2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

siz suan görmüyorsunuz ama ben size batı karadeniz yöresine ait halk oyunları sergiliyorum sonra mezdeke yapıcağım:89:

eline sağlıkkk..çk güsellerrrr..nası yaptın?

2 tişort almıştım daha sonra devam etcem,uzaktan güzelde yakından baya kusurlar var :)) amannn okadarda olsunnn

cnm pazardan badi aldım 5 tl ye.kumaş boyası aldım,kumaş boyası kalemi aldım bide fırça.internetten resimler indirdim,çıkarttım onları baka baka önce kurşun kalemle çizdim,çok çizilmiyo zaten sadece belirledim yerini,kumaş kalemide keçeli kaleme benziyo,onla resmi çizdim,içlerinide boyayla boyadım,sulu boya gibi suyla karıştırıyon onuda..sulu olduğu için dağıldı hesaplayamadım acemilik oldu bundan sonrakiler daha iyi olur.24 saat sonra tersten ütülücekmişim
kendimede bu ikisinden birini yapayım diyorum

ooo süpermişş çk beğendim cnm ya ben uğraşamam el becerim hiç iyi değil mahvederim kesin

kızlar mutfakta işim var ama size öğrendiğim hurafeleri söyleyip kaçacağım evden cıkarken kızlar asla arkamıza dönüp bakmıyoruz sonra birde evimizi bir hafta hiç süpürmüyoruz yoksa temizlik bitmezmiş ....kaynak :annem

ben hiiçç inanmam bu hurafelere..bir hafta temizlik yapmazsak koçişler bizi kapının önüne atar valla bnm ki çk tititz de :d

ben hiiçç inanmam bu hurafelere..bir hafta temizlik yapmazsak koçişler bizi kapının önüne atar valla bnm ki çk tititz de :d

ilk bir hafta bayayında olucağım zaten ondan yırttım ama evde olsamda süpürmezdim bende asla inanmam zaten iki bayram arası evleniyoruz ama temizliğin bitmemesini düşünmek bile beter o yüzden süpürme boşver

aa nişanlın konyalı mı?? hemşerimmiş bnde konyalıyım
mutfakta sana kolay gelsin bu arada...

mutfağın fotoğrafını nişanlına yollasak senle irtibatımızı kestirirdi emin ol benim nişanlım bozkırlı bu arada

Son düzenleme:
mutfak mı? ne alaka cnm anlamadım ben yaa:26: ben merkez meram ilçesindeyim

hani senin nişanlın titizmiş ya suan mutfak o kadar berbatki nişanlın konuşmamızı bile istemzdi böle pis mutfağı olan biriyle şimdi mutfağı cici yapıp sonra dua edeyim görüşürüz

mutfağın fotoğrafını nişanlına yollasak senle irtibatımızı kestirirdi emin ol benim nişanlım bozkırlı bu arada

hımm dağınık mı demek istedinn
bnde dağınığım ya sallaa duymasında o hep arkamı topluyor dayanamıyor yardım etsinler tabi....

kızlar nişanlımla 4 senedir çıkıyorduk 1 senedir de nişanlıyız 5 eylülde düğünüm vardı düğüne 21 gün kala nişanı bozduk çok kötüyüm

kızlar nişanlımla 4 senedir çıkıyorduk 1 senedir de nişanlıyız 5 eylülde düğünüm vardı düğüne 21 gün kala nişanı bozduk çok kötüyüm

hayırdır inşallah canım anlatsana neler oldu? vardır bunda da bir hayır..sakin ol bakalımmm

AYY KIZLAR BİR SÜRÜ ŞEY KONUŞMUŞŞSUNUZ
o kadar yorgunum ki tam hatırlamıyom bile
bugün temizlik yaptık, mutfagı yapamadık çünkü mermer kesilecek, buzdolabı sığmadı
yarın mermerimiz kesilip mutfak temizlenecek

kızlar biz dört kişiydik ama yine de haşatımız çıktı acayip yorulduk
siz tek başına nasıl yaptınız ya
gerçi bizim kiracı sağolsun hiç temizlik yapmamış
her yeri çok ince temizledik, kapı kolları, musluklar, dokap kupları falan değişecek
kapılar boyanacak
off çok işimiz var yaaa

hayırdır canım 5 senelik ilişki neden bitti böyle

ooo maşallah baya iş yapmışsınız cnm değmiştir onca yorgunluğa bnm de fırın için mermer kesildi vee tüm mutfak bembeyaz toz olmuş ertesi gün bir temizlik daha yaptı nişanlımın aileis sende hazır ol cnm ..iş bitmiyoo ki...bnmde biricik nişanlım aynalarımızı taktırdı bgn daha doğalgaz açılacak lambalar takılacak ev bayramdan sonra yerleşecek yemek odam kurulacak....sıra ile olacak bakalım..tatlı telaşeler bunlar...

Kızlarr ben de eylül gelini olucam inşallah. 3 Eylülde nikahım var. Yazılanları okuyabildiğim kadar okudum ve bazı durumlarda yalnız olmadığımı anladım. Şu zor günler bir an önce geçsin diye dua ediyorum. Umarım hepimiz çoookk mutlu oluruz ve bu telaşlardan sonra mutluluklarımızı paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…