2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben de aynı fikirdeyim
hakkını yedirtme ki başkaları da bu duruma düşmesin

cnm biz şuan gidemeyeceğiz hem ew bize çok masraf çıkardın hem nişanlımın izni yok. kış tatiline gitcez seneye yaz tatili artık:)) bu arada ben aşırı kıskancımmmmm eminim eşlerimiz öle bişi yapmaz amaaaaaaaaaaa bakmaları bile benm için ölüm. üstsüz güneşlenen bile var gel de bakma arkadaş((( çok tırsıyorum o konularda içinde bişi olmasada bakınca her erkek etkilenir yani bunu hiç bi kız inkar edemez. ama bakmıyomuş gibi yapanlar vardır:)) o yüzden biraz mevsiminden önce yada sonra gitmek gerekir.ama işte düğün bu zamana geldi:))) ama sen kafana takma ben aşırı kıskancımda ondan:)))

kızlaaaaaaar merhabaaaaa evimden geliyoruuuuuuum, detaylı detaylı bir sürü foto çektim şimdi onları ekleyeceeeeeem , kızlar beğenmediğiniz şeyleri söyleyin lütfen şu olmamış, bu orda ne alaka durmuş gibi, fikirlerinize yorumlarınıza açığım... mesela ben vitrinin camlı kısmındaki eski zaman vitrin takımını değiştirecem, mutfak tezgahında köşede çok fazla ıvır zıvır oldu onlara bi düzen getirmem lazım henüz napacağımı bulamadım...

bu arada geçmişi okumadım direk daldım, sonra okuyacam...

ayyyy ballıfındıık o ne biçim bir kadınmış öyleeeee çok kızdım çook, bencede kızların dediği gibi kesinlikle hakkını aramalısın, git gerekirse o kadını rezil et, tehtid et, o nasıl çirkefse sende ona göre davran.. kazıklayacak kişiler arıyorlar resmen yaa, bunlar genç daha yeni evlenecek uğraşmaz diyorlar heralde..

ahsen canım çok sevindim bak nasılda herşey hızla yoluna giriyor, yarın birgün eşyaların gelsin nasıl rahatlayacaksın

canım evini eşyalarını çok beğendim allah nazarlardan saklasın mutlu huzurlu yaşayın yuvanızda. sorma canım ya uff netten tüketici hattının teledonunu aldım sabah arayıp nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında bilgi alıcam. valla gidip dükkanına tepesinden atmak geliyo şekerşeri ama çok çirkef saçbaşa gireriz sinirlerim daha fazla yıpransın istemiyorum.yasal yollarla vurucam darbeyi.

lemlem07 gelinlikciyle duvak krizini okudum içinden geçeni ağzına geleni söylediğin ve haddini bildirdiğin için tebrik ederim seni.aylardır süründüğüm 20lik diş operasyonları yüzünden zaten moralmen çöküğüm bide üstüne bu gelince bıktım sıkıldım.babam abim nişanlm hepsi yutrdışında,kayınvalidemler şehirdışında herşeyle annecim ilgilendi oruç haliye heryerlere geldi benimle bide kavgayamı götüreyim kadını düğünün yaklaşması çok hassas yaptı beni nerde o eski ben ağlak sulak bişi oldum yaklaştıkça günler.

Evin çok hoş lemlem ama daha önce de söylediğim gibi küçük oturma odan daha bi hoş. Tv ünitesiyle harika olmuş Güle güle oturun.. Mutfaktaki ıvır zıvırlara düzen vermelisin bence de. En azından şimdilik tezgah üstünde en az miktarda ıvır zıvır olsa daha iyi olabilir. (Nacizane fikrim ) Bi de ütü masasının fotoğraftaki yerde durmayacağını söyle bana

lemlem evine baktım baktım dua ettim, Rabbim huzurunuzu eksik etmesin

iki şey söylemeyi unuttum
birincisi, o çaycıyı fişte bırakma, elektrik yakıyomuş
ikincisi, o saksılardaki poşetleri çıkar :111:

biliyo musun ikeada çiçek bölümünde çok güzel saksılar vardı vallahi görünce aklıma sen geldin

kıyamam sana ya
anneler böyle işte
sen bence de anneni falan hiç karıştırma
ama elinden geleni de yapmaktan çekinme

ayhhhh canım maşşallah yaa evine bayıldım bu ne ferahlık bu ne güzelliktir ya ( şimdi varya nası heycan yaptım benmde evim böyle olcakmı hani hersey yeni bakıyorum tam taze yeni gelin evi mükemmel ve oturma odana bayıldım mor tüller plazmalık vs hepsini süper uyumlu yapmıssın mutfakta yeşil yeşil onada bayıldım şimdi tek tek yazmaya başlarsam çook uzun olcak maşşallah herşey çok güzel sağlıkla mutlulukla Rabbim yaşamayı nasip etsin

