2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hadi yaa ne güzel peki kaç günde yaptın eğer yapabilirsem ki bende hiç öyle marifetlilik yoktur resim varsa eklermisin 0505 in yaptıklarından mı seninkide :26:

ayh ne güsel kızlar ya yapmıssınz kendnz bişiler ben kendi anneme desem anne şunu yapalım mum git hazır al gel der bana bgn bile dioki bana git yatak örtünü al beni nolur bulaştrma kendisi çalştğı için zor görüşüoz benden daha stres su düğün işine zamanı kalmıo biyere götrcğmz zmn göstremeye randevu alıoz annemden

Son düzenleme:

ayy kuzum bu gelinlikçi baştan beri ne kadar saçmalıyo ya senin şansına
hayal duvak denilen şeyin özelliği odur zaten, varla yok narasındadır ama uçlarında güpür olur
ayy aptal bunu nasıl bilmez

canım benim
iyi olmana çok sevindim
düğüne kadar daha iyi olursun inş

kına taclarımı ben de bitirdim
canım sıkıldıkça evde bi tanesini takıp göbiş atıyorum
kına için prova :)
yarın hemen resim çekicem aklıma getirdinz

lemlem çok güzel olmuşlar

çok fazla uğraşmadım canım, basit bişey yaptım bu akşam oturup 12 tanesini yaptım, (ikisini daha önceden yapmıştım), hatta şişe olsa oturup 50 tane bile yapabilirdim çok kolay hiç zamanda almıyor.. akşam yemeğinden sonra herkese zorla soda içirttim zaten, hadi iç hadi iç diye diye, 4 şişede öyle çıktı

Son düzenleme:
folyolar biraz fazla gözüküyo sanki ya
taclara taktığın tüllerden artan olduysa serpiştirebilirsin
ya da kırmızı kurdela kullanabilirsin

evet lemlem çok güzel olmuş ellerine sağlık özellikle de kına taçların kalpli kalpli yerimben oyy oyyy hamarat kızlar bir başka yaaa

bir an bende denemek istedim bu şişelerden yaa beğendim bunlar büyük mum için mi :))) süper yaa sayenizde yeni yeni şeyler öğreniyorummm:80:

folyolar biraz fazla gözüküyo sanki ya
taclara taktığın tüllerden artan olduysa serpiştirebilirsin
ya da kırmızı kurdela kullanabilirsin

boşver ya folyolarda görünsün, fotoda kötü durmuş zaten nedense, aslında daha güzel duruyor.. o kadar uğraşmaya gerek yok bence (bu arada babamın bi arkadaşının meşhur bir lafı vardır, kendisi döşemeci ve yanlış bişi yaptığı zaman veya kötü duran biyer olurda uyarırlarsa kullandığı, hatta nerdeyse herşeye kullandığı bi laf, her yere yapıştırır bu cevabı, bende şimdi onu söylemek istiyorum) "koşarken belli olmaz"

-ya mehmeeeeet bu kumaşı buraya yamuk dikmişsiiiiiiiin
-boşver abii koşarken belli olmaz

okey oynuyorlar bende çay demlemişim doldurdum getirdim çaylar biraz açık olmuş
- aaa ışığa çıkınca belli oldu açık olmuş bunlar durun dem ekleyeyim
-ya lemlem getiiiiiir boşver koşarken belli olmaaaaaaz

gayet güzel gözüküyolar
özellikle de tacın
ama mumluklar için dediğimi yapabilirsin
gerçi 10 günün kaldı

evet lemlem çok güzel olmuş ellerine sağlık özellikle de kına taçların kalpli kalpli yerimben oyy oyyy hamarat kızlar bir başka yaaa

lemlem ellerine sağlık ya gerçekten çok güzel olmuş aramızda hamarat bi gelin varmış ya

teşekkür ederim kızlar, çeyizime yaptığım tek el emeği göz nuru şeyimide paylaşayım o zaman.. eskiler dantel falan örermiş bende utanma belası bulaşık bezi ördüm heheheheeee

heh şimdi oldu

evet 10 günüm kaldı, hatırlatmasana ahseeeeeen

kız lemlemtooşşş
evlen de sıra bize gelsinn
senden sonra 10 günüm daha var benim:111:

afferim kız sana
anam bizim damat yaşadı
herşeyi düşünen asabi ve çığırtkan gelinimizi kaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…