2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlar uzun zamandır yazamıyordum anca rahatladım bi sürü koşturdum hepiniz gibi:)çok stresli bu işler of ya neyseki kısmen de olsa evi yerleştirdik uzun uğraşlardan sonra beyaz eşyalarımızda nihayet gelebildi ama hala eksikler var tabiki geçmişi biraz okudum ama hepsini okuyamadım malesef hepinize kolay gelsin

hahahahhh eyvahlarrr olsunnnnnn:))))))))) hele bide çocuk olursa tamam saç bile taramayız:)))

suan bile tarayamıyorum sacımı evlenince ne olur bilemem ayy cocuk olursa birde kesin sümüklü gezer yavrum benim yazık ona :26:

suan bile tarayamıyorum sacımı evlenince ne olur bilemem ayy cocuk olursa birde kesin sümüklü gezer yavrum benim yazık ona :26:

:)))) yok yok çocuğa zaman bulursun da kendine bilmem:) ewt şuan ben kendimi saldımm düğüne saklıorum:)))

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr mutfağım bitti çoook mutluyum biara fotosunu eklicem sadece mikrodalgamda sorun var yeri büyük geldi ama oda hallolcak. çok mutluyum acaba beğenecekmisiniz çok merak ediorum en geç pazar mutfağımı ekleyeceğim buraya çoook mutluyum:))))))

kendi kendini nazarlayacaksın 0505:) maşallah de maşallah dedirt :) maşallah

günaydın eylül gelinleri...geçmişi anca okuyabildim ...resimlere de birazdan bakmaya başlıycam...
ben dün izinliydim halıya aktık sadece ablam la şuraya şu olur buraya bu olur dedik akşamda nişanlımla almaya gidicez de boyutlarda kararsız kaldık biz akşam deniycez ona göre gelsin digerleri eve diyorum akşam olur mu ya..

Biz bugun uçuyoruz kayınvalidemlere bayram sebebiyle ordada net varsa girerim mutlaka telefondan,giremezsem şimdiden herkese iyi bayramlar.ayyy bayramdan geldiğimizde lemlem'in düğünü olmuş olcakkkk :)))) çok heyecanlı yaaa.

Canım girersen şimdiden kolaygelsin,heyecan yapma vedee en önemlisi herşeyin tadını çıkar,bu düğün bizim düğünümüz,birilerini takarak,birilerine kızarak geçirmeyelim,eğlenelim deli gibi

öpüyorum siziii

Haftaya bugün, bu saatlerde kuaförde olacağım. Akşamına düğünüm var ya

Hala inanamıyorum ve kendimi buna inandırabilmek için ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. :97:

Hala inanamıyorum ve kendimi buna inandırabilmek için ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. :97:

Bu haftanın ve o anın tadını çıkar. Kesinlikle stres yapma. Rabb'im yuvanda bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin. Çok güzel anlar oluyor ama illaki sorunlar olacaktır ufak tefek bunlara kendini hazırla ve relax ol.

benim iki haftam var ama şimdiden çok heyecanlıyım ben ya..sende heyecan durumları nasıl..hazırlıkların bitti mi .. benim halılarım yok daha onlar geldikten sonra temizlik yapıcaz..
daha gelin çiçeğim yok kuaför bakmadımm...eldivenim yok.. foroğrafçı ayarlamadık..anlatınca daha da telaşlandım şimdi ya.. zaten ortada bi düğün varda ben hiç kendi düğünüm gibi hissetmiyorum..sanki düğünle alakam yokmuş gibi..tek hayalım tatil ve dinlenmek balayını iple çekiyorum:)

halı ve tv işi bir günde halledilir canım ya. Hİç kafacıgına taktıgına deymez. Bana iş yerinde zaman geçmiyor gibi geliyor.

Kızlar saka maka Ben evleniyom galiba:44:

ayy son 5 günün kalmış cnm :) şaka maka degil evleniyorsun ne güzel:)

eftelyacım benim evimde buna benziyo mutfak böyle yemek odasına açılıyo sonra yemek odasıda oturmasına 3 ü bir gibi şimdilik pek bişey düşünmüyorum.. eve girince rahatsız ederse beni bakıcam bide kira olunca kapatma falan zor olur ama şık taşlı ipli bişeyler yapabilirim belki:)

Teşekkür ederim Dediklerin aklımda; hiç bi şeyi kafama takmadan o günün tadını çıkarıcam.

Hazırlıklar bitti. Evim, gelinliğim hazır. Davetiyeler dağıtıldı. Bugün baklava yapılıyor hem bayram hem düğün için. Bi de düğün günü gelin çiçeğim alınacak işte.

Heyecan yok gibi ya, yani etrafımdakiler zorla heyecanlanmamı sağlamaya çalışıyorlar. :44: Yoksa bana da kendi düğünüm gibi gelmiyor. İsteme ve söz zamanı daha çok heyecanlıydım.
aynen benimde canım aynı gün evleniyoruz :)
:13:

Sende hazırlıklar ne durumda?

Son düzenleme:
hayırdır inşallah canım anlatsana neler oldu? vardır bunda da bir hayır..sakin ol bakalımmm

kayınvalidem olacak nişanlandığımdan beri ağzımdan burnumdan getirdi ne alınsa ne yapsak ne gerek var ne luzüm eder dedi durdu hadi bunlar neyse nişanlımı fitliyor bizi birbirimize takıyordu sağolsun nişanlımda son 3 aydır annem ne derse o olur diyordu. mesela eve halı alınacak annem tamam derse alın yoksa ben karışmam deyip kenara çekiliyordu. kayınvalidem kendisi kaçmış onun için hiç bişey istemiyor resmen kıskanıyordu. gelinliğime bile geldi karıştı millet gelinlik bakmaya ya nişanlısı ya kendi annesiyle kardeşiyle falan gider ben kaynana ile gittim ayrıca nişanlımla ne zaman kavga etsek ona attığım her mesajdan annesinin haberi vardı kadın bunu birde utanmadan herkesin iiçinde bana diyordu mesajını okudum diye vs vs vs yani daha fazla tahammül edemedim hele nişanlıma hiç inanamıyorum 4 sene çıktığım adam gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti sanki annem diyor bi daha demiyordu offf neye üüzüleceğimi şaşırdım off

Eminim çok üzgünsün ama herşeyden önce huzur bence.. Eğer şimdi böyleyse devam etseydi hep huzursuz, ezilen sen olacaktın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…