- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
davetiyemdeki yazım yanlışını herkes farkediyo
o kadar moralim bozuk ki
cimri kayınpederim hiçbişeye elini sürmedi sadece davetiyeleri ödedi
onu da yapmasaydı keşke
Allah kahretsin ya nefret ediyorum
kayınpederime söylemiştim hata olduğunu
"olsun kızım olsun. Ondan bişey olmaz yavrum" deyip geçiştirmişti
nişanlım da istediğim takdirde yenisini bastıracaktı
ama bu sefer kıyamet kopartacaklardı düğün üzeri
siz nasıl bizim yaptırdığımz davetiyeleri kullanmazsınız diye
Allahım ya illaki bişey moralimi bozmasa olmaz zten
oooo çok sevindim çok güzel bir haber buuuuuu,hemen yarın mobilyacıları ara beyaz eşyacıları ara çarşambaya-perşembeye falan gün ver, salı çıkacaklarmış, aman kuzum her işini önceden bitirde sonra ben gibi sinir stres sahibi olma, bak benim buzdolabım daha bugün gelebildi, ama tv mizin biri haala yok, halılarımızda bugün gelecekti ama gelmedi..
şunun şurasında 11 gün kalmış benim şimdiye evimin herşeyinin bitmiş, şu an sadece balayımı düşünüyor kına- düğün müzikleri seçiyor olmam gerekirdi, ama kafam o kadar meşgulki hiç bişi yapasım yok, burda takılıyorum bende..
ahsen şöyle düşün, mesela bundan bir yıl sonra hala üzülüyor olacağın bişey mi bu? bence hayır.. hatta düğünden sonra bile hatırlamayacaksın.. meselaa ben düğündeki çalacak şarkıları seçmedim ama hiç seçesimde yok.. sadece ilk dans şarkısını belirlesek yeter.. kim hatırlayacak pasta kesilirken ne çaldı, ilk girişte ne çaldı, kınada hangi şarkıyla halay çekti, amaaaaaaaaan, salla gitsiiiiiiiiiin
boşver canım ya takma kafaya benmde davetyede yanlşlk oldu hemde basan kişinn kendi hatsydı bze atmaya çalştı vs. çok basit yerlerden insanın canı sıkılabilio ama artık hiiç takmıorum aslında çok detaycıyım ama keyfime bakıorum sende öyle yap ya tadını çıkar hersyn evnde süper olmş kırmızı kırmızı :)
kızlar ben yatıyorum yarın çoooook işim var çooooook....hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar, huzurlu haftasonları...
bu arada bayramda geliyor, benim düğünüm bayramda olacağı için bayramlık olarak bindallımı giyeyim heheheeeeyoksa gelinliğimi mi giysem...
GÜZEL EYLÜLLL GELİNLERİİİİİİİ:) salon perdemi de ekledim albüme tabikii eşyasız pek göstermiyor kendini ama.bakmak isterseniz eğer.
GÜZEL EYLÜLLL GELİNLERİİİİİİİ:) salon perdemi de ekledim albüme tabikii eşyasız pek göstermiyor kendini ama.bakmak isterseniz eğer.
bu resimleri göremiyorum ben nerden bakıyoruz
link yollarmısınız
Eki Görüntüle 244130 Eki Görüntüle 244131
nikah şekerlerimizin siparişini verdik :) bir eksiğimiz daha bitti böylelikle kızlar birde bnm nikah olacak giriş ve çıkış müziği arıyorum
girişte titanic müziğini çıkıştata kenan doğulu-şans meleğim düşünüyorum sizlerin hoşuna giden müzikler neler ?
ben yukardan albümden sizin eklediğiniz resimleri göremiyorum neden acaba ? birtek yasemin in gördüm diğerlerini göremiyorum
bende bilmiodum cnm onu bgn lemlem07 öğretti arkdş olark eklemek gerekiomşekledim seni
geçmiş olsun canım çok düşünceliyiz bugünlerde dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?