2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya kızlar önerinize ihtiyacım var saç konusu açıldıda en büyük dertlerimden biri bu ben duvağı tepeden düşünyrum yani tam at kuyruggn oldugu hizadan önerilerinze ihtycm var saç modeli nası olblr ben biraz dagnk topuz istyrum öyle duvak takıncada saç arka plan kalıo sanırım nabcam bilemedim hatta karar verdgm duvağı haftaya son provama erteledim

bi dier sıkıntım iste düğün fotoğrfçılaryla anlaşan arkadaşlar oldumu? nasıl oldu? dış çekim istyrum baya görştk insanlarla güvenemedim varmı anlaşan arkdşlar tavsiylrnz neler bide ne kadara anlaştnz ayıptr sorması

tekrar baktım mobilyalarına ve evine, herşeyin çok güzel, maşallah çok zevklisiniz demekki.. koltukların salona çok yakışacak bence.. ferah ve çok şık bir salon olacak belli.

çok teşekkürler cnm ( seninkilerde bi harika bunu her sefrnde dile gtryrm ztn (
bakalım eve gelince nasıl olcak birz şanslydm nişanlımda çok önem verdi her noktasına oda çok zevkldr annemde dio ztn çok merak edyrum sizin ev nası bişi orataya çıkcak die çnkü bzm ne alıp neye karar verdk nabtk hiç kmsnn haberi olmadı hersyi kendmz aldık çizdk yaptrdık karar verdk yani

anladım tatlım
ben yarın gidip görüşmeliyim o zman
tüllerim bitti
sad3ece bu salon perdesi kaldı

anladım tatlım
ben yarın gidip görüşmeliyim o zman
tüllerim bitti
sad3ece bu salon perdesi kaldı

benimde perdeler yarın takılıyor heyecanlıyım benim salon takımı beyaz-koltuklar gri-siyah bilirsiniz işte marka vermeyeyim perdeyi klasik fonlu yaptırdım sakallı simli kumaştan iki renk inşallah güzel olmuştur çok merak ediyorum arasınada osmanlı tğrası takacak bütün odalarda stor temizlik zor deselerde yinede böyle tercih ettim mutfakta japon dediklerinden :26:

hepinizin albümlerine baktım kızlar harikaa..bnde ilk fırsatta foto atmaya çalışacağım..zmnımız azalıo sürekli heyecan..bnde bi an önce evimi yerleştrmk istiyorumm..3gündür nişanlım burdaydı alışverişin dibine vurduk bana ciciler aldı :)) bi sürü ıvır zıvır eksik bitermi...
sonra onunla gtmei evimi yerleştrmei çk istedim bzmkiler 20gün sonra temelli gideceksn bu kdr sabırsız olma dediler :))))

şimdi foto işi başlı başına ayrı bir konu canım, biz foto konularını çoktan geçtik, baya önce anlaşmalarımızı yaptık, çünkü fotoğrafçılarda aynı düğün salonları gibi erkenden randevuları doluyor ve aynı gün (yanında çalışan elemanlarının sayısına bağlı tabii) en fazla iki düğün çekimleri yapabiliyorlar. yaani sen git üç beş fotoğrafçıyla konuş en iyi bilgileri onlardan alırsın, kaç albüm veriyorlar, dış mekan çekimine ayrıca para alıyorlar mı?, albümde kaç poz oluyor? birde kristal foto diye birşey var, onu her fotoğrafçı yapamıyor, biraz daha maliyetli ve daha kaliteli birşey.. bunları sor fiyat al, söylediklerini not al, daha önce yaptıkları albümleri incele, her fotocu gezdiğinde bikaç bişey daha öğrenmiş olarak, daha anlamlı inceliyorsun o albümleri.. pozlara bak, fotoların netliğine bak, albümün işciliğine bak.. mesela bizim anlaşmamız şu şekildeydi;

