ben bilmem beyim bilir :96:hmm ozaman kendini şöyle bi tanesi 1,5 tan hazırla :))))
northstar senide ekledim listeye canım..
kızlar bugün perdelerim takıldı, evimi temizledim ama daha tam yerleşemedim, biraz foto çektim yarın eklerim, şimdi çok yorgunum.. ama çok sevinçli değilim, salonumuzun tülleri bembeyaz olunca çok sade durmuş, nişanlım beğenmedi, sonra annemler geldi onlarda aynı şeyi söyledi, biraz renk katmam gerekiyor ama nasıl yaparım bilmiyorum, zaten çok masraflı oldu, keşke düz renkli tüller mi yaptırsaydım diye düşünmeye başladım..
birdee bugün almanyadan kardeşim geldiiii, havalanında falan çok bekledik, şimdi hasret gideriyoruz çok yorgunum kızlar.. iyi akşamlar..
canımm benimm kıyamam ya....seni iyi anlıyorum sen milletin her dediğine aldırış edeceksen işin zor salla gitsin benim en yakın arkadaşım nişanıma bak aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın gelmedi bile bende çok bozulmuştum şimdi içim den davetiye verirken gelmeyeceksin ama yinede veriyorum demek geliyor ama bir süre sonra diyorum bende onunkini gitmem bnm de şehir dışından çok arkadaşım var gelen gelir gelemeyen gelmez bu kadar basit hiç alınma kendinde diyorsun onların amacı senin yanında olmak değil gezmek ozaman tur ayarlasınlar öyle gezsinler hiç sıkma tatlı canını değmez sen düğünün keyfini bırak gelmek isteyen şartları zorlar gelir bu bnm fikrim sen ve eşin düğününüzün tadını çıkarın derim ben2 gündür canım bi duruma çok sıkıldı bi arkadaşımla ilgili. Buraya yazasım geldi, ama baştan ricam arkadaşımı kötüleyici yorumlar yazmayın. Ama beni teselli edecek bişeyler yazarsanız olabilir:)
Bizim düğünümüz nişanlımın yaşadığı şehirde olacak, benim ailemin yaşadığı şehirde ise nikah ve kına olacak. Arada 10 saat var, araba tutmak, otel ayarlamak çok daha zor olacaktı, durumumuz müsayit değildi. Birde çok uzak herkes gelemeyecekti. O yüzden güzel bi nikah salonu tuttuk, müzikli danslı biryer, kimseyide düğüne çağırmadık. Herkesi nikaha kınaya çağırdık.
Düğüne teyzemler ve çok yakın arkadaşlarım gelecekler. Herkes kendi imkanlarıyla gelecek, ancak kalacak yerleri biz ayarladık, nişanlımın akrabalarında kalınacak. Neyse durum bu işte, aylar öncesindende belli bu durum. 2 gün önce çok yakın arkadaşım aradı beni. 15 senelik arkadaşım, düğünü ne hallerle yaptığımızı en iyi bilenlerden biri yani. Ortak bi araba kiralansa, benim nişanlımda annemde gelmek istiyor. Ama böyle 3 kişilik bilet parası çok gelecek. Çok masraf olacak, bizde evlilik hazırlığındayız dedi (Evlilik için şuan hiçbir masraf etmediler, bi çöp almadılar daha). Organize olunsa, bi transporter kiralansa, onla gidilse dedi. Senin annen baban nasıl gidecek onlarla gitsek dedi. Araba olsa annemde gelmek istiyor dedi. Sonra babamın arabasını istedi, aslında o araba boşta onla gitsek dedi (kendi babasının arabasıda var). Çok canım sıkıldı, kızları ara dedim, onlarla yap planını, annemle babam erken gelecekler dedim. Sonrada mesaj attım, düğüne gelmek gitmek çok masraf, malum sizde evlilik hazırlığındasınız, gelemezseniz gerçekten bozulmam dedim. Ben zaten kimseyi gelin diye zorlamadım, herkesin belli bir bütçesi vardır, gelemeyeni anlarım sonuçta.
Benden sonra düğünüme gelecek ortak bir arkadaşımızı aramış, ona demişki: Benim bildiğim cenaze ve düğünlerde araba tutulur, ben aradım ima ettim ona ama anladımı bilmiyorum demiş. Gerçekten çok üzüldüm, uzaktan biri yapsa umrumda bile olmazdı. Beni araba tutun diye ima etmek için aramış. Benim mesajımdan sonra sen yanlış aradın, ben sadece sana fikir danışmak için aramıştım diye msj atmış. 2 gündür msjlarına ve aramalarına cvp vermiyorum. Çünkü düğünüme bikaç hafta kala beni böyle üzdüğü için konuşmak istemiyorum.
