2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ooo süpermiş o zman, kendi eviniz olması çok güzel, istediğiniz gibi yaptırabilirsiniz ne güzel. inşallah kiracı olan herkese nasip etsin rabbim ev almayı..

iyi akşamlar kızlar çok yoruldum ben ayaklarımı hissetmiyorum ama şükür hiç planda olmayan birsürü şey hallettik
sabah kocacımla annesi aradı çarşıya çıktık gel diye. kınalık şeyler satılan toptancı varmış bizim burda ordan kınalarımı aldık. mor tülle süslenmiş güller var üstünde. sonra takı kurdalesi filan arabalara asılacak havluları aldık. kayınvalidem sürekli çamaşır alalım sana gecelik alalım sana diyip durdu. var diyorum kocam nişan bohçası diye bir sürü aldı bana. dolap doldu. kadın ondan birşey istemiyorum filan sandı yaa
sepetle tepsiyi beğenmedim. tülleri kopmuştu hep. tek model hepsi aynı sinir oldum. kocacım beğenmedim diye eminönüne götürdü beni. ama asıl süpriz takı setimi sipariş etmiş onuda aldık incili çok güzelllll
kına sepetimi kendim yapacağım onun için hazır güller tüyler aldık. kuruyemiş dağıtacağım süslü tüller aldık. ay şükür bu yükte üstümüzden kalktı. yarında bilzekilerimi alacaklarmış ben gelmeyim dedim. istediğim şeyi kocam biliyor zaten. ay evleniyormuşuz ben şimdi anladım :))

kızlaaaar nerelerdesiniz yaaaa, benimde yapılacak işlerim vaar ama o kadar yorgunum ki bilgisayar başında pinekliyorum, ayaklarım sızlıyor, bugün regl oldum, tam zamanında neyseki, korkuyordum stresten gecikirde düğüne sarkar mı diye ama neyseki düğünümden bi hafta önce bitmiş olacak. bu arada şaka maka düğünüme 2 haftadanda az kaldı heeee..

bu hafta perşembe en yakın arkadaşım gelecek memleketimizden, aynı zamanda nikah şahidim olur kendileri, onunla hamama gitmeyi düşünüyorum, şöööyle düğünden önce güzel bi kese masaj falan yaptırayım hem stres atarım iyi gelir.. ağdamı ne zaman yapsam bilemiyorum yaa, haftaya misafirler gelmeye başlayacak artık onlar gelmeden yapmam lazım çünkü kendimi banyoya kapatıp 3 saat falan uğraşıyorum, kiiiii bu özel güne hazırlık olacağı için heralde 5 saat uğraşırımm ama bugün regl olduğum içinde mecburen haaftaya kaldı :44: aslında bir günlük utanmamı bir kenara bırakıp bi ağdacıya mı gitsem bilemiyorum yaa ama çok utanırım, hele bikini bölgemi açıp yatamam önüne.. saçlarımı boyatmam lazım ama oda regl döneminde olmaz mecbur haftaya kaldı, zaten hala ne renk yaptırsam karar veremedim..

yarın glinlikçiye gidecem şimdiden stresi bastı, hala iç çamaşırımı bile almadım o kadar soğudum ki o gelinlikçi yüzünden.. bakalım yarın neler olacak, nişanlımda bugün dedi, eğer canını sıkarsa bırak kapora kalsın dedi, başka gelinlik buluruz dedi, ama 400tl az değil yaaa... bilemiyorum...

merhaba kızlaaaaaarrrrr

lemlemcim evin harika olmuş inş bizde öyle güzel bir ev bulabiliriz

kızlar nolur dua edin ev aramaktan sıkıldık iyice umutlarım tükendi

merhaba kızlaaaaaarrrrr

lemlemcim evin harika olmuş inş bizde öyle güzel bir ev bulabiliriz

kızlar nolur dua edin ev aramaktan sıkıldık iyice umutlarım tükendi

teşekkür ederim canım, aynı şehirlerdeyiz beklerim...

canım umudunuzu kaybetmeyin bulursunuz inşallah.. ama ben şunu anladımki ramazan bayramından sonra düğün yapmak çok saçmaymış, yani bütün en önemli hazırlıklarını ramazan ayında oruçlu bir şekilde yapmak zorundasın.. kendini geçtin herkes oruçlu, düşün perdecin oruç perde dikiyor, hesap çıkarıyor yanlış, o kafayla kusura bakma falan diyor.. yaz günü normalde 9'lara kadar açık olan yerler saat 7.30da kapanıyor herkes iiftara gidiyor, mağaza dükkan gezemiyorsun.. ailen oruçlu, eşyalar gelecek yazık o halde evine gidip eşyaları bekliyorlar falan... gerçekten çok zor.. bir daha evlensem ramazanda yapmam asssslaaa :89:

inşallah canım bende beklerim mutlaka şu telaşları bi atlatalım sakin sakin karşılıklı bi çay kahve içelim inş.

