günaydınnnnn
kızlar ben bugün uyuya kalmışım 09:05 de yataktan kalktım rüyamda hep ev yerleştirdim ama heryer boş kaldı
pazar temizlik var istanbuldaki düğündaşlarımı bekliyorum
Bizede dün iftara halamlar geldi. Benim yaşımda kızı var bide. BEnde özendim. Yemekten sonra ewin işleri daha tam bimedi ama gelin size evimi göstereyim dedim. Daha önce ewin boş halini görmüşlerdi. Temizliğie diye gelip bi iş yapmadan gitmişlerdi. Neyse babam götürdü işte.Ben hewesliyim tabi.Kuzenim çok beğendi heryeri.Halam suratsız bi şekilde dolaşıyo.Nerde olumsuzluk var onu gördü deli oldum.Bu halılar çok tüy çıkarıyo,herşeyi açık renk almışın,nie çekyatlı almadın salonu,yatak odasının kapısının arkasın bişeyler yığmış annem geçici olarak ta gitti onları gördü orda.Bunlar burda dururmu diyo.E heralde durmaz salakmıyız o kadar.mutfağın halısı nasıl durmuş diyorum ucuz bu halılar dimi ucuzlarından almışınız diyo.1 aydır ewle uğraşıyonuz daha bitiremediniz ne iş varmış bu kadar,yok eskiden herşey 1 günde halledilirdi siz parça parça yapıonuz.Annem diyoki şurası çok güzel olmuş dimi. Mal mal bakıyo suratsız suratsız ay nasıl sinir oldum.Kıskançlığından ölcek. Onun benden 3 yaş büyük oğlu var.Düğüne 1 ay kala ayrıldı.DAha ewlenemedi. Benle yaşıt olan kızı da 2 kez ciddi ilişkiden ayrıldı.Şimdi beni kıskanıyo koca kadın.daha neler neler ya.Kuzenim diyo aa anne bak şu çok güzelmiş dimi. Tepkisiz tepkisiz bakıyo. Ne hayırlı olsun dedi,ne Allah huzur versin dedi. Ne çok güzel olmuş ewin dedi(ki beğenmek zorunda değil ama insan yinede bi yorum yapar ya) ewe geldik hepimiz sinir olduk. Rabbim dedim insanlar böyle kıskançlık yaptıkça onlara mutluluk vermiyo işte.
kızlaaaaaaar günaydııııın, kimse yokmuuuuuu? yaa bakın evimin resimlerini ekleyecem, şimdilik bikaç foto var, daha sonra daha detaylı güzel fotolar çekip ekleyecem.. ama şu salonuma bi çözüm bulun yaaaa, kimse beğenmiyoooooçok beyaz çok sade olmuş diyolaaar... ama ben öğlene kadar çıkacam yaaa merak ederim ne yazdığınızı, hemen gelin yaaa..
dün annem nişanlım falan beğenmeyince, ben güzel olmuş işte diye direttim, sonra dedim ben bizim kızlara bi göstereyim bakalım ne diyecekler .
lemlem, evin çoook güzel olmuşinanılmaz ferah ve sade. Küçük odadaki koltuk ve halıya ayrı bi bayıldım.
Perde içinse için rahat olsun. Evet biraz sade. Kızların dedikleri gibi ya o ortaya takılan püsküllü aksesuarla-boncukla ya da senin paintte yaptığın ince japon perde ile sadeliği kırılabilir.
Ben ise senin perdeni anlatmıştım perdeciye. Sözde Türkiye'nin en iyi markalarından biri ama evime asılan yanlış olan perdeye bi bak;
ImageShack.us
Hani bunun kenar bağlama kumaşları, hani bunu kenara bağlama aparatlarıBugün yenileri takılacak, endişeliyim.
Arkadaşlar dün evi tuttuk çok şükür.Yarın boya yapılacak.Bugün boya almaya gideceğiz ama kararsız kaldım.Mobilyalar siyah-beyaz,istiyorum ki duvarın tek rengi canlı bir renk olsun.Kırmızı düşünmüştüm ama yatak odası takımımda siyah-beyaz,en çok orada istiyorum kırmızıyı.Acaba tv ünitesini koyduğum duvarı fuşya yapsam,halılardada gördüm fuşya siyah beyaz olan,tabii bulabilirsem.Diğer yerleride beyaz olsa,nasıl olur sizce?
kızlaaaaaaar günaydııııın, kimse yokmuuuuuu? yaa bakın evimin resimlerini ekleyecem, şimdilik bikaç foto var, daha sonra daha detaylı güzel fotolar çekip ekleyecem.. ama şu salonuma bi çözüm bulun yaaaa, kimse beğenmiyoooooçok beyaz çok sade olmuş diyolaaar... ama ben öğlene kadar çıkacam yaaa merak ederim ne yazdığınızı, hemen gelin yaaa..
dün annem nişanlım falan beğenmeyince, ben güzel olmuş işte diye direttim, sonra dedim ben bizim kızlara bi göstereyim bakalım ne diyecekler .
Lemlemcim benimde perdelerim aynı seninkiyle ben sadece balkon kapısına tül yapmadım onun yerine, gümüş rengi ip perde ve sarkıt boncuk yaptırdım arasına hava katsın diye umarım hoş durur böyle bişi de deneyebilirsin, kii çok ta hoş olmuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?