kızlar bugün dolunay var
herkes agda yapsın
ben gidiyom
kızlar bugün dolunay var
herkes agda yapsın
ben gidiyom
kızlar az daha ölü bi gelin olucaktım.. araba çarpıyordu az kalsın ...bugun tuhaf ya bi faturayı yanlış kesmişim .. sonra bu olay tuhaf oldum ya
kızlar az daha ölü bi gelin olucaktım.. araba çarpıyordu az kalsın ...bugun tuhaf ya bi faturayı yanlış kesmişim .. sonra bu olay tuhaf oldum ya
Geçmiş olsun canım... Allah korusun...Sadaka ver... Geçen gün aynısı benim başıma geliyordu ben arabadayken savrulan bir araba üstüme doğru geldi de son anda topladı. Öyle kurtardık durumu.... Nazar oluyo nazar
Geçmiş olsun canım... Allah korusun...Sadaka ver... Geçen gün aynısı benim başıma geliyordu ben arabadayken savrulan bir araba üstüme doğru geldi de son anda topladı. Öyle kurtardık durumu.... Nazar oluyo nazar
kızlaaaaaaar günaydııııın, kimse yokmuuuuuu? yaa bakın evimin resimlerini ekleyecem, şimdilik bikaç foto var, daha sonra daha detaylı güzel fotolar çekip ekleyecem.. ama şu salonuma bi çözüm bulun yaaaa, kimse beğenmiyoooooçok beyaz çok sade olmuş diyolaaar... ama ben öğlene kadar çıkacam yaaa merak ederim ne yazdığınızı, hemen gelin yaaa..
dün annem nişanlım falan beğenmeyince, ben güzel olmuş işte diye direttim, sonra dedim ben bizim kızlara bi göstereyim bakalım ne diyecekler .
lemlem, evin çoook güzel olmuşinanılmaz ferah ve sade. Küçük odadaki koltuk ve halıya ayrı bi bayıldım.
Perde içinse için rahat olsun. Evet biraz sade. Kızların dedikleri gibi ya o ortaya takılan püsküllü aksesuarla-boncukla ya da senin paintte yaptığın ince japon perde ile sadeliği kırılabilir.
Ben ise senin perdeni anlatmıştım perdeciye. Sözde Türkiye'nin en iyi markalarından biri ama evime asılan yanlış olan perdeye bi bak;
ImageShack.us
Hani bunun kenar bağlama kumaşları, hani bunu kenara bağlama aparatlarıBugün yenileri takılacak, endişeliyim.
teşekkür ederim canım, valla kızlar sizler beğendikçe moralim yerine geldi, gerçekten takmayacam kimseyi, mobilyaları alırken bile, bu koltukları hiç beğenmediler niye bir tane tekli varmışta iki tane değilmiş, nasıl sığacakmışıız? ay dedim bir tane koltuk içinmi, zaten bir tekliye bir kişi oturuyor merak etmeyin sizler geldiğinizde ben sandalye çeker otururum dedim, birde çok genişmiş çok yer kaplarmış dediler, gel alma bunları gerçekten güzel değil dediler, başka başka koltuklar beğendiler, nişanlımı bile kandırdılar oda başladı yaaa almasak mı bunları demeye... hayırrr yaa ben bunları beğendim bunları istiyorum dedim geçtim oturdum onlar gezdi kendi başlarına.. yatak odası takımında da aynı şey oldu gitti gitti bembeyazları beğendiler, tamam onlarda çok güzeldi ama ben gönlümü buna kaptırmıştım, tabiii yine vazgeçiremedi kimse :)))))
artena bu perde dümdüz normal, yani bunu kruvazelerden mi yapacakalrdı da böyle mi getirdiler, inanmıyorum, gerçi böylede güzel ama eğer toplamalılardan istiyorsan ve öyle anlaştıysanız kesinlikle istediğinde diretmelisin, ödeme falan yapma hattaa..
Lemlem ben bayıldım salonuna da tum evıne de...
Yatak odan doğtas carmen serısımı tam ıstedıgım renkler...
Demetcım kımbılır ne heycanlısındır sen sımdı :) Yarın teslım alıp eve getırcen demı ayyyyDD
Kızlar bu arada bız bugun evımızı tuttuk erken gıbı bıraz ama tuttuk ıste...
O şehirde evler haddınden fazla pahalı butcemıze gore bır ev bulduk, merkez olmak zorunda nısanlım gorev ıcabı gececı de olacak cunku...
İçim bı tuhaf ama cunku mutfak havalandırmaya bakıyor, karanlık, dolaplar koyu ahsap gıbı...
Cok fecı ıcıme sındı desem yalan olur ama otekı turlu 800 den asagı ev yok
Nısanlım vıdeoya cekıp gonderdı bana ben ancak ole gordum...
En cok 1 sene duracagız o sehırde bu sekılde rahatlatmaya calısıyorum kendımı ama
canım yatak odası takımı doğtaşın değil, inegölden getirtmişler, adı istanbul yatak odası takımı.. mekan mobilyadan aldık.. teşekkür ederim..
lemlem bayıldı ben senin salonuna
bana kalırsa hiçbişeyi değiştirme
o kenarlara eklediklerin güzel durmuş ama ona bile gerek yok bence
güneşliğinin uç kısımlarınainci beyazı parlak boncuklardan diktirebilirsin
ama başka bi renk falan sokma sakn araya
havasını bozarsın
çok ferah görünüyo
kiracılar zahmet edip çıksın da biz de yerleşicez inş
ben Ahsen tatlım:)
ahsenciim teşekkür ederim, hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim kendime geldim.. evet dediğiniz gibi buna başka renk karıştırmayacam.. sadece güneşliğe boncuk veya püskül gibi bişey alıp kendim dikecem..
sizinde kiracılarınız bir an önce çıkarlar inşallah canım, pekii ev bulmuşlar mı ne zaman çıkacakları bellimiymiş?
Çok geçmiş olsun canım.Verilmiş sadakan varmış.
işten cıkıp bende soluğu ağdacıda alıcağım ahsengecen ay çok faydasını gördüm
komik geldi yahu dolunay çıkınca tüylerinizi alın tamam mı kızlar kurt adam gibi dolaşmayın ortalıkta
Hadi bakayım
ahsenciim teşekkür ederim, hepinize fikirleriniz için teşekkür ederim kendime geldim.. evet dediğiniz gibi buna başka renk karıştırmayacam.. sadece güneşliğe boncuk veya püskül gibi bişey alıp kendim dikecem..
sizinde kiracılarınız bir an önce çıkarlar inşallah canım, pekii ev bulmuşlar mı ne zaman çıkacakları bellimiymiş?
selam kızlar bugun salonuma ve hole saat aldım mufak önlüğü aldım.kaynak saclarımı cıkarttırdım ama dipleri çöp çöp olmus tomar halinde döküldü yoldular resmen acabilmek icin saclarımı( sonra gittim lorealin sac bakım maskesiyle şampuanını aldım umarım besler saclarımı :S
diplerden mi takılmıştı kaynak? ben hiç yaptırmadım yaptıranıda yakından görmedim bilmiyorum peki saçların uzayınca nasıl oluyor yıkanırken falan mesela bi sorun olmuyor mu?
lemlemcim evin çok sade ve çok güzel olmuş Allah güle güle oturmak nasip etsin inşallah :)
teşekkür ederim canım, amin inşallah... darısı senin evine, seninde az kaldı, eviniz belli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?