-1 büyük boy albüm (25 pozluk)
-2 cep albümü
-2 anne albümü (büyük albümden birz daha küçük kaynana albümüde deniyor, ailelere veriliyor,
-1 çanta şeklinde minik albüm
-1 büyük deri kılıflı albüm sandığı,
ve kristal albüm, dış mekan çekimleri olacak.. biz 650ye anlaştık.. ama fotocu aynı zamanda bizim düğün salonumuzunda fotocusuydu ve ordanda baya bir indirim yaptırttık.

not: albümdeki poz sayısı ne kadar çok olursa o kadar iyidir demek değil, belli bir sayfa sayısı var zaten albümlerde, atıyorum 10 sayfaysa 30 poz demek, her sayfada 3 poz olacak demek olur ve buda fotoların boyutunu küçültür, 20-25 poz ideal. çok az yapanlarda var, mesela 15 poz diyor, bu seferde koca sayfada sadece bir tane resim kullanıyor.. gibi gibi...

hııı birde hikaye çekimleri var, fotoğrafçı sen kuafördeyken başlıyor, düğüne kadar fotoğraflıyor herşeyi, ama maliyet de ona göre artıyor, ben bu konuda kardeşimi görevlendirdim, elinde makineyle kuaför,gelin alma, yemek yerken falan durmadan resimlerimizi çekecek.. tabii ne kadar becerebilir o da ayrı konu :44:

wuuu 650 mi...,
bn 350yi çk buldum da 250 ye tmm dedim :) ya bn foto sevmiyorum fotojenik olmadığım için çirkin çıkıyorum moralim bozuluyo
bzm anlaşmamız:
2cep albüm
bir büyük boy
bir vcd çekim slayt
birde büyük boy çerçeveli resim
ama boyutlarını tam söliyemeicemm

ii geceler cnm bnde yaticam iş olmasa da sbh geç kalkınca annem kızıyo gece yarılarına kdr nette sürttüm die

ayhhh tatlım süper anlatmıssın çok tesekkr ediyrom ben zaten işim gereği (su an çalşmyrum ama ) fotogrfçlkla ilgilnyrum yarı prfsyonl çekimler yapıorum amaaaaa gel gör ki terzi kendi söküğünü dikemiyor hal böle oluncada fazlaca pimpirklenme durumu söz konusu nişanda basıma bile bile gelen felakttn sonra hele hiç begenmez oldum kmseyi bzmde düğün orgnzsyonnda fotgrfçı çekyor ama ben orayı istemiyorum intrnt üzernden görştk onlarda güvenilr gelmedi ztn fix 3 saatlik dış çekim 1000 lira istediler nys dedik onada bu sefer para yollanck kapora dediler bzmde o yzden sinmedi içimze dedğin gibide az zaman kaldı düğün sonrasında bakıp bakıp fotolara ağlamak istemiyorum :84:

ayrıca iyi geceler (

Son düzenleme:
herkese günaydıııııııın 2011 yılının en cici gelinleriiiii ,

bu hafta da süper geçsin, bütün işler sorunsuz hallolsun inşallah..... bu haftanın açılışını da böylece ben yapmış olayım ....

bu haftasonu biz de yine bir dolu iş hallettik. aşkımın damatlığını teslim aldık, davetiyelerimizi aldık, halılarımızı aldık, yatağımızı aldık...
evde tekrar temizlik yaptım... inşallah artık usta falan girmeyecek.. köşe bucak her yeri temizledim... bütün havlularımızı falan yıkadık anneciğmle ütüledik yerleştirdik... tüm eşyalarımızı yerleşti bir kıyafetlerimiz ve şimdiki evlerimizde eşyalarımızın taşınması kaldı... bu hafta içi halılarımızı da getircekler hayırlısıyla... böyle işte kızlarrrr.... :86:

Günaydın kızlar.. Geçmişi okumadan bi size yazayım dedim. Ewimin işleri bitti çok şükür. Albümüme ekledim. Bakabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.

