2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bugünü saymazsak son iki günüm kaldı, iki gün sonraaa uzuuun bir tatile çıkıyorum, bayram, düğün ve balayımı yapıp dönüyorum tam 16 gün

merakla bekliyorum valla o zaman da ben ayrılırım heralde 1 ay kadar görüşemicez galiba ekimin 3 ünde işbaşı yapıcam

benim tam 1 ayım kalmış aranızda en çok vakti olanlardan biriyimson zamanlarda buraya kimse de uğramaz son günlerim tek başıma geçecek galiba

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr. bugün kuaförüme gitcem müsaitse prova yapacaz. davetiyelerimi yollıcam şehir dışındakilere daha kimsecikere vermedik davetiye :) ne salladım ya ben bu işleri niye böyle oldum ki ben...:97:

Bende ikinci provaya gittiğimde, kendime hiç yakıştıramamıştım gelinliği canım... Ne güzel bak zamanın var istediğin gibi yaparlar inşallah...

Dünden beri bende nişanlımla tartışıp duruyorum, ya benim sinirlerim iyice gergin, yada o tuaf davranıyor. Garip duygular içindeyim.Sinirliyim....

bir odanı giyinme odası gibi kullanırsın :)

benim tam 1 ayım kalmış aranızda en çok vakti olanlardan biriyimson zamanlarda buraya kimse de uğramaz son günlerim tek başıma geçecek galiba
bende varım canım merak etme

Günaydın Güzel Hatunlar,
Gelinliğin ikinci provası hakkında canınızı sıkmayın, bende bi tuhaf oldum bumuydu yaaa dedim, üstelik büyük geldi, teşhirdeki nasılda tam oturmuştu,
kızlar benim duvak 3,5 metre kısa duvağım yok, ve tek parça tokalı eee nikah ta yüzümü nasıl örtücem anlamadım kuaförde mi ayarlıyorlar ki bilemedim

kızlar merhaba

geçmişi yeni bitirdim geldiim

evlerini seren arkadaşlar hepinizin evleri harika olmuş rabbim sağlıkla,huzurla ve aşkla yaşamayı nasip etsin...

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var

biliyorsunuz biz ev bulamadık daha

dün bir ev bulduk istediğimiz muhitte ama 10 yıllık bina.

içi çok yeni değil..

ama fiyatı çok uygun

lakin ailem bize uzak orası deyip istemiyorlar

yanıbaşlarında olmamı istiyorlar

bizde ikilemde kaldık

sizce ne yapalım?

Sen ne istiyorsun peki? nişanlın ne istiyor? mesela ben nişanlımın ailesine yakın oturmak istemedim o da bizimkiler alınmasın o halde sizinkilere de çok yakın olmayalım dedi arada bir yerde tutmuş olsakta yine bizimkilere yakın:), 10 yıllık binadan ziyade mutfağı banyosu iyimi benim en çok dikkat ettiğim şeyler bulardı

dün gelinliğimi giydim o hali ile gördüm üzerimden parçalayarak çıkarasım geldi. şimdi stresten başım çatlıyor...biz konuşmuyoruz nişanlımla yani o arıyor ama benim içimden bile gelmiyor onla konuşmak... ben de oldukça garip duygular içindeyim... umarım geçer bu halimiz...

malesef biz karıştık kaldık şunu istiyoruz diyemiyorz...

benim aileme yakın olmasında bi sıkıntı yapmıyor nişanlım ama ev bulamıyoruz tayin zamanı olduğu için kiralık ev çok az burada

ve bütçemizde kısıtlı yani hayalimizdeki eve oturamayacağımız kesin.

banyo ve mutfağı güzel ne çok eski ne de çok yeni orta halli işte canım

miracle senin yaşadığın durumu bende yaşadım. biz maddiyattan dolayı biraz uzakta ev tuttuk. aslında otobüs var. 20 dkda gidip gelme imkanı var. senin ev içine sindimi? arkadaşın dediği gibi mutfagı banyosu evin durumu nasıl? aileler hiçbirşeye memnun olmuyor. okadarda düşünme. benim teyzem evime gelmedi gelmem diyor. neden istediği yerden ev tutmadım diye. benim keseme neresi uygunsa ordan tutarım çokta problem değil kiöin ne düşündüğü. bazen aileden uzak olmak daha iyidir. heran evini hayatını gözlüyorlar gibi yaşamak çok kötü olurdu. çünkü yeni evlillerde hep böyle gördüm ben.

