selam kızlar nişanlım askerden geleli 1 hafta oldu sonundaa bitti çok şükür! 1 haftadır koşturuyoruz malum haftaya bugun düğünüm başlamış olacak şaka gibi ya azıcık gün kaldı heyecanlanmayım diyorum ama olmuyor karnıma ağrılar giriyor valla dünde resmi nikahımız kıyıldı yarında dini nikahımız kıyılacak damatlığıda hallettik damat mağazasından aldık ayakkabı kemer cüzdan damatlık 820 tuttu beyaz yelekli güzel oldu evimizin eşyalarıda tamamlandı çok şükür şimdi balayı alışverişine başladık bu koşuşturmaca çok yordu beni ama az kaldı çok şükür...
Hayırlı olsun nişanlına kavuştun sonunda mutlulukar dilerim.Balayı alışverişi en güzeli sanırım bizde bugün çıktık ama çok fazla alışveriş hevesinde olmadığımdan almadım bişey, bunun dışında damatlık ayakkabısını almaya gittik geçen hafta almıştık ama numarası kalmamıştı başka yerden geldi,birde en önemlisi davetiye siparişi verdik ki geç kaldık benim yüzümden gidip sipariş vermeye vakit ayıramadım seçtik davetiye zaten geç kalmışsınız dediler eh bende farkındayım neyse kozadan standart modellerden beğendim bayramdan çıkınca basımına başlanır sanırım geç olsun güç olmasın napıyım
selam kızlar nişanlım askerden geleli 1 hafta oldu sonundaa bitti çok şükür! 1 haftadır koşturuyoruz malum haftaya bugun düğünüm başlamış olacak şaka gibi ya azıcık gün kaldı heyecanlanmayım diyorum ama olmuyor karnıma ağrılar giriyor valla dünde resmi nikahımız kıyıldı yarında dini nikahımız kıyılacak damatlığıda hallettik damat mağazasından aldık ayakkabı kemer cüzdan damatlık 820 tuttu beyaz yelekli güzel oldu evimizin eşyalarıda tamamlandı çok şükür şimdi balayı alışverişine başladık bu koşuşturmaca çok yordu beni ama az kaldı çok şükür...
selam hepinize . birkaç gündür yokum. aslında varımda yokum. çok tuhaf ruh halindeyim. dün evime gittim. oturdum sonra bir baktım ağlıyorum . öyle ağladımki iç çeke çeke . herşeyi içime ata ata bunalmışım. biraz rahatladım. bugün kocacımla avize işini hallettik. açııkçası çokta ilgilenmedim. aldık çıktık. mutfakta ocak koyacak yer yoktu. tahta kestirdik duvara takıldı. hala kına elbisem yok. kına yapacağım yer yok. adres yüzünden davetiyeleri bastıramıyorum. yetişmeyecek dağıtmak yakınada arkadaşlarıma dağıtmak için süslü tüllerden yaptım. annemde kocamda saçma sapan şeyler bunlar diye alay ettiler. şaka yapmıyorum alay ettiler. çok kalbim kırıldı.
Nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız bugün, bizde damatlık ayakkabısı geçen hafta almıştık numarası kalmadığı için bugün alacaktık ama davetiye bakmaktan yetişip alamadık.pzt alacağız.Davetiyeyi bizde hallettik bugün, öyle süslü şeylerden hoşlanmıyorum sade bişey seçtik bizde.. bence sizde davetiyeye çok geç kalmamışsınız.10 gün önceden dağıtılır diyolar hep, unutulmasın diyeymişş...
