ewt kızlar sonunda mutfağımda bittiii:))) fotolarını koydum bakabilirsiniz. tabi yerleşmedim ama olsun:)))
ewt kızlar sonunda mutfağımda bittiii:))) fotolarını koydum bakabilirsiniz. tabi yerleşmedim ama olsun:)))
ii geceler kızlarr...
geçmişi okuyamadım evde diildim dünden beri
yaa bişi sorucam saçlarınızı ne zmn boyatıyorsunuz???? stres oldum beenn:18::18::18::18:
ağda ya ne zmn gidilir kaç gün önce:26::26:
canım benim yaa herşeyin o kadar güzel ki maşallah maşallah diye diye bakıyorum her zaman ne güzel evin kendinizin ve maşallah çokta güzel heryeri rabbim mutluluğunuzu da huzurunuzu da aşkınızı da böyle mükemmel devam ettirsin.kötülerin şerrinden korusun canım benimm....
kızlar benim de düğünüm 9 eylül de bnm için çok zor bi süreç oluyor. nişanlım yanımda diil yurtdışında çalışıyor... hazırlıkları ona anlatıcak zamanı bile zor buluyoum. içim öyle daralıyorki bazen anlatamam. evimizi düzdük, herşeyi tamamladık çok şükür. davetilerimizi bile beraber seçemedikonu çok özledim . sürekli aileler arasında kalmak çok zor ve bunu onunla paylaşamamak üzülmesin diye... öyle bi ağlamak istiyorum kii. bağıra çağıra hemde. bide grip oldum bugün.. oooof of... neyse az kaldı diye kendimi teselli ediyorum. gelinliğimi albümüme eklicem birazdan bakarsanız sevinirim. bu arada onun yokluğunda ailesiyle zaman geçirmeyi çok sewiyorum, bunu böyle yaşayan varmı bilmiyorum :)) içimi döktüm galbaaa birazcık
ben saçlarımı geçen hafta siyaha boyattım cnm akıyor ya akması gitsin diye hemde havuza akar filan diye :)
ağdayada yarın gidiyorum sivilce vs geçsin diye kaşımıda yarın aldırcam yani 3 önce gitmiş oluyorum
benimde ormana döndü bacaklarımyarın kurtulucam inş. iyi ki lazere gidip koltuk al+bikini bitti de rahatım sadece bacaklarım kaldı:26: offf son 3 gün kaldı benimde bugünü saymazsak heyecan da var biraz da korkuyorum malum konular ara sıra kavga da ediyoruz eften püften şeylere nete fazla takılamıyorum eksiklerimizi alıyoruz fırsatım kalmıyor dünde damatlık yeleğini * flarını aldık
günaydın kızlar ben bugün de çalışıorum kaç günden beri iş bilgisayarım bilgisayarcı da bakım da evde de fırsatım olmuo giremiodum cumartesi evimi temizledik mis gibi oldu koltuklarım da geldi fotolarını çekebilirsem yarın yüklerimevimi henüz hiç paylaşmadım sizinle
günaydın kızlar sabah sabah deli oldum ben gene agladım ama yeter artık arada kalmaktan yoruldum ya...
bayramda geline kayınvalde hediye verirmiş benim umursamaz kaynanam aradı beni kızım sen al ben parasını veriyim dedi sanki o verdiginde ben alıcam parayı nişanlımlada gidemedik bi türlü bugun de ona dedim bıktım adetlerden dedi didiştik kaynanamın hediye edecegi terliği bile ben kendime alıyorum ya gittim aldım bi tane bu arada ablamı aradım ona diyince oda köpürdü.. ki haklı kadın hiç umursamıyo bizimkiler o kadar şey yapıyo görmüyo...kaynanam şu olacak bu olacak demediği için nişanlımda bilmedigi için sanki çok şey yapıyormuş gibi hissediyo aradım nişanlıma da patladım o alsaydı ne olurdu diye çünkü onun yüzünden biz kavga ediyoruz gelinlik olcak umursamaz gecelik olacak umursamaz düzen de bile hiç gitmediğim yerlerden alışveriş yaptık hayatta girmediğim magazalardan
lafa da gelince çok üztümüze geliyorsunuz diyo...saydım nişanlıma ağladım kapattık sonra gene aramış halımız geliyo diye :) bu arad ablama da yalan söyledim akşam alıcaz diye eve gitmeden bi tane daha terlik alıyım ben normal bişey almıştım bu defa da bizimkiler bunu mu aldınız diye kızmasın ama kızlar çok yoruldum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?