2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam kızlar bugun alışveriş yaptım 300lra giti ama ne var elinde die sorsanız pek ele avuca gelir bişey yok.çamaşır kurutmlık ütü masası kirli sepeti patate soğan sepeti kapı paspası merdanesiydi güveciydi ıvırzıvırıydı derkennn bukadar oldu acıdım aslında parama ama neyse bir kere oluyor artık :))

artena, eftelya evlerinizde güzel güzel oturun inş
bizim ev de yarın boşalıyo badanamz başlayacak
alt tarafı badana ama ben öyle heyecanlıyım ki

eftelya artık evli sayılırsın
hadi hayırlı olsun

kızlar gerçekten koltuk altına 3 seans gittim ve bitti bikini bölgesinide 3 seans oldu çoğu bitti az kaldı 3 seans daha gitsem tamamen biter ama çok rahatım gerçekten belki lazer cihazlarımız farklı olabilir(LightsSheer ET Diode Laser cihazın adı bu)

ufak tefek şeyler çok para tutuyo ama dediğin gibi mecbur alınacak şeyler bunlar

kızlar ya ben bazı sorrumluluklardan korkmaya başladım iki gündür
aklıma gelince moralim bozuluyo
ev işi, yemek falan değil benim derdim
diğer türlü bir eşinin olması, onu çekip çevirmek ne bileyim bi takım ihtiyaclarını karşılamak
bana ürkünç gelmeye başladı bu son zamanlarda

bir takımih tiyaçlar derken açalım konuyu hanımefendi

ya bunları okuyuncaa ben de mi yapsam diyorum
13 yaşından beri ağda yapıyorum
seyrek ve ince tüylerim

bir takımih tiyaçlar derken açalım konuyu hanımefendi

anladın işte ya gıcık seni :111:

şaka bi yana ben bundan 6-7 ay önce depresyon geçirdim
bu sebeple hala etkileri var üzerimde
ve o etkilerden biri de bu mevzu
ben o dönem nişanlımıın bana sarılmasını bile istemiyodum
yani istemiyodum derken "aman sarılmasın" falan demiyodum da canım çekmiyodu:)
sarılınca öpünce hiçbişey hissetmiyodum, odun gibiydim
öyle kötü bi dönemdi

seyrek ve ince tüylerim

bu cihaz siyah kalın tüylerde daha etkili onu biliyorum yüzümede gittim bende bıkmıştım sirağda-ip vs. yüzüm ince old. için uzun sürer dedi kız ama çok memnunum uzun süre çıkmıor çıkanlarda çok belli belirsiz..dikkat çekmiyor tavsiye ederim neyse başka kıl-tüy içim bayıldı

artena, eftelya evlerinizde güzel güzel oturun inş
bizim ev de yarın boşalıyo badanamz başlayacak
alt tarafı badana ama ben öyle heyecanlıyım ki

eftelya artık evli sayılırsın
hadi hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım Ohooo ocwmays, badana için bu heyecan varsa düğün günü düşünemiyorum seni

seyrek ve ince tüylerim
Ya bu lazer öyle meret bişey ki.. Cihazın en iyi çekilde görebilmesi için açık tenli ve koyu renk tüylü olmak gerekiyormuş. Sözde ben o şartları en iyi taşıyanlardanım. Bi de öyle olmasam ne olurdu bilemiyorum
Senin tüylerde nasıl bi etkisi olur onu kestirebilmek mümkün değil işte Lazerdense her ten ve tüy için kesin çözüm olarak iğneliyi öneriyorlar ama acısı lazerden daha fazla oluyormuş işte

ben esmerim tenim koyu renk belki de ondandır bilemiyorum :26:

merhaba kızalr,yine boş durmadık bugün.davetiyemizi belirledik çok şükür,davetiyenin içine birde kartvizit boyutunda kroki yaptırdık,adresler için..
resmi koyuyorum bakalım beğenicekmisiniz

birde fotoyu ayarladık.dış çekim olucak.iyi bir fotoğrafçı kendisi.1000 tl.1 büyük albüm,2 küçük albüm.büyük albüme istediğimiz kadar foto koyabilcez.diğer çektiklerinide cd de vericek.1000-1500 tane çekiyomuş.kuaförden başlıcak çekime.4 saat sürcek 3 mekana gidicez.kuaförden 2 çıkarsın dedi,o kafama takılıyo,saçım makyajım bozulmazmı akşama kadar :18::18::18::18::18::18::18:

