2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

lemlem, başın sağolsun. Bilmeyene saçma gelir bu kadar üzüntü. En nihayetinde bir hayvan diye düşünülür. Bi kaç sene önce canım kedimi evin önünde ölü buluncaki yaşadıklarımıysa ben bilirim

özden, başın sağolsun. Yakın zamanda burada okumuştum düğününe bi kaç gün kala ölen bi kızı. Ona da senin arkadaşına da çok üzüldüm. Allah kalanlara sabır versin.

Özdn başın saolsun Allah geride kalanlarına sabrını versin yarabbim.Daha yeni evliymiş çok yeni çok genç nedenirki sabır diyelim Allahın takdiri ölümde biz canlılar için.Lemlem seninde başın saolsun kuş bile olsa canı cananı oluyor çok üzülmüşsündür benimde köpeğim öldüğünde çok üzülmüştüm,nişanlım yerine yeni bi köpek aldı 2 gün dayanabildim asla yerini tutmadı geri verdik,çok zor gerçekten bağlanıyosun seviyosun ama istenmeyen sebeplerden ötürü ne diyelim.

evet havayı dağıtalım bence kızlar dün solaryuma girdim yarın yine gireceğim ama çok korktum sanki uzaya fırlatılıyormusun gibi birde ödemede kartımın limiti yetmedi rezil oldum allahtan maaş kartım vardı ben evlenmeden önce tüm kartlarımı ödeyip iptal ettiriceğim dünkü utancımdan sonra en iyisi nakit para kartlada sadece uzun vade taksitli bişeyler alıcağım nişanlımdan ek kart cıkarttırıcağım

Ben hiç kredi kartı kullanmıyorum.Kullanırsam kendime hakim olamayabilirim :).Maaş kartımda durur para ihtiyacım oldukça oradan ufak ufak çekerim.Nişanlımada düğünden sonra harçlık vereceğim.Çünkü onun maaş kartıda bende.

kızlarr yaa çookkkk üzgünüm bendeeee doktordan geliyorum röntgen çektirdim hiç bi gelişme yok benim kemik kaynamamışşş.. çok büyük umutlarla gitmiştim halbuki ağrım yok diye kesin tutmuştur dedim röntreni görünce şok oldum resmen yolculuk iyi gelmedi bana bi de askımı gevşettim dr tekrar sıktı bayramdan sonra bakalım dedi düğünde çıkarırız sıkma canını dedi ama tutmadıktan sonra hareketlerim kısıtlı olacak kendi düğünümde çoşamıcam pofffffffff...
lemlemcim çok üzüldüm canım ya. bu kadar üzülmeni anlıyorum benimnde geçen sene nişanlımın hediye aldığı su kaplumbağası öldüydü bi de en uzun yaşayan hayvanmış bende 3 sene yaşadı hayvancağız onun vicdan azabını çektim uzun bi süre
chenn, evin çok güzelmiş özellikle mutfağın canım güle güle oturun
özden seninde başın sağolsun çok üzücü ya bu ölümler

sofistike sıkma canını canım, moralini yüksek tut.Ne bilim netten bak bakalım, ne yersen daha iyi olur falan.Düğüne kadar bişiciğin kalmaz inşallah...

herkese selam kızlarrrrrrrr
başınız sağolsun kızlar ikinizinde,bende bunalımdayım ama anlatamıcam sizleri sıkmak istemiyorum,ben evimide yerleştiremyorum zaten,sanırım nişanlımın iznide olmıcakmış balayıda suya düştü,sizin gbi heyecanlarım yok benim yarın davetiyelerimi dağıtacağız bakalım umatım birgün de biter,haftaya gelinliğim bitecekmiş sanırım göğüs altına istediğim keemrde olmıcakmış sanırım heryerini işkletince gelinlikçim çok abartı ve iğrelti duru dedi
açıkcası paraalr suyunu çekti öyle bakım filan yaptıtacak durumumda yok benim,genel temziliğe gittim dün,ağdacım baktı şimdi almyalım seninkiler çok geç uzuyor düğünden 2 yada 3 gün önce gel dedi yani çirkinlikte üstümede yok bu aralar kıllı kıllı geziyorum,tek sevindirici haber nişanlımın birimi değişti artık sabah 8 akşam 5 çalışacak cumartesi pazarda evde olacak ,bugün onu görmeyeli tam tamına 3 ay olmuş,artık nişanlı olduğumu bile neredeyse unutacağım,geçen dedimki yatak odası halımız yok dedim,onuda birlikte alalım dedi hala tuhafıma gidiyor birlikte almak,neyse ben bunalımım kızlar sizler keyfinize bakınnn

Demek dün Ortaköy'e kadar geldin de bana haber vermedin öyle mi Demet,aşk olsun :76: Bizde nikahtan sonra gittik Ortaköy'e...

artena, eftelya evlerinizde güzel güzel oturun inş
bizim ev de yarın boşalıyo badanamz başlayacak
alt tarafı badana ama ben öyle heyecanlıyım ki

eftelya artık evli sayılırsın
hadi hayırlı olsun

Çok teşekkürler tatlım.Da,şu sana ürkünç gelen şeyler benimde tadımı kaçırıyor.Birazdan psikoloğa gidicem,biraz şunlardan bahsedeyim bakalım...

