aynen bende öleyim demet.Sanki hep böle iş-ev-hazırlıklar yapcam gibi geliyo. Düğün günü idrak etcez herhalde
yarın temizlik-çeyiz yerleştirmem var kırmadan-bozmadan yerleştirmemiz için bol bol dua edin :) biraz sakarımda malum biraz öncede çok sevdiğim fincanımı kırdım moralim bozuldu
iyi sahurlar herkese görüşmek üzere.....:)
Haftaya bu gün kahvaltı yapıyor olacağım.12 gibi evden çıkarız. Kıaföre gitmek için ve sonra yani akşamada dımtıp dımtıs tüm kurtlarımı dökeceğim
Haftaya bu gün kahvaltı yapıyor olacağım.12 gibi evden çıkarız. Kıaföre gitmek için ve sonra yani akşamada dımtıp dımtıs tüm kurtlarımı dökeceğim
canım bizim de h.sonu temizlik var boya işimiz bitti koltuklarım p.tesi gelecek diğer eşyalar bayramdan sonra yani bayram tatilinde ev yerleştirme işi suya düştü
demet9 ben senide eklemiştim listeye ama ilk sayfadakine ekledikten sonra kaydetmeyi unutmuşum demekki şimdi çıkmadı.. aralarda eklemiştim ya hani bi liste, kaç gün kaldığını gösteren onda vardı
haftaya bugünü düşünmek istemiyorum,heyecanlanıyorum :))
Benim hiç heyecanım yok hala.Sinir olmaya başladım artık kendime
Heyecan olmaması daha güzel canım,gelinliği giyince zaten heyecan başlar :) Pöff bgün keske cuma olsaydı, çalışmak istemiyom artık...
Ben yarın ve sonraki gün pazartesi hatta düğünden sonraki gün ve ertesi gün yine çalışıyorum.Nefret ediyorum bu yüzden özel sektörden.Balayı hakkımı ikinci düğünden sonra kullanacağım
Benimde 2 hafta sonra bugün burdaki düğünüm var. Ya ben heyecanlıyım ama yeni ewlenen arkadaşlarım düğün çncesi zayıflanıyor iştah kesiliyor uyku düzeni bozuluyor diyolardı. Bende hiçbiri olmuyo. Gayet güzel uyuyorum,yemeğimi yiyorum gayet iştahlı(keşke biraz iştahım kesilse süper olur) hiç kilo filan vermedim malesefki. Bende bi anormallikmi var acaba
Benimde 2 hafta sonra bugün burdaki düğünüm var. Ya ben heyecanlıyım ama yeni ewlenen arkadaşlarım düğün çncesi zayıflanıyor iştah kesiliyor uyku düzeni bozuluyor diyolardı. Bende hiçbiri olmuyo. Gayet güzel uyuyorum,yemeğimi yiyorum gayet iştahlı(keşke biraz iştahım kesilse süper olur) hiç kilo filan vermedim malesefki. Bende bi anormallikmi var acaba
ewt kızlar bugün buzdolabım kuruluyor
badanam bitiyor
arka balkonu pimapenle kapattırıyoruz, o bitiyo
az önce mobilyacıyı aradım köşe takımmımı aldığım yer
yarın teslm edilecek
ayyy bu akşam iftardan sonra evi temizlemeye gidicez
çok mesutum :111:
hadi hayırlısı olsun canım... Maşallah bak hersey tıkır tıkr işlemeye başladı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?