2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar benim nişanlım yok,çeyizlerim yok,eşyaalrım yok,evimi görmedim benim heyecansız olmam normal galiba
bende nişanlıma bayramda izin verme durumları varmış haber bekliyorum inşallah olurda pazarteiye yanıbşımda olur belki evleneceğimi anlamış olurum
biraz önce kandil diye kayınpederimi aradım bayramın ilk günü gelecez dedi,zahmet eteseydiniz bu evde sizi görmemeye alışmıştık diyecektim yuttum ahhh babacım tabiki tabiki bekleriz dedim ayyyyyyyyyyyy gıcık oldum kendime niya böyle yumuşak konuşuyorsam hala onlara

cnm inş. nişanlın da gelir gerisi de sıra ile olur gider hepimiz yavaş yavaş düzene koyduk herşeyi çk şükür..mübarek gün söleme böleee...

ve ve ve davetiyem hemen çektim kızlar nabıyım habre söylenip duruodum

böyle görüp netten seçmiştim

ve böylede geldi aynısı olmuş oleeey

kızlar bakın size anında görüntü yaptım

Son düzenleme:
cnm inş. nişanlın da gelir gerisi de sıra ile olur gider hepimiz yavaş yavaş düzene koyduk herşeyi çk şükür..mübarek gün söleme böleee...

off haklısın dilimi ıssırıyayım ben saygısızlık yapmayayım,telefon çaldıkca geliyor diyorumm ama yok öylesine aradım diyor,dedimki arama bana güzel haberler ver,yada kötü gözüm telefonda bekliyorumm

Maşallah canım.Bayramda akraba ziyareti yapma evde kal yoksa gittiğin her yerde tatlı ikramı olacak.

Çok güzelmiş canım.Çok sevindim kazasız belasız, kusursuz olmasına

anam iyice kayışımız koptu bizim artık :) mesai bitimine ve tatilin başlamasına 2 buçuk saat kaldı... bekar gidip evli dönücem

benim daha bi yere gittiim yok kıslar ev sermeye haftaya cuma gitces annişlee... ctesi de yengem ve kızkardeşim gelecek inş.pztesi okul açılıo seminere gtcem 2gün sınıf düzenlemem lasım cumaya kınam varrr

davetiyen çok güzel cnm problemsiz olduguna sevindim

ya kızlarrr ben yine bişeyler buldum kendime uğraşıyorum yoruldummm,tişort yapıyorum kızlara biraz acemi işi oluyo ama,bitince foto çeker koyarım,yorum yaparsınız becerebilmişmiyim

kızlar, kardeşim 25 kurusa oje bulmus. 100 tane almış, kınada dağıtmak için. Ojenin üstüne etiket yapıştıryım diyom. Şimdilik söle sablonlar çıkarttım, biri nikah şekerimizin resmi diğeri kalp?

Sizce hangisi daha güzel durur? [

heyooooooooo kızlar iki göbek atıp gidiceğim son 15 dakika sonra tatil :118::118: evelenecek bayanlar sakın burayı ihmal etmeyin merakta bırakmayın bizi aalhım 15 dakika sonra gidiyorum :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…