dediğin öyle doğru ki saydığın kişilerle birlikte biz ve sevdiklerimiz de oruç olunca didişme kaçınılmaz oluyoo

kızlar kınada giyeceğim abiyemin resimlerini ekledim. biraz önce giydim kilo vermişmiyim falan son halini tekrar bi göreyim dedim, hem kardeşime gösterdim hemde foto çektirdim... bindallım albümüne koydum.

kızlar kınada giyeceğim abiyemin resimlerini ekledim. biraz önce giydim kilo vermişmiyim falan son halini tekrar bi göreyim dedim, hem kardeşime gösterdim hemde foto çektirdim... bindallım albümüne koydum.

ya ben çok cahilce bi soru sorcam canım çok özür dileyerek ama cnm ya albümü nasıl görcez çook çoook merak ediyrum evinin resimlerini herkes çok beğenmş eminm çok güzeldr bnde bi görebilsem :)

canım çok güzel çok yakışmış kışlahandandı demi bu abiye ne kadara almıştın bende gidip bi bakayım şu ramazan geçsin de inş

ya ben çok cahilce bi soru sorcam canım çok özür dileyerek ama cnm ya albümü nasıl görcez çook çoook merak ediyrum evinin resimlerini herkes çok beğenmş eminm çok güzeldr bnde bi görebilsem :)

arkadaş listemde olman gerekiyor görebilmek için, sonra benim profilime girip albümlerimi görebiliyorsun, davet gönderdim

canım çok güzel çok yakışmış kışlahandandı demi bu abiye ne kadara almıştın bende gidip bi bakayım şu ramazan geçsin de inş

evet kışlahandan aldık canım, yıldırım abiye adı.. eğer gidersen bizi ferhat gönderdi de, nişanlısıyla gelmiş kırmızı kıyafet ve mor bindallı almışlar de yardımcı olur..

Son düzenleme:
kızlar bu arada balayı için suya karşı dayanıklı rimellerden almak istiyorum var mı tavsiyeleriniz, bu zamana kadar hiç kullanmadım çıkmayanlarını..

Son düzenleme:
rimeli bilmiyorumda şu çıkmayan rujdan bi ara bahsediyodunuz,pazarda gördüm hemen aldım.hemde 1.5 tl ye,rengi çok güzel.çingene pembesi.sabunla yıkıyorum üstüne makyaj temizleyicisiyle siliyorum yine kalıyo,balayı için harika bence,rimelde bulursak ooooo :))))) süper

bu dolunay lazer dede geçerlimi kizlar ? bgn bende tesdf yaptrdımda :)

ewt canım geçerli
bu tarihlerr gerçekten çok önemli

lemlem çok tatlı olmuşsun arkadaşım
maşallah tu tu tu tu :)))))))9

kızlaarrrr
kiracı aradı, salı günü çıkıyolarmış kendi evlerine
evi yerleştirmeye başlarız yakında inş
evin boş halini de koyucam albümüme

1.5 muu ben 4tl ye almıştım :44:

iyi ama bulmuş olmana sevindim, evet o ruju bende götürecem yanımda, balayımın bir numaralı makyaj malzemesi o zaten , suya dayanıklı rimeller biçok markada var ama pütür pütür olmasın istiyorum kullananlar varsa tavsiye bekleriz yaniii...

davetiyemdeki yazım yanlışını herkes farkediyo
o kadar moralim bozuk ki
cimri kayınpederim hiçbişeye elini sürmedi sadece davetiyeleri ödedi
onu da yapmasaydı keşke
Allah kahretsin ya nefret ediyorum

oooo çok sevindim çok güzel bir haber buuuuuu,hemen yarın mobilyacıları ara beyaz eşyacıları ara çarşambaya-perşembeye falan gün ver, salı çıkacaklarmış, aman kuzum her işini önceden bitirde sonra ben gibi sinir stres sahibi olma, bak benim buzdolabım daha bugün gelebildi, ama tv mizin biri haala yok, halılarımızda bugün gelecekti ama gelmedi..

şunun şurasında 11 gün kalmış benim şimdiye evimin herşeyinin bitmiş, şu an sadece balayımı düşünüyor kına- düğün müzikleri seçiyor olmam gerekirdi, ama kafam o kadar meşgulki hiç bişi yapasım yok, burda takılıyorum bende..

kayınpederime söylemiştim hata olduğunu
"olsun kızım olsun. Ondan bişey olmaz yavrum" deyip geçiştirmişti
nişanlım da istediğim takdirde yenisini bastıracaktı
ama bu sefer kıyamet kopartacaklardı düğün üzeri
siz nasıl bizim yaptırdığımz davetiyeleri kullanmazsınız diye
Allahım ya illaki bişey moralimi bozmasa olmaz zten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…