2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aldım cnm zaten iş yerine yakın bi yerden de acaba çıkışta daha iyi bişey mi alsam yada terliğin üstüne bişey daha mı eklesem bilmiyorum...en azından bizimkilere karşı almış olsunlar...parfüm alsam bide olur mu sizce kızlar

kızlarrrr nerdesiniz yaaa neden forum bukadar durgunlaştı. ben şimdi de davetiyerimi koydumm albüme.

cnm benim davetiyende evinde çok güzel maşallah.. özellikle mutfağına bayıldım tam istediğim gibigüzel güzel yemekler yaparsın inşallah kocana :)
bende siyah beyaz istedikçe şansıma herşeyim kahverengi oldu:)

al cnm al parfüm de olur tabi..bn öle kokoş terlikleri sevmiyordum dolgu topuk siyah üzeri taşlı bişi aldık..

ne zormuş bu işler ya... yoruldum artık evlenmek istiyorum..akşam da nişanlıma uğrayım eve gitmeden terlik ve parfümü veriyim ona da yarın kayınvaldem bana hediye etsin:)

Bence siz halinize şükredin kızlar.Beni hiç arayan soran yok,ne yaptınız ne ettiniz,eksik birşeyin var mı... Onlar Sivas'ta,köyde 3 gün düğün yapılacak,onun telaşındalar.Bizse burada bir çok şey için koşturuyoruz,yine de onlara göre bizden rahatı yok,"sizin ne telaşınız var da" oluyor.Ben arıyorum öylesine,ancak o zaman soruyor amcam bi eksiğin falan var mı diye.Nişanlım desen nereye ne yapacağını şaşırmış durumda,adetleri bilmiyor,yol gösteren yok.Bizim masrafımız onlardan çok olmuştur.Benim babamın işi değil gelinlik için koşturmak,nikah için koşturmak,ev için telaşa düşmek.Oooffff offff...

Bizde bayramın 2. günü yola çıkacağız,köye gidiyoruz..bayramın 3. günü düğün başlıyor köyde,Perşembe-Cuma,Cumartesi'de kına gecesi olacak.Burada ki düğünde 17'sinde.Köyde 1 hafta kalmak istiyor babam.Geldiğimizde de çeyizler gidecek daha eve,yerleşecek.Özellikle onlarında olmasını istedim.Görsünler! Yoksa nişanlım evde ne var ne yok toplayıp bomboş eve çeyiz götürecekti.O yüzdende kavga ettik zaten... Şimdi köyde beyefendi.Anasının dizinin dibinde,günde 500 kere mesaj gönderen adam,köye gidince 5 mesajı zor gönderiyor...

Birde düğüne gelecek arkadaşlarım yüzünden kavga ettik gider ayak.Neymiş içlerinden birini istemiyormuş düğünde görmek,söyleyecekmişim gelmeyecekmiş.Yuh dedim artık...

cnm çooook teşekkürederim. kahverengide çok hoş bi renk. önemli olan içinde hhuzurla oturmak. bak benm kayınvalidemde çoook sessiz ve adetleri pek bilmio arayıp demediler bile sen al parasını biz verlim die:)) onu bile yapmadılar düşün. belki bayramda elime para verirler onu bilemiorum ama şuan yok. nişanlım aldı beni çarşıya götürdü. elbise ayakkabı ceket pantolaon ceket falan aldı hem düğün önü hem bayram die çorabıma varana kadar. ama ben kayınvalidemden beklerdim. yani üzülme böyle şeylere çoooooook daha beterleri var bizim kayınvalidelerimizden. allah eşimizle güzel geçinmeyi nasip etsin tatlımm.

cnm çooook teşekkürederim. açeliğe girdik aldığımız gibi çıktık hepsini beğendim başka biyerede gitme gereği duymadım. bide annemlerde arçelik kullanıolar belki 15 yıllık eşyalar tıkır tıkır çalışıo maşallah ondan da onu tercih ettim. senin eşyalarının fotosu nie yok merak edioruz ama:)

bu arada kınanda ve düğününde inşallaahhhh sorunsuzzz ve çok güzel geçer. heycandan ölcem benm 9 gün kalmasına rağmen:)) sizi düşünemiorum. sen de kendine ve eşine çooook iyi bak:)

merhaba hepinizee.. YAsemincim yorum yazamadım tatlım. Mutfağını çook beğendim. Şanslısın ew kendinin işallah Allah bize de nasip eder. Tam bitmiş halini koysanda ewini tam görsek artık =) çok zewklisin maşallah,çokda şekersin

