2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlaaaaaaar günaydııııın, kimse yokmuuuuuu? yaa bakın evimin resimlerini ekleyecem, şimdilik bikaç foto var, daha sonra daha detaylı güzel fotolar çekip ekleyecem.. ama şu salonuma bi çözüm bulun yaaaa, kimse beğenmiyooooo çok beyaz çok sade olmuş diyolaaar... ama ben öğlene kadar çıkacam yaaa merak ederim ne yazdığınızı, hemen gelin yaaa..

dün annem nişanlım falan beğenmeyince, ben güzel olmuş işte diye direttim, sonra dedim ben bizim kızlara bi göstereyim bakalım ne diyecekler .

buluruz dimiiiii, yaa çok masraflı olmayacak hemde güzel olacak bi çare bulalım..

biliyorum onları ama çok fazla değiştirmez onlar diye düüşünüyorum..

çok sade kaldıysa
yine aynı tülden fon ekleyebilrsin yanlara
alt kısımlarına da bocuklar ekletirsin
çok şık durduğunu düşünüyorum

aynı tülden fon olmaz kiii, tül zaten beyaz, ama boncuk olabilir..

Lemlemcim boncuk olur bu perdeye en güzeli aralara renk katar perdeye sadelikten çıkarıp şıklık katmış olur,bence sen perdecinle bir konuş ne yapabiliriz diye,yada perdecinden dizilmiş boncuklar olur onlarda birkaç modelde al eve götür bi bak nasıl durucak tahmini bişeyler çıkar ortaya karar verirsin

Günaydın kızlar.

ebrucum Allah nişanlını ve tüm askerlerimizi korusun işallah. Sağ salim sana kavuşmayı nasip etsin. Üzme kendini tatlım bol bol dua et. Onları sadece bizim dualarımız koruyo çünkü.

renkli boncuk mu? ne renk olur ki? salonumda hiç renkli bişey yok, aslında bi renk belirleyip (mesela kırmızı) , hem tüllere o renk bişiler yapıp hem çiçeğimin saksını o renk alabilrim bikaç tanede mumluk vs kırmızı olursa olur heralde... ama beyaz tülün altından kırmızı boncuk kötü olur mu kiii yaa?

lemlemcim perdelerin benim yatak odası perdemden söylemiştim daha öncede. Öncelikle evini çok beğendim. Rabbim huzur mutluluk versin bir ömür boyu. Tamamen bitincede görmeyi merakla bekliyorum
Perdeler bembeyaz dursa nolucakki tatlım bence kötü durmuyodur ya. Bu modele yapabileceğin en güzel şey bi tam pencerenin ortasından sarkan perde süsleri oluyo ya mobilyaların rengine yakın öyle bi aksesuar bulabilirsen hava katar bence
Bak örnekler koydum belki fikir olur. tülün altına boncuklar eklemişler beyaz. O hoşuma gitti. Perdecine bi sor bakalım belki öyle bişeyler yapabilir çok hoş durur bence.

Renkli boncuk derken siyah vede gri demek istedim gene senin salonda kullandığın renklere uyucak şekilde,ama kırmızı nasıl durur bilemiyorum,ama dediğin gibi bir renk belirleyip aksesuarlarla tamamlayabilirsin güzel olur.

elifciim çok teşekkür ederim eklediğin resimler güzelmiş, ama bu seferde salonu çok ağır bir havaya mı sokar acaba o şekildeki boncuklar? güneşliklerin alt ucundan beyaz boncuklar taktırsam, bu tülün aynısıının siyahıda vardı, siyahıylada fon gibi yanlara 30'ar cmlik falan tül mü ekletsem acabaa?

son eklediğim resimde ayrıca fonda yapmışar yanına fena durmamış aslında canım ama. Alttan beyaz tülün gözükücek şeklinde kruvaze siyah tül yaptırsan üstüne nasıl olur ki? Bu seferde salonu kapatmasın iyice. Karanlık olursa. Ya bence sen en iyisi ikinci resimde eklediğim gibi tüllerin altına boncuk takılabiliosa beyaz taktır. Üsttende öyle bi süs sarkıt. Enn güzeli olur. Ama böyle beyazda güzel ya mobilyalarını göstermiş işte ne güzel.

