2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım iç şu kemik suyunuuuu, gelip ben içirecem haaaa

kemik alsınlar kasaptan, iyice kaynatın, sonra annen her yemeğe çorbaya falan eklesin.. tadı kokusu biraz kötü gibi ama limon falan sıkıp içersiin.. bak benim kardeşim ameliyat olmuştu omuriliğinden, ense kökünden kuyruk sokumuna kadar kestiler, içinden kemiğe titanyum takıp vidaladılar.. o iyi olsun diye her yemeği kemik suyuyla içmek zorunda kalmıştık, ev bile artık kemik suyu kokuyordu ama alışmıştık napalım.. en güzel mercimek çorbasıyla gidiyor ,
hıı birde kırılan bir kemiğin iyileşme süreci yaşın kadardır.. mesela 25 yaşındaysan 25 gün sonra tam olarak kaynar, 3 yaşındaki bir çocuğunki 3 günde kaynar mesela.. ama bu süreci kemik suyuyla hızlandırabilirsin.. KEMİK SUYU İÇÇÇÇÇ

caponum neden sıkıyosun ki bu kdar canını. Zaten herşeyin yolunda gitmesi çok entresan olurdu. Seni anlayabiliyorum, bişiler istediğin gibi olmadıgı zaman insan soğuyor birçok seyden. Ama şimdi toplamalıyız kendimizi.

Bak şükür sağlıklarımız yerimizde. Ne güzel bak eşinin saatleri 8 ile 5 olmuş.Bizimde aileler arasında sorunlar oldu. Nişanlıma karşı çok mahcup oldugum durumlar oldu, babaannemler falan düğünüme gelmem falan diyolar.Nişanlımın izin günü 2 haftaydı 1 hafta oldu. Otel için rezervasyon yaptırmıstık, paramız gitti. Cepte desen para kalmadı ve düğünüme 1 hafta kaldı.
Daha sayıyım mı :)

Ama bunların ne önemi var ya... Biz evlenme hayalleri kurarken bunların hiçbirini düşünerek evlenelim demedik ki.

Artık herkese kulaklarımı kapadım.Olumsuzluklar oldukçada daha da inat yapıyorum...
Önemli olan zaten zorluklara ragmen bişileri başarmak değil mi? Balayını daha sonra izin aldıgınız bir vakitte yaparsınız. Hem daha iyi olur. Gelcek paralardan harcarsınız :)

Koskoca bir ömür bekliyor seni sevdiğin adamla, halıymıs koltukmus hepsini at kafandan...

Kartın limitinin yetmemesi çok normal niye rezil olasın alışverişdi oydu buydu bilemiyosunki ne kadar limit kalıyo aman boşver herkesin başına gelebilir,bende nakit kartımla aldım paketi çünkü kartımda limit vardı ama çoğu taksit birikince aylık ödeme çok geliyor onca alışverişten,bişey anlatıyım yeni makineymiş benim girdiğim içinde sıkılaştırıcı etkisi varmış kabinde yerde ayaklar var kademeli sen bir numaralı ayakta kal dediler tamam dedim,kaldım 1 numarada aman dedim duruyorum bişey yapmıyor bu iş olsun diye yapılmış dedim seans bitti güzellik merkezinden çıktım iki adım attım ayaklarım kesildi biri bacaklarımı sıkıyor sanki etkisi varmış eve zor gittim

aradım şimdi babamı kemik al bana dedim akşam kemik suyu içcemmmm sonrada sana dua etcemm şekerimmm:)) valla derdime devaysa içerim koku felan napiimmm

lemlem özden başınız sağolsun kızlar...
hayat biz planlar kurarken başımızdan hızlıca akıp geçiveriyor işte

düğün günleri yaklaştıkça stresler tavan yapmış aman kızlar ya rabbim sağlık huzur versin eksikler de oluversin napalım..bn dün gelinlk provama gttm 2.kez annem yeni gördü ve hiç beğenmedi yeniden dikin gerekirse bu nebiçim dedi moralim yerle bir oldu ağladım hatta ama şimdi aamaann düzeltilir ya olduğu kadar giyerim sevdiğim insanla evleniyorum ya salaaa diyorum..