Ay düğünden sonraki muhabbetlerimizi merak ediyorum.Kızlar bugün yemekte ne var. Kızlar kocam bana böle böle sürpriz yapmış.Bugün kocama çok kızdım Ay daha temizlik yapıcam

az kaldı bugünlere..

eftelya köye gittiyse ordada bişeylerle ilgilenior ve msj atamıyor olabilir. böle şeyler için nişanlının canını sıkma be cnm bak kaç gün kaldı. benmde ailesi hiççç birşeyimize karışmıo. aslına bakarsan daha iyi ilerde konuşamazlar bile:)))
gerçi ew aldıklar epey bi pahalıya belkide o yüzden hiç bir şeye karışmıolar bilmiorum.

köy düğünleri de çok güzel oluo bu arada inşallah eğlenirsiniz bol bol. sen kafana takma hep güzel yanaş onlara ilerde hatalarını anlarlar. hele kaynın varsa onun ewini düzerlerken biz abisine hiç bişi yapmamıştık derler. çoook örnekler var önümde öyle. sıkma canını tamam. iyi eğlencelerrrr.

çok teşekkürler cnm bayramın 3. günü falan koycam sanırım tam bitmiş halini. sen de çoook tatlısın. ewinde çooook güzel maşallah. tabiki allahım size çoook daha güzel ewler naip etsin inşallah.

sen döyledikçe heycandan ölcemm:) düğünden sonrada buraya girmeye can atıorum. çok heycanlı. inşallah hepimiz çooooooooook mutlu oluruz cnmm:)

cnm benim napalım mecburen katlanıcaz inşallah dügünden sonra hepimiz rahat ederiz.. yuvalarımızda huzurla otururuz...

Herkese selamm :80:
Uzun zamandır yazamıyordum kızlar, işlerin yoğunluğu , düğün koşuşturması derken bazen hızlıca okuyup çıkıyordum,
Evet nihayet geldik yolun sonuna, eylül ayına, inşallah hepimizin düğünleri sorunsuz, tam da hayal ettiğimiz gibi geçer. Ve herşeyden önemlisi Allah yeni yuvalarımızda huzurlu, mutlu şekilde yaşamamızı nasip eder,
Lemlemcim canım ilk gelinimiz sensin, Allah yardımcın olsun arkadaşım herşey gönlünce olsun,
Benim düğüne daha var o yüzden bir an önca balayından dönüp bana tiyolar verin olur mu

şaka maka çok az kaldı..
bnde evimi yerleştirmek istiyorum artıkkkkkkk :84::84::84:
perşembe günü nişanlım ailesi ile geliçek bze inş. gece de annenmle onlarla döneceğiz...
vee haftaya pazar evim yerleşecek
fotoların yeni halini koymam uzun sürebilir çnkü orada netim olmayacak

lemlemden tüyoları bekliorussss :97:

Sadece şimdi değil,beni burada sık boğaz eden,dakikada ardarda mesaj sıralayan çocuk,köyde hiiiiiiçççç...
Ev aldılar demişsin,bu ev senin evin mi,kendilerine mi? Hani nişanlım babasının aklına girip Sivas'tan ev aldırdı da,köyde düğün yapmayız,borca girmezsin diye,şimdi daha kötü oldu maddi durumları...

Görümcem var.Akraba olunca da zor oluyormuş,annem hep söylerdi,doğruymuş.Şimdi görümcemin düğününü merak ediyorum bende.O zaman diyeceğim ama iş işten geçmiş olacak...

Mutfağına bayıldım bu arada.Eh,mutfak böyleyse diğer yerler nasıldır zaten :) Güle güle,mutlulukla,huzurla oturun inşallah...

cnm benim napalım mecburen katlanıcaz inşallah dügünden sonra hepimiz rahat ederiz.. yuvalarımızda huzurla otururuz...

