Hadi ya canım, hiç üzülme,düğünden önce 2 gün yeter. Ama işte patronla bir konuş,cuma günü için,yada hiç konuşma,rapor çak o gün:)
kızlar annem sizi ziyaretci olarak sıkı takip ediyo kötü örnek oluyosunuzkaç gündür kına için mumdur tüldür aratıp duruyo dün gece oturmuş yapmış valla bi de diyo fotosunu çek de koy siteye
ayyy ciddiimiii, ne güzel yaaa, bak annen uğraşıp bişiler yapıyo senin için... anneye selamlar o zaman, eline sağlık
hadi çek de koy fotosunuuuuu
Lemlem evini yeni görebildim.Güle güle otur.Salon halılarımızı çok benziyor.Benimki krem ve kahvesi.İnşallah benim evimde bu hafta sonu tamamı ile yerleşince bende koyacağım.Bu arada kayınvalidemler bayramın ikinci günü istanbula geliyorlar yanında bir kaç akrabaları daha var.Benim evimde kalacaklar.Annem kalsınlar ne olacak diyor ama ben daha eşyalarımı kullanmadan bir başkasının kullanmasını istemezdim hiç.Aslında ablasının kızı var kayınvalidemin ama o kızın annesi bile benim evimde kalacak.Hemde 5 gün boyunca
vayy be anneye de bak süper ya.=) Benim annem bilgisayar kullanmaktan hiiç anlamaz. Bide bu kına için filan düşündüğüm şeyler vardı bikaç ay önce(şimdi hiçbirini yapmıycam) ne gerek var bilmem ne dedi hepsine. Senin anne süpermiş canım ya maşallah. Senden hevesli
ciddii miiii?o nasıl iş yaa gitsin otelde pansiyonda kalsınlar, izin verme canım yaaaa, yeni gelin evinde ne işleri varmış? nasıl sinirlendim, böyle bişeyi bana söyleseler varyaa neler derdim bilmiyorum ama kesinlikle izin vermem.. yani seni kışkırtmak gibi olmasın durum nedir tam bilmiorum ama bence yinede izin vermee
biz arada evi yerleştirmeye bilemem neye gittiğimizde bile, bi çay demleyip içiyoruz falan ona bile acaba içmesek mi yaa evin heyecanı kaçmasın evlendikten sonra yaşayalım deyip bi tedirgin oluyoruz işimiz biter bitmez çıkıyoruz hemen evden... aaa başkalarının kalması ne demek yaa
of sorma elif ya malesef iyi bilgisayar kullanıyo mesela şimdi küsüyoruz ya hemen facede anneyle ilgili sözler falan paylaşıyo eğer çok küsersek beni arkadaşlık llistesinden çıkarıyo şimdi bunları okuyunca işten gelsin hemen üye olur yazar buralara da ben sana zaten fazla geliyorum diye :) anneeeeemmmmmmm
İzin ver ya da verme nişanlım ve annemin umrunda değil ki.Kimsede bu konuda beni desteklemiyor.Çok canım sıkıyor bu mevzuya.Hadi ailesini anlarım ama teyzeleri halaları ne alaka.Burnumdan getirene kadar uğraşıyorlar ve daha önce bu konuda bir yakınım kayınvalidemi uyarmıştı.Aynı şey onun başınada gelmiş insan çok üzülüyor falan demişti kayınvalidemde onun yanında yok canım kalmayız biz zaten demişti bende saf saf inanmıştım ama nerde.Birde kızkardeşi bana iş bulun istanbulda sizin yanınızda kalacağım diyor.Delirtecekler beni.Nişanlıma dedim ben kimsenin sorumluluğunu alamam yani yaptıkları tam bir yüzsüzlük.Kardeşi gelirse ben yokum bunu ona güzelce anlattım.
babamla tartışan annemin dün paylaştığı yazı;
Erkeğin iki şansı vardır iyi kadın kötü kadın.Ama kadınların öyle mi? Bunun Ayısı var. Öküzü var. Odunu var. Kütüğü var,var da var.
