2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Mesela ben kendi salon perde arasında osmanlı tuğrası asıcam her perdeci de bulabilirsin o bile ayrı hava katıyor aynı şekilde bu sefer boncuklu yatak odama kroveze bnm yatak odası birde bişey daha sorcam perdeleri siz eşya yerleştirdikten sonra mı öncemi astınız bizim perdeci eşyalar gelmeden asayım demişte...

çok sade kaldıysa
yine aynı tülden fon ekleyebilrsin yanlara
alt kısımlarına da bocuklar ekletirsin
çok şık durduğunu düşünüyorum

2 gündür canım bi duruma çok sıkıldı bi arkadaşımla ilgili. Buraya yazasım geldi, ama baştan ricam arkadaşımı kötüleyici yorumlar yazmayın. Ama beni teselli edecek bişeyler yazarsanız olabilir:)
Bizim düğünümüz nişanlımın yaşadığı şehirde olacak, benim ailemin yaşadığı şehirde ise nikah ve kına olacak. Arada 10 saat var, araba tutmak, otel ayarlamak çok daha zor olacaktı, durumumuz müsayit değildi. Birde çok uzak herkes gelemeyecekti. O yüzden güzel bi nikah salonu tuttuk, müzikli danslı biryer, kimseyide düğüne çağırmadık. Herkesi nikaha kınaya çağırdık.
Düğüne teyzemler ve çok yakın arkadaşlarım gelecekler. Herkes kendi imkanlarıyla gelecek, ancak kalacak yerleri biz ayarladık, nişanlımın akrabalarında kalınacak. Neyse durum bu işte, aylar öncesindende belli bu durum. 2 gün önce çok yakın arkadaşım aradı beni. 15 senelik arkadaşım, düğünü ne hallerle yaptığımızı en iyi bilenlerden biri yani. Ortak bi araba kiralansa, benim nişanlımda annemde gelmek istiyor. Ama böyle 3 kişilik bilet parası çok gelecek. Çok masraf olacak, bizde evlilik hazırlığındayız dedi (Evlilik için şuan hiçbir masraf etmediler, bi çöp almadılar daha). Organize olunsa, bi transporter kiralansa, onla gidilse dedi. Senin annen baban nasıl gidecek onlarla gitsek dedi. Araba olsa annemde gelmek istiyor dedi. Sonra babamın arabasını istedi, aslında o araba boşta onla gitsek dedi (kendi babasının arabasıda var). Çok canım sıkıldı, kızları ara dedim, onlarla yap planını, annemle babam erken gelecekler dedim. Sonrada mesaj attım, düğüne gelmek gitmek çok masraf, malum sizde evlilik hazırlığındasınız, gelemezseniz gerçekten bozulmam dedim. Ben zaten kimseyi gelin diye zorlamadım, herkesin belli bir bütçesi vardır, gelemeyeni anlarım sonuçta.
Benden sonra düğünüme gelecek ortak bir arkadaşımızı aramış, ona demişki: Benim bildiğim cenaze ve düğünlerde araba tutulur, ben aradım ima ettim ona ama anladımı bilmiyorum demiş. Gerçekten çok üzüldüm, uzaktan biri yapsa umrumda bile olmazdı. Beni araba tutun diye ima etmek için aramış. Benim mesajımdan sonra sen yanlış aradın, ben sadece sana fikir danışmak için aramıştım diye msj atmış. 2 gündür msjlarına ve aramalarına cvp vermiyorum. Çünkü düğünüme bikaç hafta kala beni böyle üzdüğü için konuşmak istemiyorum.
Düğünümüzün olacağı şehir herkesin gidip görmek gezmek istediği bir şehir. Uzaktan kel alaka bi akrabamız anneme sormuş, herşeyi karşılıyomusunuz, eğer karşılıyosanız biz gelmek istiyoruz, o şehri görmeyi gezmeyi çok istiyoruz demiş. DÜğüne değil şehire gelmek istiyor yani. Bunu sallamamıştım mesela, ama arkadaşım yapınca çok bozuldum. Biz bu kadar şeyi karşılayabilecek olsak iki düğün yapardık daha ucuza gelirdi. Üstelik iki düğün bile yapsak diğer şehire yakın arkadaşlarım yine gelecekler sonuçta. Benimde düğünde teyzelerim, ailem, yakın arkadaşlarım olsun gerisi beni ilgilendirmiyo derdim. Şuan o kadar tadım tuzum kaçtıki, inanın kimse gelmesede olur.

gelinliğimin omzunu paint te taşlı yaptım,hiç uykum yok uğraşıyorum öyle,bakın bakalım şimdi nasıl değişmişmi aynımı

canımm benimm kıyamam ya....seni iyi anlıyorum sen milletin her dediğine aldırış edeceksen işin zor salla gitsin benim en yakın arkadaşım nişanıma bak aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın gelmedi bile bende çok bozulmuştum şimdi içim den davetiye verirken gelmeyeceksin ama yinede veriyorum demek geliyor ama bir süre sonra diyorum bende onunkini gitmem bnm de şehir dışından çok arkadaşım var gelen gelir gelemeyen gelmez bu kadar basit hiç alınma kendinde diyorsun onların amacı senin yanında olmak değil gezmek ozaman tur ayarlasınlar öyle gezsinler hiç sıkma tatlı canını değmez sen düğünün keyfini bırak gelmek isteyen şartları zorlar gelir bu bnm fikrim sen ve eşin düğününüzün tadını çıkarın derim ben

cnm isteyen istediği şekilde gelir,benim uzaktan gelcek arkadaşlarımla aramızda öyle bi muabbet bile olmadı,daha ben dedim,siz bide yol parası verceksiniz takı fln düşünmeyin,olurmu cnm öyle şey dediler,normalde hani adetlerimizde,uzağa düğüne gidiliyosa misafirin herşeyi karşılanır,ama yani durumunuz sıkışıksa ve bunu en yakın arkadaşın söylüyosa düşüncesizlik etmiştir ama eminim kötü niyetli değildir,belki etraftan öle bi laf duyduysa senin iyiliğin için sana bu yolla sölemiştir..çok büyütme bence zaten tavrını koymuşsun

