2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benimde herşey açık renk albümümde var zaten koltuklar halılar yemek odası hep açık renk. sadece yemek masam konsolun ve tv sehpasının kenarları koyu kahve. Fonlarımıda koyu kahve yaptım. Tek renk katan onlar odaya. Benimde ewimi her gören açık yaptırmasaydın temizliği zor olur diye bıtbıtlanıyo. Ewet zor olur ama ben beğendim Allah Allah.Kayınvalidenler şehir dışnda gelince nerde kalıcaklar çekyatlı alsaydın diyolar. Köşe takımım yatak oluyo zaten yok salonuda öle alıcakmışım. Oturma odamdaki köşem siyah benim. Onada toz olur belli eder diyolar. Doğru çok toz belli edicek yanlış seçim yapmışım. Sonradan pişman oldum ama nişanlım istedi kırmadım artık. Örtü örterim üstüne diyorum. Yani takma kimseyi. Sen beğeniyosan boşwer. Bu hali güzel için rahat olsun. Mobilyaların desenli perdelerinde olsa çok boğardı.

günaydınnnnn
kızlar ben bugün uyuya kalmışım 09:05 de yataktan kalktım rüyamda hep ev yerleştirdim ama heryer boş kaldı
pazar temizlik var istanbuldaki düğündaşlarımı bekliyorum

Geliriz ne olacak yalnız haftaya pazarda benim çeyizlerimin artık tamamı seriliyor.Bende beklerim

lemlem fotğraflara baktım şimdi ilk önce o evin bekcisine bayıldım mutfağın çok ferah çok güzel tüllerin bence öyle kalabilir mis gibi olmuş ben sadeyi sevdiğim için gözüme tuaf yada eksik gelmedi .....seninde yatak odan küçük benimkide mini mini ancak sığdırabiliceğiz yada sığdıramıyacağız görüceğiz artık aman yatağımız geniş olsun boşver......bu arada bitkilerinide koymuşsun hemen hamarat gelin .....başkaaaaa çok beğendim çok güzel zaten koltuklar desenli birde perdeyle boğma bence o kadar

kızlar yaaa teşekkür ederim çok moral verdiniz... ayy bütün zevklerimi sorgulamaya başlamıştım.. kayınvalidemler de beğenmeyecek eminim, onlar daha perdelerin rengini duyunca beğenmemişti çünkü.. banada çok kullanışsız olmuş camlar nasıl açılacak dediler faln, amaaaan neyse olan oldu alındı bitti artık.. ben bikaç saksı çiçek daha koyarım köşelere, güzel olur..

hıı bide nooldu dün nişanlımla mutfakta oturuyoruz diyorumki acaba salondaki sehpayla çiçeğin yerini değiştirsek mi, bana dediği şeye bak, "ne çiçeği, hangi çiçek" nasıl yaa diyorum salonda kocaman çiçek var ya, hııı diyor walla ben onu pek görmüyorum dikkatimi bile çekmiyor, bana kalsa hiç olmasa daha iyi diyor... ay onlar benim çocuğum gibi yaaa ben çok düşkünümdür bitkilere, onun dediğine bak, sinir oldum resmen ama görür o her köşeye bi çiçek almazsam hıııhhhh

lemlemcim evin çok güzel güle güle oturun sonuçta senin evin tabi ki senin zevkinle döşenmiş olacak onlar yorumlarını kendi evlerinde uygulasınlar insanların hevesini kırmasınlar sinir oluyorum

