2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ahsencim saol canım bende çok beğendim evimi çok şükür. Sende yerleştirsende bian önce görsek ya merak ediyorum. Kızlar hepimiz facebooka eklesek ya birbirimizi özelden bana isimlerinizi yazsanız ben eklesem olmamı ???

bak bana kına kesesi de vermediler aman ben gelinliği alıp çıkayım sorunsuz bir şekilde de başka birşey istemiyorum, duvağımı, tacımı, takı kesemi falan kendim alırım.. aslında gelin aslında gelinliği teslim almaya giderken büyük elbise kılıflarındanda götüreyim yanımda onu bile vermezler bunlar.. 3 gün sonra gelinliğimi alacam, offf çok heyecanlıyım yaa, son gün falan napacam bilmiyorum ama uyuyamayacağım kesiiinnnnnn

bende iyice strese girdim. kocacım bugün dış mekan çekimi yapacağımız yerleri gidip bakalım beğenelim demişti. ay şimdi ben öyle bişe demedim diyor. hatırlamıyor. bende kızdım. iyi dedim yat uyu evde.

ben kına kesesi istemedim gerek yok demiştim gelinlikçime ama yinede yapmış sağolsun. Çok tatlılardı benim gelinlikçimdekiler ya. 2 tane duvak,el çiçeği,saçıma çiçek yaptılar. Birde kese. 850 tl. Ben size gelinlik maceramı anlatmadım dimi=) Biz pazar günü gittik gelinlik almaya izmire. Çoğu gelinlikçi kapalıydı. Açık olanlarda hiç gönlüme göre gelinlik yoktu. Sonra umutsuzca bu gelinliği aldığım yere girdim. Annemlere dedim hiç boşuna çıkmayın nasılsa beğenmicem burdada. 2. kata bi çıktım mankende gelinliğim. Bayıldım. bi amca vardı ona sordum ne kadar gelinlik diye. 650 dedi. ben şoook. Amca dedim ciddimisin. Valla benim kızlar duruyo dükkandan ben tam bilmiom onlarda birazdan gelcek ama 650 dedi. Annemleri çağırdım inanamadılar. Bi giydim gelinliği hepsi çok beğendi bizimkilerin. Sonra kızları geldi. Dedim amca böle böle fiyat söledi. Kızlar şaşırdı. Meğer o fiyat toptancı fiyatıymış amca onu biliyomuş Gelinliğin asıl fiyatı 1350 miş. Dedim söz ağızdan 1 kere çıkar amca 650 dedi ben anlamam. Şakalaştık filan. Kız dedi tamam öyle olsun gelik çok yakışmış sana yakışmasa bu fiyat olmazdı. Kendi tasarımım filan dedi. Bi mutlu oldum. YAnında saydığım aksesuarlar bide iç çamaşırıyla 850 oldu işte. Ama çok tatlı kişilerdi valla sağolsunlar.

gelinliğinide koysana bakalım çok merak ettim

Kızlar ben sürekli yeni ve farklı yemek tariflerine taktım bu ara.Ofiste hazır durgunken dosya hazırlıyorum.Düğünden bir kaç hafta sonra misafir almaya başlayacağım.Şimdiden hazırlıklara başladım

özdencim albümümde var ama eski hali tadilatsız hali yani. Birde fotoğraftan belli olmuyor pek gelinliğimin güzelliği. Eteğinde hep inciler var pek belli olmamış orda. Tadilattan sonra göğüs kısmını düzeltmişler. Eteği 1 kat daha kabarık olmuş. İncileride arttırmışlar.

elif sen baya şanslıymısın gelinlikçi konusunda... İnşallah hep öle şanslı olursun... Uzun duvak olayı bendede sorun oldu. Tül verdiler sadece.Biz de dantel aldık kendimiz işledik.Kardeşim saolsun :) Çanta almayı bende düşünmüyorum. Ama verdikleri keselere baktım da çok çirkin ya. Normal saten üstünde ne işleme nede başka bişi var. Bir kaç model buldum olmazsa inci koycam keseme :)

elif evine bayıldım . özellikle yatak odan beyaz ferah ferah çok güzel görünüyor. güle güle kullan mobilyalarını

ewet canım çok şükür şanslıydım. Şansıma inanırım Rabbim yardım etti hep şu ewlenme arefesinde. İşallah nişanlıma güzel bi iş buluruz şansımız ve Allah'ım yardım eder. İşte o zaman gerçekten şanslı olduğuma inanıcam.

