2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kiracı aradı
yarın sabah 8 de nakliyeci geliyomuş, çıkıyolar evden
off hadi hayırlısı moralim yeerine geldi azcık

şekercikkk kiracılar çıktıktan sonrasını hiç dert etmee. ben çıkmıcaklar diye endişelenmiştim sadece neyseki yarın çıkıyolarmış bi haftada herşeyi tamamlarsın bi de yardım edecek kişi vardı dimi sana yanılmıyorsam o zaman hiç sorun olmazzz

ewt tatlım yardım edecek kişi çok hamdolsun
yarın telaşım başlıyo
ayyhh 17 günüm kalmış bu arada:97:

gelin buketi konusu geçmişti.gerçek gibi görünen buketler var,çiçekçilerde..ben onlardan alıcam.gelinlikçinin verdiği çok hoş diiil.aslında atmakta istiyorumm ama onu atsam olmazmı

kızlar ben kına taçlarımı yaptıktan sonra bayagı tül artttı
onları ne yapabilirm, bi fikriniz var mı?

canım evin için çok sevindim kişi olduktan sonra 2 güne biter hiççç canını sıkma tatlım bitmesede dert etme bak benim bitmedi beklemedeyimmm eve bir gidecem ev kalk gidelim diyor olacak ve tek başıma yapacapğım sıkıntı yapma tek derdimiz bu olsun,tüllerdende süler yapabilirsin mesela düğün günü merdiven başlarına kapınıza yada kendi evini süsleyebilirsin biz nişanda yapmıştık herkes bayılmıştı

offfffffff yaa şu mutfağım bi bitseydi çok özeniyorum ewini bitirmiş olanlara( bi bitse çok güzel oluyor ama daha çok var yerleşemioruz bile. sanki bütün ewim bitti de foto seçiorum çıkartıp ewime asacağım kocacığımla olanları:))))))))) sonnnnn 2 haftammm:))

benimde dün perdeler ve avizeler takıldı bugünde mobilyalar geldi temizlik baya bir yordu bizi
eşyaların çok güzel ve zevkli gerçektende yarında beyaz eşyalarım ve halılar gelecek tam ev bitsin bende ekleyeceğim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum evinde çok güzel güle güle oturmak nasip etsin saatlerden bende istiyorum fotoğrafçıyla anlaştık eşimle benim seçtiğimiz bir fotodan (düğün pozundan düşünüyorm) duvar saati yapıcak öyle anlaştık ama ev pırıl pırıl oldu bakma benimde mutfak eksik gerizekalı dolapçı adam sürekli sallıyor ankastreler sanırsam yalnış yaptı gibime geliyor adam parayı aldı uçtu gitti bazı dolap kapaklarım eksik biri çıkmış sinir oldum bende anlatamam

heh ewt cnm aynennnn tek hatamız parayı peşin vermek oldu(( oyalıyo benm mikrodalgamın oaraya kapak yapmış ne saçmalık o fırının üstünde boş durur bilmiyomu yaa( o gitse herşeyimi yerleştircem foto çekicem bende cnm.

saati çok güzel düşünmüşsünüz ben saatlerimi almasaydım yaptırabilirdim ama geçti:) senin düğün nezamandı cnm benm 9 eylül yetiştiremeyeceğim diye çook korkuyorum. buarada fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum:)
hımmm bide birkaçkez daha temizlik yapabilirsin boş ew hemn tozlanıyor

biz ev kredisi çekip aylar öncesinden aldık inşaat halindeyken nişanlım evin koşturmasıyla ilgilendi yoksa hayatta bitmezdi zaten ilk oturan biz olacağız diğer ev sahipleri 15 eylülden sonra yerleşicez inşaat kaba temizliği geçen haftasonu 2 gün temizledik bu yerler kireçti silmesi vs. kaba temizlikten sonrada pazar günü eşya gelmeden sildik yine yerleri bugünde eşyalar geldi yine temizlik girişi vs süpürdük 7.kat bizim önü filan hep toz bugün komple eşyadan sonra balkonlarda dahil her yeri sildik mobilyaların tozunu aldık yarın akşamda çeyizim gidicek perş. günü yerleştircez senin yine biraz daha vaktin var düğüne benim çok az kaldı 2-3 eylül

