sağol canım :) inşallahBurcu herşeyin çok güzel tatlım
güle güle kullan
kızlar huhu ben geldim. Çeyiz kısmına mutfak çeyizimi ekledim. bakabilirsiniz. Özellikle yerleşmiş halini ekledim. evini yerleştirirken fikir edinmek isteyen olabilir diye. albümümede vitrinimle oturma odasını koyuyorum şimdi.sizin için bolbol fotograf çektim.
sağol canım :) inşallah
kızlar huhu ben geldim. Çeyiz kısmına mutfak çeyizimi ekledim. bakabilirsiniz. Özellikle yerleşmiş halini ekledim. evini yerleştirirken fikir edinmek isteyen olabilir diye. albümümede vitrinimle oturma odasını koyuyorum şimdi.sizin için bolbol fotograf çektim.
herşey çok güsel olmuş Allah bi ömür boyu mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin
bende bgn evime gttim bi kaç eşya gelmş kurulmş ama ev yine batmış korkuodumda acaba nasıl olcak yapabilcekmi adamlar die ama sağlam yapılmş hersey bizimki söylenene kadar bi kaç foto çektim koydum kızlar albümebakalım nası olmuş
herşey çok güsel olmuş Allah bi ömür boyu mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin
bende bgn evime gttim bi kaç eşya gelmş kurulmş ama ev yine batmış korkuodumda acaba nasıl olcak yapabilcekmi adamlar die ama sağlam yapılmş hersey bizimki söylenene kadar bi kaç foto çektim koydum kızlar albümebakalım nası olmuş
Merhaba ben de eylül 10 gelini olacağım insallah.Hersey hazır sayılır..Müzikler,slayt ve gelinlik dısında...Allah hepimize kolaylık versin kızlar..Çok heyecanlıyımmmmmm...
gelinlik konusunda hala sıkıntılar var.Düğünün her masrafını kendimiz karsıladıgımız için acıkcası biraz zorlandık ben de tasarruf olsun diye bundan 2 sene önce evlenen kuzenimin gelinliğini giyebileceğimi düşündüm ama karar veremedim.Bu gelinlik nasıl sizce?
Eki Görüntüle 244430
Eki Görüntüle 244431
Ilk resimde ısıktan dolayı rengi biraz tuhaf cıkmıs ama aslında kar beyazı.Altını daha net görebilmeniz için koydum..
kiralasan ne kadar hiç sordunmu?
duvar kağıtları inanılmaz zevkli,plazmalıkta güzel,mutfak dolaplarıda :)) eminim eşyalarında güzelldir,merakla bekliyorummmmm
ayhh çok teşşekkür ederim ya nası mutlu oldum çocuk gibi şımardım (gelsin artık bende bekliyorum ama bgn farkttmki benim daha dresuarım yok ve çalışma odamın eşyalrını almadık var daha bişiler sona sakladık onları bende merak ediyorum nası olcak elimde ikea katloğu işaretleyip duruyorum (
aksesuarı ikea dan,züccaciyelerden her yerden bulursun,eşyalar geldikten sonra aldım bende,çünkü yerleşince daha bi farklı oluyo
dur şimdi bende özendim senden,önceden eklemiştim bende kaldırdım ekleyimde sende benimkilere bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?