elif ben senin gelinliğini Fatih'de Bahar gelinlikte görmüştüm
gerçekten fotograftakinden daha da hoş
ewet ahsencim ya canlı hali çok güzel gelinliğimin. İşallah fotoğraf çekimlerinde fotoğrafçım güzelliğini gösterebilir.
elif evine bayıldım . özellikle yatak odan beyaz ferah ferah çok güzel görünüyor. güle güle kullan mobilyalarını

Saol tatlım gönlüme göre oldu hepsi çok şükür. Nişanlım hayallerimden bile güzel oldu ewim diyo

kızlar istanbulda anadolu yakasında dış mekan çekimi yapabileceğimiz yer tavsiye edermisiniz? izin alması kolay olacak yerler filan

herkesin hazırlıklar son sürat maşh.
herksin evlerin işi bir bir bitmeye başladı Allahım hepimize ağız tadıyla mutlu otrmayı nasip etsin
benim düğüne hımmm 26 gün var ben biraz ondan rahat rahat takılıyorum ama hersey sona kalcak sanırım onu gösterio
bende dün gece liste yaptım nelerim eksik die baya bi liste çıktı nişanlıma söyledim kıyamam bunalıma grdi dur dur dio şu iş yerini bi açalım
artık zaman yaklaştıkça en başta düşünülen en ufak ayrntı bile şimdi amaaaan diorum düğünü mesela 50 kişi azalttm hep off bsver yakınlarım sadece gelsn bana diorum hemde ekonomi yapmak lazım başta çok bol davranmışız artık ben acıyorum
bu hafta içide inşllh davtym gelicek sen kaşnp ist yerne izmrden siprş verrsen böyle olur
nys dün sayın annem karar verdi çeyizim 11 inde gtcekmiş şükür dedim

kızlar istanbulda anadolu yakasında dış mekan çekimi yapabileceğimiz yer tavsiye edermisiniz? izin alması kolay olacak yerler filan

ben burayı düşünüyorum bakalım nabcaz dugunfotografcisi.com da ''panaromalarımz'' diye bölüm var belki mekandan çıkartabilrsn çnkü boğazın kenarnda bi yer var çok hoşuma gtti

Son düzenleme:

aaa evet hatırladım ben bu gelinliği geen aylarda yorumda yapmıştım ben 650 tl çok iyiyimiş

Selam kızlar yine yeni bir haftaya başladık, bu cumadan itibaren bayram iznine ayrılıyorum artık 9 gün boyunca evimin eksik kalan taraflarını yaparım,yarın ocağımı kurucaklar kurulmamış bir bu kaldı diğer herşey tamam,dün mutfak için kilim aldım banyo için sıvı sabunluk,pamukluk gibi şeyleri aldım ve banyo paspası aldım,banyo için beyazlar için toz deterjan kabı alıcam,renkliler ve yünlüler için sıvı deterjan kullanıcam,kirli çamaşır sepeti bulamadım hala beğenemiyorum nedense altı üstü kirli çamaşır konulucak ama yinede detay işte bunun dışında mutfaktaki raflarımı ve kilerimi düzenlemeye çalışıyorum gittikçe bu hafta sonu baharatlarımı ve kuru bakliyatlarıda alırım yerleştiririm,yarın servis ocağı kursun tekrar mutfağın yerlerini temizleyip kilimi sericem, tekrar evin yerlerini temizleyip artık halılarımı seriyim diyorum,birde dolabıma artık kıyafetleri yerleştiricem hala nişanlımdan kıyafetlerini toplayıp getirmesinibekliyorum bu hafta sonu getirirse benimkiler hazır zaten,salon aksesuarlarınıda almadım en sona bırakıyorum gerçi mumluk ve fotoğraf çerçevelerimi aldım,sadece objeler ve bir iki vazo alıcam artık maddi açıdanda tıkanmış durumdayız daha balayı alışverişine çıkmadım daha bayram tatilinde yaparım alışverişi geniş geniş,bu akşam solarıuma başlıycam 2 hafta giriyim son bir hafta kala artık cilt bakımımı yaptırırım,şimdilik benden bu kadar kızlar

solaryuma nereye gideceksin araştırdınmı hiç? bende bu akşam bir bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…