2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

30 tl ye bulmuşsun sinirine canına yazık değmemiş hiç cnm yaaa.herkes para peşinde herkes kurt olmuş,iyi yapmışsın ama en azından ağzına geleni söylemişsin,bidahaki gittiğindede uzun duvağını gözlerine sokar,onların yaptıgınıda yere atarsın,kapak olur zaten

benimde bi kısa bi uzun duvağım olucak.gelinliğim taşlı olduğu için kısa duvağımda ince bi sıra taş istedim kenarına dikmişler.gözüme çok ince geldi dedim daha kalın yapalım aynen banada 300 dediler vazgeçtim,uzun duvakta sadece gelinliğimin alt tarafınfa olacak olan pullardan serpiştircekler,onu çıkartacağım için çok önemsemedim

benimde biri uzun biri kısa olacak kuaföre söyleyip uzunu sonra çıkartıcağım için bnm de tül aslında simle istemiştim kısa olan duvağımın kenarları hep el işi var el işide simlilere yapmıyorum dediği için gelinlikçim düz olanlar olmuş oluyor o yüzden fazla sorun etme kendine seni anlıyorum herşey güzel olsun istiyorsun ama istedikçe bir prüz çıkıyor bende neyi çok istediysem bir sorun çıktı artık aramıyorum bi bahane olan olmuş gelinliğin içindeki önemli

yaa kızlar ama boş duvak diye getirdikleri tülü bir görseydiniz, en ucuz tüllerden dediğim gibi kenarı makasla kesilmiş, kenarları kıvrılıp dikilmemiş bile bırak işlemeyi.. zaten dedim eğer siz buna duvak diyorsanız ben gider tülcülerden alır 10 metre takarım dedim.. ben bile kenarlarını dikerim bu ne böyle yaa dedim.. bide demezlermi bu zaten sadece salona girerken arkandan sürünecek işte ne gerek var? ayy çıldırdım resmen.

gelinliğim içime çok sindi zaten o gelinliği o kadar beğenmemiş olsam hayatta o kadından almam kaporayıda yakarım ama onun gibi bulamayacağım için köprüyü geçen kadar mevzusu var iştee.. ama bence kadın benden iyice korktu artık gelinliği vermeyede korkacağına eminim.. bu kız deli yırtar mırtar demiştir kesin

kızlarrr ben geldimmmmmmm:))
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz, moralleriniz için
yoktum ne zamandır.. malum sebepten ötürü bi kaç gün yattım, ağladım, gelinlikte giyemicem, fotoda çekilemicem diye sızlandım durdum ama şükür şimdi iyyim. hala sargıdayım ağrım var hareketlerim ksııtlı ama en azından moralim düzeldi... çıkmadık candan umut kesilmezmiş:) ptesi röntgenim var umarım köprücük kemiğim görevini yerine getirip köprü olmuştur
bu arada ben çarşamba günü ankaraya gittimmmmm. nişanlım beni itinayla paketleyip arabaya yerleştirip yavaş yavaş ankaraya yollarına düştük. şükür ki yolda sıkıntı yaşamadım. annem ve teyzemde geldiler. mobilyalarım geldi yerleştirdiler avizelerimi aldık. evim tamam oldu şükür bi banyo daha bitmedi o da haftaya yapılacak inşallah. valla insanın kendi evini yerleştirirken izzlemesi kadar kötü bişey olamazzz kızlarrrr şükredinnn onu alıp rafa koymak istiyosun olmuyoo hep talimatta veremedim öyle bi yerleştirildi evim işte. ben evlendikten sonra hallederim artık. nişanlım yaaaa ölürüm ben onaaaa beni elleriyle beslediii, her hizmetimi gördü canı çıktı yavrucağızımın bi kere daha anladım doğru kişi olduğunu şükürler olsun.. bu arada foto çektik ama hafıza kartını nişanlımın pcsinde unutmuşum.. bi iyi haber daha nişanlım 8-5 e geçti kesin olarak yani artık gececi felan olmıcak ve hafta sonları ve bayramlarda tatillll
geçmişi okıyım dedim ama 55 sayfaaaaa bitmedi bi türlü pes ettim:97: çok yorgunum bu arada özlemişimmm yahu sizii

