2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

amin Allah razı olsun tatlım hepimize Rabbim sağlıkla mutlulukla oturmayı nasip etsin.
ben İstanbuldayım evide Beylikdüzünden aldık aslında aldık demiyim bana hoş gelmio ukalalık gibi daha doğrusu kayınpederim aldı sağolsun . alındığında inşaat halindeydi 120 bin liraydı şu anda 160 bin civarında biraz önce alınıp akıllı yatırım oldu küçük ama şirin bi evimiz var sonuç olarak

Allahım isteyen herkese nasip etsin

Son düzenleme:

çok güzel canım yaa rabbim her ev isteyene senin evin gibi güzel evler nasip etsin inş. saolsun kayınpederinde sizi düşünmüş

bizde alacaktık ilk başta ama evdeki hesap çarşıya uymadı işte hala onun üzüntüsü var içimde başkasının evine göre eşya alacağım ama çıkmadık candan ümit kesilmezmiş rabbim bize de güzel bir ev nasip ediverir inş.

amin canım siz mutlu olunda gerisi geliverir üzülme bak evlencez ohh döktürcez düğünde. başkasınn evne göre deme sonçta orası snn evin olcak senin ailen senin eşyaların takılma öyle hem herşey olur isteyince ben buna inanıyorum sen hep kalbini temiz tut hep mutlu ol herşey oluverir Allahım hiç kimsenin başta huzurunu sağlığını eksik etmesinde

Son düzenleme:
Allah başımızı sokacak bir ev versinde kiraymış değilmiş önemli değil hiç kimseyi açıkta bırakmasın yarabbim her halimize şükretmek lazım eeeee kızlar heyecanlar ne durumda

amin canım ne güzel yazmışsın öyle...

nasip bakalım mevlam tüm isteyenlere nasip etsin

bu gecelik bana musade hayırlı geceler tüm güzel gelinlere....

ya rabbi yarın hayırlısıya güzel bir ev bulmayı nabip eyle amin

amin canım amin inşallah bende dua edicem bu gece senin için sıkma sen o güzel canını

Allah başımızı sokacak bir ev versinde kiraymış değilmiş önemli değil hiç kimseyi açıkta bırakmasın yarabbim her halimize şükretmek lazım eeeee kızlar heyecanlar ne durumda

aynen halimize binlerce şükür ben bişiye kızdığımda hemen onu gtriyorum aklıma bu kadar şükürsüz olma kendine gel die

heycana gelince valla bi heycan yok su anda bi liste yazdım baya bi uzun oldu benim çok incik boncuk eksiğim var

Son düzenleme:

hımmm neler var listede ben artık düşünmüyorum yaa eksik bitmiyor ne yaparsan yap annemde diyor 25 yıllık evliyim yinede eksik çok diyor o yüzden artık akışına bıraktım biran önce evlenmek ve evliliğimi rayına oturtmak istiyorummm

aynen öyle görümcemde 2 sene önce evlenmiş oda snein dedğini diodu asla bitmio eksikler sıkma canını die hatta o sey fkrni verdi sakın smdi tabloymuş vazoymuş dekortf seylere takılma evin içine grince aa buraya sunu koysak bu eksik dersiniz gdersnz brlkte seçrsnz vea bi yerde görrsünüz alırsnz demişti bana da mantıklı geldi öyle yapcam

benim daha otrma odamın koltuğu yok bide çalışma odasının eşyaları yok onlar kaldı ikea dan bakcaz bakalım nolcak sonra ne bilyim yok tahta kaşıktır yok kapı süsüdür banyo havlu askılığıdr öyle ıvır zıvırlarım eksik kalmış bi bakıyım dedimde daha baya çıktı
bende senin dedğini düşünyrum offf diorum ne gereksz bz o evn içine girelimde diorum sonrada ne biliyim çok gün var ya kaşınıyorum

Son düzenleme:
benim çok az kaldı 2-3 eylül malum aynen çerçeve bir kaç tane aldık gerisinide sonra alırız gerçektende doğru söylemiş bende öyle düşünüyorum bizimde eksik ama kullanacağımız temel eşyaları aldık çok şükür birde biz birşey almaya çıktığımızda beğenemiyoruz ikimizde başak burçluyuz inceliyoruz bakıyorz ama beğenip alamıyoruz öylesine gezerken genelde aldıklarımız böyledir almaya çıkmadğımz zaman alıyoruz buda ilginç gelinliğim bile öyle oldu yoksa alamazdım kolay kolay tipik bir çiftiz biz ya anlaşınca çok iyi anlaşamayıncada birbirimizi yeriz sonrada bişey olmamış gibi devam ederiz Allahtan kinci değilizde hemen unutuyoruz

bayıldım ya sizde bizim gibi bizdede ikmzde kova burcuyuz bay ve bayan çok bilmiş bıdı bıdı konuşrz çok bzde ayrıntlara takılrz mantıklı olmaya çaşlyrz ailelerinde hoşuna gidio bu durum gözü kapalı iyi gidin alın yapın diolar ama benmde gelinliğmde hiç bi yerde bakmadım ve ilk denedğm gelinliğ aldım yoksa başa çıkmazmış benle benimki öyle der hayret biz onu nasıl ilkte aldık die dalga geçio hala

aman allahım baya az kalmış ya ben herhlde şimdi bi liste çıkarmştım o gün nabcam ne edicem nolcak bak ben stres oldum şimdi