Düğünümüzün olacağı şehir herkesin gidip görmek gezmek istediği bir şehir. Uzaktan kel alaka bi akrabamız anneme sormuş, herşeyi karşılıyomusunuz, eğer karşılıyosanız biz gelmek istiyoruz, o şehri görmeyi gezmeyi çok istiyoruz demiş. DÜğüne değil şehire gelmek istiyor yani. Bunu sallamamıştım mesela, ama arkadaşım yapınca çok bozuldum. Biz bu kadar şeyi karşılayabilecek olsak iki düğün yapardık daha ucuza gelirdi. Üstelik iki düğün bile yapsak diğer şehire yakın arkadaşlarım yine gelecekler sonuçta. Benimde düğünde teyzelerim, ailem, yakın arkadaşlarım olsun gerisi beni ilgilendirmiyo derdim. Şuan o kadar tadım tuzum kaçtıki, inanın kimse gelmesede olur.
2 gündür canım bi duruma çok sıkıldı bi arkadaşımla ilgili. Buraya yazasım geldi, ama baştan ricam arkadaşımı kötüleyici yorumlar yazmayın. Ama beni teselli edecek bişeyler yazarsanız olabilir:)
Bizim düğünümüz nişanlımın yaşadığı şehirde olacak, benim ailemin yaşadığı şehirde ise nikah ve kına olacak. Arada 10 saat var, araba tutmak, otel ayarlamak çok daha zor olacaktı, durumumuz müsayit değildi. Birde çok uzak herkes gelemeyecekti. O yüzden güzel bi nikah salonu tuttuk, müzikli danslı biryer, kimseyide düğüne çağırmadık. Herkesi nikaha kınaya çağırdık.
Düğüne teyzemler ve çok yakın arkadaşlarım gelecekler. Herkes kendi imkanlarıyla gelecek, ancak kalacak yerleri biz ayarladık, nişanlımın akrabalarında kalınacak. Neyse durum bu işte, aylar öncesindende belli bu durum. 2 gün önce çok yakın arkadaşım aradı beni. 15 senelik arkadaşım, düğünü ne hallerle yaptığımızı en iyi bilenlerden biri yani. Ortak bi araba kiralansa, benim nişanlımda annemde gelmek istiyor. Ama böyle 3 kişilik bilet parası çok gelecek. Çok masraf olacak, bizde evlilik hazırlığındayız dedi (Evlilik için şuan hiçbir masraf etmediler, bi çöp almadılar daha). Organize olunsa, bi transporter kiralansa, onla gidilse dedi. Senin annen baban nasıl gidecek onlarla gitsek dedi. Araba olsa annemde gelmek istiyor dedi. Sonra babamın arabasını istedi, aslında o araba boşta onla gitsek dedi (kendi babasının arabasıda var). Çok canım sıkıldı, kızları ara dedim, onlarla yap planını, annemle babam erken gelecekler dedim. Sonrada mesaj attım, düğüne gelmek gitmek çok masraf, malum sizde evlilik hazırlığındasınız, gelemezseniz gerçekten bozulmam dedim. Ben zaten kimseyi gelin diye zorlamadım, herkesin belli bir bütçesi vardır, gelemeyeni anlarım sonuçta.
Benden sonra düğünüme gelecek ortak bir arkadaşımızı aramış, ona demişki: Benim bildiğim cenaze ve düğünlerde araba tutulur, ben aradım ima ettim ona ama anladımı bilmiyorum demiş. Gerçekten çok üzüldüm, uzaktan biri yapsa umrumda bile olmazdı. Beni araba tutun diye ima etmek için aramış. Benim mesajımdan sonra sen yanlış aradın, ben sadece sana fikir danışmak için aramıştım diye msj atmış. 2 gündür msjlarına ve aramalarına cvp vermiyorum. Çünkü düğünüme bikaç hafta kala beni böyle üzdüğü için konuşmak istemiyorum.
Düğünümüzün olacağı şehir herkesin gidip görmek gezmek istediği bir şehir. Uzaktan kel alaka bi akrabamız anneme sormuş, herşeyi karşılıyomusunuz, eğer karşılıyosanız biz gelmek istiyoruz, o şehri görmeyi gezmeyi çok istiyoruz demiş. DÜğüne değil şehire gelmek istiyor yani. Bunu sallamamıştım mesela, ama arkadaşım yapınca çok bozuldum. Biz bu kadar şeyi karşılayabilecek olsak iki düğün yapardık daha ucuza gelirdi. Üstelik iki düğün bile yapsak diğer şehire yakın arkadaşlarım yine gelecekler sonuçta. Benimde düğünde teyzelerim, ailem, yakın arkadaşlarım olsun gerisi beni ilgilendirmiyo derdim. Şuan o kadar tadım tuzum kaçtıki, inanın kimse gelmesede olur.
