2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm kızlar
yazın ortasında grip olmayı başardım :2::2::2: kendim grip olduğum yetmiyor birde nişanlıma bulaştırdım
Allahtan düğüne daha varda hastalıktan kurtulmuş olcaz 0 zamna yoksa halimiz fenaydı

benim de son yarım saatim ay öldüm bugün gözlerim kapanıyo bi de kdv yaptım gidip hemen yatıcam

kızlar bugun en önemli işimi hallettim evlilik iznimi aldım:)

ayın 9 undan 26 sına kadar izinli olucam inşallah ve 3 senedir çalışıyorum bir hafta tatil yapabildim 10 günde ameliyat için izin kullanmıştım şimdiye kadar bayramlarda bile açıyoruz biz....ayy çok sevindim ya 17 gün tatil hem de deniz kenarın da kocımla:)

kiracı aradı
yarın sabah 8 de nakliyeci geliyomuş, çıkıyolar evden
off hadi hayırlısı moralim yeerine geldi azcık

kiracı aradı
yarın sabah 8 de nakliyeci geliyomuş, çıkıyolar evden
off hadi hayırlısı moralim yeerine geldi azcık

oo hayırlı olsun canım gözün aydın...kiracılar çıktından sonra gerisi kolay iş zaten.. sen süper bir organizasyonla her işi halledersn hayırlıysa:)

saol canımgencken birşecimyaptım şimdiye kadar pişman olmadım allahım kimseyi sevdiğinden ayırmasın düğün fotoğraflarımı buradan özel albüm yaparım facede fesat arkadasım çok valla

kapanır cnm ya sakin ol hepimizin yüzü stresten bi hallere döndü..durmadan aynaya bakmamalıyız bi de asla oynamamalıyız kafaya takınca hiç geçmiyo çnkü...

offf yoruldum bugünde annemin kıyafetlerini hallettik,kız almaya gelecek arabalar için 12 havlu,kınada dağıtmak içinde 50 tülbent aldık.yetermi acaba siz kaçar tane aldınız yada alacaksınız?

offf yoruldum bugünde annemin kıyafetlerini hallettik,kız almaya gelecek arabalar için 12 havlu,kınada dağıtmak içinde 50 tülbent aldık.yetermi acaba siz kaçar tane aldınız yada alacaksınız?

birde bunlar var dimi yaaaaaaaaaa offfffffffffff

bzde kınada tülbent dağıtılmıyor
havlu bzde alacağız babam ilgilenir heralde :)
mumları yapmadık daha bileklere takmalık çiçekler de yapılmadı zmn var diye acele etmiyoruz..

kolay iş zaten bunları almalarda,okadar çok şey varki bi an önce herşeyi bitirip rahatlamak istiyorum hiç bitmiyo yaaa

bende tişort yapıcam arkadaşlarıma nasıl yapıcaksam bende bilmiyorum...tişort aldım,kumaş boyasıda aldım,denemelere başlıcam inş becerebilirim

merhaba tekrar avizelerimde gelmiş ben çok uzak olduğum için gidip bakamıyorum bile artık persembe görürüm evimi bugün baba evimde temizlik yaptım(ay be tuaf dizi ismi gibi) son temizliğimdi sanırım bende dusumu aldım yatmadan bir bakayım dedim ahsen tüllerle ne yapılırki dekoratif tombul mum alıp giydirebilirsin tuzlukları giydirebilirsin falan filan yarın umarım sizi takip edebilirim 3 oca dosyam var gümrüğe yetişecek

bzde kınada tülbent dağıtılmıyor
havlu bzde alacağız babam ilgilenir heralde :)
mumları yapmadık daha bileklere takmalık çiçekler de yapılmadı zmn var diye acele etmiyoruz..

ben kına işimi görümceme bıraktım hiç karışmıyorum o işe nikah sekerlemide o yapıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…