Son düzenleme:

şimdi albümüme bi resim daha ekledim, paintte kenarlara siyah tül taktım :))) bakın bi nasıl olmuş?

güzel durmuş kız beğendim =) yapabilirsin. Ama sen halıları koymadığın için böyle boş geliyo olabilir bence. Bi halıları aksesuarları yerleştir bir de öyle bak. İnan evin havası değişiveriyo. Yani perdelerin böylede güzel. Ama paintte eklediğinde hoş durmuş. Amaaaan ne zor kararlar ya kafan ağrımıştır şimdi senin düşünmekten.

yaa hiç sorma hemde ne ağrıdı, nerdeyse rüyamda bile bunu düşündüm... önce nişanlım beğenmedi, hadi onu ikna ederim dedim, sonra annem babam falan da beğenmeyince yüzüm düştü moralim bozuldu içime bi sıkıntı girdi resmen... tüm evi gezdiler, renkli olan tüllerin hepsi çok güzel olmuş dediler, e salooooon diyorum, birbirlerine bakıyolar ehh işte diyolar, keşke orayada renkli düz bir tül yanlarada fon yaptırsaydın diyolar, ayy nasıl üzüldüm anlatamam yaaa...

günaydın demet niye sinirlendin sabah sabah hayırdır?

yatak odamın resimlerinide ekledim ama o yerleşmemiş halinin resimleri.. perdesi halısı var şu an ama resmi yok, onuda çekerim sonra

günaydın demet niye sinirlendin sabah sabah hayırdır?

yatak odamın resimlerinide ekledim ama o yerleşmemiş halinin resimleri.. perdesi halısı var şu an ama resmi yok, onuda çekerim sonra

Burada bir tane bacaksız varda o sinirlendirdi.Benden önce işe başladığı için biraz artis hanımefendi.Neyse yarın gelinliğimi almaya gidiyorum bunu düşünüp düşünüp gülümsemeye çalışıyorum.

lemlemcim bence perdelerin hoş içini rahat tut. Salon bu tabiki daha sade olucak. Diğer odalar gibi rengarenk olsa hiç hoş olmazdı. Daha sade ve şık bişeyler olmalı. Sen onlara bakma. Erkekler zaten dekorasyondan pek anlamıyolar. E anne babalarında pek anladığı söylenemez :) Hem bu mobilyalara renkli perde gitmezdi. Seçimin hoş sen takma kafana. Ama dediğimiz gibi ufak değişiklikler yapılabilir çok boğmadan. Halılarını da koyunca çok beğeneceksin eminim.

günaydın kızlar,

dün gece gene gelinlik kabusu gördüm . Salı günü son provam var benim ve gleinliğimi alıcam ya yine heyecan bastı e tabi kabuslar da bastı heyecanla birlikte... çok merak ediyorum son halini nasıl olucak acaba...

lemlemcim evin çoookk cici olmuş süper.. bana kalırsa da salon perdelerin gayet güzel görünüyor. mobilyaların üzerinde desenler var yanlış görmediysem... onlar yeterince hareket katmış zaten salona... bence hiç değiştirme... çok da değiştirmen istersen büyük tuğralardan bi tane siyah beyaz ya da gri beyaz koydurabilirsin...

ayy boşver her iş yerinde var o bacaksızlardan, arkamdan atıp tutuyolar çekemeyenler konuşuyoda konuşuyo, birileride bana yaranmak iiçin gelip o lafları bana taşıyo, ben herkese he deyip geçiyorum, hepsi umrum dışı çünkü, boşver sende, emin ol sen onları sallamadıkça daha çok sinir olacaklar..

bencede bende sade olmasından yanaydım, yani ortaya o tuğralar hiç içime sinmiyor yaa, ben sevmiyorum öyle osmanlı tarzıını buraya çok ağır kaçar diye düşünüyorum.. belki güneşliğin altına beyaz boncuk veya püsküllü bişeyler yaptırabilirim... en iyisi halıları beklemek :97:

evet mobilyada desenler var, yemek masası ve vitrinde de var aynı desenlerden.. ya o tuğraları sevmiyorum ben.. :97:

gelinlik kabusu herkesin ortak gördüğü bir kabul galibaaaa... bütün evlenecek kızları dolaşan bir karabasan :))

Son düzenleme:
günaydınnnnn
kızlar ben bugün uyuya kalmışım 09:05 de yataktan kalktım rüyamda hep ev yerleştirdim ama heryer boş kaldı
pazar temizlik var istanbuldaki düğündaşlarımı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…