ya yorumlarınızı okuyamıyorum kızlar yaaaa
ne oluyo bu siteye
ya da bilgisayarımaaa
bende hem sıkıldım hem acıktım işten erken çıksak keşke evde olsam uyurdum...bugun akşam balayı için otel bakıcaz off karar versek artık da kesinleşse daha tv yok halı yok zaten dün salon koltuklarım geldi her şeyim kahve krem orta sehbamı bembeyaz göndermişler.. bide o iş çıktı tahafa içi kahvesini getireceklermiş..kızlaarr herkesler nerede acabaa
off çok canım sıkılıyo ya
bugün yapacak hiçbişey yok
bende hem sıkıldım hem acıktım işten erken çıksak keşke evde olsam uyurdum...bugun akşam balayı için otel bakıcaz off karar versek artık da kesinleşse daha tv yok halı yok zaten dün salon koltuklarım geldi her şeyim kahve krem orta sehbamı bembeyaz göndermişler.. bide o iş çıktı tahafa içi kahvesini getireceklermiş..
sende hoş geldin canım galiba ben yokken katıldın aramızahoşgeldin arkadaşım tekrar aramıza Allah'a şükür ki iyisin çok geçmiş olsun tekrar sanırım seninde evin inşaatmıydı ben de öyle kaçgündür temizliğe gidiyoruz inşallah evimize yarın avizeden başlıyoruz artık yerleştirmeye son 12 gün kaldı umarım biter bnm de nişanlım hep vardiyalı çalışıyor bir hafta sabah-bir hafta öğlen-bir hafta gece bu arada hiç haftasonu yok ama sonra bir haftada tatil karışık yani inşallah bnmki de sabit saatte çalışır.
Nişanlım elleriyle besledi yazmışsın ne güzel bizimki de çok güzel dolapları sildi normalde yapmam etmem der biraz maçodur kendileri ama iş başa düşünce yaptı nasıl şaşırdım anlatamam
çok saol canım benim hiç acele etmiyorum zaten gurbette yaşıcam yavaş yavaş yaparım evimi gelenim gidenim evime gelip dedikodu yapacak kimsecikler yok ne de olsasofistikeee hoşgeldiiin, iyi olmana çok sevindim, heleki moralinin iyi olmasına daha çok sevindim, çok çabuk atlatacaksın inşallah herşey yolunda gidcek.. annemlere falan anlattım onlarda çok üzüldüler. ne güzel evinde yerleşmiş, merak etme sen sonra düzeltirsin canım.. çok yorulma yat dinlen, kendine iyi bak..
çok teşeşkkür ederim cnm. iyiyim çok şükür.. hoş geldin sende:)bu arada çoook çook geçmiş olsun cnm bende önceden takip ediodum uzun bi süre üye olmadan okumuştum durumunu tekrardan geçmiş olsun aman iyi ol
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
ay ben çıldırıcam ya
görümcem hapste biliyosunuz
mahkemesi bayramdan hemen sonraymış
yani bizim düğünün olduğu hafta
ayy çıldırıcam nişanımı berbat etti şimdi de düğünümü berbat edecek
fazla ceza alırsa herkesin morali bozuk olucak
çok bencilce konuştuğumun farkındayım kızlar ama o görümcemin bana yaptıklarını feci düşman yapmaz
onun yüüznden nişanım berbat geçmişti, full ağlamıştım
günaydın kızlar herkese ayhh yani öğlen oldu ama nyse anca
kızlar bişi dicem yarım saattir izliyorum youtube da londradabirturkkizi yazın hatun müthiş makyajlar yapıo ve çok güzelde anlatıo herseyi yapılan makyajlarda aklınıza gelen çoğu kişinin. niye paylaşmak istedim bunu sizle malum düğünler yaklaşıo kimimiz kendim yapcam der kimimizde (bende, çoğumuzda) düğün makyjnı yaptıracaktır en azından farklı fikirler edinebilirz belki değişik tüyolar alabilirz diye düşündüm (ben biraz makyaja takıntılıyımda nişanda güzeldi ama ağır bi makyaj oldu şimdi düğüne baya araştrma içindeyim
kızlar huhu ben geldim. Çeyiz kısmına mutfak çeyizimi ekledim. bakabilirsiniz. Özellikle yerleşmiş halini ekledim. evini yerleştirirken fikir edinmek isteyen olabilir diye. albümümede vitrinimle oturma odasını koyuyorum şimdi.sizin için bolbol fotograf çektim.
canım bu çeyiz kısmı dediğin neresi oluyo ben de bakmak istiyorum da. bulamadım.
gelinliğimin resmini ekledim görüyor musunuz
kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr
ay ben çıldırıcam ya
görümcem hapste biliyosunuz
mahkemesi bayramdan hemen sonraymış
yani bizim düğünün olduğu hafta
ayy çıldırıcam nişanımı berbat etti şimdi de düğünümü berbat edecek
fazla ceza alırsa herkesin morali bozuk olucak
çok bencilce konuştuğumun farkındayım kızlar ama o görümcemin bana yaptıklarını feci düşman yapmaz
onun yüüznden nişanım berbat geçmişti, full ağlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?