kızlar benim nişanlım yok,çeyizlerim yok,eşyaalrım yok,evimi görmedim benim heyecansız olmam normal galiba
bende nişanlıma bayramda izin verme durumları varmış haber bekliyorum inşallah olurda pazarteiye yanıbşımda olur belki evleneceğimi anlamış olurum
biraz önce kandil diye kayınpederimi aradım bayramın ilk günü gelecez dedi,zahmet eteseydiniz bu evde sizi görmemeye alışmıştık diyecektim yuttum ahhh babacım tabiki tabiki bekleriz dedim ayyyyyyyyyyyy gıcık oldum kendime niya böyle yumuşak konuşuyorsam hala onlara
cnm inş. nişanlın da gelir gerisi de sıra ile olur gider hepimiz yavaş yavaş düzene koyduk herşeyi çk şükür..mübarek gün söleme böleee...
ohh valla cok sevindim
hadi gözün aydın cnm...
bnde lazere gittim ilk seans için durumun iyi dedi az dökülme var ama kız öle dedi
vee diyetisyende bir kilo daha yağ yakmışsın dedi54.8e düşmüşümm başladığımda 58.7kilodaydımm
bayramdada çk dikkat etmem gerek....
ve ve ve davetiyem hemen çektim kızlarnabıyım habre söylenip duruodum
Eki Görüntüle 247571
böyle görüp netten seçmiştim
Eki Görüntüle 247574 Eki Görüntüle 247575
ve böylede geldi aynısı olmuş oleeey
kızlar bakın size anında görüntü yaptım
anam iyice kayışımız koptu bizim artık :) mesai bitimine ve tatilin başlamasına 2 buçuk saat kaldı... bekar gidip evli dönücem
kızlar, kardeşim 25 kurusa oje bulmus. 100 tane almış, kınada dağıtmak için. Ojenin üstüne etiket yapıştıryım diyom. Şimdilik söle sablonlar çıkarttım, biri nikah şekerimizin resmi diğeri kalp?
Sizce hangisi daha güzel durur?Eki Görüntüle 247691 Eki Görüntüle 247692 [[/
çok güzel fikir.sağdaki güzel
kızlar, kardeşim 25 kurusa oje bulmus. 100 tane almış, kınada dağıtmak için. Ojenin üstüne etiket yapıştıryım diyom. Şimdilik söle sablonlar çıkarttım, biri nikah şekerimizin resmi diğeri kalp?
Sizce hangisi daha güzel durur?Eki Görüntüle 247691 Eki Görüntüle 247692 [
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?