2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bende deli olacağım off ya gerizekalı bayi sorumlumuz bayramın ilk günü açın full çalışın demiş ...deli mdir nedir..kendisi yatacak 9 gün bize gelince çalışsınlar diyo ..

bende deli olacağım off ya gerizekalı bayi sorumlumuz bayramın ilk günü açın full çalışın demiş ...deli mdir nedir..kendisi yatacak 9 gün bize gelince çalışsınlar diyo ..

Bencillikten başka bir şey değil, hadi diğer arkadaşlar gelsin anlarım ama benim bir gece önce düğünüm var kimbilir kaçta bitecek.Sabah 9 masamda olmam lazım sinirlerim çok bozuldu

Bencillikten başka bir şey değil, hadi diğer arkadaşlar gelsin anlarım ama benim bir gece önce düğünüm var kimbilir kaçta bitecek.Sabah 9 masamda olmam lazım sinirlerim çok bozuldu

patronumuz bişey demiyo bizimde iki gün tatiliz hatta normal dügün iznimi de aldım15 günken 17 verdi ama bayi sorumlusu mail atıp duruyo açın açın diye ayy sizinkilerde kafayı yemiş bigün önce düğünü olan biri ertesi gün nasıl gelsin ya izin vermeleri lazımçok kızdım onlarada..

Sen ne iş yapıyordun canım yani patron izin verirken bayi sorumlusu niye bu kadar ısrar ediyor ki?İnsanlar çok düşüncesiz ofis dışında bir hayatımız olduğunu akıllarının ucundan bile geçirmiyorlar.Para veriyorsam onlara iş olmasada gelecekler mantığı var.Lanet olsun ya...

kızlar merhabaaaa davetiyelerden konuşmuşsunuuuz, biz davetiyelerimizi dağıttık bilee size tavsiyem simli kalemler var onlardan alın ve yazınız güzelse kendiniz, değilse güzel yazan birine yazdırın.. ama kaliteli akmayan çıkmayan kalemlerden alın.. ben 5 tl ye hem kalın hemde sarı simli bir kalem aldım ama süper yazıyor, davetiye verdiklerimiz önce o yazıya hayran kaldı..

miracle canım inşallah istediğin gibi bir ev bulursunuz, o kadar telaşım varki inan sana hiç ev bakamadım, ama bikaç kişiye söyledim arkadaşıma ev arıyoruz diye, henüz bir haber yok.. annenlere uzak olma konusuna gelince antalya dediğin yer zaten ne kadarki, annemlerin evi düşün konyaaltında, biz mevlanın ordan tuttuk bir uçtan bir uç.. bizimkiilede beğenmedi, mesela annemler bize geliyorlar, konyaaltını biliyorsun ne kadar nezih bir semt, bizim tuttuğumuz yerde gecekondular var, mahallede kavga falan oluyo annemgile garip geliyo, kardeşim bile diyor bu ne yaaa bunlar çingene galibaa aaa ne biçim mahalle falan diye.. ama takmıyorum bile.. herkesin lafına baksaydık biz evin yolunu bile bulamazdık.. kendi istediğini yap.. o kadar kararlı bir şekilde yaptım ki herşeyi, eşya seçerken, perde seçerken vs. eve alınacak yapılacak herşeyde, şimdi kendi ailem de dahil herkes resmen bana bişey demeye çekiniyor, ohh ne iyi oldu, korksunlar biraz.

hadi gözün aydın canım inş istediğin gibi olmuştur

kızlaaar 100 tanesini ne kadara yaptırdınız burda 100 lira diyorlar

canım benim nişanlımın çalıştıı yerde davetiye yapıyorlar oraya gidin, ben söylerim yardımcı olur sana

