evet havayı dağıtalım bencekızlar dün solaryuma girdim yarın yine gireceğim ama çok korktum sanki uzaya fırlatılıyormusun gibi birde ödemede kartımın limiti yetmedi rezil oldum allahtan maaş kartım vardı ben evlenmeden önce tüm kartlarımı ödeyip iptal ettiriceğim dünkü utancımdan sonra en iyisi nakit para kartlada sadece uzun vade taksitli bişeyler alıcağım nişanlımdan ek kart cıkarttırıcağım
kızlarr yaa çookkkk üzgünüm bendeeeedoktordan geliyorum röntgen çektirdim hiç bi gelişme yok benim kemik kaynamamışşş.. çok büyük umutlarla gitmiştim halbuki ağrım yok diye kesin tutmuştur dedim röntreni görünce şok oldum resmen yolculuk iyi gelmedi bana bi de askımı gevşettim dr tekrar sıktı bayramdan sonra bakalım dedi düğünde çıkarırız sıkma canını dedi ama tutmadıktan sonra hareketlerim kısıtlı olacak kendi düğünümde çoşamıcam pofffffffff...
lemlemcim çok üzüldüm canım ya. bu kadar üzülmeni anlıyorumbenimnde geçen sene nişanlımın hediye aldığı su kaplumbağası öldüydü bi de en uzun yaşayan hayvanmış bende 3 sene yaşadı hayvancağız onun vicdan azabını çektim uzun bi süre
chenn, evin çok güzelmiş özellikle mutfağın canım güle güle oturun
özden seninde başın sağolsun çok üzücü ya bu ölümler
günaydın kızlar bugün benim için çok yorucu olacak gece 4,30 da yattım nişanlımın doğum günüydü akşam ona sürpriz yaptık abisinde kutladık aşk aynası yaptırmıştım kapı girişine dizdim etrafında kırmızı mumlar yaktım öyle karşıladım aşkımı çok şaşırdı benim orda olduğumu bilmiyodu pasta faslından sonra da dışarı çıktık abisi eşi ve biz ortaköye gittik gezdik dolaştık biraz oturduk bi yerlerde eve döndüğümüzde çok geç olmuştu 3 saat uyudum sadece akşamı iple çekiyorum şimdi uyumak için
artena, eftelya evlerinizde güzel güzel oturun inş
bizim ev de yarın boşalıyo badanamz başlayacak
alt tarafı badana ama ben öyle heyecanlıyım ki
eftelya artık evli sayılırsın
hadi hayırlı olsun
ufak tefek şeyler çok para tutuyo ama dediğin gibi mecbur alınacak şeyler bunlar
kızlar ya ben bazı sorrumluluklardan korkmaya başladım iki gündür
aklıma gelince moralim bozuluyo
ev işi, yemek falan değil benim derdim
diğer türlü bir eşinin olması, onu çekip çevirmek ne bileyim bi takım ihtiyaclarını karşılamak
bana ürkünç gelmeye başladı bu son zamanlarda
herkese selam kızlarrrrrrrr
başınız sağolsun kızlar ikinizinde,bende bunalımdayım ama anlatamıcam sizleri sıkmak istemiyorum,ben evimide yerleştiremyorum zaten,sanırım nişanlımın iznide olmıcakmış balayıda suya düştü,sizin gbi heyecanlarım yok benim yarın davetiyelerimi dağıtacağız bakalım umatım birgün de biter,haftaya gelinliğim bitecekmiş sanırım göğüs altına istediğim keemrde olmıcakmış sanırım heryerini işkletince gelinlikçim çok abartı ve iğrelti duru dedi
açıkcası paraalr suyunu çekti öyle bakım filan yaptıtacak durumumda yok benim,genel temziliğe gittim dün,ağdacım baktı şimdi almyalım seninkiler çok geç uzuyor düğünden 2 yada 3 gün önce gel dedi yani çirkinlikte üstümede yok bu aralar kıllı kıllı geziyorum,tek sevindirici haber nişanlımın birimi değişti artık sabah 8 akşam 5 çalışacak cumartesi pazarda evde olacak ,bugün onu görmeyeli tam tamına 3 ay olmuş,artık nişanlı olduğumu bile neredeyse unutacağım,geçen dedimki yatak odası halımız yok dedim,onuda birlikte alalım dedi hala tuhafıma gidiyor birlikte almak,neyse ben bunalımım kızlar sizler keyfinize bakınnn
Kol aksesuarı aldınız mı fıstıklar?
