kızlarrrrr ben evlenmek istiyorummmmmmmm..
Bende şu anda balayında olmak ve kumların üzerinde uyuklamak istiyorum.
hii bi de kumlarda plajdaaaa... su uyur düşman uyumaz çabuk kalk sen orda uyurken kocan sağa sola bakmasın !! uyanık kal !
ilahi servet durdun durdun güldürdün beni
eeeeeeeee madem evlendirelim seni
evimi düzeyim de hayırlısıyla koyucam inş tatlım
profilimde var mobilyalarımn bir kısmı
bu arada senin ismin ne hayatım ya 0505 diye hitab etmek çok abes geliyo
hii bi de kumlarda plajdaaaa... su uyur düşman uyumaz çabuk kalk sen orda uyurken kocan sağa sola bakmasın !! uyanık kal !
kızlar ya konuşsanıza vakit geçirelim ..nolurrrrrr
akşam olmak bilmedi ya susadım...birde gelinliğimi almaya gidecek nişanlım birazdan akşam evimize götürücez...çok heyecanlıyım:)
bu cuma bitsede eve gitsek ben cıkışta ağda yaptırıcağım.... yarında avize bakmaya şişhaneye gideceğiz sonra karşıya gecip eve bakarım sonra belki birlikte iftar yaparız .....sonra eve gecerim pazarda temizlik var tekrar karşıya geciceğim aman ömrüm yollarda geciyor
hafta sonlarımı izinlisin cnm sen..
valla ya en azından iş çok olunca anlaşılmıyo..yada oruç olmayınca yemek molası oluyo çay kahve alıyosun inip çıkıyorsun geçiyo ..sabahtan akşama kadar geçmiyo şimdi zaman ....kızlar ya nişanlımı aradım açmadı gelinlşiği almaya gitse ya ihmal etmese..
renkli boncuk mu? ne renk olur ki? salonumda hiç renkli bişey yok, aslında bi renk belirleyip (mesela kırmızı) , hem tüllere o renk bişiler yapıp hem çiçeğimin saksını o renk alabilrim bikaç tanede mumluk vs kırmızı olursa olur heralde... ama beyaz tülün altından kırmızı boncuk kötü olur mu kiii yaa?
sabırsızlıkla bekliorum fotoları:))) buarada adım yaseminn:) senin ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?