merhaba kızlar uzun zamandır yazamadım ama takip ediyorum. şuan elim ayağım titriyor siniirden ve kalp atışlarımı kontrol edemiyorum nikah şekeri ve davetiyelerimde büyük hayal kırıklığına uğradım az önce kadınlada telefonda kavga ettim.
kemeraltında efe nikah şekeri davetiye diye bir yere gittim gitmez olaydım.300 davetiye bastırdım 25 tanesi mürekkep lekeli 5 tanesi boş ve birtanesinin zarfı eksikti.kadına telefon açıp bildirdim kutulardan böyle çıktı dedim.tamam canım gel halledicem dedi.benim davetiyemin zemini siyah içine sedefli beyaz yazı olan kagıdı geciyor.giitğimde sedefli beyaz olan davetiyemin kagıdını sarı kagıda basmış .al dedi bunları yaptı eşim valla bizde sana davetye basan şirketten mağduruz alla alla benim davetiye şahtı şahpaz oldu bune yahu saman kağıdı gibi istemiyorum napıcam ben şimdi madur ettiniz beni dedim.sanada iyilik yaramıyo dedi yahu paramla ettiği lafa bak:SS neymiş o firme eksikte koyarmış fazlada çok şikayet alıyoruz senin şansına böle geldi göndermezler eksiğini dedi neyse söylene söylene çıktım helal etmedim paramıda helal para verdim ona ben.
az önce nikah şekerlerimi çıkarayımda sepete koyayım bi kontrol ediyim üstten baktım 3-5 tanesine iyiydi yahu arkadaşlar insan allahtan korkar!!! tüllerle süslenmiş güllü küçük gelin buketi gibi bişe yaptırdım tüller siyahlaşmış güllerin çoğunda siyah mazot lekesi gibi pis lekeler var(( 30 tane defolu ayırdım.
kadını aradım yapacak bişey yok yapan firmaya sölerim dedi:SS dünyanın parasını verdim şu mübarek günde allah o parayı yedirtmesin sana dedim bilseydim bukadar lanet olduğunuzu internetten sipariş verirdim helal olmasın sana dedim.oda bana evleneceksin benim 2 çocuğum var seninde sakat çocuğun olsun dedi:SS avam kadın şok oldum.hem düzgün iş yapma beni üz hemde beddua et allahım sana havale ettim.
SAKIN OLA Kİ ORADAN YAPTIRMAYIN İZMİRDE Kİ ARKADAŞLAR !!! ALLAH İŞİNİ DÜZGÜN YAPIP HELAL PARA EVİNE SOKMAYA İNANAN İNSANLARLA İŞ YAPTIRSIN HERKESE!

avea bayisinde muhasebeye bakıyorum cnm...

Terbiyesize bak öyle beddua mı edilirmiş.Hem suçlu hem güçlü.İnsanın mutlu günlerini burnundan getiriyorlar

ayy inanmıyorum nasıl çingenelik yapmış pis kadın yaaa az bile demişsin bir yerinden çıkar o paralar için rahat olsun

cnm sen de sakin olmaya çalış..nikah şekeri ve davetiye de bir çoğumuz sorun yaşadık maalesef oluyor böyle şeyler üzme tatlı canını daha önemli şeylerde sorun olmasın da hepsi ıvır zıvır atılacak bi köşeye sonunda geçmiş olsun yinede..

ahh canım ya, bu ne sinir böyle...Artık işini doğru dürüst yapan yer bulmak gerçekten zor. Sinir olman bişileri değiştirmiyor. Kendine ediyosun. Boşver her ikiside allahından bulsunlar...

ne biçim insanlar bunlar yaaa.... canım al yanına nişanlını babanı bir büyüğünü gidin oraya... her türlü ara hakkını tüketici hakkı denen bişi var mahkemeye versen tonla paralarını alırsın. git tehdit et.... hemen düzeltsinler hatalarını susarsan işlerine gelir senden sonra da can yakarlar...

allahım başka dert vermesin haklısınız arkadaşlar.kadının tavrı, uslubu, bedduası beni öyle şişirdiki ağladım rahatladım şimdi biraz daha sakinim.allaha havale ediyorum yedirtmez allah o parayı ona İNŞALLAHH.

tamam canım özelden görüşelim gideriz inş nişanlımla

selam kızlar geçmişi okudum bir sürü şey olmuş yine
ballifinduk, canım ya ben de davetiyeler konusunda çok muzdaribim, ben de çok ağladım
hkkını yedirme ama git tepelerine bin

miracle, kuzum inş bulursunuz en yakın zamanda
evlilik öncesi maddi sıkıntılar biraz zor ve sancılı oluyor biliyorum ama emin ol geçiyo gidiyo
içine sinen evi bulursun inş en yakın zamanda

gelelim bana
bugün beyaz eşyalarım geldi çok şükür hiç zaman kaybetmedik
badanamız oluyor
yarın badana biterse hemen temizlik yapcaz
cuma günü de çeyizlerim gitcek
ayy dua edin ya

kuzuşum çok çok saol umarım buluruz ama yok işte malesef..

sende de hazırlıklar tam gaz başladı maşallah..

herşey kolaylıkla olur inş canım benim

Böyle hayatımıza çıkan herşeyi Allah'a havale edersek daha çok dolandırır insanlar bizi.Allah tabiki başka dert vermesin ama bunun diğer durumunla bir alakası yok bence biraz saçma bir düşünce olmuş.Allh sonuçta hepimize hakkımızı arayabilmemiz için akıl fikir vermiş.Fişin falan varsa gidip her türlü tüketici mahkemesine şikayet ederdim ben olsaydım.Olmazsa o kadını paramparça eder yine alırdımda gerçi ben o parayı neyse.Hakkını aramalısın.Elinden gelen herşeyi yapki sonra Çaresiz kaldığında Allah'a havale edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…