MERHABA KIZLAR acaip yoğunum bugün ya. Ara ara geçmişi okudum gece yine süper kaynatmışsınız. 9 gün bayram tatili sonra 2 hafta ben yokum ay malum ewleniyorumm :) ) ) işlerin hepsini bitirmem gerek nasıl öğlen oldu anlayamadım valla.
kızlar bu mübarek günde sizden dua istiyorum. Nişanlımın işi için haber beklediğimiz bikaç yer var. İşallah bizim için en hayırlı olanı olur. Lütfen dualarınızda beni unutmayın. Müslüman din kardeşlerin birbirine ettiği dualar kabul olurmuş işallah.
kızlarrrr haftaya bugün bu saatlerde kuaförde olacağım sanırım evleniyormuyummmmmmmmmmm ne ciddi ciddiii ben hiç birşey hissetmiyorum heyecan yok neden acaba normal mii bu?
kızlarrrr haftaya bugün bu saatlerde kuaförde olacağım sanırım evleniyormuyummmmmmmmmmm ne ciddi ciddiii ben hiç birşey hissetmiyorum heyecan yok neden acaba normal mii bu?
Heyecan sıfır bendede sanki hala aynı evimde kalıcam gibi geliyor birde biz hiç kirada oturmadık şimdi evleniyorum ama kiracı konumundayım geçen kira ödemesi yaptım çok zor geldi şahsen bu kadar para Allah kiracıların yardımcısı olsun biran önce herkes kendi evini alsın inşallah
O heyecan bende de hiç yok.Sanırım normal :)
bnde de heyecan yok mutluluk var....
ruhsuz oldum iyice bende dün evime gittim baya eşya gelmişti onlara baktım sanki başkasının evi gibi baktım durdum hiç baba evimden oraya gideceğime ihtimal vermiyorum ... bana evleneceğim gün çok uzak geliyor ... hala sanki flört ediyormusum gibi .....
soruş amacım şu,ben hiç yaptırmadım,şimdi yaptırsam düğünde rahat edermiyim acep,ağdayla uğraşcagıma onu yaptırıırm belki sadece 1 sefer,belki devam ederim
Kızlar şimdi konuştuk patronla 9 günlük iznim var benimde.Çok mutlu oldum
kızlaaaaaar şimdi davetylerm geldi uçuyorummmm havalarda
Kızlar şimdi konuştuk patronla 9 günlük iznim var benimde.Çok mutlu oldum
benim verebilceğim mutlu bir haberim yok ama mesaimin bitmesine 3.5 saat kalmış bende buna oynayım :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?