ooo senin daha da erkenmiş hakkaten. ewt cnm temizlik yapcaz taşınana kadar mecbur. aslında ta 7. kata toz çok gelmemeli ama. nezaman koyarsın fotoları düğünden sonrayı bekleme aman merak ederim:) bu arada albümüme ayakkabılarımıda koydum şimdi çektikçe koyuyoeum:)

sorma adamlar eşya getirdikçe toz karşısı da boş heryer boş daha doğrusu yerler köpük oluyor vs. temizlik çok yorucu oldu bizim biticek az kaldı..ayakkabıların çok güzel hepsi de ben bindallı giymeyeceğim sevmiyorum aslında annemin memleketinde el işi yapılıyor 5 milyara kiralanması 60 tl onuda istemedim giy çıkar yapamam diye abiye giyeceğim sadece güle güle giy canım gerçekten çok zevkli herşeyin bakalım sen benim zevkimi beğenecekmisin :97:

çok teşekkürler cnm eminim herşeyin çooook güzeldir seninde. doğru söylüyosun giy çıkar kötü oluyor ama içimde kalmasın dedim:)))))))) ayyyyyy seninde herşeyin tamamlansın hemen:)) hepimizin tamamlansın sabırsızlanıorum bazen salak gibi kendi kendime gülüorum sonra yaaa yasemin napıyosun diorum:)))))

ben de psikopata bağlanmış durumdayım gece yatakta bile neyi nereye koysam gibi hesaplar yapıyorum yaaa sorma evlendikten sonra bu yorumları okuduğumuzda ah ahh diyeceğiz eminim tatlı telaşlar yorucu ama çok güzel gerçekten sağlığımız yerinde olsunda devamı da gelir...evlendikten sonrada herşeyi paylaşırız yine balayına gidiyor musunuz dün ayarladık bizde biraz tuzlu oldu ama inşallah güzel geçer başka bir firmaya gittik ayarlamadan önce orada bu gittiğimiz otel satışı yapmıyormuş ya ondan bilemiyorum tavsiye etmiyorum otel çok güzel ama dedi ruslar erkeklere yapışıyor dedi tırstım biran öyle bişey olursa nişanlımada dedim seni o havuzda boğarım diye olabilir mi öyle bişey gerçi güveniyorum ya bir sürü denemeden geçirdim o farkında olmadan :79:

günaydın kızlar,

dün gittik gelinliğimi almaya... ama bir giydim.... o provada giydiğim içime sine sine giydiğim gelinlik yoktu... dikilince herşeyi tüller sönmüş kabarıklığı gitmiş güpürleri aşağıya doru uzatmışlar karın bölgem dar olmuş falan filan.... gene başladım ağlamaya... neyse ki erken daha da vakit var değiştirilecek... alamadım artık bayram sonrası alıcam mecburen. çnkü etek kısmı komple tekrar dikilicek.... akşamına da nişanlımla birbirimize girdik... ayın sadece bir haftası İzmir içinde çalışıyor onda da mutlaka her akşam bir organizasyon buluyor kendine... bayramda dağıtmak üzere yazılması gereken 200 adet davetiye var elimizde o hala ev gezmesinde arkadaşlarla toplanma derdinde...
stelik ben gleinliğim için bu kadar üzülmüşken... yanıma gelmedi bile... vazgeçmek istedim dün ilk kez...

Günaydın kızlar... bugün tv sehpamızda geliyor, eve gidersem tüm fotoları çekecem.. dün akşam evimize gittik hep beraber, babam ve nişanlım televizyonun ayarlarını yaptılar, bikaç takılmamış avize vardı onları taktılar, bende mutfağımı artık tamamen yerleştirdim. yani evimiz artık bitti diyebilirim, belk, haftasonu tekrar gidip son kez bir temizlik daha yaparım.. bugün tüllerle güneşliklerin arasına simli ip perdelerden alacağım. ölçülerini aldım dün akşam..