bu kadar olaya bence yapar rartık,ama tabi yüzü varsa.sen yinede alma o hazır olanı satın ol,gözlerinede sok

sinirlenince benimde gözüm hiçbirşey görmez ben hiç dikkat etmedim kenarlarında dikiş varmı yok mu bu pazartesi son gelinlik provam var bende dikkat edeyim de söylediğin iyi oldu benim tek hayalim nikah salonuna girerken arkadan upuzun gelmesi ayyyyyyyyyyy gelinliğimi giyince çıkarasım gelmez..
benim de canım sıkkın biraz nikahtan sonra eğlence yapalım diyorduk nişamlımda sonra dedi paramız yok yapamayız vs. eğlence olmayacak yüzde 90 ve nikahtan sonra direk kayınvalimlerin evine gidicekmişim püfff :)

neyse bu olay dışında güzel şeylerde oldu bugün, buzdolabımızın kurulumunu yaptılar, mutfak halım ve salon halım geldi, ben henüz görmedim, nişanlım gitti evimize.. sonra kayınvalidemin yanına gittik bana bi elbise beğenmiş balayı için, bende denedim beğendim onu aldık, birde başka bir elbise daha aldım, sonra annemin düğünde giyeceği abiyeyi aldık, kına malzemelerimin hepsini aldık, (kına tepsisi, el gülü, kına mendilleri-halay mendilleri, takı şeridi, evden çıkarken bağlanan kırmızı kuşak, bana kırmızı al, nişanlıma yeşil al, konfeti, 2 adet volkan, çatapatlar, 100lü pakette güllü kınalar, ayrıca 800gr kına, süslü iğnelik, 2 paket iğne) paketli kınaları az almışız, yarın 100 tane daha alacaz, birde çerez keselerini unutmuşuz onu alacaz.. çerez sepetinide kayınvalidemin bir arkadaşı süsleyecekmiş bize..

Son düzenleme:

o maşallah her iş bitmiş nerdeyse sen böyle sayınca bende bi düşündüm bende neler var diye .... Hiçbiri

hoşgeldin arkadaşım tekrar aramıza Allah'a şükür ki iyisin çok geçmiş olsun tekrar sanırım seninde evin inşaatmıydı ben de öyle kaçgündür temizliğe gidiyoruz inşallah evimize yarın avizeden başlıyoruz artık yerleştirmeye son 12 gün kaldı umarım biter bnm de nişanlım hep vardiyalı çalışıyor bir hafta sabah-bir hafta öğlen-bir hafta gece bu arada hiç haftasonu yok ama sonra bir haftada tatil karışık yani inşallah bnmki de sabit saatte çalışır.
Nişanlım elleriyle besledi yazmışsın ne güzel bizimki de çok güzel dolapları sildi normalde yapmam etmem der biraz maçodur kendileri ama iş başa düşünce yaptı nasıl şaşırdım anlatamam

sofistikeee hoşgeldiiin, iyi olmana çok sevindim, heleki moralinin iyi olmasına daha çok sevindim, çok çabuk atlatacaksın inşallah herşey yolunda gidcek.. annemlere falan anlattım onlarda çok üzüldüler. ne güzel evinde yerleşmiş, merak etme sen sonra düzeltirsin canım.. çok yorulma yat dinlen, kendine iyi bak..

