jeloo düğün tarihlermizde yakınmış haftada 3 gün girsem yeter sanırım demi
Olsun be canım,ne güzel işte tüm işlerini yavaş yavaş yapar,strese girmezsin...
Bir haftan kalmış stres başladımıbende hiç yok son haftası stres olur diyorum ama hala sakinliğimi koruyorum
İlk başta iki günde bir defa girmek gerek yani beyaz olduğumuz için son haftası bir kez gireriz yeter,yani sen 10 seanslık paket al üçgünde birde girebilirsin,son haftası zaten solarıuma girmeden cilt bakımı yaptırmak gerek off daha çok iş var
eee jeloooo cilt bakımına nereye gidiyoruz
Heyecanlanıyosun ondan için tuhaf oluyor,inşallah çok güzel bir gelin olucaksın çok mutlu ol o gün yüzünden gülücük eksik olmasınbaşladı galiba canım. Böyle ne bilim eskiden düğün gününü düşünüp mutlu oluyodum... İşte cıkıs anını falan, şimdi o anları düşününce böle içim bi tuaf oluyor.Bide işte kafada bin tane tantana olunca daha cekilmez oluyor son 1 hafta... Umarım sen hiç strese girmezsin canım...
İşte bu büyük bir sorunben aynı yere giderim sanırım,güzellik merkezi olduğu için ama bi sorucam bakalım ne gibi cilt bakımı yapıyorlarmış çok fazla derinlemesine istemiyorum killi veya çok doğal gözenekleri temizliycem cildi temiz göstericek bi bakım istiyorum düğünden 4 gün önce yaptırmak gerekiyormuş,bugün bi bak yakın bir yer olursa iyi olur
son hafta birde dişlerimi parlattırıcam bugün gitmişken onuda sorayım m.köyde bakayım
Bize zaman yetmiycek galiba ne çok kendimiz için yapıcak şeyimiz var,diş parlatma çok iyi bir fikir,birgün önce manikür pedikür var saç bakımı tavsiye ederim,daha kuaförüme gidicem fiyat almadım ve ne yapıcaz ben açık bırakıcam saçlarım uzun çünkü yarım toplatabilirim,bir deneme yapmak şart çok iş var çok ve çalışırken bunları ne ara yaparız bilmiyorum ancak haftasonları işte
aynen allahtan cumadan sonra 9 günüm var herseyi o günlere sığdırıcağız mecbur bayramda sonra olması iyimi oldu kötümü oldu hiç bilmiyorum altında aldı basını gitti umarım hasılatımıza yansımazbenimde saclarım uzun modelini bilmiyorum hiç nasıl olucak artık onuda bir hafta varken düşünürüm
elif sen baya şanslıymısın gelinlikçi konusunda... İnşallah hep öle şanslı olursun... Uzun duvak olayı bendede sorun oldu. Tül verdiler sadece.Biz de dantel aldık kendimiz işledik.Kardeşim saolsun :) Çanta almayı bende düşünmüyorum. Ama verdikleri keselere baktım da çok çirkin ya. Normal saten üstünde ne işleme nede başka bişi var. Bir kaç model buldum olmazsa inci koycam keseme :)
Ay dayanamadım evim güzel evim bölümünede ekledim evimin resmini. EKlemicektim aslında ama görmemişin bi evi olmuş durumu oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/464876-canim-evimm.html
son hafta birde dişlerimi parlattırıcam bugün gitmişken onuda sorayım m.köyde bakayım
bugün gelinliği teslim aldım çoook şükür çok mutluyumm ben artık prenses oldum giyince :))))))
perdelerimiz ve avizelerimizde takıldı yarın mobilyalarımız gelecek halılarımızı sericez çarşambada çeyizimi götürcez
balayımızı ayarladık sonunda ayyy çok mutluyummmmmmmm
kızlar cilt bakımı agda diş parlatma bende yaptırmak istiyorum ama dügünden önce sadece bi gün iznim kaldı. sonraki izin bayramda ki heryer kapalı sonraki izin de dügünde olacak
mayıs ayında başladım epilasyona lazere gittim ve çok şükür tüylerden kurtuldum bebek gibiyim :) tavsiye ediyorum sizde gidin biraz uzun sürebilir tene göre ama sonunda çok rahat edeceksiniz..
Selam kızlarrr
Şimdi de benden haberler; dün evimizi yerleştirdik. 8 kişiydik ve akşama kadar her iş bitti, biz de bittik. Pırıl pırıl oldu her taraf. Evim evim güzel evimFotoğraf eklicem yakın zamanda.
Gelinliğimin son provasına gittim bugün. Kadın gösterdiğim modelin aynısını hatta daha bile güzelini yapmış.Nasıl mutluyum anlatamam, çok şükür. Duvağım kısa olacak ve nikahtan sonra çıkartıcam. Şimdi gelinliğin ufak tefek işleri kaldı. Cumartesi teslim alıcaz.
Ev ve gelinlik işi bitti ya şimdi şimdi düğünüm olacağının farkına varıyorum. Heyecanlanıyorum.Dile kolay 11 gün kaldı
Bebek gibi mi?Ben koltuk altıma lazeri bilindik bir merkezde yaklaşık 3 senedir, özel bölgeye 1.5 senedir yaptırıyorum. İncelme ve seyrelme tamam, yine de bir miktar çıkıyor açık renkte. O kadar yıl, o kadar para.. Sinir oluyorum. Bugün balayında rahat edeyim diye bir sefere mahsus bacaklarıma yaptırdım ama bacağa devam etmicem. Ağda gibisi yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?