2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Lemlemcim evin çok güzel canımmm.... Güle güle oturun... Mutfak perdelerin çok güzel... Benim tüllerin hepsi beyaz aslında mutfakla oturma odama renkli tül alabilirdim de şimdi aklıma geliyor... Fonlarım renkli benim de....Sen ne güzel oturma odana morlu mutfağına yeşilli tül almışsın çok hoş olmuş... Salona gelince arkadaşların dediği gibi ya boncuklar süsler ya da fon olarak ince japon perdeler çok hoş olur... Bu arada evin lamınatının modeli de çok hoşuma gitti bu ara laminant telaşımız var da Sürekli parkelere bakıyorum....

Selam güzeller Sabahtan beri hem çalışıyorum hem geçmişi okuyorum anca bitti düşünün,
Lemlem Evin çok güzel canım, kızlar hiç kimsenin dediklerini takmayın kendi zevkiniz ve kendiniz oturacaksınız zaten,
benim kayınvalide evi görmedi bile kızlarının yanında gelmek için bizim gitmemizi bekliyooo:))))

ayy kızlar az önce nişanlım geldi elinde koca buket çiçek. beyaz sarı papatyalar içinde 1 tanecik gül o benmişim 1 taneymişim. Ayy nasıl mutlu oldum. Zaten çok alırdı bana öyle çiçek aşkım ama düğün telaşındayken ihmal etmiştik böyle şeyleri. Hatırlamasına çok mutlu oldum ya canım benim. Askerdeyken bile sevgililer gününde benden gizli iş arkadaşımı arayıp ayarlamış bana onun adına çiçek göndertmişti

kızlar ya konuşsanıza vakit geçirelim ..nolurrrrrr
akşam olmak bilmedi ya susadım...birde gelinliğimi almaya gidecek nişanlım birazdan akşam evimize götürücez...çok heyecanlıyım:)

kızlar ya konuşsanıza vakit geçirelim ..nolurrrrrr
akşam olmak bilmedi ya susadım...birde gelinliğimi almaya gidecek nişanlım birazdan akşam evimize götürücez...çok heyecanlıyım:)

bu cuma bitsede eve gitsek ben cıkışta ağda yaptırıcağım .... yarında avize bakmaya şişhaneye gideceğiz sonra karşıya gecip eve bakarım sonra belki birlikte iftar yaparız .....sonra eve gecerim pazarda temizlik var tekrar karşıya geciceğim aman ömrüm yollarda geciyor

hafta sonlarımı izinlisin cnm sen..

Bende organizasyon firmasında çalışıyorum.1,5 aydır yatıştayız.Malum ramazan yaz derken iş yok.Ancak eylülden sonra açılır işler.Sıkıntıdan patlıyorum.Sabah geliyoruz akşama kadar oturup gidiyoruz.Birde oruçlu olunca vakit hiç geçmiyor

Son düzenleme:
valla ya en azından iş çok olunca anlaşılmıyo..yada oruç olmayınca yemek molası oluyo çay kahve alıyosun inip çıkıyorsun geçiyo ..sabahtan akşama kadar geçmiyo şimdi zaman ....kızlar ya nişanlımı aradım açmadı gelinlşiği almaya gitse ya ihmal etmese..

Canım bu türün huyudur yani nişanlı erkekler türünün.Önemli ve bizim heyecanlandığımız durumlarda onlar telefonlarını açmazlar.Yapacak bir şey yok aramasını bekleyeceksin

lemlem bayıldı ben senin salonuna
bana kalırsa hiçbişeyi değiştirme
o kenarlara eklediklerin güzel durmuş ama ona bile gerek yok bence
güneşliğinin uç kısımlarınainci beyazı parlak boncuklardan diktirebilirsin
ama başka bi renk falan sokma sakn araya
havasını bozarsın
çok ferah görünüyo

sabırsızlıkla bekliorum fotoları:))) buarada adım yaseminn:) senin ki?

kiracılar zahmet edip çıksın da biz de yerleşicez inş
ben Ahsen tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…