evimi mobilyalarımı görmek düzenlemek için sabırsızlanıyorum ama olmuyo sabır..sabır...

ben genitalden lazere yeni başladım geç oldu baya saçlarımın dip boyası geldi..kaşlarım orman gbi...sabrediyorum bayrama halledeceğim inş..

hepinize kolay gelsin ayrıntılara çok da boğulmayın ...

sağolun kızlar ilaç gibi geldiniz,evet aksilikler var elbette biraz silkeleneceğim cam silmeyle başlayayım ben yoksa akşam annemde beni silkeleyecek, tabi kötü bir bomba var ben ondan bahsetmdim sizlere sol gözümde arpacık çıkıyor ne zaman sıkılsam mantar gibi iki gözümdede çıkar ve yine çıkıyorbir bu eksikti düğün günü patlak gözle gidecem sanırım.offfff kalakyım arada bakarım sizlere perdeleri atayım ev mis gibi koksun kendime gelirim belki,yoksa benim bunalımım annemide etkileyeck kötü olmasını istemiyorum onun,bu arada yarın makyaj provam var umarım becerikli bir hatundur bakalım göstersin hünerlerini

Canım bir ara bendede sürekli çıkardı.Sonra birinde sarımsak iyi geliyor diye duydum.Günde bir kaç sürünce hemen iyileşiveriyor.

Benimde dudagımın üstünde bir dudak daha var sanki. Uçuk çıktı Krem aldım krem sürüyom...
Camları silip, böleee mis gibi yumuşatıcı kokan perdeleri takıp oturmasını cok severim bende :)
Eve gitmek istiyom,azcık uyumak istiyom, hiç olmadı ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyom...
Galiba ben cok sey istiyom ::)

Son düzenleme:
Canım bir ara bendede sürekli çıkardı.Sonra birinde sarımsak iyi geliyor diye duydum.Günde bir kaç sürünce hemen iyileşiveriyor.

canım şuanda ucu yok nerden çıktığı belli değil,ucuolsa sürerim,ben bundan dolayı ameliyet bile oldum benim baş belamdır

Son düzenleme:

canım benim sende bendensingeçmiş olsunnn sanada

dün senin tavsiyenle gittim biliyorsun çok iyiydi en azından kızarmadım yarın biraz bronz olurum sanırım akşamda nişanlımlar iftara gelicek biraz kosturmalı olucak ...persembe geleyim dedim kadın olmaz renk oturmaz dedi işten erken cıkarım bende bende perşembe gelinliğim son provasına gideceğim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kadıköye su metrobüs olmasa ne yapardım bilmiyorum

çizelgelerimizdeki gelin ve damatların birbirlerine kavuşmasına da çok az kaldı dimi kızlar iyice yaklaşmışlar birbirlerine

off ya o dert bendede var bayram geliyo bacaklarımı halletmem lazım ..gitmişken hepsi bitsin istiyorum zaten utanıyorum kuaföre gitmeye bekleye bekleye düğün zamanına gidecem artık erteleme imkanım da kalmadı..ama bu defa da düğüne çıkarsa diye korkuyorum ya off ne zormuş bayan olmak...

caponum sende sıkma canını ya şöyle bi silkelen:) evleniyoruz cnm beklediğimiz an yaklaştı ..hem balayıo kadar önemli mi sonrada gidersiniz allah saglık mutluluk versin evlenince kocacınla yeni evinde zaten balayı yapmış olacaksın::)

kızlar bide benden hiç sivilce falan çıkmazdı ama bu aralar çok çıkmaya başladı.. stresten galiba saçımda beyazlıyo napıcaksam dügünde bide kuaförüm falan hala yok ortada kalıcam ya..

geçmişi okurken gördüm ama kim yazdı hatırlamıyorum nolur kusura bakmayın çok yoğunum da uçuk çıkmış birinizde vectavir die bi merhem var çok iyi geliyor. eczacılar genelde asiviral falan veri onlar hikaye.ben her kış yaşıyorum ve sürekli çıkıyo bende uçuk..çok acıdığını da biliyorum ondan söliyeyim dedim

asiviral vermişlerdi canım evet, tşk ederim mesajın için.İş çıkışı hemen alırım. Harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…