2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayyyyyyyy çoook heyecanlıyımm yarın gelinlik son provam var yarın perdelerimiz ve avizelerimiz takılıyor inşallah salı da mobilyalarımız ve halılar gelecek çarşamba da beyaz eşyalarımız içim içime sığmıyor bir an önce evi yerleştirmek istiyorummmmm:97:

iyi akşamlar kızlaaaar, bugünde evimiz için son parça eşyamızıda yani oturma odamızın tv sehpasınıda almış bulunuyoruz, artık bir eksiğimiz kalmadı çok şükür.. evde haala yerleşmeyi bekleyen şeyler var, onlarda bu hafta biter, eeeee bitsin artık çünkü bi sonraki hafta düğünüm vaaaaaaaar

kızlar uydu alıcısı aldık birde bugün.. ne ıvız zıvır şeylere para gidiyor öyle yaaa, bi uydu alıcısına 130 tl verdik, birde dün unutmuşuz kına için çerez keselerini, onları aldık sadece keselere 50 tl verdik, birde düğünde arabalara asılacak havlu aldık onuda 24 tanesini 50 tl ye aldık, üstlerinde düğünümüze hoşgeldiniz yazıyor, bize bir düğünde vermişerdi incecik birşeydi ama bu baya kaliteli güzelmiş.

kına keselerimi ve minik çiçekli dağıtılacak kınaların resimlerini çektim kızlar albümüme ekliyorum..

çok güzel olmuş canım of offf bir atlatsaydık şu düğünü gerçi evli arkadaşlarım bu günlerini çok arayacaksın tadını çıkar diyorlar ama yorulduk gerçektende ne kadar zormuş saç makyaj vs..bu kadar ayrıntılı olduğunu bilmiyordum

evet yaa gerçekten çok ayrıntılı şeyler var, bi tv sehpası için bile bakmadığımız yer kalmadı yaa, ama sonunda hem güzelini hemde uygun fiyatlısını bulduk, koltuklarımızın renginde mor çekmeceleri var çarşamba gelecekmiş çok merak ediyorum nasıl duracak diye..

bu arada kına malzemeleri albümüme kalanlarıda ekledim, henüz alışverişe çıkmamış olanlar varsa unuttukları bişi olmasın bakın kızlar, tabii benimde unuttuğum bişi varsa hatırlatın nolur...

ay ewt gecen biz de uydu alıcısına 150 verdik
ufak tefek şeylere bile çok para gidiyo
hayırlı olsun

teşekkür ederim ahsenciim sizin uydu alıcınızda hayırlı olsun..

sizde bu hafta temizliğe başlıyorsunuz dimii, hadi bakalım gerisi koşturmaca içinde çorap söküğü gibi biter gider.. annenlerin evine yakın mı pekii? sürekli aklın orda kalacak ayy şunuda yerleştirseydim bunuda temizleseydim diye düğün gününe kadar kırk defa gider gelirsin çünkü.

sağol bebişim
annemlerin evine çok yakın değil ama uzak da değl
5 dk metro, 15 dk yürüme mesafesi
salı gününden itibaren evimden ayrılmam

kızlar bana fikir verin ya
salonum küçük malesef
fransız cam ve balkon var
boydan boya tül yaptırıdm
nasıl bir perde yaptırabilirm ya

lemlemcim senn ne kadar az kaldı cidden yaa nasıl heyecan durumları benim daha var oyüzden anlayamadım daha :)

evet canım çok az kaldı, heyecan dorukta, bak yarın işe gidecem ama nedense uyuyamıyorum, bugün sabah kalktığımda dudaklarım kanıyordu, uykumda yolmuşum, genellikle bişeyi kafama taktığımda farkında olmadan dudaklarımla oynarım, ama bunu uykumda ilk defa yaptım.. hala dudaklarım acıyor kabarmış

rüyamda buzdolabımızın aldığımızdan farklı küçük, rafları kırık, tek kapılı ve buzluk kapağı yok olarak gördüm (dün servis kurdu buzdolabımızı ve ben görmemiştim), sonra yine rüyamda oturma odamdaki tüllerin (normalde yere kadar ) yarıya kadar kesik olduğunu gördüm, üstünede kalın mor bir perde takılmıştı, odaya girip bağırıyorum bunu kim yaptı diye, babam çıkıyor bi köşeden böyle daha kullanışlı olur diye ben yaptım kızım nasıl güzel olmuş diiimi diyor

bakalım daha ne kabuslar görecem

rüyaların tersi çıkar derler öyle de olur hep demek ki neymiş herşey güzel olacak
albümüme bir resim ekledim gelinliğin üstünde nasıl olur bir bakarmısınız önü öyle değil tabide arkası nasıl olmuş kötüyse söyleyin

iki yana japon perde, altınada güneşlik yaptırabilirsin, yada koltuklarının renginin bir ton koyusundan fon yaptırabilirsin..

japon perdelere dikkat ediyorum
kornişlere değil de halkalara takılıyolar
kornişe takıldığında öyle güzel urmaz sanırım
köşede yama gibi kalmasını istemem

fon olabilir ama ona da karar veremiyorum farklı bişey istiyorum yaaaaa

ben salona klasik yaptrdım canım böyle işlemeli fln bi tül üzerinede salona uygun iki kanat kabartmalı ama öyle dibine girince belli oluo banada kanatlar ağır gelir sevmzdm de sadece iki yana koydrttm hani ortda bombe fln istmedm bana göre değil die. ama mutfagıma çok hoş yaptrdm bakalım takılnca belli olcakta koltuk döşemesnden böyle eski tarz vardı ya çiçek desenleri fln kenarlara tülün üzerine perde yaptrdım

ahsen iyi bir perdeci o japonları kornejlerede çok güzel sabitler sen merak etme , eğer japonu sırf korneje olmaz diye düşünmediysen bi daha düşün derim ben...

eee kızlar yaa düğünlerimize az kaldı, evlerinin resimlerini ekleyenler yok mu yaaaa? ben yarın evime gittiğimde detaylı detaylı fotolar çekip albüm yapacağım.. aaaa sizinkiler nerdeeeee?

bak bu benim arkadaşımın saçıydı, minik minik beyaz çiçekler takıldı çok güzel olmuştu..

Eki Görüntüle 244864

evet bende inci takıcam bu arada :) güzel olmuş ama bnm tül güller biraz daha büyük birde güllerin yanında pıtırcıkmı denir adına herneyse ondan var oda çok şık duruyor aslında bu modeli netten buldum ben resim böyle

ben koydum valla hatta gelicek olan koltuklarımıda intten bulup koydum başka gelişme yok bende

ben koydum valla hatta gelicek olan koltuklarımıda intten bulup koydum başka gelişme yok bende

tekrar baktım mobilyalarına ve evine, herşeyin çok güzel, maşallah çok zevklisiniz demekki.. koltukların salona çok yakışacak bence.. ferah ve çok şık bir salon olacak belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…