kızlar az daha ölü bi gelin olucaktım.. araba çarpıyordu az kalsın ...bugun tuhaf ya bi faturayı yanlış kesmişim .. sonra bu olay tuhaf oldum ya
amin canım benim evim belli zaten kayın pederlerin iki evi var diğerinde biz oturacağız.şimdi içi yapılıyor.fayanslar bitti kartonpiyer bitti.sıra badana boyada sonra mutfak dolapları evin kapıları parkeler ve banyo ile işi bitireceğiz inş bayrama kadar biter dio nişanlım inş biter oyüzden daha eşyalarım falan gelmedi sizlerin evin görünce çok hevesleniyorum :)) inşallah güzel olur bakalım :)
merhaba kızlaaaaaarrrrr
lemlemcim evin harika olmuş inş bizde öyle güzel bir ev bulabiliriz
kızlar nolur dua edin ev aramaktan sıkıldık iyice umutlarım tükendi
teşekkür ederim canım, aynı şehirlerdeyiz beklerim...
canım umudunuzu kaybetmeyin bulursunuz inşallah.. ama ben şunu anladımki ramazan bayramından sonra düğün yapmak çok saçmaymış, yani bütün en önemli hazırlıklarını ramazan ayında oruçlu bir şekilde yapmak zorundasın.. kendini geçtin herkes oruçlu, düşün perdecin oruç perde dikiyor, hesap çıkarıyor yanlış, o kafayla kusura bakma falan diyor.. yaz günü normalde 9'lara kadar açık olan yerler saat 7.30da kapanıyor herkes iiftara gidiyor, mağaza dükkan gezemiyorsun.. ailen oruçlu, eşyalar gelecek yazık o halde evine gidip eşyaları bekliyorlar falan... gerçekten çok zor.. bir daha evlensem ramazanda yapmam asssslaaa:89:
kızlar kınada giyeceğim abiyemin resimlerini ekledim. biraz önce giydim kilo vermişmiyim falan son halini tekrar bi göreyim dedim, hem kardeşime gösterdim hemde foto çektirdim... bindallım albümüne koydum.
kızlar kınada giyeceğim abiyemin resimlerini ekledim. biraz önce giydim kilo vermişmiyim falan son halini tekrar bi göreyim dedim, hem kardeşime gösterdim hemde foto çektirdim... bindallım albümüne koydum.
Aycangül'ün topikine baktım evet ağda için önemli günlermiş... Değerlendirmek lazım... Bu günlerde daha etkili oluyormuş yapılan ağda...
Dolunay var ağda yapın kızlar
ya ben çok cahilce bi soru sorcam canım çok özür dileyerek ama cnm ya albümü nasıl görcez çook çoook merak ediyrum evinin resimlerini herkes çok beğenmş eminm çok güzeldr bnde bi görebilsem :)
canım çok güzel çok yakışmış kışlahandandı demi bu abiye ne kadara almıştın bende gidip bi bakayım şu ramazan geçsin de inş
arkadaş listemde olman gerekiyor görebilmek için, sonra benim profilime girip albümlerimi görebiliyorsun, davet gönderdim
çook çook teşekkür ediyorum :) şimdi gördüm ve nası kaçırmışım bugüne kadar :) herşey maşşallah Allah daim etsin mutluluğunu herşey müthiş gelinlik, ev , eşyalar tekrardan maşşallah inanılmaz çok beğendim
ahh ahh benmde eşyalarım artık gelsede koysam evcegizime
bu dolunay lazer dede geçerlimi kizlar ? bgn bende tesdf yaptrdımda :)
rimeli bilmiyorumda şu çıkmayan rujdan bi ara bahsediyodunuz,pazarda gördüm hemen aldım.hemde 1.5 tl ye,rengi çok güzel.çingene pembesi.sabunla yıkıyorum üstüne makyaj temizleyicisiyle siliyorum yine kalıyo,balayı için harika bence,rimelde bulursak ooooo :))))) süper
ewt canım geçerli
bu tarihlerr gerçekten çok önemli
lemlem çok tatlı olmuşsun arkadaşım
maşallah tu tu tu tu :)))))))9
kızlaarrrr
kiracı aradı, salı günü çıkıyolarmış kendi evlerine
evi yerleştirmeye başlarız yakında inş
evin boş halini de koyucam albümüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?