2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya yorumlarınızı okuyamıyorum kızlar yaaaa
ne oluyo bu siteye
ya da bilgisayarımaaa

sitede bi tuhaflık var zaten, yorum yapıyorum bekliyorum bekliyorum gitmiyor benimde, sonra tekrar kontrol panelinden sayfaya döndüğümde bakıyorumki gitmiş.. düzeltirler inşalah.. neyse kızlar ben çıkıyorum, iyi sahurlar, iyi geceler hepinize

bugun kimsecikler yok..
lemlemcim gelinlikçiler satana kadar ilgileniyo ya..bizim ki şurayı söyle burayı böyle yaparız demişti.. duvak bi tane çıkardı son çıkan zaten dedi göstermedi bile başka model uzun bi duvakgım allahtan iyi tüm kenarları süslü...abiyeye de askı yada şal yapıcaktı yapmadı kötü olur aynı rengi bulamam dedi kına kesesi zaten delirtmişti.. bide teslim almaya gidildiginde de terziden bile nişanlıma nişanlıma aldırmışlar delirmişti resmen ya...aman hayılısıyla bi evlenebilseydik:)

kızlaarr herkesler nerede acabaa
off çok canım sıkılıyo ya
bugün yapacak hiçbişey yok
bende hem sıkıldım hem acıktım işten erken çıksak keşke evde olsam uyurdum...bugun akşam balayı için otel bakıcaz off karar versek artık da kesinleşse daha tv yok halı yok zaten dün salon koltuklarım geldi her şeyim kahve krem orta sehbamı bembeyaz göndermişler.. bide o iş çıktı tahafa içi kahvesini getireceklermiş..

illaki bi aksilik oluyor dimi
off benim düğünüme 20 gün var ve ben napıcam bilmiyorum
salı günü ancak temizliğe başlayabilicez

sende hoş geldin canım galiba ben yokken katıldın aramıza biz kiracıyız ama evin çoğu yeri yenilendi bayağı kötü durumdaydı çünkü ev sahibi zeminleri değişip mutfak ve banyoyu yaptırdı inşaat pisliği feci sürekli yer süpür sil çok sinir bozucu dönerken son kez silelim dedik de hala kap kara toz çıktı ben nasıl uğraşacam bilemiyom:26: ee iş başa düşünce mecbur yapacaklar maçoluk dışarda :) evde light koca istiyom bennnn
çok saol canım benim hiç acele etmiyorum zaten gurbette yaşıcam yavaş yavaş yaparım evimi gelenim gidenim evime gelip dedikodu yapacak kimsecikler yok ne de olsa ay valla dikkat edin öle yolda izde banyoda tuvalette :))
bu arada kına taçların çok şirin olmuş ben daha almadım pofff iyice koptum bu detay işlerinden...
bu arada çoook çook geçmiş olsun cnm bende önceden takip ediodum uzun bi süre üye olmadan okumuştum durumunu tekrardan geçmiş olsun aman iyi ol
çok teşeşkkür ederim cnm. iyiyim çok şükür.. hoş geldin sende:)

günaydın kızlar herkese ayhh yani öğlen oldu ama nyse anca

kızlar bişi dicem yarım saattir izliyorum youtube da londradabirturkkizi yazın hatun müthiş makyajlar yapıo ve çok güzelde anlatıo herseyi yapılan makyajlarda aklınıza gelen çoğu kişinin. niye paylaşmak istedim bunu sizle malum düğünler yaklaşıo kimimiz kendim yapcam der kimimizde (bende, çoğumuzda) düğün makyjnı yaptıracaktır en azından farklı fikirler edinebilirz belki değişik tüyolar alabilirz diye düşündüm ( ben biraz makyaja takıntılıyımda nişanda güzeldi ama ağır bi makyaj oldu şimdi düğüne baya araştrma içindeyim

kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
ay ben çıldırıcam ya
görümcem hapste biliyosunuz
mahkemesi bayramdan hemen sonraymış
yani bizim düğünün olduğu hafta
ayy çıldırıcam nişanımı berbat etti şimdi de düğünümü berbat edecek
fazla ceza alırsa herkesin morali bozuk olucak

çok bencilce konuştuğumun farkındayım kızlar ama o görümcemin bana yaptıklarını feci düşman yapmaz
onun yüüznden nişanım berbat geçmişti, full ağlamıştım

konuyu tam bilmiyorum malum yeni yeni katılıyorum aranıza Allah kurtarsın görümcenizi herşeyi olumlu düşünün ki olumlu olsun ama diyorumki ben de yukarda Allah var iyi ki görümcem yok :78: neyse üzülme sende herşeyimiz güzel olacak inşallah eylül gelinlerimizin

evet düğün makyajı benim içinde çok önemli dediğin videolara bakıyorum tşkler bizimle paylaştığın için..:118:

canım bu çeyiz kısmı dediğin neresi oluyo ben de bakmak istiyorum da. bulamadım.

pişşşt kızlar kaç gündür yoktum,bende gelişme yok davetiye konusunda kayınpederimle tam savaş halini almıştım ki nişanlım yetiştiii,düğüne az kaldı çeyiz içim gitmemişti bugün onları paketledik,balayı için alışveriş yaptım,ucuzluktan yazlık 3 tane ayakkabı aldım kendimi ödüllendirdim davetiye dağıtımına başladım hergün dışardayım sürekli koçturma halinde am sanki hala eksk bişiler var gibi

ahesncim canım benim sen sukunetini bozma bazı şeyleri değiştiremeyiz biliyorsun inşallah iyi bir karar çıkar ve düğünün rezil olmaz bak beterin beteri var bunları düşün ve herşeyde bir hayrın olacağını söylememe gerek bile yok sen bunu benden daha iyi biliyorsunn

selam kızlar bugün benim için çok umut dolu bir gün oldu. :=)) servisim muhtemelen değişecek yakında daha rahat bir yere gideceğim ve birtane becayiş bulduk inş olursa eşimin yanında kendi evimin oldugu yerde çalışabileceğim dua edin bnm için bunu çok uzun zamandır bekliyordum :)

ayy kıyamam ben sana yaaa... şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine inşallah mahkeme senin yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…