canımm benimm kıyamam ya....seni iyi anlıyorum sen milletin her dediğine aldırış edeceksen işin zor salla gitsin benim en yakın arkadaşım nişanıma bak aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın gelmedi bile bende çok bozulmuştum şimdi içim den davetiye verirken gelmeyeceksin ama yinede veriyorum demek geliyor ama bir süre sonra diyorum bende onunkini gitmem bnm de şehir dışından çok arkadaşım var gelen gelir gelemeyen gelmez bu kadar basit hiç alınma kendinde diyorsun onların amacı senin yanında olmak değil gezmek ozaman tur ayarlasınlar öyle gezsinler hiç sıkma tatlı canını değmez sen düğünün keyfini bırak gelmek isteyen şartları zorlar gelir bu bnm fikrim sen ve eşin düğününüzün tadını çıkarın derim ben
Evet gelemeyen gelemez, o günün tadını çıkarmak önemli. Ben onun derdinde değilim zaten, o niye gelmedi bu niye gelmedi derdine düşecek değilim. Ama beni böyle bi günde arayıp bunaltmak, laf sokmak ne demek. Gelemiyosan güzelce ararsan durumum müsayit değil gelemiyorum dersin, konu kapanır. Ama bedavaya getirmek için şu yaptığı şeye bak. Asıl kırıldığımda ortak arkadaşımıza dediği laflar. Bu arkadaşımında iyi bir maaşı var, ben zaten kardeşim kadar yakın arkadaşlarımın maaşı durumu yoksa napar eder bilet paralarını çekerim. O gün yanımda olmaları önemli diye. Zaten borç batağındayız, 300 500 fazla borcumuz olsa ne olacak.
Maddi konulardada çok bunaldım bu sıralar. Normalde basit şeylere kırılcak bi insan değilim, kolay kolay alınmam bozulmam küsmem ben. Çok zordur birine kırılmam benim. Bu sıralar o kadar çok şeye borçlandıkki. Çoğu şeyi nişanlımla birlikte yapıyoruz. Hafta sonuda yatak odası takımı aldık, bu kadar kredi borcunu nasıl ödeyeceğiz kara kara düşünüyorum. İkimizinde ailesinin maddi durumu iyi değil, çok borca sıkıştığımızda yardım edecek kimse yok, nişanlımın ailesi düğün nikah gelinlik için kredi çekti, çok borca girdiler. Benim babam bizim oturacağımız evin kredi borcuna girdi. Herkes bizim için yapabileceğinin fazlasını yaptıBide ben tayinciyim, nişanlım orda ev geçindiriyo, ben burda ayrı ev geçindiriyorum. İki ayrı ev masrafımız, benim sürekli nişanlımın yanına gitmem için yol parası masrafım var.
kızlar nişanlım pazar günü izine ayrılacaktı ama bugün oparasyona göndermişler ilk oparasyona gidişi..geç gelebilecek galiba gerçi sağ salim gelsinde düğün günü gelsin.. ama aklım onda allahım yardım etsin ona ve tüm askerlerimize... allaha emanet hepsi...
gelinliğimin omzunu paint te taşlı yaptım,hiç uykum yok uğraşıyorum öyle,bakın bakalım şimdi nasıl değişmişmi aynımı
bende hep hayal ediyorum birde düğün sonrasını beni kucağına almasını vs..bak şimdi bile heyecanladım :)))
14 gün kaldı bnm düğüne bnm de ev yarın bitecek demişler inş. biterse haftasonu temizlik olur ondan sonra da eşyalarımızı perdelerimizi halılar avizeleri yerli yerince koyarız hmmm birde nikah şekerimizi almadık
0505 özendim valla tam evcilik oyunuama bizimki malesef bu kadar pembe olamıyacak sabahın 7 sinde servise binicem o yüzden kahvaltıyı birlikte yapma sansımız yok eşim 8:30 evden cıkıyor olucak ama keşke kahvaltıyı hazırlayıp ben onu yolcu edebilseydim ama iş yerimiz taşınana kadar biraz idare edicez:26:
kızlar ewinin ya da eşyalarının fotolarını koyan var mı??? ben de geri kalan odalarımı albümüme ekleyeceğim. çok zewkli oluyor bakması koyan olursa buraya yazında bakalımm. güzel eylül gelinleriiiiiiiiiiiii:))))))
evimi düzeyim de hayırlısıyla koyucam inş tatlım
profilimde var mobilyalarımn bir kısmı
bu arada senin ismin ne hayatım ya 0505 diye hitab etmek çok abes geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?