Böyle hayatımıza çıkan herşeyi Allah'a havale edersek daha çok dolandırır insanlar bizi.Allah tabiki başka dert vermesin ama bunun diğer durumunla bir alakası yok bence biraz saçma bir düşünce olmuş.Allh sonuçta hepimize hakkımızı arayabilmemiz için akıl fikir vermiş.Fişin falan varsa gidip her türlü tüketici mahkemesine şikayet ederdim ben olsaydım.Olmazsa o kadını paramparça eder yine alırdımda gerçi ben o parayı neyse.Hakkını aramalısın.Elinden gelen herşeyi yapki sonra Çaresiz kaldığında Allah'a havale edersin..
Böyle hayatımıza çıkan herşeyi Allah'a havale edersek daha çok dolandırır insanlar bizi.Allah tabiki başka dert vermesin ama bunun diğer durumunla bir alakası yok bence biraz saçma bir düşünce olmuş.Allh sonuçta hepimize hakkımızı arayabilmemiz için akıl fikir vermiş.Fişin falan varsa gidip her türlü tüketici mahkemesine şikayet ederdim ben olsaydım.Olmazsa o kadını paramparça eder yine alırdımda gerçi ben o parayı neyse.Hakkını aramalısın.Elinden gelen herşeyi yapki sonra Çaresiz kaldığında Allah'a havale edersin..[/QU
öncelikle elimde fiş yok beğendim kapora verdim teslim aldığımdada paranın geri kalanını.aradığımı bulunca heyecanlanıp boş bulunduğumun farkındayım lakin bu farkındalığımla o kalitedeki bir insanla neyin mücadelesini vereceğim.
sonralıkla yapabileceğim tek şey karşılıklı tartışmaya girip hakaretler yağdırmak olacak bunuda bugün telefonda yeterince yaptık! düğünüme 15 gün kalmış çirkef bir kadınla daha fazla muhatap olup canımımı sıkayım.sizlerle paylaşmak istedim davetiye ve şekerde aynı hatayı yapmayın! hele ki o kadınla asssllaa alışveriş yapmayın!
ben de psikopata bağlanmış durumdayım gece yatakta bile neyi nereye koysam gibi hesaplar yapıyorum yaaa sorma evlendikten sonra bu yorumları okuduğumuzda ah ahh diyeceğiz eminim tatlı telaşlar yorucu ama çok güzel gerçekten sağlığımız yerinde olsunda devamı da gelir...evlendikten sonrada herşeyi paylaşırız yine balayına gidiyor musunuz dün ayarladık bizde biraz tuzlu oldu ama inşallah güzel geçer başka bir firmaya gittik ayarlamadan önce orada bu gittiğimiz otel satışı yapmıyormuş ya ondan bilemiyorum tavsiye etmiyorum otel çok güzel ama dedi ruslar erkeklere yapışıyor dedi tırstım biran öyle bişey olursa nişanlımada dedim seni o havuzda boğarım diyeolabilir mi öyle bişey gerçi güveniyorum ya bir sürü denemeden geçirdim o farkında olmadan :79:
ayyyy ballıfındıık o ne biçim bir kadınmış öyleeeeeçok kızdım çook, bencede kızların dediği gibi kesinlikle hakkını aramalısın, git gerekirse o kadını rezil et, tehtid et, o nasıl çirkefse sende ona göre davran.. kazıklayacak kişiler arıyorlar resmen yaa, bunlar genç daha yeni evlenecek uğraşmaz diyorlar heralde..
ahsen canım çok sevindim bak nasılda herşey hızla yoluna giriyor, yarın birgün eşyaların gelsin nasıl rahatlayacaksın
kızlaaaaaaar merhabaaaaaevimden geliyoruuuuuuum, detaylı detaylı bir sürü foto çektim şimdi onları ekleyeceeeeeem , kızlar beğenmediğiniz şeyleri söyleyin lütfen şu olmamış, bu orda ne alaka durmuş gibi, fikirlerinize yorumlarınıza açığım... mesela ben vitrinin camlı kısmındaki eski zaman vitrin takımını değiştirecem, mutfak tezgahında köşede çok fazla ıvır zıvır oldu onlara bi düzen getirmem lazım henüz napacağımı bulamadım...
