kızlarr belki geçmişten okumuşsunuzdur pudra pembesi salon takımından bahsetmiştim alamayacağız çok pahalı die üzülüodum veeee bugün kayınpederim eşimee gidin alın hadi demiş:))) eşimde yarısını babasından yarısını kendi birleştirdi epeyde indirim yaptırdı ve aldı:))) çok mutlu oldum. ewleri yerleşmiş olan eliff, lemlem vs... hepsine özeniodum yanii benmde tamamlanmak üzere eylüün 4'nde gelicek evimize eylülün 5'inde albümüme hemen fotosunu koyarım. AYRICAAAAAAAAAAAA RAMAZAN BAYRAMAMIZ VEEE ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN KIZLAR. sizi sevioruuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmm eylül gelinlerrriiiii:)
Allah yuva yapana yardım eder derler senin ki de o hesap olmuş canımmm güle güle oturun evinizde sağlık-huzur-aşk dolu günler geçirin
KIZLAR BEN SON sayfaya giremiyorum yazılarınızı göremiyorum bende mi bir sorun var acaba :26:
[I][/I]kızlar merhaba bu sıralar pek giremiyorum, o kadar yoğunumki sürekli koşturmacayla geçiyor son günler, yarın bayram hepinizin bayramı kutlu olsun, gerçi saat 1 olmuş, bayrama girmişiz :)) hepimize sevdiklerimizle ailelerimizle mutlu huzurlu neşe dolu bayramlar dilerim...
yarından sonra kınam var, bugün dini nikahımız kıyıldı (artık evlendik sayılır)
dün çerezlerimizi peketlemiştik, eksik gelmişti bugünde biraz daha alındı onlarıda paketledik :) evin her köşesinde birileri var, bugün ünv teden bir arkadaşımda geldi çok mutluyum.. inşallah herşeyi sorunsuz bir şekilde geçiririz..
yarın bize ve nişanlımlara gelen şehir dışından misafirleri evimize götürüp göstereceğiz, herkes toplu halde görmüş olsun çıksın aradan, hem şehir dışından gelenler bir daha zor görecek ve merak ediyorlar..
ayy kızlar birde dün ağdaya gittim, vallahi hepinize tavsiye ediyorum, ben ilk defa başka birisine ağda yaptırdım, arkadaşım daha önce bikaç kere gitmiş onun verdiği cesaretle utana sıkıla gittim, bacaklarım falan çok kötü değildi, ama diğer bölgem ormana dönmüştü nerdeyse.. utanmanızı sıkılmanızı bir kenara bırakın, komple ağda yaptırın... kısa sürede bitiyor, daha az acı çekiyorsunuz.. birde bana ağda sonrası bepanten krem de sürde kadın sağolsun, hiçbiryerim kızarmadı ve ağrısıda hemen geçti, size tavsiyem (bunu her yer yapmıyormuş) yanınızda bepanten krem götürün ağda sonrası o yağ sürdükten sonra birde krem sürün
hepinize kolay gelsin, öpüyorum, görüşmek dileğiyle....
iyi bayramlar kızlarr size kınalığımı ve gelinliğimi göstereceğim albümden bakalbilirsinizzz... ama evde giyip çektim ışıktan dolayı çok çirkin duruyor ama siz anlarsınız beni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?