Zahterin de dediği gibi uzak olmak en iyisii, gözleniyomuşş hissini yaşamaz hem daha çabuk adapte oluruz karışanımız görüşenimiz o kadar çok olmaz canım, zaman daraldı fiyat olarak uygunsa içine sindiyse tutun, nişanlımın ailesi istediği yerlere bakmadık diye sanırım henüz evi bile görmediler umrumda değil ama ben yaşicam içinde

benim annem evimin hiçbirşeyine karışmadı yardım etmedi. kaynana yakın ev tuttun diyor. yürümeyle yarım saate bile zor geliyorlar evime. kayınvalidem geldi bizim oraları beğenmedin gecekonduda oturamadın zenginsin galiba bukadar parayı beton yığınında oturmaya verdin diyor. teyzem evime hiç gelmedi gelmiyor. çarşıda oturmam lazımmış neden uzağa gitmişim. akrabalardan evimi duyan neden oraya gittin burda evmi yoktu diyor. şeytan hepsini bir kazana koy kaynat diyor. ama kocacımla kapattık kulaklarımızı temizledik dizdik evimiz oturacağımız günleri bekliyoruz. çarşı dedikleri yerde kiralar 750-800 tl. ben 400e tuttum hemde aynı genişlikte hiç oturulmamış sıfır ev. kısmetse ev sahibimiz size evi satarımda diyor. inşallah düzenimizi hiç bozmadan evi alabiliriz. onu hayal ederek en ince detayına kadar temziledim evimi

Kızlar yardım edinn,
Duvak olayını hiç anlamadım ben tek parça 3,5 metrelik bi duvak verdiler,
yüzüme örteceğim kısımı kuaförede mi ayarlıyorlar dümdüz ucunda taraklı tokası olan bi tül resmen

ev çok içime sinmedi çünkü hayal ettiğim ev o değildi

ama hayal ettiğim evi de biz tutamayacağız biliyorum canım

sende çok zor günler geçirmişsin ama şükür bak evin çok içine sinmiş durumda

inş kocacığınla mutlu mesut yaşar o evin de sahibi siz olursunuz tez zamanda canım

ya ailemin tepkisi kötü olunca benimde içime soğukluk girdi işte...

ileride biz demiştik falan demeye kalkarlarsa o zaman kötü olurum

ben yeni sıfır bi eve oturmak istiyorum bu ev orta halli acaba göz yumup kiralasak mı yoksa 45 günümüz var biraz daha ev mi arasak?

canım duvağının kenarları işlemeli olmayacaksa eğer kuaför o duvağı saçına monte ediyo ama kenarlı dantelli isterim dersen değiştirmen lazım duvağını...

miracla inşallah içine sinen bir ev bulursun. nerde oturuyorsun?

semerta benim bildiğim duvağı ikiye katlayıp takıyor kuaför. yüzünü örteceğin kısmı ayarlıyor.ama ucunda taraklı model görmedim ben hiç. belki onu çıkartıp takar.

canım duvağının kenarları işlemeli olmayacaksa eğer kuaför o duvağı saçına monte ediyo ama kenarlı dantelli isterim dersen değiştirmen lazım duvağını...

Gelinliğimde hiç dantel işleme yok o yüzden duvağımda sade, merak ettiğim yüze gelen parçayı tokayı geriye alıp o şekilde mi ayarlıyorlar, dantelli duvak hiç uymaz gelinliğime

Merhaba kızlar
Sizlere bişi sormak istiyorum malum hepiniz yeni ev kurmakla meşgulsünüz acaba evlerinizin perdelerini nasıl ve ne kadara yaptırdınız kabaca yazabilirmisiniz?

Sağol canım çünkü başka ihtimal gelmiyor aklıma neyse bayram tatilinde kuaförümden prova isticem o zaman aklıma takılanlaı sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…