hadi gözün aydın canım inş istediğin gibi olmuştur
kızlaaar 100 tanesini ne kadara yaptırdınız burda 100 lira diyorlar
slm kızlar..
miracle canım ev bulmak çok zor,seni çok iyi anlıyorum..biz o kadar çok aradık ki..temiz olsun,mevkisi bize uygun olsun diye..ama istediğin gibi bulamıyorsun..bizim tuttuğumuz ev de yeni değil..15 yıllık bina..ama içi yapılı.dolaplı falan..tek eksiği yerler marley..ev sahibine laminant yapalım,kiradan düşelim dedik..kabul etmedi adam.400 e tuttuk bizde..
teşekkr ederim cnm ben fazla almadım 20tane yaptık sadece ayaktaki gençlere verilir diye düşündüm ben daha taçlar yapılacak mumlar süslenecek
:18::18::18:
ah kardelenim yaa asker beklemeyi zor zannetmişiz biz asıl zorluk askerlik sonrasıymış fiyatı çok uygun olmuş sizin evin içi de yapılıymış ne güzel boşwer yerleri falan içine sindiyse gerisini
ay çok güzelmiş canım ya hangi marka bizim adet çok fazla 500 tane en az bastırmamız gerek ve büyük masraf oluyo amaaan herşey zorlukla mı olacak bu işte
evet canım nerdeyse asker beklemek daha kolaydı diyecem..inşallah sizde gönlünüze göre bi ev bulursunuz canım..
20 tane yaptık derken aldık mı demek istedin, ayy ben kendim süslemeye bayılırım da tanesi 2,5 TL burda,
bende 16 şar tane niye 16 bilmiyorum:)))
selam kızla davetiye dağıtımı için eniştemi bekliyorum küplere binmiş durumdayım sinirden çıldıracağuım birde annem dırdır edip uruyorrr
nasıl birşey istiyorsun nette digital baskı davetiyeler var. genelde nişan resminize filan basılıyorlar 1000 tane 60 lira mükemmel değil ama bu kadar masraf içinde çöpe parayı atmaktan iyidir. araştır istersenbizim davetiye sayımız 1000 olacak en uygununu bulmak lazım
sedef diye hatılıyorum cnm..evlenmek gerçekten zormuş cnm ya herşey para ..büyükler bitti diyorduk şimdi fotoğrafçı kına nın çerzi salonu davetiye evin ıvır zıvırları gene dolu bişey çıkıyo mecburen altınlara dokunucaz evlenince hiç dokunmak istemiyordumah kardelenim yaa asker beklemeyi zor zannetmişiz biz asıl zorluk askerlik sonrasıymış fiyatı çok uygun olmuş sizin evin içi de yapılıymış ne güzel boşwer yerleri falan içine sindiyse gerisini
ay çok güzelmiş canım ya hangi marka bizim adet çok fazla 500 tane en az bastırmamız gerek ve büyük masraf oluyo amaaan herşey zorlukla mı olacak bu işte
nasıl birşey istiyorsun nette digital baskı davetiyeler var. genelde nişan resminize filan basılıyorlar 1000 tane 60 lira mükemmel değil ama bu kadar masraf içinde çöpe parayı atmaktan iyidir. araştır istersen
benim tam 1 ayım kalmış aranızda en çok vakti olanlardan biriyimson zamanlarda buraya kimse de uğramaz son günlerim tek başıma geçecek galiba
hayır hayır canım bende varııımmm (benimde bgnden itibaren tam son 1 ay var geri sayım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?