kızlarr yaa çookkkk üzgünüm bendeeeedoktordan geliyorum röntgen çektirdim hiç bi gelişme yok benim kemik kaynamamışşş.. çok büyük umutlarla gitmiştim halbuki ağrım yok diye kesin tutmuştur dedim röntreni görünce şok oldum resmen yolculuk iyi gelmedi bana bi de askımı gevşettim dr tekrar sıktı bayramdan sonra bakalım dedi düğünde çıkarırız sıkma canını dedi ama tutmadıktan sonra hareketlerim kısıtlı olacak kendi düğünümde çoşamıcam pofffffffff...
lemlemcim çok üzüldüm canım ya. bu kadar üzülmeni anlıyorumbenimnde geçen sene nişanlımın hediye aldığı su kaplumbağası öldüydü bi de en uzun yaşayan hayvanmış bende 3 sene yaşadı hayvancağız onun vicdan azabını çektim uzun bi süre
chenn, evin çok güzelmiş özellikle mutfağın canım güle güle oturun
özden seninde başın sağolsun çok üzücü ya bu ölümler
Bende düşünüyorum ama nerelerden bulabilirim bilmiyorum.Doktordan sonra Eminönü'ne gideceğiz kuzenle.Belki bakarım...
hım,bunalımdan yavas yavas cıkaralım o zaman canım seni, ilk öncelikle özledik seni. Artık bunalım ayagına unuttun bizleri...
başınız sağolsun kızlar ikinizinde,bende bunalımdayım ama anlatamıcam sizleri sıkmak istemiyorum,ben evimide yerleştiremyorum zaten,sanırım nişanlımın iznide olmıcakmış balayıda suya düştü,sizin gbi heyecanlarım yok benim yarın davetiyelerimi dağıtacağız bakalım umatım birgün de biter,haftaya gelinliğim bitecekmiş sanırım göğüs altına istediğim keemrde olmıcakmış sanırım heryerini işkletince gelinlikçim çok abartı ve iğrelti duru dedi
açıkcası paraalr suyunu çekti öyle bakım filan yaptıtacak durumumda yok benim,genel temziliğe gittim dün,ağdacım baktı şimdi almyalım seninkiler çok geç uzuyor düğünden 2 yada 3 gün önce gel dedi yani çirkinlikte üstümede yok bu aralar kıllı kıllı geziyorum,tek sevindirici haber nişanlımın birimi değişti artık sabah 8 akşam 5 çalışacak cumartesi pazarda evde olacak ,bugün onu görmeyeli tam tamına 3 ay olmuş,artık nişanlı olduğumu bile neredeyse unutacağım,geçen dedimki yatak odası halımız yok dedim,onuda birlikte alalım dedi hala tuhafıma gidiyor birlikte almak,neyse ben bunalımım kızlar sizler keyfinize bakınnn
selam kızlar,
ben de bugün gelinliğimi teslim alıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel olmuştur....
baktım canım öyle farklı şeyler yazmışlarki kafam karıştı kiminin bi iki haftada iyileşmiş kimi bu lanet askıyı aylar boyunca takmış düzelmemiş anlamadım... et, süt, yoğurt felan yemem lazım ki sabah akşam yoğurt yiyip uyuyorum zatennnsofistike sıkma canını canım, moralini yüksek tut.Ne bilim netten bak bakalım, ne yersen daha iyi olur falan.Düğüne kadar bişiciğin kalmaz inşallah...
canım yaa v alla bende koptum düğün hazırlıklarından heleki bugün iti bariyle iyice moralim çöktü... Allahtan dediğin gibi ameliyat felan demedi dr beterin beteri var şükretmek lazım... ama işte düğün için bi ton planım vardı şimdi kısıtlı olacam ve hiç bişeyle ilgilenmek daha istwmiyorummm..canım sıkma tatlı canını doktorun vardır bir bildiği dediklerini yaptıktan sonra inşallah bayramda çıkarırsın askıyı ya bunun üzerine baka şeyler olmuş filan deseydi doktor ameliyat tarzı bişi olsaydı hadi asma güzel yüzünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?