ayy cnmbnm üzülme yaa tatlı canını sıkma bu tür durumlar yaşanıyor cnm git kendine al bir terlik allah aşkına değer mi üç kuruş için sıkılmaya..zor işte arada kalmak...ağla rahatla cnm sıkma kendini..ii yapmışsın ablana yalan söyleyerek sen arayı dengeli tutmalısın..almadıklarını kendin al bütçene göre içinde kalmasın cnm..bak ne güzel halılar geliyomuş :) bardağın dolu taraflarını görmeye çalış hadi bakalımm topla kendiniiii...
kızlarrrr nerdesiniz yaaa neden forum bukadar durgunlaştı. ben şimdi de davetiyerimi koydumm albüme.
aldım cnm zaten iş yerine yakın bi yerden de acaba çıkışta daha iyi bişey mi alsam yada terliğin üstüne bişey daha mı eklesem bilmiyorum...en azından bizimkilere karşı almış olsunlar...parfüm alsam bide olur mu sizce kızlar
cnm benim davetiyende evinde çok güzel maşallah.. özellikle mutfağına bayıldım tam istediğim gibigüzel güzel yemekler yaparsın inşallah kocana :)
bende siyah beyaz istedikçe şansıma herşeyim kahverengi oldu:)
Çok tatlı olmuş mutfağın canımİkimiz de beyaz eşya tercihlerimizi Arçelik'ten yana kullanmışız görünüşe bakılırsa :13:
Eveettt kızlar, kısa süreli yaprak dökümü yaşıyoruz. Eylül sonu yine cıvıl cıvıl olacak burasıKınamızı, düğünümüzü, saçımızı, tatilimizi, kocamızı... Ohoo konuşacak o kadar çok konu olacak kiii...
Benim kınama 3, düğünüme 4 gün kaldıŞu an için her şey yolunda. Ben de giremicem bi süre. Yakın zamanda görüşmek üzere. Kendinize çoooook iyi bakın.. Çook güzel geçsin bu güzel günlerimiz
Bence siz halinize şükredin kızlar.Beni hiç arayan soran yok,ne yaptınız ne ettiniz,eksik birşeyin var mı... Onlar Sivas'ta,köyde 3 gün düğün yapılacak,onun telaşındalar.Bizse burada bir çok şey için koşturuyoruz,yine de onlara göre bizden rahatı yok,"sizin ne telaşınız var da" oluyor.Ben arıyorum öylesine,ancak o zaman soruyor amcam bi eksiğin falan var mı diye.Nişanlım desen nereye ne yapacağını şaşırmış durumda,adetleri bilmiyor,yol gösteren yok.Bizim masrafımız onlardan çok olmuştur.Benim babamın işi değil gelinlik için koşturmak,nikah için koşturmak,ev için telaşa düşmek.Oooffff offff...
Bizde bayramın 2. günü yola çıkacağız,köye gidiyoruz..bayramın 3. günü düğün başlıyor köyde,Perşembe-Cuma,Cumartesi'de kına gecesi olacak.Burada ki düğünde 17'sinde.Köyde 1 hafta kalmak istiyor babam.Geldiğimizde de çeyizler gidecek daha eve,yerleşecek.Özellikle onlarında olmasını istedim.Görsünler! Yoksa nişanlım evde ne var ne yok toplayıp bomboş eve çeyiz götürecekti.O yüzdende kavga ettik zaten... Şimdi köyde beyefendi.Anasının dizinin dibinde,günde 500 kere mesaj gönderen adam,köye gidince 5 mesajı zor gönderiyor...
Birde düğüne gelecek arkadaşlarım yüzünden kavga ettik gider ayak.Neymiş içlerinden birini istemiyormuş düğünde görmek,söyleyecekmişim gelmeyecekmiş.Yuh dedim artık...
merhaba hepinizee.. YAsemincim yorum yazamadım tatlım. Mutfağını çook beğendim. Şanslısın ew kendinin işallah Allah bize de nasip eder. Tam bitmiş halini koysanda ewini tam görsek artık =) çok zewklisin maşallah,çokda şekersin
Ay düğünden sonraki muhabbetlerimizi merak ediyorum.Kızlar bugün yemekte ne var. Kızlar kocam bana böle böle sürpriz yapmış.Bugün kocama çok kızdım Ay daha temizlik yapıcam
az kaldı bugünlere..
