2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Dualarım sizinle canım, inşallah gönlünüze göre bir iş olur. Bu mübarek günde dualarımız kabul olur..

kızlarrrr haftaya bugün bu saatlerde kuaförde olacağım sanırım evleniyormuyummmmmmmmmmm ne ciddi ciddiii ben hiç birşey hissetmiyorum heyecan yok neden acaba normal mii bu?

Heyecan sıfır bendede sanki hala aynı evimde kalıcam gibi geliyor birde biz hiç kirada oturmadık şimdi evleniyorum ama kiracı konumundayım geçen kira ödemesi yaptım çok zor geldi şahsen bu kadar para Allah kiracıların yardımcısı olsun biran önce herkes kendi evini alsın inşallah

Amin canım inşallah...

ruhsuz oldum iyice bende dün evime gittim baya eşya gelmişti onlara baktım sanki başkasının evi gibi baktım durdum hiç baba evimden oraya gideceğime ihtimal vermiyorum ... bana evleneceğim gün çok uzak geliyor ... hala sanki flört ediyormusum gibi .....

beni anlatmıssın cnm bende aynı öyleyim evime gttiğimde garip gelio sanki evcilik oynuomda he diorum su bu olsun ama hala farknda değilm kabul edememişim daha...

bgnde gelnlk provam yarına ertelendi yani ben bgnde evde yatıştayım

soruş amacım şu,ben hiç yaptırmadım,şimdi yaptırsam düğünde rahat edermiyim acep,ağdayla uğraşcagıma onu yaptırıırm belki sadece 1 sefer,belki devam ederim

cnm bnm 2. sean genitalde şu an çk bi gelişme yk geç kalmışım yani..sanırım düğüne bi ağda yaptırmak zorunda kalacağım ama kalıcı çözüm için seanslara devam edeceğim..kol altına geçen yıl gtmştm bitti çk rahatımm

Kızlar şimdi konuştuk patronla 9 günlük iznim var benimde.Çok mutlu oldum

hadi gözün aydın cnm...

bnde lazere gittim ilk seans için durumun iyi dedi az dökülme var ama kız öle dedi

vee diyetisyende bir kilo daha yağ yakmışsın dedi 54.8e düşmüşümm başladığımda 58.7kilodaydımm
bayramdada çk dikkat etmem gerek....

benim verebilceğim mutlu bir haberim yok ama mesaimin bitmesine 3.5 saat kalmış bende buna oynayım :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…