kiracı aradı
yarın sabah 8 de nakliyeci geliyomuş, çıkıyolar evden
off hadi hayırlısı moralim yeerine geldi azcık
şekercikkk kiracılar çıktıktan sonrasını hiç dert etmee. ben çıkmıcaklar diye endişelenmiştim sadece neyseki yarın çıkıyolarmış bi haftada herşeyi tamamlarsın bi de yardım edecek kişi vardı dimi sana yanılmıyorsam o zaman hiç sorun olmazzz
kızlar ben kına taçlarımı yaptıktan sonra bayagı tül artttı
onları ne yapabilirm, bi fikriniz var mı?
offfffffff yaa şu mutfağım bi bitseydi çok özeniyorum ewini bitirmiş olanlara( bi bitse çok güzel oluyor ama daha çok var yerleşemioruz bile. sanki bütün ewim bitti de foto seçiorum çıkartıp ewime asacağım kocacığımla olanları:))))))))) sonnnnn 2 haftammm:))
benimde dün perdeler ve avizeler takıldı bugünde mobilyalar geldi temizlik baya bir yordu bizi
eşyaların çok güzel ve zevkli gerçektende yarında beyaz eşyalarım ve halılar gelecek tam ev bitsin bende ekleyeceğim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum evinde çok güzel güle güle oturmak nasip etsin saatlerden bende istiyorum fotoğrafçıyla anlaştık eşimle benim seçtiğimiz bir fotodan (düğün pozundan düşünüyorm) duvar saati yapıcak öyle anlaştık ama ev pırıl pırıl oldu bakma benimde mutfak eksik gerizekalı dolapçı adam sürekli sallıyor ankastreler sanırsam yalnış yaptı gibime geliyor adam parayı aldı uçtu gitti bazı dolap kapaklarım eksik biri çıkmış sinir oldum bende anlatamam
heh ewt cnm aynennnn tek hatamız parayı peşin vermek oldu(( oyalıyo benm mikrodalgamın oaraya kapak yapmış ne saçmalık o fırının üstünde boş durur bilmiyomu yaa ( o gitse herşeyimi yerleştircem foto çekicem bende cnm.
saati çok güzel düşünmüşsünüz ben saatlerimi almasaydım yaptırabilirdim ama geçti:) senin düğün nezamandı cnm benm 9 eylül yetiştiremeyeceğim diye çook korkuyorum. buarada fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum:)
hımmm bide birkaçkez daha temizlik yapabilirsin boş ew hemn tozlanıyor
biz ev kredisi çekip aylar öncesinden aldık inşaat halindeyken nişanlım evin koşturmasıyla ilgilendi yoksa hayatta bitmezdi zaten ilk oturan biz olacağız diğer ev sahipleri 15 eylülden sonra yerleşicez inşaat kaba temizliği geçen haftasonu 2 gün temizledik bu yerler kireçti silmesi vs. kaba temizlikten sonrada pazar günü eşya gelmeden sildik yine yerleri bugünde eşyalar geldi yine temizlik girişi vs süpürdük 7.kat bizim önü filan hep toz bugün komple eşyadan sonra balkonlarda dahil her yeri sildik mobilyaların tozunu aldık yarın akşamda çeyizim gidicek perş. günü yerleştircez senin yine biraz daha vaktin var düğüne benim çok az kaldı 2-3 eylül
ooo senin daha da erkenmiş hakkaten. ewt cnm temizlik yapcaz taşınana kadar mecbur. aslında ta 7. kata toz çok gelmemeli ama. nezaman koyarsın fotoları düğünden sonrayı bekleme aman merak ederim:) bu arada albümüme ayakkabılarımıda koydum şimdi çektikçe koyuyoeum:)
sorma adamlar eşya getirdikçe toz karşısı da boş heryer boş daha doğrusuyerler köpük oluyor vs. temizlik çok yorucu oldu bizim biticek az kaldı..ayakkabıların çok güzel hepsi de ben bindallı giymeyeceğim sevmiyorum aslında annemin memleketinde el işi yapılıyor 5 milyara kiralanması 60 tl onuda istemedim giy çıkar yapamam diye abiye giyeceğim sadece güle güle giy canım gerçekten çok zevkli herşeyin bakalım sen benim zevkimi beğenecekmisin :97:
çok teşekkürler cnm eminim herşeyin çooook güzeldir seninde. doğru söylüyosun giy çıkar kötü oluyor ama içimde kalmasın dedim:)))))))) ayyyyyy seninde herşeyin tamamlansın hemen:)) hepimizin tamamlansın sabırsızlanıorum bazen salak gibi kendi kendime gülüorum sonra yaaa yasemin napıyosun diorum:)))))
kiracı aradı
yarın sabah 8 de nakliyeci geliyomuş, çıkıyolar evden
off hadi hayırlısı moralim yeerine geldi azcık
gelin buketi konusu geçmişti.gerçek gibi görünen buketler var,çiçekçilerde..ben onlardan alıcam.gelinlikçinin verdiği çok hoş diiil.aslında atmakta istiyorumm ama onu atsam olmazmı
günaydın kızlar,
dün gittik gelinliğimi almaya... ama bir giydim.... o provada giydiğim içime sine sine giydiğim gelinlik yoktu... dikilince herşeyi tüller sönmüş kabarıklığı gitmiş güpürleri aşağıya doru uzatmışlar karın bölgem dar olmuş falan filan.... gene başladım ağlamaya... neyse ki erken daha da vakit var değiştirilecek... alamadım artık bayram sonrası alıcam mecburen. çnkü etek kısmı komple tekrar dikilicek.... akşamına da nişanlımla birbirimize girdik... ayın sadece bir haftası İzmir içinde çalışıyor onda da mutlaka her akşam bir organizasyon buluyor kendine... bayramda dağıtmak üzere yazılması gereken 200 adet davetiye var elimizde o hala ev gezmesinde arkadaşlarla toplanma derdinde...
stelik ben gleinliğim için bu kadar üzülmüşken... yanıma gelmedi bile... vazgeçmek istedim dün ilk kez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?