2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Benimde haftaya perşembe kına gecem var. Heyecan bastı.Yapılcak onca sey var ve işe gelmek zorundayım Bu hafta Bitmez bana

Aynen canım.Benim evim nisanda tutuldu.Gelinlikçimide o dönem ayarladım.Eşyalarım mayısta evimdeydi.Nişanlımda mayıstan beri kendi evimizde kalıyor.Geriye pek bir şeyim yok derdim ama zaman daraldıkça o kadar çok iş çıkıyorki.2 haftadır uyku yüzü görmedim.Bu hafta sonu temizlik var pazarda çeyiz serilecek.Pazartesi annemin evini temizleriz.Ertesi gün bayramın ilk günü davetiye dağıtılacak ertesi gün kayınvalidemler istanbula geliyor ve bir sonraki gün düğün var ve ben artık tv karşısında pinekleyip uyuklamak istiyorum.Birde bunların üzerine 2. düğünümden bir gün önce aöf sınavım var.

Benimde haftaya perşembe kına gecem var. Heyecan bastı.Yapılcak onca sey var ve işe gelmek zorundayım Bu hafta Bitmez bana

ayy yavaş yavaş düğünlere başlıyoruz benim dügünün başlamasına 17 gün kaldı ama gene de çok heyecanlıyım haftaya ne olurum bilmiyorum
aklıma geldikçe derin derin nefes alıyorum ayy çokk heyecanlıyımgaliba:)

vayy bee ben bu siteye yeni üye olduğumda evim güzel evim bölümüne bakıp acaba benim ewim nasıl olucak ben de bigün eklermiyim diyodum. Şimdi kendi ewim var. Bu topiğe ilk katıldığımda daha aylar vardı düğünüme. Ne nasıl olucak hiçbişey belli değildi. Şimdi günler sayıyoruz hep birlikte. Rüya gibi şaka gibi herşey. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi işallah.

ben bugun buraya takılmasam mı ne yapsam sizi okudukça daha dasheyecan bastı noluyo bana kızlar yaa.. okurken bile tuhaf oldum dügün de bayılırmışım bide bu heyecanla

aileler tanışmaya geleceği gün hiç heyacanlı değildim çok rahattım ama kapıdan içeri bir girdiler işte ondan sonra ben konusamadım bile konuştuysam bile saçmaladan nişanlımın ablasına anne deim falan filan ..... nikahtada evet yerine ne derim bilmiyorum ...:97:

bende felaket heyecanlıyım kızlar ya. 17 günüm kalmış tam. Kınayla ilgili hiçbişeyim hazır deil daha. Kına kıyafetim bile yok ama 1 günde halledilcek şeyler diye stres yapmıyorum. Ewimde eksiğim sadece servis sehpalarım ve otrma odasına kapı önüne tüylü paspaslardan alıcam. Hepsiburadadan koridor avizelerimiz hala gelmedi bide onları bekliyoruz 1 aydır. Resimlere yorum yapan beğenen arkadaşlara çook teşekkür ediyorum. HErkes eklese de baksak içimiz açılsa =)

:) gelinlik ve kendime ait bir evimin olması beni heyecanlandırıyor ama düğün için hiç heyecanım yok.Bütün gece gelinliğimle salına salına etrafya yürüyüp deli gibi dans edeceğim Nişanımda ve istemeye geldiklerinde de hiç heyecan yoktu.Nişanlım heyecanlanmaya başladı ufaktan ufaktan bakalım bende azıcıkta olsa olacak mı merakla bekliyorum

o nikah olayı benim için sorun. Bi damat vardı ya, nikah memuru adınız soyadınız diyodu, damat evetttttt diyodu :=) İnsan o heyecanla ne diyeceğini karıştırır :)

:) Demet harikasın o zaman :) Nişanlancagımız günü bende de heyecan yoktu takiii nişanlım geldik kapıdayız diyene kadar. Birden ellerim titremeye başlamıştı :) İşin kötü tarafı heyecanlanınca içimde bulanıyo benim

Beni istemeye geldiklerinde ben nişanlıma küsmüştüm.Sırayla kahveleri verirken onu atlamıştımYüzüne bile bakmadım.Sonra kızkardeşimin arkadaşı onun kahvesini verdiNeyse sonra bu lavaboya kalkma bahanesiyle benim odama geçti.Kuzenimlede haber göndermişti.Çağırır mısın demeti diye.Binbir nazla hatırla gittim.Neyse sonra barıştık.Ne çabuk geçti o günler :97:

Heyecanlı ve stresliyim... Bugünlerim böyle geçmemeli ya... Kafamdakileri bir an önce yapmam lazım, ama yoruldum da...

ayy kızlar bende çok heyecanlıyım ve aşırı derecede sinirliyim, yani ailemi nişanlımı kıracam diye korkuyorum çünkü biri bişey dese birden çemkirmeye başlıyorum.. dün trafikte kadının biriyle kavga ettim, yanımda nişanlım olduğunu bile unuttum, resmen basbas bağırdım kendimi kaybettim.. nişanlımda şaşkın şaşkın bakakaldı.. :78:

lemlem alışırlar boşver :) ben stresimi genelde mobilyacı yada mağazadaki satıcılarda atıyorum :) kocacımda susuyor. allah abiye sabır versin diyorlar

O strese ben girmedim çok şükür gayet sakin bir gelin adayıyım ama kızkardeşimden biliyorum oda çok stresliydi.Kına gecesinde küçük kardeşimle küslerdi.Düğün sabahı annemle kavga ettiler falan filan.Bir arkadaşımda sürekli ağlayarak beni arıyordu.2 gün önce telefonda görüştük şimdi aklım olsa o günlerimi zehir etmezdim kendime, keyfini çıkarırdım, bu konuda sana çok özeniyorum diyor.Her şey olup bittiğinde keşkelerimiz olmasın arkadaşlar

Son düzenleme:
tünaydın kızlar geçmişi henüz okumadım ama dün yatak odası ve yemek odası işini hallettik maskodan modellerde biraz değişiklik yaptım istediğim gibi orda bilgisayarda çizdiler eylülün 9 nda gönderecekler düğünümüz 10 unda dedik yoksa 20 sinden önce göndermiyolardı çok yoğunmuş şimdi araya sıkıştıracaklar çok heyecanlıyım inş.güzel olur dün evimizin boyası da bitti adam sahura kadar çalışmış ya bitsin die üzüldüm valla hafta içine bitse yeter demiştik aslında h.sonu temizlik var....

canım ya sözde nişanda falan ben de çok rahattım en ufak bi heyecan olmadı nişanlım aksine çok heyecanlıydı bana ne kadar ruhsuzsun tahta gibisin diyodu hala dalga geçiyo bakalım düğünde nasıl olucam merak ediyorum sözde sanki eve normal misafir gelmiş gibiydim...sadece nişan başlayınca çok sinirlendim ama çok haklı sebeplerim vardı aklıma gelince hala sinirleniyorum çünkü kamera ve fotoğraf makinasını abisi ayarlayacaktı ve unutmuştu bi videomuz bile yok bu devirde üstelik ikiside teknoloji marketinde çalışıo benim makinamında şarjını bulamadık çok azdı rezillikti yani:84:

Gerçekten çok sinir bozucu.İnsanın hayatındaki en önemli günlerden biri.Ben olsam bende kızardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…