Son düzenleme:

benziyormuşuz gerçekten bende ilk denediğim gelinliği aldım gelinlikçi bile şaşırmıştı buraya gelen kızların gelinlik bakmaktan ayakları şişiyor diye :) aileler bizimde öyle en sevdiğim özelliği de hani bazı erkekler vardır illa ailesini dinler vs. eski erkek arkadaşım öyleydi mesela birde konuştklarımızı gidip herşeyi annesiyle kız kardeşine anlatırdı (ayy sinir oldum yine ona)) ama nişanlım öyle değil bu huyunu çok seviyorum herşeyi ikimiz beğendik eşyaları vs sadece kına çarşısına annelerimizle çıktık onuda daha önce yazmıştım sinir etmişti beni annesi ama diğer hiç bir şekilde karışmadılar karıştırmazda inşallah hep böyle gider bak aklıma ne geldi şimdi geçen kayınvalideme oturmaya gittik makyajıma laf etti hemen uyardı annesini karışma dedi arada bazen kalıyorum ama yorum yapmıyorum anne-oğul arasına girmek istemiyorum pek

yarın temizlik-çeyiz yerleştirmem var kırmadan-bozmadan yerleştirmemiz için bol bol dua edin :) biraz sakarımda malum biraz öncede çok sevdiğim fincanımı kırdım moralim bozuldu
iyi sahurlar herkese görüşmek üzere.....:)

ayyyyyy hadi bakalım tatlım hayırlı olsun benm çeyizlerimide cuma günü alıcaklar bayramda yerleştircezz fotoları unutma:) şimdiden kolay gelsinnn.

kızlarrr bir salon takımı gördümm bukadar farklı, şık, güzell bir salon takımı asla görmedimm bayıldımmm ama 8 milyar diyolar çok tatlı bir pembe:)) salonum boş henüz araştırıyordum eğer epey bir indirim yaparlarsa onu alacağızz:) offff içim gitti vallaaaa. bu arada mutfağımda bitti gibi bişey çok yakında albümüme yeni fotolar geliyorr:)))))))

evet canım, belki riskli birşey yaptım ama pişman değilim ağzıma geleni söyledim terör estirdim ohhh çok rahatladım.. tabii gelinliğim hala onların elinde biyerlerini bozup falan vermezler inşallah, bugün teslim almaya gidiyorum.. canım tek gitmektense yanında annenle gitmen tabiki daha iyi, benim annem yanımdaydı gerçi hiçbirşey söylemedi ama yanımda olması bile cesaret verdi bana.. gerçi ben tek olsamda aynı yaygarayı koparırdım kesin..

teşekkür ederim artena, amin canım.. mutfaktaki ıvır zıvırlara düzen vereceğim gelelim ütü masasınaaaaa, valla o ütü masasını koyacak başka bir yerim yok, küçük bir arka balkonum var, ıvır zıvır şeylerim orda duruyor, (vileda kovası, paspas, süpürge, çamaşır kurutmalığı vs...) ütü masasını da oraya koyabilirim ama açık balkon, kışın orda ıslanır paslanır falan.. hem bakma fotoyu ben yatak tarafından çektim, kapıdan girince görünmüyor onlar gardrobun arkasında kalıyor

seninde herşeyin istediğin gibi çok güzel olur inşallah canım.. teşekkür ederim.. mutfakta yeşile iki sene önce aldığım 1tl'lik plastik yeşil bir kapla başladım :)) ondan sonra ne aldıysam yeşilini aldım :))

similla o tezgahın diğer köşesindeki ıvır zıvırlar, çay bardakları ve kahve fincanları, bir gece önce nişanlım ve benim ailemle hepberaber evimize gelmiştik, kahve ve çay içtik, bulaşıkları yıkayıp oraya koymuştum, onlar kalktı sonradanda foto çekmeden önce unutmuşum tabii..... bulaşıklık almaktan vazgeçtim, silikon gibi örtüler var delikli, altına onu seriyorum, kuruyuncada hepsini kaldırıyorum iyi oluyor..

teşekkür ederim canım benim, darısı inşallah sanada olsun.. yatağın üzerindeki tülü koçtaştan aldık nişanlımla birlikte, 20 tl'ydi, geçen gittiğimde haala vardı hatta

cnm üniversite mezunuyum zaten okul bitince başlamıştım işimi seviyorum maaşı falan da iyi ama belki evlendikten sonra kpss ye girmek için ayrılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…