2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

düğün öncesi herkezde ucuk sivilce cıkmış demekki benim ynağımda bir sivilce var düğünde artık porselen makyaj yerine porselen badana yaptırırız

sivilce uçuk bendende eksik olmaz hele regl dönemnde..

vectavir kesinlikle uçuk için süper çözüm sanırım 2-3 saatte bir sürülmeliydi..

evet bende nişanımda ya uçuk çıkarsa ya sivilce çıkarsa dedim dedim kocaman bir uçuk çıkmıştı ama oda hastalıktandı..kızlar biliyomusunuz beni perşembe günü istemeye geldiler cumartesi nişanımız oldu..perşembe gecesi onlar evden çıkar çıkmaz acile gitmiştim nasıl griptim iğne ve ilaçlarla ayakta durmuştum resmen.. ya şu olursa ya bu olursa deyince oluyo o yüzden herşey çok güzel olacak, çok güzel gelinler olacağız hepimiz inşallah=))

Bende kızarmadım iyi oldu,banada ara vermeden yarında girmen lazım dedi renk oturmazmış biraz vakit ayırıcaz kendimize bronz olmak istiyorsak bir ara vakit bulup gitmen lazım çok vakit kaybı olmaz sanırım,son prova ne güzel artık iyice şekillenmiştir,

İnşallah canım ya, çok güzel gelinler olcaz, cok güzel düğünlerimiz olcak :)

kızlar uçuklar sivilcelerden bahsediyosunuz bende daha beter bir sorun var... bende protein fazlalığı var, aynı gün üst üste yumurta, peynir, çukulata gibi proteinli şeyleri yememem gerekiyor, (aslında proteinin bir maddesi ama tam olarak ne bende bilmiyorum), yediğim zaman benim yüzüm kabarıyor ve her kabarığın üstünde kırmızı benekler çıkıyor... şöööyle bi gözünüzün önüne getirin bakiiim anlatmaya çalıştığımı, hahhhh işte benim şu an suratım ayyynen öylee

neden olduğunu anlatayım...en son iki sene önce bir kere olmuştu ne güzel uzun zamandır olmamıştı.. dün eve gittik nişanlımla ben vitrini falan yerleştirdim, o tv yi kurdu(daha doğrusu kuramadı) neyse saat 10 oldu hadi çorbacıya gidelim dedi, bende hiç sevmem paçayı ama o isteyince canım istedi paça içtim.. zaten güç bela içtim sadece suyunu falan.. eve geldim, kuşun haberine ağlarken birden istifra etmeye başladım ve kafamı kaldırdığımda yüzüm kıpkırmızı noktalarla doluydu.. ne zaman geçecek bilmiyorum haftaya kadar geçmesi lazım.. nişanlıma söylüyorum dalga geçiyor benimle, düğünde çilli bom bom şarkısını çalarız diyor yaaa :84::84::84::84: gözlerimin etrafı kırmızı beneklerle dolu yanaklarım falan kabarmış vaziyette, o kadar kötü görünüyorki aynaya bakmak istemiyorum

almak için günleri saydığım gelinliği almaya gitmek için gram hevesim kalmadı. kardeşime kayınpederimin arabasını aldırdım. işten çıktığımda eve gidip bi duş alayım vaktim olsun diye sen gel beni al dedim alamam sen git eve evden alırım dedi bana inatlaştı. üzerine beni sinir etti ettii ettiii ve ben patladım önce ona saydırdım sonra annemi aradım ona bağırdım bir ton sonra nişanlımı aradım bir işimde de yanımda olmadın hep işte hep uzaktasın diye ona patladım. şimdi iş yerinde ağlamaktan gözlerim şişti. gitmiycem almaya gram hevesim kalmadı....

bu günümü de burnumdan getirdiler hepsine helal olsun...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun lemlem, geçer bence düğüne kadar strese sokma kendini biraz rahatlasan iyi olur,biraz yüzünü ferahlat arındır spa tarzı ürünler var cildi tahriş etmeden cildi temizleyen ferahlatan ürünler tavsiye ederim,

Heracım sakin ol çünkü bizim kadar kimse strese girmiyor inanki,herşey yetişir olur biter gözüyle bakıyolar biz biraz fazla evhamlıyız sanırım,sen 2 dakika ve 5 dakika kaybın olmasın diye neler hesaplıyosun ama anlamıyorlar malesef belkide biz abartıyoruz,bağırmakla bizim elimize bişiy geçmiyor kırıyoruz onlarda bizi anlamıyorlar o ayrı,inşallah orta yolu bulup bugün gelinliğini teslim alıp evine götürüp bu gece yanında olduğu için mutlu bir şekilde uyursun

gitmicem gerçekten istemiyorum.... gelinliğimi aldığım günü böyle hatırlamak istemiyorum ama gelinliğimi de çok görmek istiyorum ((((

gitmicem gerçekten istemiyorum.... gelinliğimi aldığım günü böyle hatırlamak istemiyorum ama gelinliğimi de çok görmek istiyorum ((((

Ama olmazki bugün teslim alıcaksın diye kendini ayarlamışsın sen bir eve git bakalım orta yol bulun git al gelinliğini,bak benim arabam vardı nisan ayında sattım arabamı evlilik için para lazım olur diye,sonra kardeşim borcum var dedi içinden baya bi meblağ çıkardım verdim gerisini kendime kullandım,pazar günü nişanlımlabanyo için ıvır zıvır bişeyler aldım akşam geldik eve nişanlımı evine gönderdim yoruldu diye,sonra kardeşime dedimki bunları evime götürüp yerleştiricem beni götür dedim gidicemiz mesafe 10 dakika,bugün gitmesi acilmi yorgunum arabayı çıkarırsam park yeri bulamam falan filan saçmalamaya başladı şöyle bir baktım yüzüne dedimki ben arabamı sattım benim praya ihtiyacım varken çıkardım yarısını sana verdim sorun yapmadım sen şurdan şuraya beni götürceksin sorun yaptın ben taksi tutar giderim dedim, çok sinirlendim ama annem hemen kardeşime ablanı hemen götürüyosun dedi oda kalktı hemen özür diledi,yani bu tarz durumlar hepimizde yaşanıyor sorun yapma erkek oldukları için anlıyamıyorlar,şimdi eve git sonra kardeşinle güzel güzel gelinliğini almaya git oda farkındadır hatasının hiçbişey olmamış gibi davranıcaktır sana emin ol

Ya canım boşver sen anneni,kardeşini... Bence sen her işte oldugu gibi bunun üstesinden de tek basına kalkabilirsin... Git bak gelinliğine,giy orda bir daha,istediğin gbi olmus mu iyice bak bence..

heracıım biliyorum şu an çok sinirlisindir, insanın hevesini kırdıklarında böyle oluyor ama canım takma kafana.. git bugün gelinliğini almaya. bak neşen nasılda yerine gelecek

kızlar bu arada nikah şekeri almak isteyen varsa mirabonbon diye bi site var hesaplı gibi.. bizim nikah düğünde olacağı için dağıtmayacaz ama belki isteyen olur buyrun inceleyin..

Son düzenleme:
oh be özden profil fotonu değiştirmişsin ne güzel olmuş bak. O kaftan gibi şey çok tuhaf geliyodu bana :) Bu arada facede baktım resimlerinize pek güzelsiniz maşallah yakışıyosunuz. Allah ayırmasın. Düğün resimlerinizede bkaarım artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…