2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

miracle benim ewimin ilk halini bi görseydin bu ew nasıl adam olur derdin. Bende hep sıfır ewde oturmayı hayal ederdim. Yerler laminant yepyeni. Ama onların kirası bizim bütçemizi aştı. ew o kadar pistiki bizden 2 önce çıkan kiracının boyalarını bile temizledik.Camları filan kazıdık resmen.yerler eski o taşlardan döşeliydi.Salonu mineflo döşettik sadece.mutfak koridor döşeliydi zaten. Oturma odasıyla yatak odası kaldı öyle.Kiracı olunca istediğin gibi yapamıyosun ama ewimi çook sewiyorum.Yani canım demek istediğim bence yüksek kiralı deil kesenize uygun bi ew tutun.Eşyalar girince ew çok güzelleşecek emin ol.Hem az kira öderseniz daha çabuk ew alma şansınız olur. Bizim düşüncemiz bu yöndeydi.

inşallah canım dualarınızı eksik etmeyin inanıyorum ben buradaki gelinlerin gücüne..

antalyadayım canım..

Gelinliğimde hiç dantel işleme yok o yüzden duvağımda sade, merak ettiğim yüze gelen parçayı tokayı geriye alıp o şekilde mi ayarlıyorlar, dantelli duvak hiç uymaz gelinliğime

o zaman onu kuaförün ayarlar sen hiç merak etme provaya da gidince iyice konuşur ayarlarsınız

elifcim cidden insanın içine siniyor mu sonra?

bu evin yerleri falan laminant ama işte istediğim gibi değil

aslında hangisi tam istediğimiz gibi oldu ki zaten öyle değil mi?

ama nişanlım da ben istemiyormuş gibi durunca soğudu evden

bilmiyorum ki 45 günümüz var bulabilir miyiz acaba aramaya devam mı etsek?

ne güzel canım evin içine sinmiş rabbim huzurla sağlıkla ve aşkla oturmayı nasip etsin.

walla cnm benim hiçbi bilgim yok,öle uzun duvak takan gelin hiç görmedim ben

benim 2 duvağım olcak,bi uzun biri kısa,uzun olan çıtçıtlı olcakmış görmedim nası bişe bilmiyorum,sonra onu çıkarcam,kısayla durcam düğünde

kızlar merhaba ev konusunda bende çok muzdarip oldum bizim uygun bir semt seçme sanısımız yoktu nişanlımın işyerine yakın sectik mecburen o semttede kiralar çok pahalı biz tanıdık vasıtasıyla 900 tl tuttuk ki aynı apartmanda kiralar 1500 tl ev berbattı kapılar eski duvarlar kirli banyo mutfak desen pislikten girilmiyor evde yaşayanlar nasıl insanmış anlamadım gelen boyacı bile demiş bu evde insanmı yaşamış diye .... biz kapıları değiştirdik badanasını yaptırdık kiradan düşecek bunlar yerleri bila cilalattık şimdi eve benzedi ben isterdimki mutfak ve banyoda değişsin ama malesef olmadı ... seneye kendi evimizi alabilirsek o zaman olur insallah

Ayyy canım Elife sormuşsun ama dayanamadım:))
biz o kadar çok ev aradık ki sıfır olcak şöyle olcak kalorifeli olcak diye o kadar çok kriter belirlemiştim ki baktım o evleri geçtim çok kötü durumdaki evlere bile 400 istiyorlardı sonra 250 tl :))) ye bi ev bulduk ama okadar çok seviyorum ki evimi yerler mermer, laminant istiyodum ya güya böylesi de güzelmiş dedim:) ve kaloriferli değil ama işte dediğim gibi wc banyo mutfak temiz kirası da inanılmaz uygun, bizde 45 gün kala filan tuttuk bide şu aklında olsun daha zamanımız var deme, bak ayın 15 inde gelecek olan eşylarımızdan daha hiçççç biri gelmedi, temizlik yaptık bol bol, mutfağımı yerleştirdim şimdi esnafı kovalıyorum resmenn bunun daha perdesi varr,
içinde eşyalarını hayal ett

Merhaba kızlar
Sizlere bişi sormak istiyorum malum hepiniz yeni ev kurmakla meşgulsünüz acaba evlerinizin perdelerini nasıl ve ne kadara yaptırdınız kabaca yazabilirmisiniz?

