kızlarr yaa çookkkk üzgünüm bendeeeedoktordan geliyorum röntgen çektirdim hiç bi gelişme yok benim kemik kaynamamışşş.. çok büyük umutlarla gitmiştim halbuki ağrım yok diye kesin tutmuştur dedim röntreni görünce şok oldum resmen yolculuk iyi gelmedi bana bi de askımı gevşettim dr tekrar sıktı bayramdan sonra bakalım dedi düğünde çıkarırız sıkma canını dedi ama tutmadıktan sonra hareketlerim kısıtlı olacak kendi düğünümde çoşamıcam pofffffffff...
lemlemcim çok üzüldüm canım ya. bu kadar üzülmeni anlıyorumbenimnde geçen sene nişanlımın hediye aldığı su kaplumbağası öldüydü bi de en uzun yaşayan hayvanmış bende 3 sene yaşadı hayvancağız onun vicdan azabını çektim uzun bi süre
chenn, evin çok güzelmiş özellikle mutfağın canım güle güle oturun
özden seninde başın sağolsun çok üzücü ya bu ölümler
bende sizleri özledim ama inan canım hiç bişi yapmak istemiyor öyle oturuyorum daha doğrusu yatıyorum bolca,unutmadım asla ama bak davetiyelrimi bile alalı kaç gün oldu dağıtmaya bile çıkmyoum en azından arkadaşlarımınkini verebilirdim mesela,kına için yapmam gerekn şeyler var yapmıyorum,huysuz kayınpederimi aramam lazım bir haftadır aramıyorum v.s. v.s. v.s. annem camları sil dedi bende tıkk yok akşama kıyamet kopacak
selam kızlar,
ben de bugün gelinliğimi teslim alıcam çok heyecanlıyım inşallah güzel olmuştur....
evet havayı dağıtalım bencekızlar dün solaryuma girdim yarın yine gireceğim ama çok korktum sanki uzaya fırlatılıyormusun gibi birde ödemede kartımın limiti yetmedi rezil oldum allahtan maaş kartım vardı ben evlenmeden önce tüm kartlarımı ödeyip iptal ettiriceğim dünkü utancımdan sonra en iyisi nakit para kartlada sadece uzun vade taksitli bişeyler alıcağım nişanlımdan ek kart cıkarttırıcağım
canım iç şu kemik suyunuuuu, gelip ben içirecem haaaa
kemik alsınlar kasaptan, iyice kaynatın, sonra annen her yemeğe çorbaya falan eklesin.. tadı kokusu biraz kötü gibi ama limon falan sıkıp içersiin.. bak benim kardeşim ameliyat olmuştu omuriliğinden, ense kökünden kuyruk sokumuna kadar kestiler, içinden kemiğe titanyum takıp vidaladılar.. o iyi olsun diye her yemeği kemik suyuyla içmek zorunda kalmıştık, ev bile artık kemik suyu kokuyordu ama alışmıştık napalım.. en güzel mercimek çorbasıyla gidiyor,
hıı birde kırılan bir kemiğin iyileşme süreci yaşın kadardır.. mesela 25 yaşındaysan 25 gün sonra tam olarak kaynar, 3 yaşındaki bir çocuğunki 3 günde kaynar mesela.. ama bu süreci kemik suyuyla hızlandırabilirsin.. KEMİK SUYU İÇÇÇÇÇ
sağolun kızlar ilaç gibi geldiniz,evet aksilikler var elbette biraz silkeleneceğim cam silmeyle başlayayım ben yoksa akşam annemde beni silkeleyecek, tabi kötü bir bomba var ben ondan bahsetmdim sizlere sol gözümde arpacık çıkıyor ne zaman sıkılsam mantar gibi iki gözümdede çıkar ve yine çıkıyorbir bu eksikti düğün günü patlak gözle gidecem sanırım.offfff kalakyım arada bakarım sizlere perdeleri atayım ev mis gibi koksun kendime gelirim belki,yoksa benim bunalımım annemide etkileyeck kötü olmasını istemiyorum onun,bu arada yarın makyaj provam var umarım becerikli bir hatundur bakalım göstersin hünerlerini
sağolun kızlar ilaç gibi geldiniz,evet aksilikler var elbette biraz silkeleneceğim cam silmeyle başlayayım ben yoksa akşam annemde beni silkeleyecek, tabi kötü bir bomba var ben ondan bahsetmdim sizlere sol gözümde arpacık çıkıyor ne zaman sıkılsam mantar gibi iki gözümdede çıkar ve yine çıkıyorbir bu eksikti düğün günü patlak gözle gidecem sanırım.offfff kalakyım arada bakarım sizlere perdeleri atayım ev mis gibi koksun kendime gelirim belki,yoksa benim bunalımım annemide etkileyeck kötü olmasını istemiyorum onun,bu arada yarın makyaj provam var umarım becerikli bir hatundur bakalım göstersin hünerlerini
Canım bir ara bendede sürekli çıkardı.Sonra birinde sarımsak iyi geliyor diye duydum.Günde bir kaç sürünce hemen iyileşiveriyor.
