2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

en güzeli para verince onların malı zannediyorlar bizleri,bende işsiz olarakdan ve bingölün bağrında oturup en faydalı şeyin kpsss olduğuna karar verdim başka çıkış yolu yok çünkü,
benim davetiyiler bitti şükür dağıttık aranacaklar var onları aricam,çeyizlerim son kalanınıda dağ aşırı yolculuğa dün verdim onalrda otobüsdten inmişler,bugün gelinlikçimde ablamın prvası var bende gideyim belki gelinliğimin işlemesi bitmiştir onu görürüm,bende böyle işte senin birşey kalmamıştır heralde haftaya düğün var dimi

bu hastalıkların hepsi stresten dert sahibi olmadan evlenseydik kızlar ... ben nerem ağrıyor desem evlenince gecer diyorlar artık evliliğin nasıl bir ilmi etkisi var görüceğiz

ayy evet yaa,bir tek annem diyorki mustafa senin çürük olduğunu anlamadan bir verseydim diyor,yoksa elimde kalacan diyor,şimdide annem aradı midem bulanıyor dedim de,bayramdan sonra seni bir bakıma hastaneye göndereyim yoksa kesin elimde kalacaksın dedi

Yarın ve pazar günü tüm evim yerleşiyor çok şükür.Birde şu düğünü atlatsak.

jelooooooo burdasın ben bugün 3. seansıma gideceğim ama dün aynada söle bir baktım kendime bacaklarım çok yanmamış solaryumun içinde oynamıştım hep ondan olabilirmi ? bugün yatarak girmek isteyeceğim bakalım nasıl olucak

SElam hepinize..
sizin adınıza bende çok mutluyum çünkü çok az kaldı.
Rabbim hiç birinizi utandırmasın inşallah en güzel şekilde hayalinizdeki gibi bi gelin olursunuz.
ve mükemmel bi gün geçirirsiniz. arada bakıyorum resimlerinize herşeyiniz harika Ömür boyu mutlu olun kızlar :123:

Yakalandım okuyabildim anca ay bugün çok yoğun kdv var sigorta var muhtasar var bayram paraları bugün tederikçilerin ödeme günü birde ayy bende bugün 3.seansıma gideceğim canım çok yanmamış dimi bacaklar benimde öyle ama daha az girdik bir kaç seans sonra farkedicektir,oynamanla alakası yok inanki benimde üstüm yandı bacaklarda tık yok en geç bacaklar yanar bundan dolayı ama en önemliside bacaklar ya balayına beyaz gitmek istemeyiz bacaklarımız yansın nolurr yatarak daha faydalı bacaklar için birde bunu dene

soruş amacım şu,ben hiç yaptırmadım,şimdi yaptırsam düğünde rahat edermiyim acep,ağdayla uğraşcagıma onu yaptırıırm belki sadece 1 sefer,belki devam ederim

lazer bence ağdadan çok rahat,yaptırdığında kıl köklerini öldürüyo,kılların yüzeye çıkması 10 günü bulur,Yaptırdıktan sonra 1 mm kadar uzamış gibi olur ama sonra kendiliğinden dökülür.Yaptırırsan düğünden 15 gün önce yaptır bence,balayında çok rahat edersin..

gece gece geldiler bana yine...annemin evinde son günlerimm..gitmek zorr.bu evden nasıl çıkıcam bilmiyorum

ayy bu banada oluyo, tam yatarken aklıma geliyor başlıyorum ağlama,offf ne zor ya hem evimden ayrılmak istemiyorum, hem de evlenmek istiyorum garip bişey işte..

ayy bu banada oluyo, tam yatarken aklıma geliyor başlıyorum ağlama,offf ne zor ya hem evimden ayrılmak istemiyorum, hem de evlenmek istiyorum garip bişey işte..

Sanırım ben bu konuda çok şanslıyım annemle aynı apartmanda oturacağım.Buna rağmen elbiselerimi yukarı taşırken annem çok kötü oldu.Kıyamam ona

cidden büyük rahatlık ben 3.seansıma gidicem 16 eylülde.1ay boyunca rahat geçiriyorum ama.İnş biterde kurtuluruz.Senin hangi makina ile yapıyorlar canım.Benimki alexandrite çok canım acıyor soğutmalı ama yinede yanıyorum resmen

Günaydın fıstıklar,
biz dün tartıştık kötü bir akşamdı
Çok kötü içim bulanıyor ve yemek borusu denen kısım ağrıyor.
Öğlen randevu aldım doktora gitcem...

Geçmiş olsun, hani sizin düğüne çok az kaldı ya ,strestendir, bence sadece düğünden sonrasını düşün

Daha önce bir kaç seans alexandrite girmiştim canım, şimcik IPL yaptırıyorum ben çok mennunum..Bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum,bayağı bi seyrelme var çıkanlarda 2 aydan önce çıkmıyor,ama dediğin gibi inş. tamamen kurtuluruz..

IPL belli bir süre sonra yeniden çıkıyor diye biliyorum.Sanırım 8 ay ile 1 yıl içinde.

IPL belli bir süre sonra yeniden çıkıyor diye biliyorum.Sanırım 8 ay ile 1 yıl içinde.

aslında bunu bende duydum canım,alexandrite yaptırdığımda bayağı seyrelmişti.IPL 6 seansını fırsatlardan çok komik bir rakama almıştım,tek seans ağdayla aynı fiyata, gittiğim yerde temiz,4 ay ara vermem gerekmişti bir dönem.. o zaman bile bir problem yaşamadım.. 1 sene ara verirsem ne olur bilmiyorum açıkçası..

Alexandrite da benimde 4. seansım olacak bu akşam.Benimde bayağı seyreldi.Hatta doğru düzgün çıkmadılar bile ama haftaya düğün var ve ben artık beklemek istemiyorum o yüzden bu gün gidiyorum...

MERHABA KIZLAR acaip yoğunum bugün ya. Ara ara geçmişi okudum gece yine süper kaynatmışsınız. 9 gün bayram tatili sonra 2 hafta ben yokum ay malum ewleniyorumm :) ) ) işlerin hepsini bitirmem gerek nasıl öğlen oldu anlayamadım valla.

kızlar bu mübarek günde sizden dua istiyorum. Nişanlımın işi için haber beklediğimiz bikaç yer var. İşallah bizim için en hayırlı olanı olur. Lütfen dualarınızda beni unutmayın. Müslüman din kardeşlerin birbirine ettiği dualar kabul olurmuş işallah.

Allah yardımcınız olsun canım.Bu akşam dualarımda sizede yer vereceğim....

Alexandrite da benimde 4. seansım olacak bu akşam.Benimde bayağı seyreldi.Hatta doğru düzgün çıkmadılar bile ama haftaya düğün var ve ben artık beklemek istemiyorum o yüzden bu gün gidiyorum...

iyi yapmışsın, lazer kıl köklerini görüyor zaten..Rahat edersin, benim aslında bu hafta gitmem gerekti ama düğünde rahat edeyim diye bayramdan sonra gideceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…