günaydın kızlarrr. iyi haftalar diliyorum herkese...
ay bizim hala eksiklerimiz var yaaa poffff ayakkabılık ve zigon sehpahamız yokkk daha ıvır zıvır bi ton şeyyy. aman olsun aşkımla alışveriş yapmak çok zevklii zamanla alırız paralar suyunu çekti zatenn:)
kızlar bugün röntgenim varrrrr çok heyecanlıyım acaba tuttumu kemikciğimmm:18: umarım bana yamuk yapmaz
bugün bievden dekor için bişeyler almak istiyorum biraz geziyim çarşı pazar :)

günaydın kızlaaaaar,

heracıım bende evimize artık giren olmayacak deyip güzel bir temizlik yapmıştım ama, eve gire çıka mıdır bilmiyorum, yoksa bir yerlerden evin içine toz falan mı sıkıyorlar haala çözebilmiş değilim, ne zaman eve girsem yerler yine tozlu gibi, ben şimdiden bıktım temizlemekten yaaa, geçen günde eve girdim yine aldım elime elektrikli süpürgeyi, gel kadiim dostum gel biz senle çok zaman geçireceğe benziyoruz diyorum, nişanlımda gülüyor

eliiiiiif fotolarına baktım herşey çok güzel maşalllaaah, ferah tertipli, mis gibi olmuş. çok beğendim..

sofistikeciim çarşı pazar gezme bırak eksik kalsın sonra alırsın, sen şimdi iyileşmeye bak canım yaaa.. inşallah kaynamıştır kemiklerin, kemik suyu içtin mi pekiii? gerçekten çok faydası oluyor, benim sürekli biryerlerini kıran bir kardeşim olduğu için biliyorum, kemik suyunu ihmal etme...

Günaydın herkese, haftaya perşembe düğünüm var.9 günüm kaldı.Ondan 10 gün sonrada nişanlımın ailesinin yaşadığı şehirde 2. düğünümüz var.Bu arada cumartesi gelinliğimi aldım.Harika olmuş.Tam istediğim gibi.Bu konuda gerçekten çok şanslıyım S

Son düzenleme:
günaydın gelinler ...
elifcim evin çok güzel güle güle oturun inşallah..
kızlar dün akşam bizde otele karar verdik izmire gidiyoruz nişanlım birazdan hem uçak biletlerini hemde oteli ayarlıycak inşallah sorun çıkmaz ...davetiye örnegi de bugun akşama gelecekmiş çok mutluyum

Benimde haftaya perşembe kına gecem var. Heyecan bastı.Yapılcak onca sey var ve işe gelmek zorundayım Bu hafta Bitmez bana

günaydın
anlatma sırası bende sanırım cumartesi sabahı sevgili nişanlım ve kayınvalidem beni almaya geldiler şişhaneye gidip avizeleri aldık tüm ev 1400 hallettik (tek avize 1350 tl idi ama tanıdık oluca tek avize fiyatına tüm evi aldık ) oradan eminönüne gittik valiz ve tablolarımızı oradan aldık ...sonra kadıköye geçtik oradan oturma odası koltuk takımımızı sectik aldım sonrada akşam iftara davetliydik oraya gittik.... yattık kalktık... sabahta eve temizliğe gittik akşama doğru temizlik bitti bugün eşyalarımız yavaş yavaş gelicek artık .... haftasonu nişanlımın evinde kaldım kızlar bizdede ablamlar vardı baya geçmişten konusup ağlamışlar ben nikahta slayt istiyordum bebeklik fotoğraflarımızdan başlayan sanırım ondan vazgecicem çünkü ailem için çok zor olucak o fotoğraflara bakmak... hatta kından bile vazgeçmek istiyorum kimseyi duygulandırmak ağlakmak istemiyorum

Son düzenleme:

Benimde haftaya perşembe kına gecem var. Heyecan bastı.Yapılcak onca sey var ve işe gelmek zorundayım Bu hafta Bitmez bana

kızlar benimde haftaya perşembe düğünüm vaar, çarşamba kına gecem vaaar... pazar günüde izmirdeyiiizz

benimde bugün canım işe gelmek hiiiç istemedi, burda da herkes bana soruyo zaten nasıl heyecanlımısın falan diye, bi iş oluyo yaaa lemlemi bırakın onun son günleri zaten diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…