2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evimin fotolarını albüm yaptımm kıslarr..daa yerleşmedi ama halılarda gelince inş. da gzl olur..

Günaydın kızlar, moralim çookkk bozuk, dün eve gittim, annemlerin yüzü asıktı, sana bi haber verecez ama kötü bi haber dediler, vermeyin o zaman o haberi dedim.. ama baktım herkes baya ciddi, korkarak nooldu dedim, birini kaybettik dediler, aklıma çok yakın bi komşumuz geldi o mu dedim, hayır senin taraftan birini deyince hemen balkona koştum, kuşuma baktım kafesin dibinde yatıyordu.. öyle bir ağladım öyle bir ağladımki kendime gelemedim uzun bir süre, hala gözlerim doluyor.. ben onu çok ihmal ettim hiç ilgilenemedim, garibim tek başına kaldı, annemgil yemini suyunu falan hep vermiş, ama dün hava çok sıcaktı, annemler öğlene doğru kalkmışlar oda balkonda güneşte kalmış, hemen içeri koymuşlar, serinletmişler falan ama kendine gelememiş garibim. öyle bir vicdanım sızlıyorki anlatamam.. babam üzülme vadesi bu kadarmış dedi ama ben onu evime götürecektim, nişanlımın hediyesiydi, 3 yıldır birlikteydik kuşumla. benim yüzümden öldü, belki sadece güneşten değil ilgisizlikten öldü, Allah onu yanına aldı, baktı ilgilenen yok naapsın.. off çok kötüyüm

günaydın kızlar bugün benim için çok yorucu olacak gece 4,30 da yattım nişanlımın doğum günüydü akşam ona sürpriz yaptık abisinde kutladık aşk aynası yaptırmıştım kapı girişine dizdim etrafında kırmızı mumlar yaktım öyle karşıladım aşkımı çok şaşırdı benim orda olduğumu bilmiyodu pasta faslından sonra da dışarı çıktık abisi eşi ve biz ortaköye gittik gezdik dolaştık biraz oturduk bi yerlerde eve döndüğümüzde çok geç olmuştu 3 saat uyudum sadece akşamı iple çekiyorum şimdi uyumak için

canım başın sağolsun seni anlıyorum benim de kuşum öldüğünde çok üzülmüştüm ama kendini de suçlu hissetme sonuçta insanlar da ölüyo allah korusun ya öyle olsaydı

Günaydınlaaaarr..
Lemlemcim canım başın sağolsun. Anlıyorum seni. Bazen onlar insanlardan daha iyi arkadaş oluyo. Ama Allah'ın takdiri işte. Nişanlın bi kuşcuk daha alır sana acını hafifletir. Allah'a şükür ailenden birine bişey olmamış.

Seni anlayabiliyorum.Benim kedimde öldüğünde üç gün ağlaya ağlaya gözlerim şişmişti.Babanın dediği gibi vadesi o kadarmış.

günaydın kızlar bende berbat haberlerle geldim eski şirketimden bir arkadasımın vefat haberini aldım daha gecen yaz evlenmişti ........hayat bazen berbat akıyor......

Günaydın herkese,
Özden Lemlem başınız sağolsun kızlar, hayat böyle doğumla ölüm bir demişler,

benim de dün storlarım takıldı tüllerim bakalım ne zaman gelir yarın akşam iftardan sonra mobilyalar gelicek, ayyy daraldım zaman yetmicekk,
el çiçeğine karar veremedim bennn, canlı tomurcuk beyaz- pembe güller olsun istiyorum, yapmamı olsa acaba diyorum hatıra kalması içinn, kararsızlık yoruyoo ben anladımm

Özdencim başın sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin. 1 senelik ewli olmasına ayrı üzüldüm. Allah vermesin böyle bir acı sewdiklerimizi başımızdan eksik etmesin.

özdencim başın sağ olsun allah geride kalanlara sağlık ve sabır versin

günaydın kızlar bende berbat haberlerle geldim eski şirketimden bir arkadasımın vefat haberini aldım daha gecen yaz evlenmişti ........hayat bazen berbat akıyor......

Özdencim başın saolsun.Biliyorum ölümün zamanı vakti olmaz ama, erken yaşta ölümlere çok üzülüyorum. Tüm sevenlerine allah sabır versin...

bende hayvanları çok seviyorum böcekleri bile düşün bir kedim var ve nişanlım evde istemiyor kediyi sevmek zorunda değil anlayabiliyorum bugün bu haberlerden sonra o ne derse desin bırakmıycam kediyi en azından apartmanın bahcesinde dursun zaten bütün gün uyuyor

kızlar teşekkür ederim, ama aklımdan çıkmıyor, içim yanıyor ya, yazık ağzı var dili yok derdini anlatamaz, demekki güneşin altında nasılda yanmıştır o.. ölebilecek kadarda hasta olmuş.. ona yaşattığım bu acı için çok üzülüyorum. uzun süre bekledim elime aldım sevdim, belki canlanır belki bayılmıştır diye, ama canlanmadı.

özdencim başın sağolsun, gençlerin ölüm haberi daha çok üzüyor, Allah yakınlarına eşine sabır versin...mekanı cennet olsun..

canım yanında götür lütfen çok iyi bak benim gibi ihmal etme, inşallah nişanlın ikna olur. ben kedilere bayılırım, ama annem izin vermiyordu evde kedi beslememe.. hep derdim evlenince evimi kedilerle dolduracam diye ama nişanlımda kedilerden nefret ediyor. kesinlikle izin vermiyor , oysaki en büyük hayalimdi evde beni bekleyen bembeyaz bir kedimin olması.. böcek bile beslerdim küçükken, karıncaları takip ederim büyüteçle peşinde gezerim.. hayvan beslemek çok büyük bir sorumluluk, herşeyini düşünmek gerekir. ama çokda güzel birşey.

Son düzenleme:
saolun kızlar allah dediğiniz gibi eşine sabır versin ailesine sabır versin sıralı ölüm versin.... bu site yine tuaf bugün ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum

evimin fotolarını albüm yaptımm kıslarr..daa yerleşmedi ama halılarda gelince inş. da gzl olur..

cnm evin çok güzel,yerleşince daha bi güzel olur,güle güle otur..

LEMLEM;benimde yılllar önce kuşum balkonda güneşte kalmıştı geldiğimizde hem ağladım hem onu yıkadım,kurtarmıştık,ama sonrada kaçtı :))
oda can taşıyo,insan üzülüyo,ben ozamandan sonra bidaha hayvan almadım,ölünce yıkıyo insanı.

tabi insan ölümü gibi değil.OZDN cim başınsağolsun allah geride kalanlara sabır versin.

VEEE hayat devam ediyo,biz yine koşuşturmaca...

evet hayat devam ediyor.. inşallah şimdi gittiği yerde rahattır, birsürü kuşun arasında mutludur..

kızlar düğünüm haftaya ama benim gelin çiçeğim yooooookk, bir tane yapma çiçek birde gerçek çiçek buketi istiyorum.. ama araştırırken facede gelin çiçeği diye biyere rastladım harika yapma çiçekler var, sipariş versem hemen gelirmi acabaaa? birde ordakiler çok hoşuma gitti acaba canlıya gerek yok mu bilemedim, bi akıl verin lütfen, hemen sipariş vermem lazım kargoyla gelecekse ancak yetişir.

slm kızlar dün bizim de mobilyalarımız geldi..koltuğun rengini keşke değiştirmeseydim,bu hali hoşuma gitmedi pek..bir de yatak odama mobilyalarım sığmadı..iki odaya böldük mecburen..yatak bi odada,gardrop bi odada oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…