2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Günaydın cumartesi çalışan eylül gelinleri.Bu gün gelinliğimi eve getiriyorum.Çok heyecanlıyım

günaydın cnm ben de dün akşam alıp evime götürdüm hemen açtık baktım :)güzel oluyo yatagımın üstüne koydum kınalığım ve gelinliğim yan yana yatagımızda yatıyo şimdi:)

günaydın cnm ben de dün akşam alıp evime götürdüm hemen açtık baktım :)güzel oluyo yatagımın üstüne koydum kınalığım ve gelinliğim yan yana yatagımızda yatıyo şimdi:)

Çok heyecanlı değil mi Bir şey soracağım benim gelinlikçim ile konuştum gelinlik için herhangi bir kılıf verilmiyormuş.Kabarıklığı gitmesi diye.Sana nasıl teslim ettiler?

Çok heyecanlı değil mi Bir şey soracağım benim gelinlikçim ile konuştum gelinlik için herhangi bir kılıf verilmiyormuş.Kabarıklığı gitmesi diye.Sana nasıl teslim ettiler?

benimki fermuarlı kılıf içinde çıkarmadım valla bşy olurmu ama zaten tarlatan olacak

Şimdi aradım yeniden kadını kılıf değil ama çanta ile veriyormuş.Anlamadım şimdi kılıfta kırışan şey çantada daha kolay kırışmaz mo

kılıflıydı cnm benim ki içinde ki teller var adı aklıma gelmedi onu yukarı çekiyorsun gögüs kısmına düz oluyo zaten kabarıklığına bişey olmuyo tarlatandı galiba onu tekrar indirince aynı kabarıklık geri geliyo...ama gene de bi bildikleri vardır benim ki çok kabarık degil..hafif kabarak iniyo belki ondan olmuştur kılıf benimkine...

Şimdi aradım yeniden kadını kılıf değil ama çanta ile veriyormuş.Anlamadım şimdi kılıfta kırışan şey çantada daha kolay kırışmaz mo

bak bu çanta işini bende anlamadım..evinde müsait yer varsa asarsın ya daha iyi olur bence..

benimkini kılıfla beraber çantaya koymuşlardı çantadan çıkardım kılıfında duruyo kılıfından da çıkaramam kırışırsa kırışsın ne yapayım 1 ayda kirlenir yoksa

veeeee bende artık kıskanıp sizi gelinliğimn taaa ilk denediğim günden bi kaç fotoya albüm yaptım bakın bakalım beğeneckmsnz biraz gelinliktede sade bişiyi terch ettim beklyrum yorumlarnzı

cnm gelinliğin çok güzel,zarif olmuş bikere...gamze özçeliğin kollarına benziyo.onun topuzu gibi yap bence ne düşünüyosun saç konusunda?

benimkini kılıfla beraber çantaya koymuşlardı çantadan çıkardım kılıfında duruyo kılıfından da çıkaramam kırışırsa kırışsın ne yapayım 1 ayda kirlenir yoksa
benim gelinliğim altı aydır bez kılıfta dolapta asılı merak etmeyin birşey olmuyor güzeller. çıkartıp giyince aynı kabarık haline geliyor. kılıfsız hem kirlenir hemde allah korusun birşey olur.

veeeee bende artık kıskanıp sizi gelinliğimn taaa ilk denediğim günden bi kaç fotoya albüm yaptım bakın bakalım beğeneckmsnz biraz gelinliktede sade bişiyi terch ettim beklyrum yorumlarnzı
sade güzel bir gelinlik olmuş güle güle giy canım

GÜZEL EYLÜLLL GELİNLERİİİİİİİ:) salon perdemi de ekledim albüme tabikii eşyasız pek göstermiyor kendini ama.bakmak isterseniz eğer.
canım çok güzel görünüyor. diğer odanın perdeleride çok şeker.

lemlem seninle aynı elbiseyi denemişiz.ama sende daha güzel durmuş. bana yakışmadı.

cnm gelinliğin çok güzel,zarif olmuş bikere...gamze özçeliğin kollarına benziyo.onun topuzu gibi yap bence ne düşünüyosun saç konusunda?

kolların biraz daha omza yakın olsaymış daha güzelmiş sanki,bağrın daha çok açılır güzel olurdu biraz açıklığı seviyorummm bennnn

kolların biraz daha omza yakın olsaymış daha güzelmiş sanki,bağrın daha çok açılır güzel olurdu biraz açıklığı seviyorummm bennnn

beğendiğiniz için teşekkürler çok mutlu oldum evet braz sade aralara azcıkparıldasın die swarovski taşlar koyulcak bana kalsa ben balık düz fln bakıodum yine annemler bari böle bişi al die kafamı yediler kollara gelince aslnda o kdr uzun değilde bu ilk öyle bi deneyşti minik kollara karar verdk süslük kol illaki niye koyuyon dersnz biraz bnm nişanlım takık öle seylere saolsun onunda mnk kollarla gönlünü yapmaya karar verdim

he saça gelince benmde çok hosuma gtti baktım smdi öyle istiodum ama duvağı yukardan olanlarda hoşuma gidio nabcağma karar veremedm haftaya cuma son prova ne yapcam blmyrum önerilere açığım

Son düzenleme:
benim çok hosuma gtti canım gayet zarif güzel olmuş bende su kenarlardan düz inmeyi (neydi adını unuttum smdi bu tarzın ) otrma odasında yaptrıorm bakalım nasıl olcak

ben de tam bilmiorum cnm japon perdemi ne diyolar:)) güzel olur merak etme ben yatak odama da onun metalik parıııl parıll rengini yaptırdım yakında koyarım fotolarını. fotodakilerden daha güzel duruyo hepsi zaten.çoook teşekkürederim ayrıca cnm.

ve ve ve bugün evime igidiyorum bi kaç eşyam kurulmuş onlara bakıcam aman güzel olsunda hayal kırıklığı fln çnkü çok riskli benim çizip yaptrdğmz seyler gelmiş aman yoksa bana patlar matlar :44:

Son düzenleme:
ve ve ve bugün evime igidiyorum bi kaç eşyam kurulmuş onlara bakıcam aman güzel olsunda hayal kırıklığı fln çnkü çok riskli benim çizip yaptrdğmz seyler gelmiş aman yoksa bana patlar matlar :44:

hemennnn fotosunu çek cnm merak ediorummm:)güzel olmuştur inşallah.

güpgüzel haftasonlarııı
ay kızlar ya çok yorgunum
bir sürü iş hallettik yine Allahıma çok şükür
off evimiz döşense bir an önce :97:

hayırlı olsun cnım
biz daha çıkarmadık nikah şekeri

sağol ahsencim senin eşyalarında çoook güzel çook beğendim. çok zevklisin gerçekten.

teşekkür ederim canm sen de öylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…