2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar huhu ben geldim. Çeyiz kısmına mutfak çeyizimi ekledim. bakabilirsiniz. Özellikle yerleşmiş halini ekledim. evini yerleştirirken fikir edinmek isteyen olabilir diye. albümümede vitrinimle oturma odasını koyuyorum şimdi.sizin için bolbol fotograf çektim.

güle güle kullan canım birde ben evimi yerleştirebilseydim temizlik yaptık bugün öldüm aşırı yoruldum benimde böyle herşey yerli yerinde olur mu ki :)

kızlar bugun salon takımları, yatak odası, beyaz esyalar.. hersey aynı anda geldı.Oruclu cok zor oluyormus beklemek ama degdi sanırımÇok ıcıme sındı evım artık perdeler hallılar avızeler kaldı e bırde buyuk bır temızlık.. ev alt ust oldu.Heryer bırbırınde.En kısa zamanda fotograf cekıp, eklıcem ınsallah.Opuyorum hepınızı

herşey çok güsel olmuş Allah bi ömür boyu mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin

bende bgn evime gttim bi kaç eşya gelmş kurulmş ama ev yine batmış korkuodumda acaba nasıl olcak yapabilcekmi adamlar die ama sağlam yapılmş hersey bizimki söylenene kadar bi kaç foto çektim koydum kızlar albüme bakalım nası olmuş

çok begendim canım
güle güle oturun inş

duvar kağıtları inanılmaz zevkli,plazmalıkta güzel,mutfak dolaplarıda :)) eminim eşyalarında güzelldir,merakla bekliyorummmmm

Merhaba ben de eylül 10 gelini olacağım insallah.Hersey hazır sayılır..Müzikler,slayt ve gelinlik dısında...Allah hepimize kolaylık versin kızlar..Çok heyecanlıyımmmmmm...
gelinlik konusunda hala sıkıntılar var.Düğünün her masrafını kendimiz karsıladıgımız için acıkcası biraz zorlandık ben de tasarruf olsun diye bundan 2 sene önce evlenen kuzenimin gelinliğini giyebileceğimi düşündüm ama karar veremedim.Bu gelinlik nasıl sizce?

Eki Görüntüle 244430
Eki Görüntüle 244431

Ilk resimde ısıktan dolayı rengi biraz tuhaf cıkmıs ama aslında kar beyazı.Altını daha net görebilmeniz için koydum..

Son düzenleme:

kiralasan ne kadar hiç sordunmu?

duvar kağıtları inanılmaz zevkli,plazmalıkta güzel,mutfak dolaplarıda :)) eminim eşyalarında güzelldir,merakla bekliyorummmmm

ayhh çok teşşekkür ederim ya nası mutlu oldum çocuk gibi şımardım ( gelsin artık bende bekliyorum ama bgn farkttmki benim daha dresuarım yok ve çalışma odamın eşyalrını almadık var daha bişiler sona sakladık onları bende merak ediyorum nası olcak elimde ikea katloğu işaretleyip duruyorum (

Son düzenleme:

aksesuarı ikea dan,züccaciyelerden her yerden bulursun,eşyalar geldikten sonra aldım bende,çünkü yerleşince daha bi farklı oluyo
dur şimdi bende özendim senden,önceden eklemiştim bende kaldırdım ekleyimde sende benimkilere bak

kızlaaaar merhabaa ben geldiiiim.. günün en önemli olayından başlayayım, bugün gelinlik provam vardı, gelinlikçiyle kavga ettim, sinir içerisinde terkettim orayı..

