ayy kıyamam ben sana yaaa... şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine inşallah mahkeme senin yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanır..
çok güzel olmuş canım of offf bir atlatsaydık şu düğünü gerçi evli arkadaşlarım bu günlerini çok arayacaksın tadını çıkar diyorlar ama yorulduk gerçektende ne kadar zormuş saç makyaj vs..bu kadar ayrıntılı olduğunu bilmiyordumiyi akşamlar kızlaaaar, bugünde evimiz için son parça eşyamızıda yani oturma odamızın tv sehpasınıda almış bulunuyoruz, artık bir eksiğimiz kalmadı çok şükür.. evde haala yerleşmeyi bekleyen şeyler var, onlarda bu hafta biter, eeeee bitsin artık çünkü bi sonraki hafta düğünüm vaaaaaaaar
kızlar uydu alıcısı aldık birde bugün.. ne ıvız zıvır şeylere para gidiyor öyle yaaa, bi uydu alıcısına 130 tl verdik, birde dün unutmuşuz kına için çerez keselerini, onları aldık sadece keselere 50 tl verdik, birde düğünde arabalara asılacak havlu aldık onuda 24 tanesini 50 tl ye aldık, üstlerinde düğünümüze hoşgeldiniz yazıyor, bize bir düğünde vermişerdi incecik birşeydi ama bu baya kaliteli güzelmiş.
kına keselerimi ve minik çiçekli dağıtılacak kınaların resimlerini çektim kızlar albümüme ekliyorum..
ay ewt gecen biz de uydu alıcısına 150 verdik
ufak tefek şeylere bile çok para gidiyo
hayırlı olsun
teşekkür ederim ahsenciim sizin uydu alıcınızda hayırlı olsun..
sizde bu hafta temizliğe başlıyorsunuz dimii, hadi bakalım gerisi koşturmaca içinde çorap söküğü gibi biter gider.. annenlerin evine yakın mı pekii? sürekli aklın orda kalacak ayy şunuda yerleştirseydim bunuda temizleseydim diye düğün gününe kadar kırk defa gider gelirsin çünkü.[ca
lemlemcim senn ne kadar az kaldı cidden yaa nasıl heyecan durumları benim daha var oyüzden anlayamadım daha :)
teşekkür ederim ahsenciim sizin uydu alıcınızda hayırlı olsun..
sizde bu hafta temizliğe başlıyorsunuz dimii, hadi bakalım gerisi koşturmaca içinde çorap söküğü gibi biter gider.. annenlerin evine yakın mı pekii? sürekli aklın orda kalacak ayy şunuda yerleştirseydim bunuda temizleseydim diye düğün gününe kadar kırk defa gider gelirsin çünkü.
lemlemcim senn ne kadar az kaldı cidden yaa nasıl heyecan durumları benim daha var oyüzden anlayamadım daha :)
kızlar bana fikir verin ya
salonum küçük malesef
fransız cam ve balkon var
boydan boya tül yaptırıdm
nasıl bir perde yaptırabilirm ya
iki yana japon perde, altınada güneşlik yaptırabilirsin, yada koltuklarının renginin bir ton koyusundan fon yaptırabilirsin..
japon perdelere dikkat ediyorum
kornişlere değil de halkalara takılıyolar
kornişe takıldığında öyle güzel urmaz sanırım
köşede yama gibi kalmasını istemem
fon olabilir ama ona da karar veremiyorum farklı bişey istiyorum yaaaaa
bak bu benim arkadaşımın saçıydı, minik minik beyaz çiçekler takıldı çok güzel olmuştu..
Eki Görüntüle 244864
ahsen iyi bir perdeci o japonları kornejlerede çok güzel sabitler sen merak etme, eğer japonu sırf korneje olmaz diye düşünmediysen bi daha düşün derim ben...
eee kızlar yaa düğünlerimize az kaldı, evlerinin resimlerini ekleyenler yok mu yaaaa? ben yarın evime gittiğimde detaylı detaylı fotolar çekip albüm yapacağım.. aaaa sizinkiler nerdeeeee?
ben koydum valla hatta gelicek olan koltuklarımıda intten bulup koydum başka gelişme yok bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?