hadi hayırlı olsun tatlı süper olmuştr emniz en kısa zamnda beklyruz fotoları
bende sasırdım bebek gbmibenmde bgn bu konyla ilgili iice snrlerm bozuldu iptal ettrmyi düşnyrum peşin para verilmşti bakalım arıcam isticem paramı enayi yerine koydular:84:
selam kızlar bugun alışveriş yaptım 300lra giti ama ne var elinde die sorsanız pek ele avuca gelir bişey yok.çamaşır kurutmlık ütü masası kirli sepeti patate soğan sepeti kapı paspası merdanesiydi güveciydi ıvırzıvırıydı derkennn bukadar oldu acıdım aslında parama ama neyse bir kere oluyor artık :))
ufak tefek şeyler çok para tutuyo ama dediğin gibi mecbur alınacak şeyler bunlar
kızlar ya ben bazı sorrumluluklardan korkmaya başladım iki gündür
aklıma gelince moralim bozuluyo
ev işi, yemek falan değil benim derdim
diğer türlü bir eşinin olması, onu çekip çevirmek ne bileyim bi takım ihtiyaclarını karşılamak
bana ürkünç gelmeye başladı bu son zamanlarda
kızlar gerçekten koltuk altına 3 seans gittim ve bitti bikini bölgesinide 3 seans oldu çoğu bitti az kaldı 3 seans daha gitsem tamamen biter ama çok rahatım gerçekten belki lazer cihazlarımız farklı olabilir(LightsSheer ET Diode Laser cihazın adı bu)
bir takımih tiyaçlar derken açalım konuyu hanımefendi
ya bunları okuyuncaa ben de mi yapsam diyorum
13 yaşından beri ağda yapıyorum
seyrek ve ince tüylerim
Teşekkür ederim canımartena, eftelya evlerinizde güzel güzel oturun inş
bizim ev de yarın boşalıyo badanamz başlayacak
alt tarafı badana ama ben öyle heyecanlıyım ki
eftelya artık evli sayılırsın
hadi hayırlı olsun
Ya bu lazer öyle meret bişey ki.. Cihazın en iyi çekilde görebilmesi için açık tenli ve koyu renk tüylü olmak gerekiyormuş. Sözde ben o şartları en iyi taşıyanlardanım. Bi de öyle olmasam ne olurdu bilemiyorumya bunları okuyuncaa ben de mi yapsam diyorum
13 yaşından beri ağda yapıyorum
seyrek ve ince tüylerim
Teşekkür ederim canımOhooo ocwmays, badana için bu heyecan varsa düğün günü düşünemiyorum seni
Ya bu lazer öyle meret bişey ki.. Cihazın en iyi çekilde görebilmesi için açık tenli ve koyu renk tüylü olmak gerekiyormuş. Sözde ben o şartları en iyi taşıyanlardanım. Bi de öyle olmasam ne olurdu bilemiyorum
Senin tüylerde nasıl bi etkisi olur onu kestirebilmek mümkün değil işteLazerdense her ten ve tüy için kesin çözüm olarak iğneliyi öneriyorlar ama acısı lazerden daha fazla oluyormuş işte
sofistikeciim çarşı pazar gezme bırak eksik kalsın sonra alırsın, sen şimdi iyileşmeye bak canım yaaa.. inşallah kaynamıştır kemiklerin, kemik suyu içtin mi pekiii? gerçekten çok faydası oluyor, benim sürekli biryerlerini kıran bir kardeşim olduğu için biliyorum, kemik suyunu ihmal etme...
merhaba kızalr,yine boş durmadık bugün.davetiyemizi belirledik çok şükür,davetiyenin içine birde kartvizit boyutunda kroki yaptırdık,adresler için..
resmi koyuyorum bakalım beğenicekmisiniz
birde fotoyu ayarladık.dış çekim olucak.iyi bir fotoğrafçı kendisi.1000 tl.1 büyük albüm,2 küçük albüm.büyük albüme istediğimiz kadar foto koyabilcez.diğer çektiklerinide cd de vericek.1000-1500 tane çekiyomuş.kuaförden başlıcak çekime.4 saat sürcek 3 mekana gidicez.kuaförden 2 çıkarsın dedi,o kafama takılıyo,saçım makyajım bozulmazmı akşama kadar :18::18::18::18::18::18::18:
haid bakalım bu işlerde bitmiş hayrlı olsun cnmbenmde fotocu işim var yazdım bi kaç kere ama kimse sesime kulak vermedi ist msn cnm kimle anlştn acaba yanlş anlamassan bende aryrum ya belki bende faydalnrm
ist da değilim cnm.face te arat,Kadir Adıgüzel Photography diye.birde geç kalma cnm,biz zor bulduk fotoğrafçılar dolu
ooff off :97:
bişeye insan bu kadar takılrsa ztn sonu böyle olur bakalım sonumuz hayrola:18:
bu arada canm fotoğrafçnızda çok beğendim hyrlısı olsn bakalım
foto için bi yer var aklmzda beenimkini görevlendrdim yarın bakıcak oraya
ayhhh bayıldım fotolarasondaki ikili hele böle pembe yeşil hoş duruo hemde fotolarda ayrı bi kontrast yaratıo bende bunların turkuazını istyrum turkazlı beyazlı bişi yaptrmak
bende taktım renkli çiçeklere bu ara,pembeye bayılıyorum.ayakkabımıda aldım ama pembe ayakkabı giysem çokmu çılgın olur yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?