Bizede dün iftara halamlar geldi. Benim yaşımda kızı var bide. BEnde özendim. Yemekten sonra ewin işleri daha tam bimedi ama gelin size evimi göstereyim dedim. Daha önce ewin boş halini görmüşlerdi. Temizliğie diye gelip bi iş yapmadan gitmişlerdi. Neyse babam götürdü işte.Ben hewesliyim tabi.Kuzenim çok beğendi heryeri.Halam suratsız bi şekilde dolaşıyo.Nerde olumsuzluk var onu gördü deli oldum.Bu halılar çok tüy çıkarıyo,herşeyi açık renk almışın,nie çekyatlı almadın salonu,yatak odasının kapısının arkasın bişeyler yığmış annem geçici olarak ta gitti onları gördü orda.Bunlar burda dururmu diyo.E heralde durmaz salakmıyız o kadar.mutfağın halısı nasıl durmuş diyorum ucuz bu halılar dimi ucuzlarından almışınız diyo.1 aydır ewle uğraşıyonuz daha bitiremediniz ne iş varmış bu kadar,yok eskiden herşey 1 günde halledilirdi siz parça parça yapıonuz.Annem diyoki şurası çok güzel olmuş dimi. Mal mal bakıyo suratsız suratsız ay nasıl sinir oldum.Kıskançlığından ölcek. Onun benden 3 yaş büyük oğlu var.Düğüne 1 ay kala ayrıldı.DAha ewlenemedi. Benle yaşıt olan kızı da 2 kez ciddi ilişkiden ayrıldı.Şimdi beni kıskanıyo koca kadın.daha neler neler ya.Kuzenim diyo aa anne bak şu çok güzelmiş dimi. Tepkisiz tepkisiz bakıyo. Ne hayırlı olsun dedi,ne Allah huzur versin dedi. Ne çok güzel olmuş ewin dedi(ki beğenmek zorunda değil ama insan yinede bi yorum yapar ya) ewe geldik hepimiz sinir olduk. Rabbim dedim insanlar böyle kıskançlık yaptıkça onlara mutluluk vermiyo işte.

bu sorunu bence çok yaşadım allahtan kayınvalidemle zevklerimiz aynı ama annemle hep çatıştık annem şıkır şıkır renkli gösterişli seyleri sever ben tam tersi ayakkabılarımda bile toka taş tuş yoktur tarzım değil çünkü nişanlımda annem gibi oda şıkır şıkırcı ... kimseyi kırmadan halledebildik en çok gelinliğimde korkuyordum ama onuda beğendirdik kimsenin beğenmesi önemli değil ben beğeniyim diyorum ama snrada o beğenilmeyenler canımı sıkıyor acaba ölemi bölemi olsa diye kısaca herkeze beğendirmek zor önemli olan ben beğeniyim diyip avutuyorum kendimi...

Sıkma canını olur öyle şuursuz tipler.Bir nazar duası okusaydın onlar gittikten sonra.Benim bir yengem var amcamın eşi.Kızları yani kuzenlerim çok güzeldir ama hepsini kaba saba görgüsüz tiplerle zorla evlendirdi.Kardeşimin eşi ve benim nişanlımda gerçekten eli yüzü düzgün oldukçada iyi insanlardır.Nişanımda nişanlıma ve eniştemize ne yalakalıklar yaptı arkamızdan diğer yengeme, biri çok konuşuyor diğerininde sesi çıkmıyor hakkettiklerini bulmuşlar demiş.Bulduğu kusura bakar mısınız? Benim nişanlım çok iyi eğitimli, kültürlü, güler yüzlü, espirili, konuşkan biridir.Kızkardeşimin eşide ağır başlı ve saygılıdır.Yani canım özetle fesat insan kusur ararsa mutlaka bulur.Hiç sıkma canını.Onlar kıskançlıklarından çatlayıp dursunlar

Aynen canım zaten küçüklüğümden beri sürekli kıskanırlar beni niye anlamam. Ya zaten lüks bi hayatım yok,e evim şahane bi ew değil. Elimizdeki imkanlara yapabileceğimiz en iyi ew kıskanılcak bi ev değil yani. Ama herzaman huzurumuz var onu kıskanıyolar. Onlar hep kavga gürültüdür. Hep olumsuzluk vardır hayatlarında.Nişanlımı çok sewerler överler hep. Ama insanın öz halası böyle yapınca üzülüyo. Herneyse benimewim benim zewkim ben bayılıyorum ewime. Orda çok güzel günler geçiricem. Rabbim huzurumuzu bozmasın. Hep böyle aşk dolu olalım işallah. Herkes kapı dışında kalır. Kıskanan insan hiç bi zaman istediklerine ulaşamaz.