Lemlem evini yeni görebildim.Güle güle otur.Salon halılarımızı çok benziyor.Benimki krem ve kahvesi.İnşallah benim evimde bu hafta sonu tamamı ile yerleşince bende koyacağım.Bu arada kayınvalidemler bayramın ikinci günü istanbula geliyorlar yanında bir kaç akrabaları daha var.Benim evimde kalacaklar.Annem kalsınlar ne olacak diyor ama ben daha eşyalarımı kullanmadan bir başkasının kullanmasını istemezdim hiç.Aslında istanbulda ablasının kızı var kayınvalidemin ama o kızın annesi bile benim evimde kalacak.Hemde 5 gün boyunca
cnm benimkinede elini süren olmadı hoş kızı yok ama kendide her daim yorgun oldugu için pek bişey yapmıyo:) ama erkeklere bunları anlatamıyorsun işte..bizim ev temizlendiginde de ben nişanlımla küsmüştüm.. erkekler pek bişey bilmiyo kızma nişanlına ablasıda her zaman yanınızda olmuycak nasılsa desin dursun boşver:)Selam kızlar herkes işlerini kolaylıyor ne güzel benim bitti gibi halılar serilicek dolap yerleşicek falan artık bayram tatilinde yaparım,dün akşam iş çıkışı evime gittim açılıcak koliler vardı işte baharatlık tost makinem ıvır zıvırım bunlarla uğraştım sonra nişanlım geldi tam çıktık arabaya binicez ablası geliyomuş yakındaymış ama evimize bakmaya falan değil hanfendi gezmiş dönüşte sırf yürümemek için arabaya binmeye geliyor,neyse geldi demesinmi ay bir evi bitiremediniz ne var bu evde bu kadar iş bitmiyo yerleşmiyo ne zamandır yapıyosunuz anlamıyorum ne kaldıki bu kadar zamanda bitmedi dedi,ve benim tepemim tası atıverdi,dedimki yirmi kişi gelip bana yardım etmedi farkındaysan tek başıma yapıyorum birde annem oruç tuttuğundan çok fazla bu aralar yardım edemiyor bana soranmı var yardıma ihtiyacın varmı falan diye dedim çok sinirlendim alaycı sordu çünkü,ve daha sadece evi biz annemle temizlerken geldi ne eşya gelince geldi ne yerleştirince geldi bişeyin ucundan tutalım falan bu kadar umursamazlar yani ablaları,benimkide o benim ablam yardım etmediklerini niye yüzüne vurdun ablam sonuçta yardım etmesede benim hatrıma saygıda bulunmalıydın dedi akşam telde,bende bana ablalık yapmadı senin ablan çok istiyosan ablanla yaşamaya devam et dedim ay nasıl sinirlendim ay benim kardeşim evlense pervane olurum peşlerinde herşeylerine koşarım nasıl abla bunlar anlamadım gitti dedim bir daha mümkünse bu şekilde alaycı konuşmasın benimle muhatabı sensin ben değilim dedim ya sabır diyorum artık
Selam kızlar herkes işlerini kolaylıyor ne güzel benim bitti gibi halılar serilicek dolap yerleşicek falan artık bayram tatilinde yaparım,dün akşam iş çıkışı evime gittim açılıcak koliler vardı işte baharatlık tost makinem ıvır zıvırım bunlarla uğraştım sonra nişanlım geldi tam çıktık arabaya binicez ablası geliyomuş yakındaymış ama evimize bakmaya falan değil hanfendi gezmiş dönüşte sırf yürümemek için arabaya binmeye geliyor,neyse geldi demesinmi ay bir evi bitiremediniz ne var bu evde bu kadar iş bitmiyo yerleşmiyo ne zamandır yapıyosunuz anlamıyorum ne kaldıki bu kadar zamanda bitmedi dedi,ve benim tepemim tası atıverdi,dedimki yirmi kişi gelip bana yardım etmedi farkındaysan tek başıma yapıyorum birde annem oruç tuttuğundan çok fazla bu aralar yardım edemiyor bana soranmı var yardıma ihtiyacın varmı falan diye dedim çok sinirlendim alaycı sordu çünkü,ve daha sadece evi biz annemle temizlerken geldi ne eşya gelince geldi ne yerleştirince geldi bişeyin ucundan tutalım falan bu kadar umursamazlar yani ablaları,benimkide o benim ablam yardım etmediklerini niye yüzüne vurdun ablam sonuçta yardım etmesede benim hatrıma saygıda bulunmalıydın dedi akşam telde,bende bana ablalık yapmadı senin ablan çok istiyosan ablanla yaşamaya devam et dedim ay nasıl sinirlendim ay benim kardeşim evlense pervane olurum peşlerinde herşeylerine koşarım nasıl abla bunlar anlamadım gitti dedim bir daha mümkünse bu şekilde alaycı konuşmasın benimle muhatabı sensin ben değilim dedim ya sabır diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?