ne güzel kına çarşısını çoktan hallettikte biz kayınvalidem deli etmişti o gün beni normalde severim iyidir bilmiş biraz ama o gün çok sinir olmuştum kına gecesi için kız arkadaşlarıma taç aldım kına taçları beyaz tüllü yok neymiş ben hiç görmedim diye 4-5 kere dedi yinede sabrımı bozmadm ne a ne b hiç bişey demedim satıcı adamda artık kına geceleri böyle olyr filan diyince sustu heyyy gidi günler heyyy...

bizimkiden benden meraklı dioki o neydi şimdi var takıosun taç tül bişiler he ondan alalım da kızlara dağtrz dio kınada

Son düzenleme:

bu arada çoook çook geçmiş olsun cnm bende önceden takip ediodum uzun bi süre üye olmadan okumuştum durumunu tekrardan geçmiş olsun aman iyi ol

bu kadar olaya bence yapar rartık,ama tabi yüzü varsa.sen yinede alma o hazır olanı satın ol,gözlerinede sok

artık bu saatten sonra yapsada almam kiii o kadar inat bir kadınki yapacağını hiç sanmıyorum zaten.. ben o gördüğüm adamdan alacam, ama gelinliği teslim aldıktan sonra almam lazımki uygun bişey seçebileyim, yoksa renk tonu falan tutmayabilir.. yada bilmiyorum gidip bi ara bakarım belki, sırf onların gözüne sokmak içinde alabilirm..

canım mutlaka vardır merak etme, benim gelinlikçi gibisi yoktur zaten başka.. sen yinede bak tabii. nikahın düğünde olmayacakmı peki, düğün yapmayacakmısınız sadce nikah mı olacak? eğer öyle olacaksa bencede eğlenceye gidin en yakın arkadaşlarınızla gidersiniz, eğer arkadaşlarınız zaten durumunuzun olmadığını biliyorsa kendi hesaplarını öder, mesela bizde nişanlımın arkadaşlarıyla konuşuyorduk, onlar düğünden sonra şura gidelim bura gidelim önce şurda yemek yiyelim gibi hayaller kuruyordu, bende çok masraf olur yaa paramız kalacağını sanmıyorum dedim, onlarda olurmu öyle şey bide size hesap mı ödeteceğiz merak etmeyin gibi bişiler dediler :)) belki sizin arkadaşlarınızda böyle düşünürler..

bizimkiden benden meraklı dioki o neydi şimdi var takıosun taç tül bişiler he ondan alalım da kızlara dağtrz dio kınada
ayy ne güzel bende hevesleniyorum yok bu ne görmedim bilmem ne diyince gıcık oluyorum neyseki nişanlım beni iyi savunuyor ne dersem yaptı çok şükür kayınvalidemin huyunu bildiğim için herşeyimizi ikimiz beğenip aldık sonrada söyledik biz bunu beğendik diye yoksa inanıyorum ki bnm istediklerim gibi olmazdı

aslında çok istiyorum eğlence gibi eğlenmek gelinliğime doymak istiyorum birazda 5 dk nikah sürüyor sonra eve gitmek istemiyorum dediğini düşündükte ben de utangacımdır diyemem arkadaşlarım gelecek Ankara'Ya işte istanbuldan samsundan hadi para verin gidelim diyemem ayıp olur diye nişanlımda param yok kalmadı diyor içimde kalacak biliyorum nişanlımda diyorki balayına gitmeyiz o zaman eğlence yaparsak diyor bende balayına gidelim öyle saçmalık mı olur dedim

canım bende arkadaşlara vereceğim duvakları kendim yaptım, birde kına mumlukları yaptım, onlarıda bugün bitirdim 14 tane oldular

bizde kına malzemesi alırken kız mumluklar gösterdi bak bunlardanda al dedi, ben onların daha güzelinden kendim yaptım dedim kızda şaşırdı aaa nasıl yaptın dedi, soda şişeleriyle yaptım dedim, allaa allaaa o nasıl oluyomuş acaba dedi, yarın tekrar gidecez aynı yere, unutmazsam bi tanesini götürecem göstermek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…