- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
gözün aydın canım önemli bi işi daha halletmişsiniz bu arada ben senin evine hayran kaldım rabbim huzurla,sağlıkla ve aşkla oturmayı nasip etsin.hem kendi evinizmiş ne güzel hangi şehirdesin ve ne kadara aldınız canım evinizi?
amin Allah razı olsun tatlım hepimize Rabbim sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin.
ben İstanbuldayım evide Beylikdüzünden aldık aslında aldık demiyim bana hoş gelmio ukalalık gibi daha doğrusu kayınpederim aldı sağolsun . alındığında inşaat halindeydi 120 bin liraydı şu anda 160 bin civarında biraz önce alınıp akıllı yatırım olduküçük ama şirin bi evimiz var sonuç olarak
Allahım isteyen herkese nasip etsin
çok güzel canım yaa rabbim her ev isteyene senin evin gibi güzel evler nasip etsin inş. saolsun kayınpederinde sizi düşünmüş
bizde alacaktık ilk başta ama evdeki hesap çarşıya uymadı işte hala onun üzüntüsü var içimde başkasının evine göre eşya alacağım ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş rabbim bize de güzel bir ev nasip ediverir inş.
amin canım siz mutlu olunda gerisi geliverir üzülme bak evlencez ohh döktürcez düğünde.başkasınn evne göre deme sonçta orası snn evin olcak senin ailen senin eşyaların takılma öyle hem herşey olur isteyince ben buna inanıyorum sen hep kalbini temiz tut hep mutlu ol herşey oluverir Allahım hiç kimsenin başta huzurunu sağlığını eksik etmesinde
amin canım ne güzel yazmışsın öyle...
nasip bakalım mevlam tüm isteyenlere nasip etsin
bu gecelik bana musade hayırlı geceler tüm güzel gelinlere....
ya rabbi yarın hayırlısıya güzel bir ev bulmayı nabip eyle amin
Allah başımızı sokacak bir ev versinde kiraymış değilmiş önemli değil hiç kimseyi açıkta bırakmasın yarabbim her halimize şükretmek lazım eeeee kızlar heyecanlar ne durumda
amin canım amin inşallah bende dua edicem bu gece senin için sıkma sen o güzel canını
aynen halimize binlerce şükür ben bişiye kızdığımda hemen onu gtriyorum aklıma bu kadar şükürsüz olma kendine gel die
heycana gelince valla bi heycan yok su anda bi liste yazdım baya bi uzun oldu benim çok incik boncuk eksiğim var
hımmm neler var listede ben artık düşünmüyorum yaa eksik bitmiyor ne yaparsan yap annemde diyor 25 yıllık evliyim yinede eksik çok diyor o yüzden artık akışına bıraktım biran önce evlenmek ve evliliğimi rayına oturtmak istiyorummm
benim çok az kaldı 2-3 eylül malum aynen çerçeve bir kaç tane aldık gerisinide sonra alırız gerçektende doğru söylemiş bende öyle düşünüyorumbizimde eksik ama kullanacağımız temel eşyaları aldık çok şükür birde biz birşey almaya çıktığımızda beğenemiyoruz ikimizde başak burçluyuz inceliyoruz bakıyorz ama beğenip alamıyoruz öylesine gezerken genelde aldıklarımız böyledir almaya çıkmadğımz zaman alıyoruz buda ilginç gelinliğim bile öyle oldu yoksa alamazdım kolay kolay tipik bir çiftiz biz ya anlaşınca çok iyi anlaşamayıncada birbirimizi yeriz sonrada bişey olmamış gibi devam ederiz Allahtan kinci değilizde hemen unutuyoruz
bayıldım ya sizde bizim gibi bizdede ikmzde kova burcuyuz bay ve bayan çok bilmiş bıdı bıdı konuşrz çok bzde ayrıntlara takılrz mantıklı olmaya çaşlyrz ailelerinde hoşuna gidio bu durum gözü kapalı iyi gidin alın yapın diolarama benmde gelinliğmde hiç bi yerde bakmadım ve ilk denedğm gelinliğ aldım yoksa başa çıkmazmış benle benimki öyle der hayret biz onu nasıl ilkte aldık die dalga geçio hala
aman allahım baya az kalmış ya ben herhlde şimdi bi liste çıkarmştım o gün nabcam ne edicem nolcak bak ben stres oldum şimdi
yarın temizlik-çeyiz yerleştirmem var kırmadan-bozmadan yerleştirmemiz için bol bol dua edin :) biraz sakarımda malum biraz öncede çok sevdiğim fincanımı kırdım moralim bozuldu
iyi sahurlar herkese görüşmek üzere.....:)
lemlem07 gelinlikciyle duvak krizini okudum içinden geçeni ağzına geleni söylediğin ve haddini bildirdiğin için tebrik ederim seni.aylardır süründüğüm 20lik diş operasyonları yüzünden zaten moralmen çöküğüm bide üstüne bu gelince bıktım sıkıldım.babam abim nişanlm hepsi yutrdışında,kayınvalidemler şehirdışında herşeyle annecim ilgilendi oruç haliye heryerlere geldi benimle bide kavgayamı götüreyim kadınıdüğünün yaklaşması çok hassas yaptı beni nerde o eski ben ağlak sulak bişi oldum yaklaştıkça günler.
Evin çok hoş lemlem ama daha önce de söylediğim gibi küçük oturma odan daha bi hoş. Tv ünitesiyle harika olmuşGüle güle oturun.. Mutfaktaki ıvır zıvırlara düzen vermelisin bence de. En azından şimdilik tezgah üstünde en az miktarda ıvır zıvır olsa daha iyi olabilir. (Nacizane fikrim ) Bi de ütü masasının fotoğraftaki yerde durmayacağını söyle bana
ayhhhh canım maşşallah yaa evine bayıldım bu ne ferahlık bu ne güzelliktir ya (şimdi varya nası heycan yaptım benmde evim böyle olcakmı hani hersey yeni bakıyorum tam taze yeni gelin evi mükemmel ve oturma odana bayıldım mor tüller plazmalık vs hepsini süper uyumlu yapmıssın mutfakta yeşil yeşil onada bayıldım şimdi tek tek yazmaya başlarsam çook uzun olcak maşşallah herşey çok güzel sağlıkla mutlulukla Rabbim yaşamayı nasip etsin
evin çokçok güzel olmuş.mutfak tezgahı çok kalabalık değil bence fazla bişey yok,bi tek köşede bişeyler var ne oldugunu tam göremedim..diğer köşedeki raf ayrıntısına bayıldım,nişanlıma gösterdim şimdi.sen nerden aldın bilindik bi yermi??
lemancım herşeyin öyle mükemmel olmuş ki maşallah diye diye baktım resimlerine ama dediğim gibi kahveni içeceğim mor mor koltuklarında inş.bende seni ağırlayacağım inş.
bu arada yatağının üzerindeki tülü nerden aldınzı nasıl monte ettiniz acaba?
Benim babam ve kızkardeşimde eskiden muhasebicilik yaptı babam dayanamadı otomotiv sektörüne girdi.Kardeşimde üniversiteyi kazanınca bıraktı.Bildiğim kadarıyla muhasebecilerin iş bulma sorunu olmuyor.Başka yerlere baksan.
haftaya bugün benim düğünüm var:18::18:
Günaydın herkese son bir hafta kaldı ama ben hala idrak edemiyorum.Sanki haftaya yine aynı iş ev ev iş temposuna devammış gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?