Bence siz halinize şükredin kızlar.Beni hiç arayan soran yok,ne yaptınız ne ettiniz,eksik birşeyin var mı... Onlar Sivas'ta,köyde 3 gün düğün yapılacak,onun telaşındalar.Bizse burada bir çok şey için koşturuyoruz,yine de onlara göre bizden rahatı yok,"sizin ne telaşınız var da" oluyor.Ben arıyorum öylesine,ancak o zaman soruyor amcam bi eksiğin falan var mı diye.Nişanlım desen nereye ne yapacağını şaşırmış durumda,adetleri bilmiyor,yol gösteren yok.Bizim masrafımız onlardan çok olmuştur.Benim babamın işi değil gelinlik için koşturmak,nikah için koşturmak,ev için telaşa düşmek.Oooffff offff...
Bizde bayramın 2. günü yola çıkacağız,köye gidiyoruz..bayramın 3. günü düğün başlıyor köyde,Perşembe-Cuma,Cumartesi'de kına gecesi olacak.Burada ki düğünde 17'sinde.Köyde 1 hafta kalmak istiyor babam.Geldiğimizde de çeyizler gidecek daha eve,yerleşecek.Özellikle onlarında olmasını istedim.Görsünler! Yoksa nişanlım evde ne var ne yok toplayıp bomboş eve çeyiz götürecekti.O yüzdende kavga ettik zaten... Şimdi köyde beyefendi.Anasının dizinin dibinde,günde 500 kere mesaj gönderen adam,köye gidince 5 mesajı zor gönderiyor...
Birde düğüne gelecek arkadaşlarım yüzünden kavga ettik gider ayak.Neymiş içlerinden birini istemiyormuş düğünde görmek,söyleyecekmişim gelmeyecekmiş.Yuh dedim artık...
eftelya köye gittiyse ordada bişeylerle ilgilenior ve msj atamıyor olabilir. böle şeyler için nişanlının canını sıkma be cnm bak kaç gün kaldı. benmde ailesi hiççç birşeyimize karışmıo. aslına bakarsan daha iyi ilerde konuşamazlar bile:)))
gerçi ew aldıklar epey bi pahalıya belkide o yüzden hiç bir şeye karışmıolar bilmiorum.
köy düğünleri de çok güzel oluo bu arada inşallah eğlenirsiniz bol bol. sen kafana takma hep güzel yanaş onlara ilerde hatalarını anlarlar. hele kaynın varsa onun ewini düzerlerken biz abisine hiç bişi yapmamıştık derler. çoook örnekler var önümde öyle. sıkma canını tamam. iyi eğlencelerrrr.
cnm benim napalım mecburen katlanıcaz inşallah dügünden sonra hepimiz rahat ederiz.. yuvalarımızda huzurla otururuz...
Sadece şimdi değil,beni burada sık boğaz eden,dakikada ardarda mesaj sıralayan çocuk,köyde hiiiiiiçççç...
Ev aldılar demişsin,bu ev senin evin mi,kendilerine mi? Hani nişanlım babasının aklına girip Sivas'tan ev aldırdı da,köyde düğün yapmayız,borca girmezsin diye,şimdi daha kötü oldu maddi durumları...
Görümcem var.Akraba olunca da zor oluyormuş,annem hep söylerdi,doğruymuş.Şimdi görümcemin düğününü merak ediyorum bende.O zaman diyeceğim ama iş işten geçmiş olacak...
Mutfağına bayıldım bu arada.Eh,mutfak böyleyse diğer yerler nasıldır zaten :) Güle güle,mutlulukla,huzurla oturun inşallah...
çok teşekkürederim cnm. ewt evi nişanlımın adına aldılar biz oturuoruz zaten. sivasta oturmayacaksanız ilerde satar oturduğunuz yerden alırsınız sizde varya önemli olan o.
ewt en azından görümcende görürsün. bu arada msj atmaması araması sinir bozucu ama son günlerin onu düşün keyfini çıkar cnm. sen hep yüzlerine güll hep iyi davran kocana da şikayet etme tatlı tatlııı al öcünü kocandan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?