2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm kızlar..

miracle canım ev bulmak çok zor,seni çok iyi anlıyorum..biz o kadar çok aradık ki..temiz olsun,mevkisi bize uygun olsun diye..ama istediğin gibi bulamıyorsun..bizim tuttuğumuz ev de yeni değil..15 yıllık bina..ama içi yapılı.dolaplı falan..tek eksiği yerler marley..ev sahibine laminant yapalım,kiradan düşelim dedik..kabul etmedi adam.400 e tuttuk bizde..

hadi gözün aydın canım inş istediğin gibi olmuştur

kızlaaar 100 tanesini ne kadara yaptırdınız burda 100 lira diyorlar

inşallah cnm :) biz 300 tanesine 240 verdik 80 e gelmiş oldu netten bak seçtigin modele göre fiyat var.. davetiyecilerle nette ki katoloğlar aynı oluyo zaten bulursam davetiyemi ekliyim hemen:)

ah kardelenim yaa asker beklemeyi zor zannetmişiz biz asıl zorluk askerlik sonrasıymış fiyatı çok uygun olmuş sizin evin içi de yapılıymış ne güzel boşwer yerleri falan içine sindiyse gerisini

Eki Görüntüle 246401

buda benim davetiyem aslını çok merak ediyorum ama:)

ay çok güzelmiş canım ya hangi marka bizim adet çok fazla 500 tane en az bastırmamız gerek ve büyük masraf oluyo amaaan herşey zorlukla mı olacak bu işte

teşekkr ederim cnm ben fazla almadım 20tane yaptık sadece ayaktaki gençlere verilir diye düşündüm ben daha taçlar yapılacak mumlar süslenecek
:18::18::18:

20 tane yaptık derken aldık mı demek istedin, ayy ben kendim süslemeye bayılırım da tanesi 2,5 TL burda,
bende 16 şar tane niye 16 bilmiyorum:))) kına süsledim pasta mumunun biraz daha büyüğünü tülle sardım minik bi çiçek ve organze tülle sardım çok cici oldular:)))
annemde kızların başına kırmızı yemeni işledi,
kına tasımı da kendim yaptım, şöyle altın renkli supple aldım aynı renkten eskitme kase aldım, supplenin etrafını fırfırlı tülle iki sıra geçtim, kasenin etrafını da aynı şekilde geçtim, kırmızı mini mumları da etrafına yapıştıdımmm,
sepetimide beyaz fırfırlı tülle geçtim çokkk cici oldularr,

hee dünde gelin bebeğime el çiçeği yaptımmm:)) ama daha benim el çiçeğim yok ya neysee

evet canım nerdeyse asker beklemek daha kolaydı diyecem..inşallah sizde gönlünüze göre bi ev bulursunuz canım..

20 tane yaptık derken aldık mı demek istedin, ayy ben kendim süslemeye bayılırım da tanesi 2,5 TL burda,
bende 16 şar tane niye 16 bilmiyorum:)))

20 çiçek aldık cnm burdada yapılmış olanların tanesi2,5 tl çiçeklerin tanesini 1liraya aldık metre ile kırmızı tülünü aldık altına da makyaj pamuğu

selam kızla davetiye dağıtımı için eniştemi bekliyorum küplere binmiş durumdayım sinirden çıldıracağuım birde annem dırdır edip uruyorrr

selam kızla davetiye dağıtımı için eniştemi bekliyorum küplere binmiş durumdayım sinirden çıldıracağuım birde annem dırdır edip uruyorrr

sakin ol cnm ya düğünlermz aynı gün bak ben daha yazmayı bitirmedim bile bırak ki dağıtmayı

220dağıtılacak bzm szn ne kdr blmyrm ama çoğunu bayramda verelm dedik bz ..il dışına da mail attık

bizim davetiye sayımız 1000 olacak en uygununu bulmak lazım
nasıl birşey istiyorsun nette digital baskı davetiyeler var. genelde nişan resminize filan basılıyorlar 1000 tane 60 lira mükemmel değil ama bu kadar masraf içinde çöpe parayı atmaktan iyidir. araştır istersen

sedef diye hatılıyorum cnm..evlenmek gerçekten zormuş cnm ya herşey para ..büyükler bitti diyorduk şimdi fotoğrafçı kına nın çerzi salonu davetiye evin ıvır zıvırları gene dolu bişey çıkıyo mecburen altınlara dokunucaz evlenince hiç dokunmak istemiyordum

nette gördüm ama yakından görmedim sen nasıl olduklarını biliyo msn

benim tam 1 ayım kalmış aranızda en çok vakti olanlardan biriyimson zamanlarda buraya kimse de uğramaz son günlerim tek başıma geçecek galiba

hayır hayır canım bende varııımmm ( benimde bgnden itibaren tam son 1 ay var geri sayım başladı

bu arada davetye konusu açılmış benimkide bugn yerin gelir adam kargoya vericekti bgn
benim yaptrdığım yerde davetiye+nikah şekeri olan bi seçenekte vardı fiyatıda 2.5 liraydı. örnek olarak koyuyorum belki hoşunza gider.bana göre gayet sade ve şık başka renk uyumlarıda var telefonla görüşnce kesinse biraz ricayla indirimde yapıolar

Son düzenleme:
Bu gün bir aksiliktir gidiyor.Patronumuz cuma günü tatile çıkıyor ve bayramdan sonra burada olacak ama biz bu cumartesi, pazartesi hatta düğünümün ertesi günü ben bile buradayım.Böyle bir şey olabilir mi? Çıldırıcağım ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…