birde akşam kuaförüme gideceğim, biyer buldum artık şansıma nasıldır düğünde görecez, sadece kaş aldırdım ortama bi baktım,tertemiz ferah güzel biryer.. porselen makyaj yapıyorlar, krylonun makyaj ürünlerini kullanıyorlar, ve kuaförün krylondan eğitim aldığı sertifikası var ve 27 yıllık kuaförmüş. herşeyden önemlisi çok tatlı bir bayandı, çok mütevazi, güleryüzlü bugün gidecem saçımda bir prova yapacağız.. renk konusunda da ondan yardım alacam, ne renk yapsam hala karar veremedim çünkü..

ondan önce bir kuaföre gitmiştim, daha ben soru sormadan, kaçta geleceksin??? kaçta çıkarsın?? porselen makyaj mııı? bence yaptırma hahhh, ben 30 yıllık kuaförüm porseleni antalyada bulamazsın bak, bitek bilmem nerde var çok istiyorsan oraya git orda makyajını yaptırıp saçına buraya gel (arada 25km var dediği kuaförle) 4'de gelirsin 5te çıkarsın , kaş mı aldırmaya geliyorum yaaa 1 saatte mi bitecek diye ben şok tabii yaa tamam 2 saat olsun diyo bu sefer. kaç kişi geleceksiniz diyo ikide bir, her lafın arasında bu soruyu soruyor, ben diyorum tek bende olabilirm 5 kişide gelebilirim şimdi konu o değil diyorum onu haber veririm karar verirsem diyorum, makyajı kim yapıyo diyorum, 16 yaşlarında bi kızı gösteriyolar makyözümüz bu, çok güzel yapar diye, kız kendine bi makyaj yapmış yüzünün yarısını maviye boyamış, ben korku dolu gözlerle kıza bakıyorum falan.. neyse ben karar vereyim, şimdi bi gideyim diyorum, tlfnunu ver, ama bak randevu defterine yazmamız lazım kaç kişi geleceksiniz diyor haala, ben haber veririm diyorum ve kendimi dışarı nasıl attığımı bilmiyorum. böyle tipler hep beni mi bulur bilmem kızlar...

kiracı aradı
yarın sabah 8 de nakliyeci geliyomuş, çıkıyolar evden
off hadi hayırlısı moralim yeerine geldi azcık

ahsenciiim çok şükür demek bugün çıkıyorlar, ne güzel ne güzel.. tam gaz başlarsınız artık işlere, seni burlarda zor görürüz galiba bir süre

artan tüllerle kına mumlukları yap sende

gelin buketi konusu geçmişti.gerçek gibi görünen buketler var,çiçekçilerde..ben onlardan alıcam.gelinlikçinin verdiği çok hoş diiil.aslında atmakta istiyorumm ama onu atsam olmazmı

evet bende intde gördüm gerçek gibi çok güzel çiçekler var...

neyse canım 3 haftan var arada üzülme, yaparlar istediğin gibi.. bak ben gelinliğimi yarın teslim alacam, ve yarın gelinlikçi izne çıkıyormuş, tatile gidecekmiş, düşün gelinlikle ilgili değiştirmek istediğim olmamış biryer olsa ne yapacak biri var ne de yapmaya zaman var artık..

birde bende ikinci kez gelinliği denemeye gittiğimde, sanki beğendiğim gelinlik o değilmiş gibi gelmişti, çok farklı görünmüştü gözüme, o kadar moralim bozulmuştuki, gerçi o gün normalde de moralim bozuk olarak gitmiştim, birde tabii gözümüzde iyice büyütüyoruz galiba gelinliği, giyince bu muydu yaaaa diyoruz galiba.. ondanda olabilir.. birde sende dün moralin bozuk gittin gelinliğini almaya belki ondan dolayıda kötü görünmüş olabilir.

bugünü saymazsak son iki günüm kaldı, iki gün sonraaa uzuuun bir tatile çıkıyorum, bayram, düğün ve balayımı yapıp dönüyorum tam 16 gün

Günaydın, kızlar bu sabah canım çok sıkkın.Bizim şirkette herkesin anahtarı vardır.Ve bu bildiğiniz normal bir anahtar değil avuç içi kadar uzaktan kumandalı.Söylesem nasıl bir tepki alacağımı az çok biliyorum söylemesem acaba bir yerlerden çıkar mı diye düşünüyorum Çok canım sıkıldı bu konudaya :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…