lemlem07 evin çok güzel olmuş özellikle mutfak yeşil tonları süper fikir edinmişsin kardeşim güle güle otur hepside çok modern evinde çok geniş bende en yakın zamanda resmini koymak istiyorum :)))))))
bizim tv ünitemiz ve lcd ekranımız eksik artık ne zaman alırız bilemiyorum hmm birde mutfak masamız eksik off bugün çeyizim baba evimden gitti çok tuaf oldum sanki elimden uçmuş gibi 2 dk ev boşaldı annemde dedi içim çız etti diye ağlamamak için kendimi zor tuttum yaa :84: neyseki az kaldı yarın çeyizimi yerleştircez eve o kadar ev temizliyorum ediyorum da diyorum ki bu ev benim mi diye kendimi düşünmeden edemiyorum çok tuaf bir duygu rüyada gibiyimm
şaka maka evleniyorum yaaa bennnnnnnnnnnn

canım çok teşekkür ederim, sence ben o saksıları öyle bırakırmıyııım çiçeklerim önce kendi toprağıyla mekana uyum sağlasın alışsın diye değiştirmedim, eve getirir getirmez toprağını saksını değiştirirsen alışamıyorlar ölüyorlar.. yoksa oturma odasına mor kocaman bir saksı, salonada siyah ve gri desenli bir saksı alacam :)))

çaycının fişini çekeyim eve gidince, sağol canım

evin çokçok güzel olmuş.mutfak tezgahı çok kalabalık değil bence fazla bişey yok,bi tek köşede bişeyler var ne oldugunu tam göremedim..diğer köşedeki raf ayrıntısına bayıldım,nişanlıma gösterdim şimdi.sen nerden aldın bilindik bi yermi??

2.si anahtar asacağı çok güzel.çok aradm bulamadm piyasadan dandik bişey aldım mecburen (

3.olarakta banyodaki kalpli paspas süper

bi tek salondaki kırmızı puf alakasız olmuş (renk açısından),bence kırmızı bişeyler al salona,aksesuarlar fln,perdene alacağın süslerdede uyum sağlasın

son olarak herşeyin çok güzel.güle güle oturr.herşeye değmiş

canım anahtarlık ve mutfak köşeliğini internetten aldım, alırkende burda yazmıştım kızlara duyurdum, hatta bikaç kişide aldı.. sen demek kaçırmışsın oraları :)) mutfak köşeliğini yakaladınyakaladından almıştım belki hala vardır bi bak

salondaki puflar şişme puf bimden almıştım, aslında oturma odasına götürecem onları, nişanlımla kendime tv izlerken ayaklarımızı uzatalım diye aldım, dün şişirdik oda orda kaldı

banyodaki kalpli paspasıda anneler gününde bir markeette görmüş almıştım 14tl'ydi..

lemancım herşeyin öyle mükemmel olmuş ki maşallah diye diye baktım resimlerine ama dediğim gibi kahveni içeceğim mor mor koltuklarında inş.bende seni ağırlayacağım inş.

bu arada yatağının üzerindeki tülü nerden aldınzı nasıl monte ettiniz acaba?

ohh süpersiniz kızlar tek tek geriye doğru okuyorumda herkes işlerini yavaştan halledio bende ohh yan gelip yatıorum yan gelip yatarkende bugün sükürki fotoğrafçı işine el attım ve uzun bi liste yaptım akşamıda benimkini arayıp verdim no ları arayıp görüştü veeeeee hallettik bu işide içimize sine sine hemde süper oldu ( benmkine diorumki hem yatarım hemde bak koordine ederim herşeyi ama benmkininde hakkını vermek lazım adamı öle bi kafalamışki baya indirim yaptrmış nyse bizi geren kasan bu işte aradan çıkmış oldu
yarında davetiyelerimn kargoyla gelmesi gerek inşallah gecikmez bayramda akrabalarla şehir dışına yollucam çünkü.
yarın akşam trbzon maçına holiganlık yapmaya gidicektik yine ama iptal oldu maç şampiyonlar ligine gtcekler diye benimki kudurmakta mutluluğu tavan
ve bugünlerde koltuklarımn gelmesi lazım bakalım bizi strese sokmasalarda gelse çnkü yine üstten bi temzlenmesi gerek kargaşaya girmeden aradan çıksa
cuma son gelinlik provam var umarım vazgeçtğim duvağımı yapmamışlardr :/ yoksa bende cıngar çıkartn gelinlerden olucam
hafta sonuda ikea ya gtmemiz lazım daha benim otrma odam ve çalışma odamın eşyalrnı almamız gerek onun derdi şimdi sardı beni

işte kızlar benden bu kadar vakit var diye yan gelip yatmaktayım

Son düzenleme:

gözün aydın canım önemli bi işi daha halletmişsiniz bu arada ben senin evine hayran kaldım rabbim huzurla,sağlıkla ve aşkla oturmayı nasip etsin.hem kendi evinizmiş ne güzel hangi şehirdesin ve ne kadara aldınız canım evinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…