mutfak masamı ben de cam istiodum ama çok leke oluyo diye düşünüyorum mobilya mı alsam acaba diyorum ortadan açılanlardan arkadaşım almış gerekince açılıo normal salon masası gibi ama çok küçük 4 kişilik açılınca 6 kişilik oluyo

kabartmalı derken siyah cam üstüne gri simli işlemeler gördüm çok hoşuma gitmişti omu acaba resim varsa eklermisiniz zahmet olmazsa eğer benim ev inşaatta olduğu için fayansları ben seçtim mutfak fayansları beyaz kabartmalı-ortada leopar deseni gibi bej renkte içeriyor dolaplarda beyaz-kapakları bej rengi ankastre olacak mutfak çok geniş değil

Malesef canım o modellerin fotoğraflarını çekmemiştim... Ben başka bir masaya daha bakmıştım oda mobilya üstüne siyah simli camdı açılıp büyütülebilen masalardı ama fotoğrafı yok... Beyaz inci diye bir mobilyacı satıyor int.den bakabilirsin modellere... Ben burdan ödeyip Alanya'dan teslim alıcam ürünü... Tamamen tesadüf denk geldi benim için de kolaylık oldu yoksa bi yerden bi yere hem çeyiz hem masa sandalye çok zor olurdu...Bayileri de olabilir bulunduğun yerde bi sorabilirsin...

çok tşk ederim canımm bakıcam inceleyeceğim şimdi

bence askı her iki omuzada koy çünkü kolu kesilmiş gibi duruyor bence taşıyabilirim dersen straplez olsun

ütüü...
tost makinesi....
ve mutfak için olan süpürgelerden...eksiğim bunlar ama hala kararsızım marka konusun daa off..nette durmadan araştırıyorum bunaldımmm
ben phılıps azur serisinden aldım canım gayette kullanışlı sadece biraz ağır gibi geldi bana elim alışana kadar bir hafta çeyizleri ütüledim onunla tavsiye ederim

kızlaaaaar ben geldiiiim, şu an kendi evimdeyim perdelerim takılıyor, bende mutfağa geçtim laptopu açayım bakayım int bulurmuyum demiştim ve şansa bakinki şifresiz ağ buldum oleeeey....

hemen bi liste patlatıyorum.....

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

nostalgia = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

o eğer düz değil biraş işlemeli bir askı olsa daha güzel olurdu ve bu tarz kollar tek güzel olmuyor bence canım.çağla şikel askı yaptırsaydın oda yakışırdı aslında..

beni bir türlü yazamadın lemlem :) 1ekim düğün 30 eylül kına

simillacım iki türlüde çok hoş olur eminim ama straplez sanki daha hoş bence. fiziğine çok yakışmış gelinliğin.
Bu arada sen ev fotolarını neden kaldırdınki??

cnm albümler bölümünde dolaşırken kendi özel albümlerimi orda gördüm,hemen telaşlandım ve sildim ne var ne yoksa,meğer onu orda sadece ben ve arkadaşlarım görebiliyomuş..sonra bidaha eklemedim herkes gördü diye

Selam kızlar nasılsınız, geçmişi okumadan önce biraz kendi durumumdan bahsedeyim dedim, bu gün baya bi işlerimizi hallettik, oturma odasına çekyat aldık,el buketimi yaptırdım çok güzel oldu,tül-perde işini hallettik,nişanlıma papyon kemer aldık,evimize merdiven aldık,vs vs ama çok yorulduk artık pilim bitmek üzere,cumartesi gelinliğimin son provası var, bu koşuşturmalar beni öldürücek:) bir ara forumda bi vitaminden bahsediliyodu bilen varsa yazın lütfen adı neydi, iş yeri ile yapılacak işler arasında mekik dokuyorum şu aralar:))

o eğer düz değil biraş işlemeli bir askı olsa daha güzel olurdu ve bu tarz kollar tek güzel olmuyor bence canım.çağla şikel askı yaptırsaydın oda yakışırdı aslında..

düz olmucak cnm zaten taşlı olcak heryeri.çağla şikel askısındanda eltimin gelinliğinde vardı,aynı olmasın diye istemedim offffffff hala çok kararsızım

düz olmucak cnm zaten taşlı olcak heryeri.çağla şikel askısındanda eltimin gelinliğinde vardı,aynı olmasın diye istemedim offffffff hala çok kararsızım

bence model üzerindeki askı taş işlemeleriyle tamamlanırsa harika olur hayal edebiliyorum....hem de şimdi herkes çağla şikel askısı yaptırıyo ya da straplez giyiniyo biraz sıradan olmaya başladılar gelinlikçileri gezerken bile hemen hepsi çağla şikel askısı koyalım mı çok gidio falan diolardı...

benim gelinliğimede belki ekleriz diye önündeki güpürden kol kestirdim ama henüz dikmedik pcde fikir olur belki diye aradım ama yok. bulursam eklerim bende.

Ben bal arısı gibiydim senden önce
Bak pervanelere döndum seni görünce

Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam
Yoluna adadım ömrümü ben
Sensiz olamam
Yana yana kül olsam her an
Yine de senden ayrılamam
Bin yıl yaşasam yine sana doyamam

Sana gönlümü verdim nazlı güzel
Seni almazsam gözlerim açık gider

Bana ellerini ver
Hayat seni sevince güzel
Yoluna adadım ömrümü ben
Gel kaçma güzel

Bana ellerini ver
Hayat seni sevince güzel
Sana gönlümü verdim nazlı güzel...

bizde yarın nikah şekeri seçmeye gideceğiz bnm aklımda küçük gelin*damat biblosu arkasınada buzdolabına yapışkanı olsun diye düşünüyorum sizlerinde fikrini alayım dedim

northstar senide ekledim listeye canım..

kızlar bugün perdelerim takıldı, evimi temizledim ama daha tam yerleşemedim, biraz foto çektim yarın eklerim, şimdi çok yorgunum.. ama çok sevinçli değilim, salonumuzun tülleri bembeyaz olunca çok sade durmuş, nişanlım beğenmedi, sonra annemler geldi onlarda aynı şeyi söyledi, biraz renk katmam gerekiyor ama nasıl yaparım bilmiyorum, zaten çok masraflı oldu, keşke düz renkli tüller mi yaptırsaydım diye düşünmeye başladım..

birdee bugün almanyadan kardeşim geldiiii, havalanında falan çok bekledik, şimdi hasret gideriyoruz çok yorgunum kızlar.. iyi akşamlar..

Son düzenleme:

cnm aralara boncuk atabilirsin,hani bi sıra çeşit çeşit boncuk,kalın perdene uygun renlerde,onda püskül flnda oluyo baya hareketlenir,yada ipli perdelerden kısa kısa kesip aralara atabilirsin yine,endişelenmeeeeee,buluruz bi çaresini bizzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…