2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Aycangül'ün topikine baktım evet ağda için önemli günlermiş... Değerlendirmek lazım... Bu günlerde daha etkili oluyormuş yapılan ağda...

Dolunay var ağda yapın kızlar

kızlar az daha ölü bi gelin olucaktım.. araba çarpıyordu az kalsın ...bugun tuhaf ya bi faturayı yanlış kesmişim .. sonra bu olay tuhaf oldum ya

kızlar az daha ölü bi gelin olucaktım.. araba çarpıyordu az kalsın ...bugun tuhaf ya bi faturayı yanlış kesmişim .. sonra bu olay tuhaf oldum ya

Geçmiş olsun canım... Allah korusun...Sadaka ver... Geçen gün aynısı benim başıma geliyordu ben arabadayken savrulan bir araba üstüme doğru geldi de son anda topladı. Öyle kurtardık durumu.... Nazar oluyo nazar

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım... Allah korusun...Sadaka ver... Geçen gün aynısı benim başıma geliyordu ben arabadayken savrulan bir araba üstüme doğru geldi de son anda topladı. Öyle kurtardık durumu.... Nazar oluyo nazar

gerçekten cnm ya nasıl oldunu bile anlamadım birileri bağırıyordu ..off neyse verilmiş sadakam varmış demekki düğün öncesi ..akşam olsun diyordum şimdide terslikler akşamda devam ederse diye bi korku düştü içime...

gerçekten cnm ya nasıl oldunu bile anlamadım birileri bağırıyordu ..off neyse verilmiş sadakam varmış demekki düğün öncesi ..akşam olsun diyordum şimdide terslikler akşamda devam ederse diye bi korku düştü içime...

elif bak benimde geçenlerde geldi ya aynı şey başıma, kadın suratsız suratsız hımm hımmm diye diye gezdi evimi, çok sinir bozucu birşey biliyorum. aman boşver sallama gerçekten kıskançlıklarından yapıyorlar başka bişey değil.. ben artık kimseye evimizi göstermek falan istemiyorum zaten..

işten cıkıp bende soluğu ağdacıda alıcağım ahsengecen ay çok faydasını gördüm

ewt mucize gibi bişey

komik geldi yahu dolunay çıkınca tüylerinizi alın tamam mı kızlar kurt adam gibi dolaşmayın ortalıkta
Hadi bakayım

ay kız öyle değil
istenmeyen tüyler bölümünde aycangülün açtığı konuya bk

canım ev satın almış bizim kiracılar
tapuda problemler çıkmış onları hallediyolar
20 sinden sonra dmeişlerdi
annem de sıkıştırmıyo aramıyo
bekliyoz

selam kızlar bugun salonuma ve hole saat aldım mufak önlüğü aldım.kaynak saclarımı cıkarttırdım ama dipleri çöp çöp olmus tomar halinde döküldü yoldular resmen acabilmek icin saclarımı ( sonra gittim lorealin sac bakım maskesiyle şampuanını aldım umarım besler saclarımı :S

diplerden mi takılmıştı kaynak? ben hiç yaptırmadım yaptıranıda yakından görmedim bilmiyorum peki saçların uzayınca nasıl oluyor yıkanırken falan mesela bi sorun olmuyor mu?

diplerden mi takılmıştı kaynak? ben hiç yaptırmadım yaptıranıda yakından görmedim bilmiyorum peki saçların uzayınca nasıl oluyor yıkanırken falan mesela bi sorun olmuyor mu?

vala canım ben 4 ay önce taktırmışım diplerinden boncukla takıyorlar.uzayınca işte saçların günlük dökülen kısmı oarda birikiyor topak topak oldu benimkiler saçlarımı açarlarken çok canım yandı valla.Okadar para döktüm ve okadar çok pişman oldumki anlatamam umarım o saçları çıtçıt yaptırabilirim elimde kalmasın öyle yazık olur güzel saçlar çünkü ama şuan kuş gibi hafifledim resmen :)) dünya varmış canım saçlarım diyorum :)

teşekkür ederim canım, amin inşallah... darısı senin evine, seninde az kaldı, eviniz belli oldu mu?

amin canım benim evim belli zaten kayın pederlerin iki evi var diğerinde biz oturacağız.şimdi içi yapılıyor.fayanslar bitti kartonpiyer bitti.sıra badana boyada sonra mutfak dolapları evin kapıları parkeler ve banyo ile işi bitireceğiz inş bayrama kadar biter dio nişanlım inş biter oyüzden daha eşyalarım falan gelmedi sizlerin evin görünce çok hevesleniyorum :)) inşallah güzel olur bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…