cnm aralara boncuk atabilirsin,hani bi sıra çeşit çeşit boncuk,kalın perdene uygun renlerde,onda püskül flnda oluyo baya hareketlenir,yada ipli perdelerden kısa kısa kesip aralara atabilirsin yine,endişelenmeeeeee,buluruz bi çaresini bizzzzzzzzzz
Mesela ben kendi salon perde arasında osmanlı tuğrası asıcam her perdeci de bulabilirsin o bile ayrı hava katıyor aynı şekilde bu sefer boncuklu yatak odama kroveze bnm yatak odası birde bişey daha sorcam perdeleri siz eşya yerleştirdikten sonra mı öncemi astınız bizim perdeci eşyalar gelmeden asayım demişte...
çok sade kaldıysa
yine aynı tülden fon ekleyebilrsin yanlara
alt kısımlarına da bocuklar ekletirsin
çok şık durduğunu düşünüyorum
kızlar nişanlım pazar günü izine ayrılacaktı ama bugün oparasyona göndermişler ilk oparasyona gidişi..geç gelebilecek galiba gerçi sağ salim gelsinde düğün günü gelsin.. ama aklım onda allahım yardım etsin ona ve tüm askerlerimize... allaha emanet hepsi...
Lemlemcim boncuk olur bu perdeye en güzeli aralara renk katar perdeye sadelikten çıkarıp şıklık katmış olur,bence sen perdecinle bir konuş ne yapabiliriz diye,yada perdecinden dizilmiş boncuklar olur onlarda birkaç modelde al eve götür bi bak nasıl durucak tahmini bişeyler çıkar ortaya karar verirsin
renkli boncuk mu? ne renk olur ki? salonumda hiç renkli bişey yok, aslında bi renk belirleyip (mesela kırmızı) , hem tüllere o renk bişiler yapıp hem çiçeğimin saksını o renk alabilrim bikaç tanede mumluk vs kırmızı olursa olur heralde... ama beyaz tülün altından kırmızı boncuk kötü olur mu kiii yaa?
Lemlemcim boncuk olur bu perdeye en güzeli aralara renk katar perdeye sadelikten çıkarıp şıklık katmış olur,bence sen perdecinle bir konuş ne yapabiliriz diye,yada perdecinden dizilmiş boncuklar olur onlarda birkaç modelde al eve götür bi bak nasıl durucak tahmini bişeyler çıkar ortaya karar verirsin
lemlemcim perdelerin benim yatak odası perdemden söylemiştim daha öncede. Öncelikle evini çok beğendim. Rabbim huzur mutluluk versin bir ömür boyu. Tamamen bitincede görmeyi merakla bekliyorum
Perdeler bembeyaz dursa nolucakki tatlım bence kötü durmuyodur ya. Bu modele yapabileceğin en güzel şey bi tam pencerenin ortasından sarkan perde süsleri oluyo ya mobilyaların rengine yakın öyle bi aksesuar bulabilirsen hava katar bence
Bak örnekler koydum belki fikir olur. tülün altına boncuklar eklemişler beyaz. O hoşuma gitti. Perdecine bi sor bakalım belki öyle bişeyler yapabilir çok hoş durur bence.
Eki Görüntüle 243559 Eki Görüntüle 243560 Eki Görüntüle 243561
son eklediğim resimde ayrıca fonda yapmışar yanına fena durmamış aslında canım ama. Alttan beyaz tülün gözükücek şeklinde kruvaze siyah tül yaptırsan üstüne nasıl olur ki? Bu seferde salonu kapatmasın iyice. Karanlık olursa. Ya bence sen en iyisi ikinci resimde eklediğim gibi tüllerin altına boncuk takılabiliosa beyaz taktır. Üsttende öyle bi süs sarkıt. Enn güzeli olur. Ama böyle beyazda güzel ya mobilyalarını göstermiş işte ne güzel.
güzel durmuş kız beğendim =) yapabilirsin. Ama sen halıları koymadığın için böyle boş geliyo olabilir bence. Bi halıları aksesuarları yerleştir bir de öyle bak. İnan evin havası değişiveriyo. Yani perdelerin böylede güzel. Ama paintte eklediğinde hoş durmuş. Amaaaan ne zor kararlar ya kafan ağrımıştır şimdi senin düşünmekten.
günaydın demet niye sinirlendin sabah sabah hayırdır?
yatak odamın resimlerinide ekledim ama o yerleşmemiş halinin resimleri.. perdesi halısı var şu an ama resmi yok, onuda çekerim sonra
kızlaaaaaaar günaydııııın, kimse yokmuuuuuu? yaa bakın evimin resimlerini ekleyecem, şimdilik bikaç foto var, daha sonra daha detaylı güzel fotolar çekip ekleyecem.. ama şu salonuma bi çözüm bulun yaaaa, kimse beğenmiyoooooçok beyaz çok sade olmuş diyolaaar... ama ben öğlene kadar çıkacam yaaa merak ederim ne yazdığınızı, hemen gelin yaaa..
dün annem nişanlım falan beğenmeyince, ben güzel olmuş işte diye direttim, sonra dedim ben bizim kızlara bi göstereyim bakalım ne diyecekler .
Benim salonumda açık renk.Hatta sandalyelerim bile :).Odayı tek renklendiren şey kanepelerin üzerindeki yastıkları.Senin salonun oldukça şık görünüyor.Bir kaç tablo ve renkli çiçeklerle birde halıları serince oldukça şık durur bence.Sende kimseyi dinleme içine nasıl siniyorsa öyle olsun.
Burada bir tane bacaksız varda o sinirlendirdi.Benden önce işe başladığı için biraz artis hanımefendi.Neyse yarın gelinliğimi almaya gidiyorum bunu düşünüp düşünüp gülümsemeye çalışıyorum.
lemlemcim bence perdelerin hoş içini rahat tut. Salon bu tabiki daha sade olucak. Diğer odalar gibi rengarenk olsa hiç hoş olmazdı. Daha sade ve şık bişeyler olmalı. Sen onlara bakma. Erkekler zaten dekorasyondan pek anlamıyolar. E anne babalarında pek anladığı söylenemez :) Hem bu mobilyalara renkli perde gitmezdi. Seçimin hoş sen takma kafana. Ama dediğimiz gibi ufak değişiklikler yapılabilir çok boğmadan. Halılarını da koyunca çok beğeneceksin eminim.
günaydın kızlar,
dün gece gene gelinlik kabusu gördüm . Salı günü son provam var benim ve gleinliğimi alıcam ya yine heyecan bastı e tabi kabuslar da bastı heyecanla birlikte... çok merak ediyorum son halini nasıl olucak acaba...
lemlemcim evin çoookk cici olmuş süper.. bana kalırsa da salon perdelerin gayet güzel görünüyor. mobilyaların üzerinde desenler var yanlış görmediysem... onlar yeterince hareket katmış zaten salona... bence hiç değiştirme... çok da değiştirmen istersen büyük tuğralardan bi tane siyah beyaz ya da gri beyaz koydurabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?