cnm toplamda 1300 e hallettik..mutfak zebra oldu salon kruvaze mi ne diyolar o tülden oldu yatak odası oturma odası bide boş odamız sakallı simli tllerden oldu...oturma odasının altı stor diger oadalarımızı kalın düz perde yaptırdık...

canım ben ewi ilk bulduğumda genişliğini heryerin güneş almasını filan beğenmiştim. Ama çok pis olduğu için ve eski olduğu için adam olmaz bu ew diy korkuyodum.Nasip oldu tuttuk.KApıları filan eski ama eşyalarımı birbirine uydurdum güzel yanları görünce o kötüleri görmüyosun bile zaten. ben bikaç kişiyi ewimi gezmeye götürdüm mesela. Bizim burda adet öyledir çeyiz bakmaya gelirler.koridorda lambam yok benim internetten aldık hala gelmedi. Çıkınca diyorum kordior lambalarım eksik sadece. Aaa hiç farketmedik bile diyolar. Kesene neresi uyarsa orayı kirala ve hiçkimsenin lafını takma kafana

bzm tül ve güneşlikler de 1100 tuttu bnm albümde var bakabilirsin..öyle son moda değil hepsi ama bn çk severek beğendim..

ayy çok güzeller cnm ya benimde bunlardan almam lazım.. kaç tane aldın sen bide benim nişanlımla aynı yerde olacak kınam ona ne alsam ben kızlar ya bu güllüler olmaz ...

teşekkr ederim cnm ben fazla almadım 20tane yaptık sadece ayaktaki gençlere verilir diye düşündüm ben daha taçlar yapılacak mumlar süslenecek
:18::18::18:

kızlar izmirli olan var mı aranızda ..izmir hava alanından gümüldüre nasıl gidebilirim ..otel taksiyle dedi ama çok tuzlu tutmasın istiyorum zaten uçak bileti falan bi sürü para gitti ..bilen varmı aranızda...

teşekkr ederim cnm ben fazla almadım 20tane yaptık sadece ayaktaki gençlere verilir diye düşündüm ben daha taçlar yapılacak mumlar süslenecek
:18::18::18:

benim de 5 6 tane daha mum yapmam gerekiyo...taçta yapmıycam ya taçım da eksik olsun napıyım:)

taç konusunda bnde kararsızım mum da şişede olandan değil elde tutulandan..

bide kızlar mumların fitillerine dikkat edin uzunsa kesin mutlaka geçen kuzenimn kınasında fitil yanınca kopmuş tutan kişinin parmağına düşmüş baya acı çekti aman dikkat edelim..

sizin baya yüksekmiş canım kiranız bizim bulduğumuz bu ev 550 biz başka semtte belki bu fiyata yeni bir ev bulabiliriz diye ikilemde kaldık eminim evin çok güzel olmuştur özdencim huzurla oturun inş.

ne güzel siz çok çok uyguna bulmuşsunuz huzurla oturun inş canım benim
dediğin gibi yapılacak çok iş var daha ama öyle kararsızım ki belki daha yeni ve aynı fiyat ev bulabilirz diye

işte biz bu evin fiyatına belki yeni ev bulabiliriz diye ikilemde kalıyoruz elifcim

ben daha mumlarımıda almadım..bide onlar vardı unutmuşum ya..

kızlar bu arada davetiyelerimiz gelmiş nişanlıma çok merak ediyorum nasıl olduğunu ya ..akşam olmaz şimdi bana:)

ben daha mumlarımıda almadım..bide onlar vardı unutmuşum ya..

kızlar bu arada davetiyelerimiz gelmiş nişanlıma çok merak ediyorum nasıl olduğunu ya ..akşam olmaz şimdi bana:)

hadi gözün aydın canım inş istediğin gibi olmuştur

kızlaaar 100 tanesini ne kadara yaptırdınız burda 100 lira diyorlar

davetiyeleri görmek için sabırsızlanırsın şimdi çk gzl heyecanlar bunlar ya Allaha şükür hepimiz mutluyuz :)

bisim evimisin kirası da 400 oldu bireysel kombili istediğim büyüklükte ve aidat yk çnkü kapıcı yk çöpümüzü kendimiz atıcas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…