- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
geçende arkadaşımşa tlfla konuşuyorum,evli kendisi,duş almış saçını taramaya bile sıra gelmemiş,önce saçımı tarıcam,sonra çamaşırları katlıcam,sahura börek yapcam ve akşam bulaşıklarını yıkıcam dedi,,işte bana o an dank etti,hatta kafam yarıldı,bu ne yaaa dedim,evlilik işte bu dedi...
suan bile tarayamıyorum sacımı evlenince ne olur bilemem ayy cocuk olursa birde kesin sümüklü gezer yavrum benim yazık ona :26:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr mutfağım bitti çoook mutluyum biara fotosunu eklicem sadece mikrodalgamda sorun var yeri büyük geldi ama oda hallolcak. çok mutluyum acaba beğenecekmisiniz çok merak ediorum en geç pazar mutfağımı ekleyeceğim buraya çoook mutluyum:))))))
kendi kendini nazarlayacaksın 0505:) maşallah de maşallah dedirt :) maşallah
Haftaya bugün, bu saatlerde kuaförde olacağım. Akşamına düğünüm var ya
Hala inanamıyorum ve kendimi buna inandırabilmek için ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. :97:
Hala inanamıyorum ve kendimi buna inandırabilmek için ne yapmalıyım onu da bilmiyorum. :97:
halı ve tv işi bir günde halledilir canım ya. Hİç kafacıgına taktıgına deymez. Bana iş yerinde zaman geçmiyor gibi geliyor.
Kızlar saka maka Ben evleniyom galiba:44:
Pek kaale alınmasam da şu konuya bir bakar mısınız diyecektim.İlgilenen olursa çok sevinirim.Değişik fikirler almak istiyorum.Google'da ararken saçma sapan şeyler yazıp,allahtan bu sitede gördüm böyle bir konu dedim.Evin tarzı aynen bu konuyu açan arkadaşın ki gibi.Eğer yükleyebilirsem kendi albümüme de eklerim.Aceleyle birkaç fotoğraf çekmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...dugunuz-salon-mutfak-arasina-yapabilirim.html
Bu haftanın ve o anın tadını çıkar. Kesinlikle stres yapma. Rabb'im yuvanda bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin. Çok güzel anlar oluyor ama illaki sorunlar olacaktır ufak tefek bunlara kendini hazırla ve relax ol.
benim iki haftam var ama şimdiden çok heyecanlıyım ben ya..sende heyecan durumları nasıl..hazırlıkların bitti mi .. benim halılarım yok daha onlar geldikten sonra temizlik yapıcaz..
daha gelin çiçeğim yok kuaför bakmadımm...eldivenim yok.. foroğrafçı ayarlamadık..anlatınca daha da telaşlandım şimdi ya.. zaten ortada bi düğün varda ben hiç kendi düğünüm gibi hissetmiyorum..sanki düğünle alakam yokmuş gibi..tek hayalım tatil ve dinlenmek balayını iple çekiyorum:)
:13:aynen benimde canım aynı gün evleniyoruz :)
kızlar, kardeşim 25 kurusa oje bulmus. 100 tane almış, kınada dağıtmak için. Ojenin üstüne etiket yapıştıryım diyom. Şimdilik söle sablonlar çıkarttım, biri nikah şekerimizin resmi diğeri kalp?
Sizce hangisi daha güzel durur?Eki Görüntüle 247691 Eki Görüntüle 247692 [
hayırdır inşallah canım anlatsana neler oldu? vardır bunda da bir hayır..sakin ol bakalımmm
AYY KIZLAR BİR SÜRÜ ŞEY KONUŞMUŞŞSUNUZ
o kadar yorgunum ki tam hatırlamıyom bile
bugün temizlik yaptık, mutfagı yapamadık çünkü mermer kesilecek, buzdolabı sığmadı
yarın mermerimiz kesilip mutfak temizlenecek
kızlar biz dört kişiydik ama yine de haşatımız çıktı acayip yorulduk
siz tek başına nasıl yaptınız ya
gerçi bizim kiracı sağolsun hiç temizlik yapmamış
her yeri çok ince temizledik, kapı kolları, musluklar, dokap kupları falan değişecek
kapılar boyanacak
off çok işimiz var yaaa
hayırdır canım 5 senelik ilişki neden bitti böyle
kayınvalidem olacak nişanlandığımdan beri ağzımdan burnumdan getirdi ne alınsa ne yapsak ne gerek var ne luzüm eder dedi durdu hadi bunlar neyse nişanlımı fitliyor bizi birbirimize takıyordu sağolsun nişanlımda son 3 aydır annem ne derse o olur diyordu. mesela eve halı alınacak annem tamam derse alın yoksa ben karışmam deyip kenara çekiliyordu. kayınvalidem kendisi kaçmış onun için hiç bişey istemiyor resmen kıskanıyordu. gelinliğime bile geldi karıştı millet gelinlik bakmaya ya nişanlısı ya kendi annesiyle kardeşiyle falan gider ben kaynana ile gittim ayrıca nişanlımla ne zaman kavga etsek ona attığım her mesajdan annesinin haberi vardı kadın bunu birde utanmadan herkesin iiçinde bana diyordu mesajını okudum diye vs vs vs yani daha fazla tahammül edemedimhele nişanlıma hiç inanamıyorum 4 sene çıktığım adam gitmiş yerine bambaşka biri gelmişti sanki annem diyor bi daha demiyordu offf neye üüzüleceğimi şaşırdım off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?