2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam kızlar nişanlım askerden geleli 1 hafta oldu sonundaa bitti çok şükür! 1 haftadır koşturuyoruz malum haftaya bugun düğünüm başlamış olacak şaka gibi ya azıcık gün kaldı heyecanlanmayım diyorum ama olmuyor karnıma ağrılar giriyor valla dünde resmi nikahımız kıyıldı yarında dini nikahımız kıyılacak damatlığıda hallettik damat mağazasından aldık ayakkabı kemer cüzdan damatlık 820 tuttu beyaz yelekli güzel oldu evimizin eşyalarıda tamamlandı çok şükür şimdi balayı alışverişine başladık bu koşuşturmaca çok yordu beni ama az kaldı çok şükür...

selam hepinize . birkaç gündür yokum. aslında varımda yokum. çok tuhaf ruh halindeyim. dün evime gittim. oturdum sonra bir baktım ağlıyorum . öyle ağladımki iç çeke çeke . herşeyi içime ata ata bunalmışım. biraz rahatladım. bugün kocacımla avize işini hallettik. açııkçası çokta ilgilenmedim. aldık çıktık. mutfakta ocak koyacak yer yoktu. tahta kestirdik duvara takıldı. hala kına elbisem yok. kına yapacağım yer yok. adres yüzünden davetiyeleri bastıramıyorum. yetişmeyecek dağıtmak ya kınada arkadaşlarıma dağıtmak için süslü tüllerden yaptım. annemde kocamda saçma sapan şeyler bunlar diye alay ettiler. şaka yapmıyorum alay ettiler. çok kalbim kırıldı.

Hayırlı olsun nişanlına kavuştun sonunda mutlulukar dilerim.Balayı alışverişi en güzeli sanırım bizde bugün çıktık ama çok fazla alışveriş hevesinde olmadığımdan almadım bişey, bunun dışında damatlık ayakkabısını almaya gittik geçen hafta almıştık ama numarası kalmamıştı başka yerden geldi,birde en önemlisi davetiye siparişi verdik ki geç kaldık benim yüzümden gidip sipariş vermeye vakit ayıramadım seçtik davetiye zaten geç kalmışsınız dediler eh bende farkındayım neyse kozadan standart modellerden beğendim bayramdan çıkınca basımına başlanır sanırım geç olsun güç olmasın napıyım

Nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız bugün, bizde damatlık ayakkabısı geçen hafta almıştık numarası kalmadığı için bugün alacaktık ama davetiye bakmaktan yetişip alamadık.pzt alacağız.Davetiyeyi bizde hallettik bugün, öyle süslü şeylerden hoşlanmıyorum sade bişey seçtik bizde.. bence sizde davetiyeye çok geç kalmamışsınız.10 gün önceden dağıtılır diyolar hep, unutulmasın diyeymişş...

güzün aydın nişanlın askerden gelmiş darısı bana inş hayırlısıyla son 18 günümüz bizimde

kızlar eve yeni geldim
sabahtan beri temizlik yapıyoruz
bitti çok şükür
yarın çeyizlerim gidecek
yatakodam hala gelmedi diğer mobilyalarım geldi
çok güzel oldu hiç çıkmak istemedim
şimdi geçmişi okuyayım :)

canım ne bu strest ya sakin ol
senin düğünün daha ekmde
geç kalmadınız davetiyeler için

benim düğünüme iki hafta var ben bayramda dağıtmaya başlicam düşün yani

Aynı şeyleri yapmışız bugünsade en güzeli bizde sade model beğendik davetiyeyi yetişir dediler bayramdan sonra 10 gün önceden dağıtılıcaksa iyiymiş o zaman birgünde yazması biter dağıtımını yaparız

sanırım herkes hazırlıklara gömülü halde
bugün kimsecikler gelmemiş topiğimize bikaç kişi hariç
yarın yine yorucu bi gün olacak uğrayamayabilirim
buraları ihmal etmeyin kızlar
hepinizi öpüyorum

kızlar merhabaaa ben geldim ancak gelebildim.. 3 gün sonra kınam var, evimizde akrabalarıımız memleketimden bir arkadaşım falan geldi, hazırlıklar hala bitmedi, düğün gününe kadar da bitmeyecek galiba.. kına için laptoptan çalmaktan vazgeçtik bi müzisyen bulduk, kolonlar ses sistemleri laptopu orguyla gelecek, otellerde de çalmaya gidiyormuş, fırlama bi tip, ama eğlendireceğe benziyor onu ayarladık.. sonra demesinler kız evi bi canlı müzik bile ayarlamamış diye düşündüm o yüzden bu kararı verdim.. gelinliğimi teslim aldım, uzun duvaktan vazgeçtim, kısa olan duvağım çok güzel onu kapatmak istemedim.. yarın komple bir ev temizliği daha yapacam arkadaşımla birlikte.. yani annemlerin evini. kendi evimde bir eksik kalmadı Allaha şükür, bugün biçok kıyafetimi de götürdük.. balayı için bikaç bişeyler daha aldık, deodorant falan bile aldım. hııı bu aradaaaa en önemlisi saçlarımı boyattım, yine bakır :)) hatta kızılımsı bir bakır :) gelin şemsiyemi süsledim bitirdim çok güzel oldu, inanın hiç foto çekip yüklemeye bile zamanım yok, hemen yatmaya gidecem, inşallah tekrar gelirim düğünden önde son gelişmeleri de anlatırım, o kadar yorgunum ki, bugün sabahtan akşama kadar nerdeyse hiç oturmadım.. çarsı pazar gezdik eksikleri aldık...