bu arada geçmişi okumadım direk daldım, sonra okuyacam...
lemlem07 gelinlikciyle duvak krizini okudum içinden geçeni ağzına geleni söylediğin ve haddini bildirdiğin için tebrik ederim seni.aylardır süründüğüm 20lik diş operasyonları yüzünden zaten moralmen çöküğüm bide üstüne bu gelince bıktım sıkıldım.babam abim nişanlm hepsi yutrdışında,kayınvalidemler şehirdışında herşeyle annecim ilgilendi oruç haliye heryerlere geldi benimle bide kavgayamı götüreyim kadınıdüğünün yaklaşması çok hassas yaptı beni nerde o eski ben ağlak sulak bişi oldum yaklaştıkça günler.
kızlaaaaaaar merhabaaaaaevimden geliyoruuuuuuum, detaylı detaylı bir sürü foto çektim şimdi onları ekleyeceeeeeem , kızlar beğenmediğiniz şeyleri söyleyin lütfen şu olmamış, bu orda ne alaka durmuş gibi, fikirlerinize yorumlarınıza açığım... mesela ben vitrinin camlı kısmındaki eski zaman vitrin takımını değiştirecem, mutfak tezgahında köşede çok fazla ıvır zıvır oldu onlara bi düzen getirmem lazım henüz napacağımı bulamadım...
lemlem evine baktım baktım dua ettim, Rabbim huzurunuzu eksik etmesin
iki şey söylemeyi unuttum
birincisi, o çaycıyı fişte bırakma, elektrik yakıyomuş
ikincisi, o saksılardaki poşetleri çıkar :111:
biliyo musun ikeada çiçek bölümünde çok güzel saksılar vardı vallahi görünce aklıma sen geldin
evin çokçok güzel olmuş.mutfak tezgahı çok kalabalık değil bence fazla bişey yok,bi tek köşede bişeyler var ne oldugunu tam göremedim..diğer köşedeki raf ayrıntısına bayıldım,nişanlıma gösterdim şimdi.sen nerden aldın bilindik bi yermi??
2.si anahtar asacağı çok güzel.çok aradm bulamadm piyasadan dandik bişey aldım mecburen(
3.olarakta banyodaki kalpli paspas süper
bi tek salondaki kırmızı puf alakasız olmuş (renk açısından),bence kırmızı bişeyler al salona,aksesuarlar fln,perdene alacağın süslerdede uyum sağlasın
son olarak herşeyin çok güzel.güle güle oturr.herşeye değmiş
ohh süpersiniz kızlar tek tek geriye doğru okuyorumda herkes işlerini yavaştan halledio bende ohh yan gelip yatıorumyan gelip yatarkende bugün sükürki fotoğrafçı işine el attım ve uzun bi liste yaptım akşamıda benimkini arayıp verdim no ları arayıp görüştü veeeeee hallettik bu işide içimize sine sine hemde süper oldu ( benmkine diorumki hem yatarım hemde bak koordine ederim herşeyi ama benmkininde hakkını vermek lazım adamı öle bi kafalamışki baya indirim yaptrmış nyse bizi geren kasan bu işte aradan çıkmış oldu
yarında davetiyelerimn kargoyla gelmesi gerek inşallah gecikmez bayramda akrabalarla şehir dışına yollucam çünkü.
yarın akşam trbzon maçına holiganlık yapmaya gidicektik yine ama iptal oldu maç şampiyonlar ligine gtcekler diye benimki kudurmakta mutluluğu tavan
ve bugünlerde koltuklarımn gelmesi lazım bakalım bizi strese sokmasalarda gelse çnkü yine üstten bi temzlenmesi gerek kargaşaya girmeden aradan çıksa
cuma son gelinlik provam var umarım vazgeçtğim duvağımı yapmamışlardr :/ yoksa bende cıngar çıkartn gelinlerden olucam
hafta sonuda ikea ya gtmemiz lazım daha benim otrma odam ve çalışma odamın eşyalrnı almamız gerek onun derdi şimdi sardı beni
işte kızlar benden bu kadar vakit var diye yan gelip yatmaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?