dün senin tavsiyenle gittim biliyorsun çok iyiydi en azından kızarmadım yarın biraz bronz olurum sanırım akşamda nişanlımlar iftara gelicek biraz kosturmalı olucak ...persembe geleyim dedim kadın olmaz renk oturmaz dedi işten erken cıkarım bende bende perşembe gelinliğim son provasına gideceğim taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kadıköye su metrobüs olmasa ne yapardım bilmiyorum
evet bende nişanımda ya uçuk çıkarsa ya sivilce çıkarsa dedim dedim kocaman bir uçuk çıkmıştı ama oda hastalıktandı..kızlar biliyomusunuz beni perşembe günü istemeye geldiler cumartesi nişanımız oldu..perşembe gecesi onlar evden çıkar çıkmaz acile gitmiştim nasıl griptim iğne ve ilaçlarla ayakta durmuştum resmen.. ya şu olursa ya bu olursa deyince oluyo o yüzden herşey çok güzel olacak, çok güzel gelinler olacağız hepimiz inşallah=))
kızlar uçuklar sivilcelerden bahsediyosunuz bende daha beter bir sorun var... bende protein fazlalığı var, aynı gün üst üste yumurta, peynir, çukulata gibi proteinli şeyleri yememem gerekiyor, (aslında proteinin bir maddesi ama tam olarak ne bende bilmiyorum), yediğim zaman benim yüzüm kabarıyor ve her kabarığın üstünde kırmızı benekler çıkıyor... şöööyle bi gözünüzün önüne getirin bakiiim anlatmaya çalıştığımı, hahhhh işte benim şu an suratım ayyynen öylee
neden olduğunu anlatayım...en son iki sene önce bir kere olmuştu ne güzel uzun zamandır olmamıştı.. dün eve gittik nişanlımla ben vitrini falan yerleştirdim, o tv yi kurdu(daha doğrusu kuramadı) neyse saat 10 oldu hadi çorbacıya gidelim dedi, bende hiç sevmem paçayı ama o isteyince canım istedi paça içtim.. zaten güç bela içtim sadece suyunu falan.. eve geldim, kuşun haberine ağlarken birden istifra etmeye başladım ve kafamı kaldırdığımda yüzüm kıpkırmızı noktalarla doluydu.. ne zaman geçecek bilmiyorum haftaya kadar geçmesi lazım.. nişanlıma söylüyorum dalga geçiyor benimle, düğünde çilli bom bom şarkısını çalarız diyor yaaa :84::84::84::84: gözlerimin etrafı kırmızı beneklerle dolu yanaklarım falan kabarmış vaziyette, o kadar kötü görünüyorki aynaya bakmak istemiyorum
almak için günleri saydığım gelinliği almaya gitmek için gram hevesim kalmadı. kardeşime kayınpederimin arabasını aldırdım. işten çıktığımda eve gidip bi duş alayım vaktim olsun diye sen gel beni al dedim alamam sen git eve evden alırım dedi bana inatlaştı. üzerine beni sinir etti ettii ettiii ve ben patladım önce ona saydırdım sonra annemi aradım ona bağırdım bir ton sonra nişanlımı aradım bir işimde de yanımda olmadın hep işte hep uzaktasın diye ona patladım. şimdi iş yerinde ağlamaktan gözlerim şişti. gitmiycem almaya gram hevesim kalmadı....
bu günümü de burnumdan getirdiler hepsine helal olsun...
Heracım sakin ol çünkü bizim kadar kimse strese girmiyor inanki,herşey yetişir olur biter gözüyle bakıyolar biz biraz fazla evhamlıyız sanırım,sen 2 dakika ve 5 dakika kaybın olmasın diye neler hesaplıyosun ama anlamıyorlar malesef belkide biz abartıyoruz,bağırmakla bizim elimize bişiy geçmiyor kırıyoruz onlarda bizi anlamıyorlar o ayrı,inşallah orta yolu bulup bugün gelinliğini teslim alıp evine götürüp bu gece yanında olduğu için mutlu bir şekilde uyursun
gitmicem gerçekten istemiyorum.... gelinliğimi aldığım günü böyle hatırlamak istemiyorum ama gelinliğimi de çok görmek istiyorum((((
gitmicem gerçekten istemiyorum.... gelinliğimi aldığım günü böyle hatırlamak istemiyorum ama gelinliğimi de çok görmek istiyorum((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?