günaydın kızlar geçmişi biraz okudum ama bitiremedim..dün izin günümdü ilk ve son gelinlik provam vardı:) firmadan hazır gelmiş giydim oldu sadece üstüne tülden bi bolero diktiler
oda 10 dk sürdü zaten kına elbisemi de denedim ondada ufak bi kaç iş vardı bugun ikisinide teslim alıcaz...gelinlik çiçeği fiyata dahil degilmiş sonra gelinliğim için ayakkabı aldım toz pembe bişey o işde bitmiş oldu biraz halı baktık nişanlımla akşamda 5 tane daha kına mumu yapabildim...

kızlar zaman daraldı ama hala çok iş var gibime geliyo...halılar alınacak bugun akşam damatlığı teslim alıcaz (tembel nişanlım 10 gündür gidip almadı da tadilattan:))
sonra biz hala balayına nereye gidicez bilmiyoruz.. halılarımız kesinleşmedi kına ve dügün mekanına gidilecek...dans müzikleri ortada yok..salonun koltukları hla gelmedi bu hafta gelicek demişler ama hafta bitti...

perdemiz çok güzelmiş dedine göre ama çok merak ediyorum akşam eve gidicez gelinliği falan götürücez davetiye işine son noktayı koyucaz...bide tatil işini halledicez inşallah bi sorun çıkmaz ya...

Son düzenleme:
Bende bu akşam foto çekebilrsem işallah yarın eklerim evimin resimlerini.Yorumlarınızı merak ediyorum bakalım beğenecekmisinz.

Lemlem ben bayıldım salonuna da tum evıne de...
Yatak odan doğtas carmen serısımı tam ıstedıgım renkler...

Demetcım kımbılır ne heycanlısındır sen sımdı :) Yarın teslım alıp eve getırcen demı ayyyy DD

Kızlar bu arada bız bugun evımızı tuttuk erken gıbı bıraz ama tuttuk ıste...
O şehirde evler haddınden fazla pahalı butcemıze gore bır ev bulduk, merkez olmak zorunda nısanlım gorev ıcabı gececı de olacak cunku...
İçim bı tuhaf ama cunku mutfak havalandırmaya bakıyor, karanlık, dolaplar koyu ahsap gıbı...
Cok fecı ıcıme sındı desem yalan olur ama otekı turlu 800 den asagı ev yok
Nısanlım vıdeoya cekıp gonderdı bana ben ancak ole gordum...
En cok 1 sene duracagız o sehırde bu sekılde rahatlatmaya calısıyorum kendımı ama

Arkadaşlar dün evi tuttuk çok şükür.Yarın boya yapılacak.Bugün boya almaya gideceğiz ama kararsız kaldım.Mobilyalar siyah-beyaz,istiyorum ki duvarın tek rengi canlı bir renk olsun.Kırmızı düşünmüştüm ama yatak odası takımımda siyah-beyaz,en çok orada istiyorum kırmızıyı.Acaba tv ünitesini koyduğum duvarı fuşya yapsam,halılardada gördüm fuşya siyah beyaz olan,tabii bulabilirsem.Diğer yerleride beyaz olsa,nasıl olur sizce?

canım benim hayırlı olsun öncelikle fuşya hakkında bir bilgim yok ama kırmızı evi çok basit gösterir birde siyah mobilya diyorsun bilemedim şimdi ....bence boya kum bejine gittin her rengede uyar ....

lemlem evin çok güzel bence hiç moralini bozma içine sinmişse aldıkların gayette güzel ikimizinde mutfagı yeşilli olacak :)

elif sen kimseyi takma boşver. benim teyzem evimi görmeye bile gelmiyor neymiş uzak tutmuşum arabayla olmazsa gidilmezmiş evimede gelmeyecekmiş. kimse memnun olmuyor kimseyi memnun etmeyede çabalamıyoruz. herkes kendi zevkinden sorumlu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…