- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
tekrar baktım mobilyalarına ve evine, herşeyin çok güzel, maşallah çok zevklisiniz demekki.. koltukların salona çok yakışacak bence.. ferah ve çok şık bir salon olacak belli.
ahsen iyi bir perdeci o japonları kornejlerede çok güzel sabitler sen merak etme, eğer japonu sırf korneje olmaz diye düşünmediysen bi daha düşün derim ben...
eee kızlar yaa düğünlerimize az kaldı, evlerinin resimlerini ekleyenler yok mu yaaaa? ben yarın evime gittiğimde detaylı detaylı fotolar çekip albüm yapacağım.. aaaa sizinkiler nerdeeeee?
anladım tatlım
ben yarın gidip görüşmeliyim o zman
tüllerim bitti
sad3ece bu salon perdesi kaldı
ya kızlar önerinize ihtiyacım var saç konusu açıldıda en büyük dertlerimden biri bu ben duvağı tepeden düşünyrum yani tam at kuyruggn oldugu hizadan önerilerinze ihtycm var saç modeli nası olblr ben biraz dagnk topuz istyrum öyle duvak takıncada saç arka plan kalıo sanırım nabcam bilemedim hatta karar verdgm duvağı haftaya son provama erteledim
bi dier sıkıntım iste düğün fotoğrfçılaryla anlaşan arkadaşlar oldumu? nasıl oldu? dış çekim istyrum baya görştk insanlarla güvenemedim varmı anlaşan arkdşlar tavsiylrnz neler bide ne kadara anlaştnz ayıptr sorması
şimdi foto işi başlı başına ayrı bir konu canım, biz foto konularını çoktan geçtik, baya önce anlaşmalarımızı yaptık, çünkü fotoğrafçılarda aynı düğün salonları gibi erkenden randevuları doluyor ve aynı gün (yanında çalışan elemanlarının sayısına bağlı tabii) en fazla iki düğün çekimleri yapabiliyorlar. yaani sen git üç beş fotoğrafçıyla konuş en iyi bilgileri onlardan alırsın, kaç albüm veriyorlar, dış mekan çekimine ayrıca para alıyorlar mı?, albümde kaç poz oluyor? birde kristal foto diye birşey var, onu her fotoğrafçı yapamıyor, biraz daha maliyetli ve daha kaliteli birşey.. bunları sor fiyat al, söylediklerini not al, daha önce yaptıkları albümleri incele, her fotocu gezdiğinde bikaç bişey daha öğrenmiş olarak, daha anlamlı inceliyorsun o albümleri.. pozlara bak, fotoların netliğine bak, albümün işciliğine bak.. mesela bizim anlaşmamız şu şekildeydi;
-1 büyük boy albüm (25 pozluk)
-2 cep albümü
-2 anne albümü (büyük albümden birz daha küçük kaynana albümüde deniyor, ailelere veriliyor,
-1 çanta şeklinde minik albüm
-1 büyük deri kılıflı albüm sandığı,
ve kristal albüm, dış mekan çekimleri olacak.. biz 650ye anlaştık.. ama fotocu aynı zamanda bizim düğün salonumuzunda fotocusuydu ve ordanda baya bir indirim yaptırttık.
not: albümdeki poz sayısı ne kadar çok olursa o kadar iyidir demek değil, belli bir sayfa sayısı var zaten albümlerde, atıyorum 10 sayfaysa 30 poz demek, her sayfada 3 poz olacak demek olur ve buda fotoların boyutunu küçültür, 20-25 poz ideal. çok az yapanlarda var, mesela 15 poz diyor, bu seferde koca sayfada sadece bir tane resim kullanıyor.. gibi gibi...
hııı birde hikaye çekimleri var, fotoğrafçı sen kuafördeyken başlıyor, düğüne kadar fotoğraflıyor herşeyi, ama maliyet de ona göre artıyor, ben bu konuda kardeşimi görevlendirdim, elinde makineyle kuaför,gelin alma, yemek yerken falan durmadan resimlerimizi çekecek.. tabii ne kadar becerebilir o da ayrı konu :44:
Günaydın herkese, haftaya perşembe düğünüm var.9 günüm kaldı.Ondan 10 gün sonrada nişanlımın ailesinin yaşadığı şehirde 2. düğünümüz var.Bu arada cumartesi gelinliğimi aldım.Harika olmuş.Tam istediğim gibi.Bu konuda gerçekten çok şanslıyımS
Günaydın herkese, haftaya perşembe düğünüm var.9 günüm kaldı.Ondan 10 gün sonrada nişanlımın ailesinin yaşadığı şehirde 2. düğünümüz var.Bu arada cumartesi gelinliğimi aldım.Harika olmuş.Tam istediğim gibi.Bu konuda gerçekten çok şanslıyımS
Benimde haftaya perşembe kına gecem var. Heyecan bastı.Yapılcak onca sey var ve işe gelmek zorundayımBu hafta Bitmez bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?