heyecandan mı,streste bilinmez ama içim sıkılıyo... Olmazsa izin durumumu konuşcam.Ben bu hafta gelmek istemiyom işe ya
solaryuma nereye gideceksin araştırdınmı hiç? bende bu akşam bir bakıcam
Araştırdım canım bana yakın bir güzellik merkezi var,işte lazer cilt bakımı yapan bir klinik diyim daha doğrusu isim yapmış bir yer,daha önceden solarıum tecrübem var sunvitale gidiyordum avm'de memnun kalmıştım,zaten paket alıcam 10 seans yeterli bronz olmak için fazlası abartı olur,birkaç seans yüzümü yakarım sonra kapamak gerek yüz çabuk yanıyor haberin olsun son seanslarda yüzünü çok yakma
Aynı durumdayız.Bende iyice bunaldım artık.Keşke bir kaç gün fazladan izin verseler iş güçte yok oturuyoruz öyle
jeloo sunvital çok övüyorlar bana en yakın profilodaki ücret ne kadar bilgin varmı _?
Canım sunvital çok iyidir güzel bronzlaşırsın az seanslarla yanlız fiyat diğer yerlere göre yüksek ben mesela 10 seansa 200Tl konuştum sen bence fiyat araştır ama düğün için önemli güzel bronzlaşıyım dersen kesinlikle sunvital derimbirde te rengin önemli çok beyaz tenliysen çok kısa dakikalarla girmen gerek giriceğin yer zaten seni bilgilendiriyor ben hem gelinlik giyicem diye hemde balayında beyaz olmak istemiyorum vaktimi güneşlenerek geçirmek istemiyorum
Canım sunvital çok iyidir güzel bronzlaşırsın az seanslarla yanlız fiyat diğer yerlere göre yüksek ben mesela 10 seansa 200Tl konuştum sen bence fiyat araştır ama düğün için önemli güzel bronzlaşıyım dersen kesinlikle sunvital derimbirde te rengin önemli çok beyaz tenliysen çok kısa dakikalarla girmen gerek giriceğin yer zaten seni bilgilendiriyor ben hem gelinlik giyicem diye hemde balayında beyaz olmak istemiyorum vaktimi güneşlenerek geçirmek istemiyorum
aradım konuştum şimdi profilodakilerle 10 dk 22 tl imiş randevu aldım akşam gireceğim
Çok iyiymiş fiyatı hiç kaçırma ben girdiğim dönemlerde normal merkezlerden pahalıydı hadi bakalım bronzlaşalım gelinlik içinde üzel görünelim
Canım ne zaman senin düğün? Takvimde yapmamıssın...
Haftaya perşembe istanbulda 11 eylüldede manisada.
tüp patlamış gibi kırmızı olmayımda bronz olayım hemen
haftaya perşembe üç gelinmi var şimdi :)
çok azmış canım ya seninde...
Aynen bende böyle olmak istemiyorumbugünden başlarsak girmeye ancak renk oturur düğüne kadar ay bronz tene saç ve makyajda çok güzel oluyor
siz düğün stresini atmış balayında eğlenirken ben hala gün sayıyor olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?