Günaydın cumartesi çalışan eylül gelinleri.Bu gün gelinliğimi eve getiriyorum.Çok heyecanlıyım
günaydın cnm ben de dün akşam alıp evime götürdüm hemen açtık baktım :)güzel oluyo yatagımın üstüne koydum kınalığım ve gelinliğim yan yana yatagımızda yatıyo şimdi:)
Çok heyecanlı değil miBir şey soracağım benim gelinlikçim ile konuştum gelinlik için herhangi bir kılıf verilmiyormuş.Kabarıklığı gitmesi diye.Sana nasıl teslim ettiler?
benimki fermuarlı kılıf içinde çıkarmadım valla bşy olurmu ama zaten tarlatan olacak
kılıflıydı cnm benim ki içinde ki teller var adı aklıma gelmedi onu yukarı çekiyorsun gögüs kısmına düz oluyo zaten kabarıklığına bişey olmuyo tarlatandı galiba onu tekrar indirince aynı kabarıklık geri geliyo...ama gene de bi bildikleri vardır benim ki çok kabarık degil..hafif kabarak iniyo belki ondan olmuştur kılıf benimkine...Çok heyecanlı değil miBir şey soracağım benim gelinlikçim ile konuştum gelinlik için herhangi bir kılıf verilmiyormuş.Kabarıklığı gitmesi diye.Sana nasıl teslim ettiler?
Şimdi aradım yeniden kadını kılıf değil ama çanta ile veriyormuş.Anlamadım şimdi kılıfta kırışan şey çantada daha kolay kırışmaz mo
bak bu çanta işini bende anlamadım..evinde müsait yer varsa asarsın ya daha iyi olur bence..
veeeee bende artık kıskanıp sizi gelinliğimn taaa ilk denediğim günden bi kaç fotoya albüm yaptımbakın bakalım beğeneckmsnz biraz gelinliktede sade bişiyi terch ettim beklyrum yorumlarnzı
benim gelinliğim altı aydır bez kılıfta dolapta asılı merak etmeyin birşey olmuyor güzeller. çıkartıp giyince aynı kabarık haline geliyor. kılıfsız hem kirlenir hemde allah korusun birşey olur.benimkini kılıfla beraber çantaya koymuşlardı çantadan çıkardım kılıfında duruyo kılıfından da çıkaramam kırışırsa kırışsın ne yapayım 1 ayda kirlenir yoksa
sade güzel bir gelinlik olmuş güle güle giy canımveeeee bende artık kıskanıp sizi gelinliğimn taaa ilk denediğim günden bi kaç fotoya albüm yaptımbakın bakalım beğeneckmsnz biraz gelinliktede sade bişiyi terch ettim beklyrum yorumlarnzı
canım çok güzel görünüyor. diğer odanın perdeleride çok şeker.GÜZEL EYLÜLLL GELİNLERİİİİİİİ:) salon perdemi de ekledim albüme tabikii eşyasız pek göstermiyor kendini ama.bakmak isterseniz eğer.
cnm gelinliğin çok güzel,zarif olmuş bikere...gamze özçeliğin kollarına benziyo.onun topuzu gibi yap bence ne düşünüyosun saç konusunda?
tamam tamam buldum 0505 perdelerin;kıyafetin;gelinliğin hepsi süper olmuş güle güle giymek güle güle kullanmak nasip etsin çok beğendim :)
yasemin oturma odan çok güzel olmuş
perdelerini de begendim
güle güle oturun canım
kolların biraz daha omza yakın olsaymış daha güzelmiş sanki,bağrın daha çok açılır güzel olurdubiraz açıklığı seviyorummm bennnn
benim çok hosuma gtti canım gayet zarif güzel olmuşbende su kenarlardan düz inmeyi (neydi adını unuttum smdi bu tarzın ) otrma odasında yaptrıorm bakalım nasıl olcak
ve ve ve bugün evime igidiyorum bi kaç eşyam kurulmuş onlara bakıcamaman güzel olsunda hayal kırıklığı fln çnkü çok riskli benim çizip yaptrdğmz seyler gelmiş aman yoksa bana patlar matlar :44:
hemennnn fotosunu çek cnm merak ediorummm:)güzel olmuştur inşallah.
Eki Görüntüle 244130 Eki Görüntüle 244131
nikah şekerlerimizin siparişini verdik :) bir eksiğimiz daha bitti böylelikle kızlar birde bnm nikah olacak giriş ve çıkış müziği arıyorum
girişte titanic müziğini çıkıştata kenan doğulu-şans meleğim düşünüyorum sizlerin hoşuna giden müzikler neler ?
sağol ahsencim senin eşyalarında çoook güzel çook beğendim. çok zevklisin gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?