canım benim yaa ben seni çok iyi anlıyorum bende ne zaman bişeyler yapmak istesem annem, ''sen de ne çok meraklıymışsın evlenmeye diyor''.. geçicek inşallah sabredelim arkadaşım:)

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım ya bende akşam evime gidip kafamı dinlemeyi düşünüyorum...o kadar bunaldım ki şuan iş yerinde oturmak bile zor geliyo... ağlamak ağlamak istiyorum..uzun uzun hüngüre hüngüre anca bu rahatlacak beni..bi yandan korkularım artmaya başladı yeni bi hayat yeni bi ev yeni ve daha ağır sorumluklar..bi yandan tatlı bi heycanı da var tabi yanında sana seven gözlerle bakan sarıldıgında içini titretecek biri olacak...ama bu evlilik işi gerçekten çok zormuş ne eksikler bitiyo ne yapılacak işler ...para suyunu çektikçe de sinirler geriliyo helede aileler bişeylere karışmıyorsa.. kayınvaldem şu şöyle olacak dese zaten sorun kalmıycak ama karışmadığı için şu da olacvak dedigimde nişanlım la gerilmeye başladık o stresli ben stresli off napıcaz biz ya...dün akşam küstüm o da küstü konuşmuyoz...çok az zamanımız kaldı zaten..yapılacakda bi sürü iş var

ne güzel canım çoğu bitti az kaldı senin bi darısı bizimkilere:)

sağolun kızlar evet evlenmeye ne meraklısın lafı bizdede çok var. yada evlenince görürüm seni. kocanın evindede böyle yap seni kapı dışına atsın. kim kapının dışına atılmışki anlamıyorum

kızlar geri sayım başladıııııııııııııı
şu duygular içerisindeyim;
MUTLUYUM , çünkü hep onun yanında olacağım artık onun gelmesi için beklemeyeceğim,gitmesine üzülmeyeceğim..
ÜZGÜNÜM, annemden nasıl ayrılacağım birdaha evime hiç gelemeyecek gibi hissediyorum yabancı olacak gibi..
STRESLİYİM, tatillerde annemden çok kaynanamda kalacağım evimde annem suyumu getirirken çoğu zaman orda kaynana kayınbaba ve bol hizmet istediğin gibi davranamayacam uzanamayacam uyuyamayacağım...
KORKUYORUM,ilk gece den yapamamaktan acı duymaktan çok korkuyorum...
ACABA, larım çok fazla acaba doğru insanlamı evleniyorum mutlu olabilcekmiyim bu evlilik nasıl gidecek...
VE YALNIZCA SON 5 GÜN...:98::98:

ebrucum ne güzel anlatmışın böyle herşeyi hazırlıklar ne aşama .. ne eksigin yada yapacagım iş kaldı...

hazırlıklar bitti çok şükür canım düğün gününü bekliyoruz artık ama hala kavga ediyoruz nişanlımla hala kavga artık evleniyoruz neden bu kadar kavga ediyoruz ki ben çok duygusalım herşeye küsüyor alınıyor ağlıyorum bundan da nefret ediyorum ama oda beni kırdığını anlamıyor böle şeylere alınıyorsun diye kızıyor yine sinir oluyorum allahım pişman etmesin bu evlilik için bizi..onun yokluğunu bir an yaşatmasın istiyorum mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürlü bir evlilik ve ölüm gelecekse ikimize aynı anda gelsin istiyorum ona kızıyorum ama onun için şuan bile ölecek kadar çok seviyorum .. bu nasıl birşeydir anlayamadım hala..

kızlarrr evime gidiyorumm mutfağımın fotosunu çekeceğim bugünn:))) zahtercim canını sıkma cnm onların öle dediğine bakma bende herkesle kavga eder oldum stresten o cnm.

evlenince geçecek bu kavgalar inşallah cnm bizde sürekli didişiyoruz stres yüzünden anlayamıyoruz birbirimizi inşallah çok mutlu oluruz:)

ewt kızlar sonunda mutfağımda bittiii:))) fotolarını koydum bakabilirsiniz. tabi yerleşmedim ama olsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…