Eklentiler

• $ö.webp
    94,5 KB · Görüntüleme: 23

ay yok canım kemik suyu içmedim hiç ama nişanlım sürekli etle besledi beni:)) işe yararmı bilmiyom ama yedirirken yee yee aşkım kemiklerin tutsun diyodu bana gıcık:))
bugün hastaneye gitmeden aradım dr umu iyikide aramışım adam yokmuş yarın sabah erkenden gitcem çok heyecanlıyımm

bu arada salonum için bievden dekor objeleri aldım yer vazosu, masa vazosu bi de tabak mum felan 180 lira tuttu bi de vazolar %50 indirimdeydi şimdi sizin yazdıklarınızı okuyınca anammm dedimmm bende cilt bakımına gitcemmmm ona verirdim paracıklarımı ah bu evlilik beni ne hallere soktuuu

haid bakalım bu işlerde bitmiş hayrlı olsun cnm benmde fotocu işim var yazdım bi kaç kere ama kimse sesime kulak vermedi ist msn cnm kimle anlştn acaba yanlş anlamassan bende aryrum ya belki bende faydalnrm

haid bakalım bu işlerde bitmiş hayrlı olsun cnm benmde fotocu işim var yazdım bi kaç kere ama kimse sesime kulak vermedi ist msn cnm kimle anlştn acaba yanlş anlamassan bende aryrum ya belki bende faydalnrm

ist da değilim cnm.face te arat,Kadir Adıgüzel Photography diye.birde geç kalma cnm,biz zor bulduk fotoğrafçılar dolu

ist da değilim cnm.face te arat,Kadir Adıgüzel Photography diye.birde geç kalma cnm,biz zor bulduk fotoğrafçılar dolu

ooff off :97:
bişeye insan bu kadar takılrsa ztn sonu böyle olur bakalım sonumuz hayrola:18:

bu arada canm fotoğrafçnızda çok beğendim hyrlısı olsn bakalım

Son düzenleme:
ooff off :97:
bişeye insan bu kadar takılrsa ztn sonu böyle olur bakalım sonumuz hayrola:18:

bu arada canm fotoğrafçnızda çok beğendim hyrlısı olsn bakalım

saol cnm,bence yarın hemen ist daki fotocuları araştır,artık normal stüdyolarda dış çekim yapıyo,gir dükkanlara albümlere bak,hiçbişey için geç değil,yeterki sen çaba göster

foto için bi yer var aklmzda beenimkini görevlendrdim yarın bakıcak oraya

ayhhh bayıldım fotolara sondaki ikili hele böle pembe yeşil hoş duruo hemde fotolarda ayrı bi kontrast yaratıo bende bunların turkuazını istyrum turkazlı beyazlı bişi yaptrmak

Son düzenleme:

bende taktım renkli çiçeklere bu ara,pembeye bayılıyorum.ayakkabımıda aldım ama pembe ayakkabı giysem çokmu çılgın olur yaaaaa

bende taktım renkli çiçeklere bu ara,pembeye bayılıyorum.ayakkabımıda aldım ama pembe ayakkabı giysem çokmu çılgın olur yaaaaa

ahahah buda benden ya bende arayış içine grdim turkuaz çiçek hani mavi tonları anca ortancalarda oluo pastaya koydrtym diorum bide elimde ve tabikiiiiii ben aylar öncesinden turkuaz ayakkbı araysna grdim ama ahla bulamadım:84: bence mutlaka giy ben takmış durumdayım hersey mavi turkuaz tonları olcak die hatta davetymde çarsnba geliolar bakalım bayrmdan sonra mekana gtcem ordada tuttrcam turkuaz ben istiom die:86:

ama tatlım bence kesiiin gymelisin mükemmel bi yerde fotoda çektriosun güsel konsept olur hemde ilerde bebişin olursa vay anama bak der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…