2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

davetiyemdeki yazım yanlışını herkes farkediyo
o kadar moralim bozuk ki
cimri kayınpederim hiçbişeye elini sürmedi sadece davetiyeleri ödedi
onu da yapmasaydı keşke
Allah kahretsin ya nefret ediyorum

boşver canım ya takma kafaya benmde davetyede yanlşlk oldu hemde basan kişinn kendi hatsydı bze atmaya çalştı vs. çok basit yerlerden insanın canı sıkılabilio ama artık hiiç takmıorum aslında çok detaycıyım ama keyfime bakıorum sende öyle yap ya tadını çıkar hersyn evnde süper olmş kırmızı kırmızı :)

ahsen şöyle düşün, mesela bundan bir yıl sonra hala üzülüyor olacağın bişey mi bu? bence hayır.. hatta düğünden sonra bile hatırlamayacaksın.. meselaa ben düğündeki çalacak şarkıları seçmedim ama hiç seçesimde yok.. sadece ilk dans şarkısını belirlesek yeter.. kim hatırlayacak pasta kesilirken ne çaldı, ilk girişte ne çaldı, kınada hangi şarkıyla halay çekti, amaaaaaaaaan, salla gitsiiiiiiiiiin

ewt canım inş organize edicem herşeyi

lemlem ben de öyle düşünüyrum ama insan üzülüyo işte
hem onların bu duyarsızlığı çok yıpratıyo beni

sağol canım
döşeyeyim hepsini resim eklicem

kızlar ben yatıyorum yarın çoooook işim var çooooook.... hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar, huzurlu haftasonları...

bu arada bayramda geliyor, benim düğünüm bayramda olacağı için bayramlık olarak bindallımı giyeyim heheheeee yoksa gelinliğimi mi giysem...

rimel araştırmalarım sonucu forumda şunu buldum;

suya dayanıklı rimel temizleme için yardım
kızlar yakın bi tarihte max factorün waterproff maskarasını aldım ama temizleme konusunda yardım isityorum. yıkıyorum ama çıkmıyor neyle temizlemem gerek
daha önceden amway artistry marka suya dayanıklı kullanmıştım yıkadığımda bulaşmadan çıkıyodu.

yıkıyomuş ama çıkmıyomuş,tam bize göreeeeeeee

GÜZEL EYLÜLLL GELİNLERİİİİİİİ:) salon perdemi de ekledim albüme tabikii eşyasız pek göstermiyor kendini ama.bakmak isterseniz eğer.

GÜZEL EYLÜLLL GELİNLERİİİİİİİ:) salon perdemi de ekledim albüme tabikii eşyasız pek göstermiyor kendini ama.bakmak isterseniz eğer.

benim çok hosuma gtti canım gayet zarif güzel olmuş bende su kenarlardan düz inmeyi (neydi adını unuttum smdi bu tarzın ) otrma odasında yaptrıorm bakalım nasıl olcak

tamam tamam buldum 0505 perdelerin;kıyafetin;gelinliğin hepsi süper olmuş güle güle giymek güle güle kullanmak nasip etsin çok beğendim :)

nikah şekerlerimizin siparişini verdik :) bir eksiğimiz daha bitti böylelikle kızlar birde bnm nikah olacak giriş ve çıkış müziği arıyorum
girişte titanic müziğini çıkıştata kenan doğulu-şans meleğim düşünüyorum sizlerin hoşuna giden müzikler neler ?

veeeee bende artık kıskanıp sizi gelinliğimn taaa ilk denediğim günden bi kaç fotoya albüm yaptım bakın bakalım beğeneckmsnz biraz gelinliktede sade bişiyi terch ettim beklyrum yorumlarnzı

valla canım o konuda bende dertlym ve hiç düşünmedim nişanlıma paslamaya çalşyrum

bu arada nikah şekerinde gerçktn çok hosmuş

geçmiş olsun canım çok düşünceliyiz bugünlerde dikkat etmek lazım

sagol cnm ya tşk ederim...dün epey sorunluyu benim için bugun terslikler olmaz inşallah ..bu olaylardan sonra bide gelinlikçiye gittm içine altın kesesi koymuşlar ama kirden morarmış beyaz uyduruk bişi deli oluyordum...benim gelinllik zaten beyaz degil...yarın dikelim dediler.. eve gittim içinden bi tane daha kese çıkı o düzgündü daha kendilerinden haberi yokmuş gelinlikçimin yaa...kına elbisemin ve gelinliğimin kurdelesi yoktu içindede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…