Evet gelemeyen gelemez, o günün tadını çıkarmak önemli. Ben onun derdinde değilim zaten, o niye gelmedi bu niye gelmedi derdine düşecek değilim. Ama beni böyle bi günde arayıp bunaltmak, laf sokmak ne demek. Gelemiyosan güzelce ararsan durumum müsayit değil gelemiyorum dersin, konu kapanır. Ama bedavaya getirmek için şu yaptığı şeye bak. Asıl kırıldığımda ortak arkadaşımıza dediği laflar. Bu arkadaşımında iyi bir maaşı var, ben zaten kardeşim kadar yakın arkadaşlarımın maaşı durumu yoksa napar eder bilet paralarını çekerim. O gün yanımda olmaları önemli diye. Zaten borç batağındayız, 300 500 fazla borcumuz olsa ne olacak.
Maddi konulardada çok bunaldım bu sıralar. Normalde basit şeylere kırılcak bi insan değilim, kolay kolay alınmam bozulmam küsmem ben. Çok zordur birine kırılmam benim. Bu sıralar o kadar çok şeye borçlandıkki. Çoğu şeyi nişanlımla birlikte yapıyoruz. Hafta sonuda yatak odası takımı aldık, bu kadar kredi borcunu nasıl ödeyeceğiz kara kara düşünüyorum. İkimizinde ailesinin maddi durumu iyi değil, çok borca sıkıştığımızda yardım edecek kimse yok, nişanlımın ailesi düğün nikah gelinlik için kredi çekti, çok borca girdiler. Benim babam bizim oturacağımız evin kredi borcuna girdi. Herkes bizim için yapabileceğinin fazlasını yaptı Bide ben tayinciyim, nişanlım orda ev geçindiriyo, ben burda ayrı ev geçindiriyorum. İki ayrı ev masrafımız, benim sürekli nişanlımın yanına gitmem için yol parası masrafım var.

kızlar nişanlım pazar günü izine ayrılacaktı ama bugün oparasyona göndermişler ilk oparasyona gidişi..geç gelebilecek galiba gerçi sağ salim gelsinde düğün günü gelsin.. ama aklım onda allahım yardım etsin ona ve tüm askerlerimize... allaha emanet hepsi...

üzülme arkadaşım Allah büyük herkesin kendine göre sıkıntıları var ama ne yaparsın dediğim gibi sen kendi düğününü düşün arkadaşın ayıp etmiş ama zamanı geri alamazsın o yüzden geçmişe değil geleceğe bak kendini de nişanlını da üzme herşey zamanla yoluna girer biz sanmaki borçsuzuz maddi durumumuz süper diye bişey yok ne kadar alırsak alalım eksik bitmiyor bnm de paraszlıktan alamadğm şeyler var ama zamanla olacak şeyler herşey tam takım olmak zorunda değil hem evli arkadaşlarımda diyor evlendikten sonrada almak zevkli diye o kadar büyütme elden bişey gelmez Allah büyük bir yola koymuştur gönlünü ferah tut..

Allah sağsalim kavuştursun canım benim bütün askerlerimize ve sevdiklerine çok zor Allah sabır versin yar ve yardımcınız olsun

kucağa almasına bende hayal kuruyorum cnm:) ayy çok zevkli bir okadar da yorucu günlerr cnm hadi hayırlısı olsun kızlar ewlerinizin fotosunu koyun hepinizz tamam:)

olsun cnm onun bile ayrı tadı var dolabın üzerine notlar yapıştırıp çık kahvaltısını hazırla oda sana msj atsın falan. hem ewe gelince berabersiniz sonuçta dimi:)))

kızlar ewinin ya da eşyalarının fotolarını koyan var mı??? ben de geri kalan odalarımı albümüme ekleyeceğim. çok zewkli oluyor bakması koyan olursa buraya yazında bakalımm. güzel eylül gelinleriiiiiiiiiiiii:))))))

kızlar _mina nichinde izmirli bi arkadaş vrdı, çok merak ediyorum onu
nişanlısı ve annesi-babası arasında problemler vardı
herşeyin bozulmasından korkuyorum falan diyodu
ve hergün burdaydı
çok uzun süredir girmiyo
nişanı bozuldu sanırım ya
umarım öyle değildir

herşey hazırken ipleri koparmak çok zoor

evimi düzeyim de hayırlısıyla koyucam inş tatlım
profilimde var mobilyalarımn bir kısmı
bu arada senin ismin ne hayatım ya 0505 diye hitab etmek çok abes geliyo

evimi düzeyim de hayırlısıyla koyucam inş tatlım
profilimde var mobilyalarımn bir kısmı
bu arada senin ismin ne hayatım ya 0505 diye hitab etmek çok abes geliyo

aynen benimde bitmedi ki daha temizlik yapıcaz çok işimiz var bende biran önce eşyaları vs yerlerine yerleştirmek için sabırsızlanıyorum bu arada bilmedğimden soruyorum kusuruma bakmayın buraya resim ekleyince sadece üyeler mi yoksa herkes mi görüyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…