2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Allah yuva yapana yardım eder derler senin ki de o hesap olmuş canımmm güle güle oturun evinizde sağlık-huzur-aşk dolu günler geçirin

Allah yuva yapana yardım eder derler senin ki de o hesap olmuş canımmm güle güle oturun evinizde sağlık-huzur-aşk dolu günler geçirin

inşallah cnm benmmmm bak ben de diğer odalarını görmeyi iple çekiorum zevklerimizi benzetiorum. hepimiz sağlık-huzur ve AŞŞŞKKK dolu günler geçirelimmm cnmcığım:)

biraz önce yazdım ama gelmedi sanırsam Yasemin salon takımına çok sevindim arkadaşım boşa dememişler Allah yuva yapana yardım eder diye senin de o hesap geçmişi şöyle bir okudum bayramlık vs. konu olmuş bana da ne nişanlım ne kayınvalidem hiç birinden bayramlığın B si geçmedi gerçi geçen hafta takım elbise aldırdım düğün için diye belki ondandır gerçi bnmde bayramlık isteyecek yüzüm kalmadı para yüzünden ne kendimi ne de başkasını üzmek istemem fani şeyler bunlar.....düğüne son 3 gün kaldı ama sanki ben değilde başka biri evleniyor gibi hissediyorum ne kadar normal bilmiyorum arkadaşlarım facebookta "eller kadir kıymet bilmiyor annem" şarkısı paylaşıyor duvarımda illa ağlatacaklar beni....

[I][/I]kızlar merhaba bu sıralar pek giremiyorum, o kadar yoğunumki sürekli koşturmacayla geçiyor son günler, yarın bayram hepinizin bayramı kutlu olsun, gerçi saat 1 olmuş, bayrama girmişiz :)) hepimize sevdiklerimizle ailelerimizle mutlu huzurlu neşe dolu bayramlar dilerim...

yarından sonra kınam var, bugün dini nikahımız kıyıldı (artık evlendik sayılır)
dün çerezlerimizi peketlemiştik, eksik gelmişti bugünde biraz daha alındı onlarıda paketledik :) evin her köşesinde birileri var, bugün ünv teden bir arkadaşımda geldi çok mutluyum.. inşallah herşeyi sorunsuz bir şekilde geçiririz..

yarın bize ve nişanlımlara gelen şehir dışından misafirleri evimize götürüp göstereceğiz, herkes toplu halde görmüş olsun çıksın aradan, hem şehir dışından gelenler bir daha zor görecek ve merak ediyorlar..

ayy kızlar birde dün ağdaya gittim, vallahi hepinize tavsiye ediyorum, ben ilk defa başka birisine ağda yaptırdım, arkadaşım daha önce bikaç kere gitmiş onun verdiği cesaretle utana sıkıla gittim, bacaklarım falan çok kötü değildi, ama diğer bölgem ormana dönmüştü nerdeyse.. utanmanızı sıkılmanızı bir kenara bırakın, komple ağda yaptırın... kısa sürede bitiyor, daha az acı çekiyorsunuz.. birde bana ağda sonrası bepanten krem de sürde kadın sağolsun, hiçbiryerim kızarmadı ve ağrısıda hemen geçti, size tavsiyem (bunu her yer yapmıyormuş) yanınızda bepanten krem götürün ağda sonrası o yağ sürdükten sonra birde krem sürün

hepinize kolay gelsin, öpüyorum, görüşmek dileğiyle....

KIZLAR BEN SON sayfaya giremiyorum yazılarınızı göremiyorum bende mi bir sorun var acaba :26:

canım msjım geldimi bilmiorum ama ben girebiliorum bi sorun yok. bu arada doğru söylüosun bir kıyafet için kimseyi üzmeye değmez. zaten eminim dolaplarımız hepimizin dolu. gerekte yok.

çok tatlı telaşlar maşallah cnm ya:))
buarada ağdadan ben de çok utanıorum sormaın kendim yapıorum oturup açamam die düşünüorum ama şuan yaptırsam mı die düşündüm.
ayrıcaa sana da iyi bayramlar veee mutluluklar cnm.

Herkesin bayramını kutluyorum, bu bayram hepimizee yeni kuracağımız yuvalarımızda mutluluk ve huzur getirsin inşallah

adet yerini bulsun kızlar hem zafer bayramımız hem ramazan bayramımız kutlu olsun. bende hiç bayram heyecanı telaşı yok. diğer günlerden farksız. içinde bu sevinci yaşayanlara ne mutlu

iyi bayramlar eylül gelinleri baba evindeki son bayramımız kızlar bi daha ki bayramda artık el öpmeye geliriz çok tuhaf hissediyorum yaaa hiç gerçekçi değil....

bayramınız mubarek olsun kızlar
topiğimiz öksüz kalmış ama 2-3 haftaya şenlenir yine inş.
ayy lemlemin yarın kınası var
benim kınama da 10 gün kaldı
açılışı yapmak üzereyiz kızlar
hadi rastgele

selam güzel gelinlerrrr ramazan ve zafer bayramımız kutlu olsuuuuuuunnnn

bugün bayramlıklarımı giydim vee ailecek kayınvalidem kayınpederim ve sevdiceğimi ağırladık

hepinizi çook seviyorum

hepiniz benden önce sevdiceğinize kavuşup bana tiyolar vereceksiniz haberiniz olsun....

Son düzenleme:
ya kızlar sabah nişanlım geldi babamlarin elini öptü beni ewlerine götürdü çoook kalabalıktı ewleri tam bayram havası vardı çok güzeldi. annem erken gel dediği için geldim ama kocamı özledim:) kocam diyorum dini ve resmi nikahımız yapıldı çoktan:) tamm annemlere de üzülüorum ama nebiliyim orası bana şuan daha güzel gelio. böyle hissettiğim için kızıorum kendime belkide ilerde hiç gitmek istemicem oraya bilmiorum ama şuan öle(((((((((

Son düzenleme:
iyi bayramlar kızlarr size kınalığımı ve gelinliğimi göstereceğim albümden bakalbilirsinizzz... ama evde giyip çektim ışıktan dolayı çok çirkin duruyor ama siz anlarsınız beni:)

kınalık ve gelinlik die bi albümün var ama özel heralde ben göremiorum arkadaş olduğumz halde?

Kızlar size bir şey soracağım.Ben 3 temmuzda sözlendim ve bayramdan sonra nişanım olacak.Kasımdada düğün düşünüyoruz.Yani öyle konuştu babalarımız.Benim sözlümün ailesi bayramda bize gelmedi bende gitmedim .Ayrıca bayramda kıza bayramlık falan alınıyomuş onlarda alınmadı.Bi de bu hafta veya sonraki hafta çarşıya çıkılacak nişan alışverişi için.Bakın dikkat ettiyseniz hep muammalı konuşuyorum net değilim yani.B u da aileler yüzünden(daha doğrusu sözlümün ailesi yüzünden)aileler pek görüşmediği için böyle.Bunun sebeplerinden en büyüğü başta babamlar istemediği için.Ama tamamen sebebin bu olduğunu sanmıyorum.Sizce benim bu yaşadıklarım normal mi.Bu durum normal mi.Sizlerden bazıları gelinliğini kınalığını almış.Biz hala oralara gelemedik.Annem nişandan sonra olur heralde diyor.Bilemiyorum kafam çok karışık.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…