bugün önce annemle iç çamaşırı aldık, pier cardininkini aldım.. sonra gelinlikçiye gittik, gelinliğimi giydim ölçüsü alındı arkası brit olacak ya, daha yapmamışlar neyse 25'inde teslim edecekler yaparlarmış. sonra duvak seçimine geldi, kısa duvağımı beğendim çok güzel gelinliğimin deseninde hafif simli gibi falan... dedim uzun duvar nerde? o zaten boş duvak olacak dediler, e kenarları nasıl olacak ona bi bakayım dedim, ne kenarı kenarı olmayacak boş olacak dedi.. nasıl yani işleme, boncuk, vs. bişey olması lazım dedim.. yok öyle olmaz uzun duvak dümdüz tül olur dediler, getirdiler bi top tül, hani kumaşcılarda satılan süsleme tülleri var ya metresi 2tl, aynen onlardan işte, kenarları makasla kesilmiş, uçları bile dikilmemiş bişey.. ben tabi şok bu ne beeee dedim, duvak dediler, dalga mı geçiyorsunuz siz benimle dedim, yok bu böyle olur, uzun duvak desensiz işlemesiz ucu boş olur zaten sadece salona girerken arkanda sürünecek bişi dediler, ben foto çekimlerinde de kullanacam ayrıca bu duvak diye getirdiğiniz şey metresi 2 tl den kumaşcılarda satılıyor ben kına için ıvır zıvır süslemeyede aldım bu tülden dedim.. kadın diyor ben bilmem kaç yıldır bu işi yapıyorum işleme uzunda olmaz.... ben çıldırdım, bak dedim sana göre olmayabilir ama ben böyyyyleee istiyoruuuuuum, bas bas bağırıyorum, kadın diyor hiç bir gelinlikçide yok öyle birşey, ben bağırıyorum varrr, getirir gözünüze sokarım sizin bu duvak sandığınız şeyinde ne olduğunu anlatırım dedim.. ama nasıl sinirliyim hiç susmadan bağırıyorum çağırıyorum, girdim kabine çıkarıııın şunuu üstümdeeeeeen, gelinliği nerdeyse parçalayacağım.. hemen geldi çıkardılar, halaa bana laf anlatmaya çalışıyorlar, boş duvak olarak anlaşmıştık bak deftere yazmışım, boş duvak nee be boş duvak neee? bu tül parçası gidin işinize diye bağırıyorum... sonra kadın dedi eğer kenarları işlemeli isterseniz özel olarak yaparız ama oda 300tl olur ded, yuuhhhh dedim sen dalga mı geçiyorsun? kiralık gelinlik aldık diye bedava mı aldık? ne saçmalıyorsun sen dedim, istemiyorum siizn duvağınızıda sizide alın başınıza çalın dedim, hepsi başıma toplandı, ben ne hakaretler ediyorum bi görseniz nerdeyse dükkanın camını çerçevesini indirecem, daha şu an aklıma gelmeyen bir sürü şey saydım, sinirle aldım çantamı falan, istemiyorum sizden duvak muvak ben başka yerden alırım dedim, alır sizede gösteririm duvak neymiş nasıl olurmuş dedim, kadın diyor burda hiçbir gelinlikçide yok öyle uzun ve işlemeli duvak diyor, hatta bu pasajı bırak antalyada bile yok diyor. yürü anneeeee diye bağırdım, gelinlikçi kadın arkamdan dil döküyor, annemciim arada bana hak verir hareketlerle tabiii yaaanii diyebildi, o bile korktu o halimden, bi yandanda korkmuş gözlerle panik şeklinde bana bakıyor falan.. 25inde gelir gelinliği alırım dedim bağırarak çıktım gittim sonra sinirle dükkandan..

ordan çıktık biraz ilerde bir gelinlikçinin camında uzun kenarları işlemeli bir duvak gördüm, içeri girdim bir amca var, ama benim gözlerimden ateş çıkıyor resmen, amca bu duvak mıııı diye daldım içeri, adam ayağa kalktı birden ne olduğunu şaştı, evet duvak dedi, bu uzun diiimiiii dedim, adam evet uzun dedi, peki bu kenarlarındakiler işleme diiiimiiiiii dedim, adam eveeet dedi daha bi şaşırarak.. amca bak ben şimdi gelinlikçimden çıktım, maalesefki gelinliğimi bi yerden almış bulundum kadın bana duvak diye boş kenarları bile dikilmemiş bir tül parçası getirdi benimde tepem attı dedim.. siz bu duvağı ayrı satıyormusunuz dedim evet satarız kızım dedi, merak etme sen uzun duvak veririm ben sana dedi, ne kadar pekii dedim 30tl dedi...... yaa kızlar işte böyleeeeee..... o an çok sinirliydim annem de beni bekliyordu, ben arabayı getirmeye giderken görmüştüm, ben daha sonra gelecem dedim çıktım.. adam sinirlenme kıızım ayarlarız burdan dedi..

aynı sey banada oldu aslında banada uzun duvağın boş olcak dediler yok tepende ztn ordada var işleme şurdada var oda abartılı olmasın ıvır zıvır demekkki şu an anladım beni yemişler

aynı sey banada oldu aslında banada uzun duvağın boş olcak dediler yok tepende ztn ordada var işleme şurdada var oda abartılı olmasın ıvır zıvır demekkki şu an anladım beni yemişler

valla bu gidişle ben ikeadan komple otrma odasına koltuk çalşma odasına bişiler alcam başka çare yok nkü bnm pek öle yerlşti bakıyım nası olcak frsatm olucak düğünden bi hafta önce çeyiz gtcek sanırım

bu arada similla evine gerçekten bayıldım maşallah Allah bi mür boyu mutlu otrmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…