2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

heyecandan mı,streste bilinmez ama içim sıkılıyo... Olmazsa izin durumumu konuşcam.Ben bu hafta gelmek istemiyom işe ya

solaryuma nereye gideceksin araştırdınmı hiç? bende bu akşam bir bakıcam

Araştırdım canım bana yakın bir güzellik merkezi var,işte lazer cilt bakımı yapan bir klinik diyim daha doğrusu isim yapmış bir yer,daha önceden solarıum tecrübem var sunvitale gidiyordum avm'de memnun kalmıştım,zaten paket alıcam 10 seans yeterli bronz olmak için fazlası abartı olur,birkaç seans yüzümü yakarım sonra kapamak gerek yüz çabuk yanıyor haberin olsun son seanslarda yüzünü çok yakma

jeloo sunvital çok övüyorlar bana en yakın profilodaki ücret ne kadar bilgin varmı _?

jeloo sunvital çok övüyorlar bana en yakın profilodaki ücret ne kadar bilgin varmı _?

Canım sunvital çok iyidir güzel bronzlaşırsın az seanslarla yanlız fiyat diğer yerlere göre yüksek ben mesela 10 seansa 200Tl konuştum sen bence fiyat araştır ama düğün için önemli güzel bronzlaşıyım dersen kesinlikle sunvital derim birde te rengin önemli çok beyaz tenliysen çok kısa dakikalarla girmen gerek giriceğin yer zaten seni bilgilendiriyor ben hem gelinlik giyicem diye hemde balayında beyaz olmak istemiyorum vaktimi güneşlenerek geçirmek istemiyorum

tabi vakit ayırmak lazım başka şeylere

aradım konuştum şimdi profilodakilerle 10 dk 22 tl imiş randevu aldım akşam gireceğim

Herkese merhabalar, geçmişi okumaya çalışıyordum ki Elifin evini gördüm,
Elifçim evin çook güzel herşeyin çok uyumlu olmuş canım Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,
Kızlar geçmişi işim elverdiğince okucam,
Bende haftasonu gelinlik provamı yaptım haafta içi gelicek damaklık içinde çok uğraşmadık onuda akaydan aldık,
bugün storlarım takılacak,
mobilyacı ve beyaz eşyacı yamuk yaptı hala gelmedi((
:)))) gelinlikli bebek aldım hep hayalimdi gelin arabaamda olsun istiyordum aldımmmm:))
ayakkabılarımı da aaldım, sadece kına kıyafetim kaldı, birde evin yerleşmesi ufak tefek eksiklerr dışında,
inci seti yaptırdım, dolu dolu yoğun bi hafta sonu geçirdimm, öyle işteee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…