canım şuanda ucu yok nerden çıktığı belli değil,ucuolsa sürerim,ben bundan dolayı ameliyet bile oldum benim baş belamdır
Benimde dudagımın üstünde bir dudak daha var sanki. Uçuk çıktıKrem aldım krem sürüyom...
Camları silip, böleee mis gibi yumuşatıcı kokan perdeleri takıp oturmasını cok severim bende :)
Eve gitmek istiyom,azcık uyumak istiyom, hiç olmadı ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyom...
Galiba ben cok sey istiyom ::)
Kartın limitinin yetmemesi çok normal niye rezil olasın alışverişdi oydu buydu bilemiyosunki ne kadar limit kalıyo aman boşver herkesin başına gelebilir,bende nakit kartımla aldım paketi çünkü kartımda limit vardı ama çoğu taksit birikince aylık ödeme çok geliyor onca alışverişten,bişey anlatıyım yeni makineymiş benim girdiğim içinde sıkılaştırıcı etkisi varmış kabinde yerde ayaklar var kademeli sen bir numaralı ayakta kal dediler tamam dedim,kaldım 1 numarada aman dedim duruyorum bişey yapmıyor bu iş olsun diye yapılmış dedim seans bitti güzellik merkezinden çıktım iki adım attım ayaklarım kesildi biri bacaklarımı sıkıyor sanki etkisi varmışeve zor gittim
ahh canım yaa üzme tatlı canını herşey olur olur gider... bu "olur olur gider" de nişanlımın lafı bunu her söylediğinde gıcık oluyorum aslında
nişanlının biriminin değişmesine sevindim canım.. çok süpermiş çalışma saatleri cmt-paz tatilde çok iyi yaa..
bu arada bende düğüne yakın ağda yaparım diye düşünüyodum, bacaklarım falan almıyordum artık fecii görünüyodu, evede temizliğe falan gittiğimde iş pantolonumla olmuyor, şort falan giyiyordum, baktım nişanlım bacaklarıma bakıyo ne bakıyosun yaaa falan dedim çok kötü görünüyo bakma falan dedim ama olsun bişi olmaz deyip görüyodu, en sonunda baktım olmayacak, çocuk benden soğuyacak, geçen gün ağda yaptım bacak ve koltuk altıma... ama şimdide düğüne kadar çıkmayacak, bu sefer balayında uzamaya başlayacak, of çok kötü oldu bu durum benim için.. bikini bölgemede bu hafta sonu yapacam, o iyi olacak, ama bacak için yanımda epilatör götürebilirm, gemide de elektrik varmıdır bilmiyorum acaba sir ağda mı götürsem yanımda heheheeee
çizelgelerimizdeki gelin ve damatların birbirlerine kavuşmasına da çok az kaldı dimi kızlar iyice yaklaşmışlar birbirlerine
çizelgelerimizdeki gelin ve damatların birbirlerine kavuşmasına da çok az kaldı dimi kızlar iyice yaklaşmışlar birbirlerine
geçmişi okurken gördüm ama kim yazdı hatırlamıyorum nolur kusura bakmayın çok yoğunum da uçuk çıkmış birinizde vectavir die bi merhem var çok iyi geliyor. eczacılar genelde asiviral falan veri onlar hikaye.ben her kış yaşıyorum ve sürekli çıkıyo bende uçuk..çok acıdığını da biliyorum ondan söliyeyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?