selam hepinize . birkaç gündür yokum. aslında varımda yokum. çok tuhaf ruh halindeyim. dün evime gittim. oturdum sonra bir baktım ağlıyorum . öyle ağladımki iç çeke çeke . herşeyi içime ata ata bunalmışım. biraz rahatladım. bugün kocacımla avize işini hallettik. açııkçası çokta ilgilenmedim. aldık çıktık. mutfakta ocak koyacak yer yoktu. tahta kestirdik duvara takıldı. hala kına elbisem yok. kına yapacağım yer yok. adres yüzünden davetiyeleri bastıramıyorum. yetişmeyecek dağıtmak yakınada arkadaşlarıma dağıtmak için süslü tüllerden yaptım. annemde kocamda saçma sapan şeyler bunlar diye alay ettiler. şaka yapmıyorum alay ettiler. çok kalbim kırıldı.
kızlar merhabaaa ben geldim ancak gelebildim.. 3 gün sonra kınam var, evimizde akrabalarıımız memleketimden bir arkadaşım falan geldi, hazırlıklar hala bitmedi, düğün gününe kadar da bitmeyecek galiba.. kına için laptoptan çalmaktan vazgeçtik bi müzisyen bulduk, kolonlar ses sistemleri laptopu orguyla gelecek, otellerde de çalmaya gidiyormuş, fırlama bi tip, ama eğlendireceğe benziyor onu ayarladık.. sonra demesinler kız evi bi canlı müzik bile ayarlamamış diye düşündüm o yüzden bu kararı verdim.. gelinliğimi teslim aldım, uzun duvaktan vazgeçtim, kısa olan duvağım çok güzel onu kapatmak istemedim.. yarın komple bir ev temizliği daha yapacam arkadaşımla birlikte.. yani annemlerin evini. kendi evimde bir eksik kalmadı Allaha şükür, bugün biçok kıyafetimi de götürdük.. balayı için bikaç bişeyler daha aldık, deodorant falan bile aldım. hııı bu aradaaaa en önemlisi saçlarımı boyattım, yine bakır :)) hatta kızılımsı bir bakır :) gelin şemsiyemi süsledim bitirdim çok güzel oldu, inanın hiç foto çekip yüklemeye bile zamanım yok, hemen yatmaya gidecem, inşallah tekrar gelirim düğünden önde son gelişmeleri de anlatırım, o kadar yorgunum ki, bugün sabahtan akşama kadar nerdeyse hiç oturmadım.. çarsı pazar gezdik eksikleri aldık...
kızlar geri sayım başladıııııııııııııı
şu duygular içerisindeyim;
MUTLUYUM , çünkü hep onun yanında olacağım artık onun gelmesi için beklemeyeceğim,gitmesine üzülmeyeceğim..
ÜZGÜNÜM, annemden nasıl ayrılacağım birdaha evime hiç gelemeyecek gibi hissediyorum yabancı olacak gibi..
STRESLİYİM, tatillerde annemden çok kaynanamda kalacağım evimde annem suyumu getirirken çoğu zaman orda kaynana kayınbaba ve bol hizmet istediğin gibi davranamayacam uzanamayacam uyuyamayacağım...
KORKUYORUM,ilk gece den yapamamaktan acı duymaktan çok korkuyorum...
ACABA, larım çok fazla acaba doğru insanlamı evleniyorum mutlu olabilcekmiyim bu evlilik nasıl gidecek...
VE YALNIZCA SON 5 GÜN...:98::98:
hazırlıklar bitti çok şükür canım düğün gününü bekliyoruz artık ama hala kavga ediyoruz nişanlımla hala kavga artık evleniyoruz neden bu kadar kavga ediyoruz ki ben çok duygusalım herşeye küsüyor alınıyor ağlıyorum bundan da nefret ediyorum ama oda beni kırdığını anlamıyor böle şeylere alınıyorsun diye kızıyor yine sinir oluyorum allahım pişman etmesin bu evlilik için bizi..onun yokluğunu bir an yaşatmasın istiyorum mutlu huzurlu sağlıklı uzun ömürlü bir evlilik ve ölüm gelecekse ikimize aynı anda gelsin istiyorum ona kızıyorum ama onun için şuan bile ölecek kadar çok seviyorum .. bu nasıl birşeydir anlayamadım hala..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?