İnşallah canım...

gelin hanımlaaaaar,

geçmişi okudum geldim ve inanın o kadar duygulandım ki ağladım ... burda ne güzel hep birlikte adım adım ilerledik yeri geldi hiç bişey yapmadık sadece eğlendik gülüştük yeri geldi ağladık.... inşallah bir gün nasip olur da hepimiz bir yerlerde karşılaşır konuşuruz bunları.... Galiba yarından itibaren başlıyor düğünler kına geceleri... Allah hiç birimizi utandırmasın.... Sağlık, huzur ve mutlulukla evliliklerimizi sürdürmeyi nasip etsin....

bende de hazırlıklar devam. kınada dağıtacağım hediye aynalarımı bitirdim eşyalarımı yerleştirdim evime sadece 1-2 hafta idare edicek giysilerim kaldı... ufak tefek ıvır zıvırımı topliycam bir de... davetiyelerimizi yazdık yarından itibaren dağıtıcaz... çooook heycanlıyım çoooooook . . .

oh oh maşallah sizin işler son noktasına geldi ben hala kına için yer bulamadım davetiyemi bekletiyorum basılması gerekli. ev deseniz öylece bıraktım artık baramdan sonra bakcaz

Merhaba kızlar
Buraya yazmayalı hayli zaman oldu, çok kötü dönemler geçirdik hatta bir ara lemlemden beni listeden lismesini bile istemiştim. Çok şükür ki şu aralar iyiyiz kah can ciğer kuzu sarması kah düşman gibi kavga eder olmuştuk, gerçi çok değil 20 dk sonra AŞKIMMMM diyerek salya sümük birbirimize sarılıp duruyoruz biraz psikopata bağladık yaniiiii son durumlara gelecek olursak; an itibariyle düğünümüze sadece 18 gün varrrrrr ve ben bu durumdayım. Aylardır hiç bişeyimiz yetişmeyecekmiş gibi geliyor der dururdum aynen dediğim gibi oldu düğüne günler var ama biz hala tadilatla uğraşıyoruz. Sanırım çeyizimi bile kınadan 1 gün önce falan götüreceğiz, neyse artık ben ne kadar parçalanırsam ne yaparsam yapayım herşey olacağına varıyor. Bugün mahmutpaşanında canına okuduk kına gecesi abiyeme ayakkabı, balayı için valiz, evimize dekor amaçlı bi kaç şey, sirkeciden nişanlıma düğün için saat vs aldık. Davetiye, gelinlik, kına ile ilgili herşey, eşya, halı, perde herrrrşey hazır evimizin işi biter bitmez yerleşeceğiz. Bi de çok lazımmış gibi lazer epilasyona başladım ama 1 seans gittim düğünde ağda yaptırıcam epilasyonada düğünden 1 ay kadar sonra devam edeceğim dökülmesi biraz zaman alıyor çünkü. Haftayada gelinliğimi teslim alıp duvağımla birlikte provaya gittimmi tamamdır.

kızlarr belki geçmişten okumuşsunuzdur pudra pembesi salon takımından bahsetmiştim alamayacağız çok pahalı die üzülüodum veeee bugün kayınpederim eşimee gidin alın hadi demiş:))) eşimde yarısını babasından yarısını kendi birleştirdi epeyde indirim yaptırdı ve aldı:))) çok mutlu oldum. ewleri yerleşmiş olan eliff, lemlem vs... hepsine özeniodum yanii benmde tamamlanmak üzere eylüün 4'nde gelicek evimize eylülün 5'inde albümüme hemen fotosunu koyarım. AYRICAAAAAAAAAAAA RAMAZAN BAYRAMAMIZ VEEE ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN KIZLAR. sizi sevioruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm eylül gelinlerrriiiii:)

hepinize selamlar bende ugrayamıyorum cok guzel paylasımlarımız oldu artık sırayla dugunlerımız olucak bır ay sora hepımız Allahın ıznıyle evlı bayanlar olarak yemektı, evdi, eşimizdi ...vsvsvs bunları konusuyor olucaz suan bana hayal gıbı gelıyor o zaman nasıl hıssedıcem cok merak edıyorum Allah yardımcıımız olsun umarım hepımız mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…