Yarın öğleden sonra mobilya ve beyaz eşyalarımız gidecekmiş eve.Birde yarını atlatsaydık...

hım,bunalımdan yavas yavas cıkaralım o zaman canım seni, ilk öncelikle özledik seni. Artık bunalım ayagına unuttun bizleri...

canım sıkma tatlı canını doktorun vardır bir bildiği dediklerini yaptıktan sonra inşallah bayramda çıkarırsın askıyı ya bunun üzerine baka şeyler olmuş filan deseydi doktor ameliyat tarzı bişi olsaydı hadi asma güzel yüzünü

hım,bunalımdan yavas yavas cıkaralım o zaman canım seni, ilk öncelikle özledik seni. Artık bunalım ayagına unuttun bizleri...

bende sizleri özledim ama inan canım hiç bişi yapmak istemiyor öyle oturuyorum daha doğrusu yatıyorum bolca,unutmadım asla ama bak davetiyelrimi bile alalı kaç gün oldu dağıtmaya bile çıkmyoum en azından arkadaşlarımınkini verebilirdim mesela,kına için yapmam gerekn şeyler var yapmıyorum,huysuz kayınpederimi aramam lazım bir haftadır aramıyorum v.s. v.s. v.s. annem camları sil dedi bende tıkk yok akşama kıyamet kopacak

beni de alın kızlar ben de çok kötüyüm hem de çookkk
bizim kiracı bugün çıkacaktı, ev kredisi ancak bugün verilmiş, çıkamıyoruz dediler
madem öyle bari haber verseydiniz dimi
herşeyi ayarlamıştık
mobilyacılar, badanacı, beyaz eşyalar
şimdi hepsi ertelendi
Allahım ya ben nasıl evlenicem
düğünüme topu topu 17 gün kaldı
daha evimde başkaları oturuyo

lemlem seni o kadar iyi anlıyorum ki
5 sene boyunca baktığımız kuşumuz boncuğumuz hastalanıp ölmüştü gözllerimizin önünde
ve ben haftalarca ağladım yaşamayan bilemez

özden senin de başın sağolsun canım, allah sabr versin

ayy sofiş ya senin durumun heimizden vahim
bir an önce iyileşirsin umarım
ya lemlemin dediği gibi kemik suyu iç
faydalı cidden

Son düzenleme:
selam kızlar,

ben de bugün gelinliğimi teslim alıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel olmuştur....

ahh canım yaa üzme tatlı canını herşey olur olur gider... bu "olur olur gider" de nişanlımın lafı bunu her söylediğinde gıcık oluyorum aslında
nişanlının biriminin değişmesine sevindim canım.. çok süpermiş çalışma saatleri cmt-paz tatilde çok iyi yaa..

bu arada bende düğüne yakın ağda yaparım diye düşünüyodum, bacaklarım falan almıyordum artık fecii görünüyodu, evede temizliğe falan gittiğimde iş pantolonumla olmuyor, şort falan giyiyordum, baktım nişanlım bacaklarıma bakıyo ne bakıyosun yaaa falan dedim çok kötü görünüyo bakma falan dedim ama olsun bişi olmaz deyip görüyodu, en sonunda baktım olmayacak, çocuk benden soğuyacak, geçen gün ağda yaptım bacak ve koltuk altıma... ama şimdide düğüne kadar çıkmayacak, bu sefer balayında uzamaya başlayacak, of çok kötü oldu bu durum benim için.. bikini bölgemede bu hafta sonu yapacam, o iyi olacak, ama bacak için yanımda epilatör götürebilirm, gemide de elektrik varmıdır bilmiyorum acaba sir ağda mı götürsem yanımda heheheeee

ayy kıyamam ben sana yaa
canım benim sıkma canını
aksilikler olunca birbiri ardına olur hep zaten
ama inan çok az kaldı bunlar da gececek

selam kızlar,

ben de bugün gelinliğimi teslim alıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel olmuştur....

aramızda mutlu birinin olması süper
umarım umduğundan daha güzelinin bulursun

sofistike sıkma canını canım, moralini yüksek tut.Ne bilim netten bak bakalım, ne yersen daha iyi olur falan.Düğüne kadar bişiciğin kalmaz inşallah...
baktım canım öyle farklı şeyler yazmışlarki kafam karıştı kiminin bi iki haftada iyileşmiş kimi bu lanet askıyı aylar boyunca takmış düzelmemiş anlamadım... et, süt, yoğurt felan yemem lazım ki sabah akşam yoğurt yiyip uyuyorum zatennn saol tatlım iyi dileklerin için

canım yaa v alla bende koptum düğün hazırlıklarından heleki bugün iti bariyle iyice moralim çöktü... Allahtan dediğin gibi ameliyat felan demedi dr beterin beteri var şükretmek lazım... ama işte düğün için bi ton planım vardı şimdi kısıtlı olacam ve hiç bişeyle ilgilenmek daha istwmiyorummm..
bu arada evi yerleştirme işine takılma bende gittim yerleştirdim ama öyle üstün körü olduki anlatamam dolabıma tıkıştırdık resmen kıyafetlerimizi... evlendikten sonra yapıcam çoğu şeyi zaten bi dünya boş vaktimiz olacak sıkma canını güzelcene yerleştirirsin.. balayınıda şöyle düşün tmm evlendikten sonra gidemiyosun ama yazın felan telafi edersiniz. bende bu halde gitmek istemiyorum dedim nişanlıma bakalım belki bizde gitmeyiz. Allah sağlık versin tatlım üzülme hem bak en önemli şey olmuş nişanlın 8-5 e geçmişşş bu herşeye bedel benceee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…